HOROSCOP 1 FEBRUARIE. Racii au nevoie de ”curăţenie” în viaţă

Publicat: 31/01/2018 | 20:51
HOROSCOP 1 FEBRUARIE.  Racii au nevoie de ”curăţenie” în viaţă

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Este o perioadă favorabilă în care să îţi dai seama care îţi este drumul în viaţă şi ce te împlineşte cu adevărat. Apar oportunităţi pentru tine şi dacă eşti determinat, vei ştii cum să acţionezi! Fii cu băgare de seamă la oamenii ce te înconjoară, cineva va încerca să îţi pună beţe în roate. Cel mai indicat este să îţi faci dreptate cu calm, dând dovadă de multă maturitate şi înţelegere.

Taur – Te bucuri de multe sentimente noi alături de persoana iubită şi eşti din ce în ce mai încântat de felul în care vă înţelegeţi. Încearcă să menţii cât mai mult această energie benefică care vă cuprinde şi să prelungeşti momentele pe care le petreceţi în intimitate. Relaţia voastră se va suda şi mai tare. Totodată, pune accentul pe pasiune, dorinţă, iubire, dar şi pe seriozitate şi asumare! 

Gemeni – Este o zi favorabilă muncii şi rezolvării sarcinilor ce îţi sunt atribuite. Datorită atenţiei cu care lucrezi şi a experienţei acumulate, reuşeşti să rezolvi cu brio tot ceea ce ţi-ai propus, ba chiar mai mult, să atragi laudele superiorilor. În plan interior, o dispută sau o problemă pe care o întâmpini alături de persoana iubită nu îţi dă pace şi te macină. Nu lua decizii pripite şi nu acţiona impulsiv! 

Rac – Este important ca în următoarea perioadă să faci curăţenie în relaţiile personale, ca atare gândeşte-te bine care îţi sunt favorabile şi care nu mai sunt funcţionale. Pune accent pe valoare şi ia decizii radicale. În acelaşi timp, acum este momentul în care ai ocazia să vezi cine nu te are la inimă. Există persoane în jurul tău care vor fi mai vehemente, mai agresive sau care te vor provoca. Este indicat să îţi menţii cumpătul, dar să rămâi ferm pe poziţia de luptă.

Leu – Astăzi este o zi în care poţi avea de câştigat la locul de muncă – o reuşită te scoate în evidenţă, iniţiezi un proiect important, câştigi o sumă de bani sau meritele tale sunt recunoscute. Implică-te cu seriozitate, ceea ce faci acum reprezintă baza pe care poţi clădi în viitor! În domeniul sănătăţii, fii cu băgare de seamă la vechi afecţiuni netratate deoarece acum se pot declanşa din nou!

Fecioară – Energia planetei Marte te influenţează din plin în următoarea perioadă, astfel încât vei avea parte de mai multă energie, determinare şi dorinţă în activităţile pe care le desfăşori. Este momentul în care te poţi implica în proiecte de lungă durată, în care îţi poţi lua angajamente importante sau în care descoperi noi pasiuni. Fii cu băgare de seamă la relaţia de cuplu, o problemă nerezolvată între voi îşi poate spune cuvântul!

Balanţă – Este important să îţi iei în serios responsabilităţile cerute de cei de acasă şi să duci la bun sfârşit promisiunile pe care le-ai făcut, rişti altfel să ajungi la unele tensiuni şi la discuţii neplăcute. Îmbină utilul cu plăcutul şi profită de momentul creat pentru a socializa mai mult cu cei dragi, pentru a vă implica în acţiuni comune şi pentru a a petrece timp de calitate împreună. În următoarea perioada accentul se pune pe familie!

Scorpion – Focalizează-te pe cunoaştere şi pe îmbogăţire la nivel intelectual deoarece acum ai ocazia să întâlneşti cei mai buni profesori care să te înveţe, cărţile potrivite pe care să le citeşti, informaţia pe care trebuie să o auzi şi cursurile la care trebuie să participi. Ceea ce asimilezi în următoarea perioadă te poate ajuta să-ţi uşurezi sau să îţi fructifici munca şi va avea durabilitate în timp!

Săgetător – Dacă te-ai hotărât să pui nişte bani în puşculiţă, acum este momentul cel mai potrivit! Conjuncturile astrale favorizează investiţiile, câştigurile şi deciziile ce vizează finanţele. Fii cu băgare de seamă la cariera ta şi fă totul pas cu pas, fără să te grăbeşti, iar în final vei avea un mare succes! Atenţie şi la oamenii cu care lucrezi, nu toţi îţi vor binele sau îşi arată adevăratele gânduri.

Capricorn – Astăzi eşti într-o bună dispoziţie emoţională, iar cei din jur simt asta. Eşti mult mai relaxat şi deschis în comunicare, mult mai extrovertit şi detaşat de problemele cotidiene. Profită de această stare de bine şi implică-te numai în activităţile care îţi fac plăcere cu adevărat. Astfel, nu vei simţi că munceşti sau că oboseşti. O zi de linişte interioară te va ajuta să îţi recapeţi starea de echilibru.

Vărsător – Planul carierei este cel avantajat astăzi, când primeşti o veste foarte bună. Lasă-te purtat de ceea ce îţi dictează sufletul pentru a acţiona în continuare şi ai să dobândeşti o mare reuşită. Chiar dacă apar pe parcurs unele frici, obstacole sau amânări, perseverenţa, răbdarea şi tenacitatea îţi vor fi cele mai bune unelte pentru a depăşi orice. În relaţia de cuplu este necesar să luaţi nişte decizii importante ce privesc viitorul în doi.

Peşti – Este posibil ca astăzi să intri într-un conflict cu cineva de la locul de muncă şi asta să te pună în poziţia de a lupta pentru reputaţia şi statutul tău. Chiar dacă situaţia nu îţi este la îndemână, nu te sfii să iei atitudine! Nici în relaţia de cuplu lucrurile nu sunt tocmai roz, de aceea este nevoie să te implici mai mult şi să-i arâţi persoanei iubite care îţi sunt sentimentele care le nutreşti pentru ea.

  

Citește și...