HOROSCOP 1 IANUARIE. Săgetătorii ar putea fi puşi faţă în faţă cu…

Publicat: 31/12/2017 | 19:57
HOROSCOP 1 IANUARIE. Săgetătorii ar putea fi puşi faţă în faţă cu…

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Nu te crampona de refuzul unor persoane de a te ajuta într-o problemă cu care te confrunţi, poate că asumându-ţi total rezolvarea ei te va întări şi îţi va spori încrederea în propriile forţe! Chiar dacă te concentrezi mai greu, fii atent la acte, contracte şi cifre, până şi o mică greşeală sau încurcătură îţi poate da peste cap întreaga muncă depusă! Ai putea să primeşti un semn de viaţă de la cineva care vine cu veşti bune referitoare la planurile de vacanţă!

Taur – Micile detalii, gesturi şi acţiuni vor face diferenţa în relaţia de cuplu în care eşti implicat deoarece acestea pot întări şi mai mult sentimentele pe care le aveţi unul pentru celălalt! Este o perioadă bună în care să faceţi planuri de viitor şi în care să faceţi un pas înainte în ceea ce vă priveşte! Bucură-te de ceea ce simţi şi deschide-ţi inima către persoana pe care o iubeşti!

Gemeni –  Nu este un moment potrivit pentru a risipi sau pentru a cheltui bani pe lucruri care nu îţi trebuiesc cu adevărat, ci mai mult acela în care poţi pune deoparte veniturile şi a creşte valoarea puşculiţei! Fii responsabil faţă de ceea ce câştigi şi drămuieşte totul cu mare atenţie! Situaţiile ce vor apărea în viitorul apropiat îţi vor demonstra că ai procedat corect, iar tu vei fi mulţumit de alegerea făcută!

Rac – Astăzi poţi fi pus în situaţia de a acţiona altfel decât eşti obişnuit sau altfel decât îţi stă în caracter, dar tocmai această provocare te va ajuta să ieşi din zona de confort pentru a-ţi depăşi limitele! Totodată, va trebui să te descurci cu bagajul pe care alte persoane îl descarcă în viaţa ta, prilej prin care vei suda o relaţie mai mult decât în prezent. Ai alături de tine oamenii potriviţi pentru a te susţine, iar asta îţi va oferi destulă securitate la nivel emoţional!

Leu – O idee foarte ingenioasă este răspunsul în rezolvarea unei situaţii pe care o ai de depăşit, iar în acest proces succesul îţi este garantat! Singura problemă va fi aceea de a găsi oamenii potriviţi care să fie de acord să te urmeze în această aventură! Chiar dacă nu va fi nimeni acolo care să ţi se alăture, încrede-te în forţele tale şi fă paşii necesari pe propriile picioare! În acest caz, reuşita va fi o victorie persoanală care îţi va aduce o satisfacţie şi mai mare!

Fecioară – Şeful sau o persoană cu autoritate are nevoie de ajutorul şi implicarea ta totală, iar pentru acest aspect va trebui să amâni unele planuri personale. Vestea bună este aceea că, procedând astfel, vei avea mai multe oportunităţi decât te aştepţi, iar respectul şi recunoştinţa ce ţi se vor adresa îţi vor deschide o nouă perspectivă de viaţă. Aşadar, nu da înapoi de la propunerile ce ţi se fac şi asumă-le cu responsabilitate!

Balanţă – A venit timpul să ceri de la viaţă şi de la cei din jur ceea ce îţi doreşti deoarece rezultatul va fi pe placul tău. Tăcerea te poate conduce către frustrare şi tristeţe, aşa că schimbă-ţi punctul de vedere şi nu mai face compromisuri numai de dragul altora! Ceilalţi nu au cum să ştie ceea ce gândeşti până când tu singur nu pui punctul pe i şi nu afirmi cu claritate acele lucruri care te deranjează!

Scorpion – Taie de pe lista ta de activităţi acele lucruri mărunte care te ţin departe de familie şi petrece mai mult timp alături de cei dragi! Eşti ca un burete acum, care absoarbe energia celor din jur, ca atare înconjoară-te de voie bună, de persoane optimiste şi vesele, cu care ai ce discuta şi cu care împărtăşiţi pasiuni şi valori comune! Oamenii care te iubesc îţi vor oferi acea stare interioară de care ai nevoie pentru a progresa în tot ceea ce îţi propui!

Săgetător – Astăzi ai putea fi pus faţă în faţă cu persoane pe care nu le agreezi în totalitate, dar faţă de care trebuie să arăţi respect sau consideraţie! Fă faţă situaţiei păstrându-ţi diplomaţia, spiritul jovial şi naturaleţea care îţi este caracteristică! Procedând astfel, vei salva unele aparenţe şi vei reuşi să depăşeşti o situaţie care ar fi putut să tensioneze toate persoanele implicate.

Capricorn – Dacă astăzi te vei confrunta numai cu probleme de oameni mari, vei ajunge să te împovărezi şi să simţi că ai parte de o rutină nesănătoasă. Ia lucrurile mai uşor, încercând să te joci cu situaţiile pe care le întâmpini. Relaţionarea cu copiii sau cu persoane mult mai tinere te va ajuta să te binedipui şi să te încarci de energia de care ai nevoie pentru a te detaşa de planul cotidian!

Vărsător – O mică schimbare în stilul de viaţă sau în programul zilnic îţi va îmbunătăţi calitatea acţiunilor în care te implici şi te va ajuta să treci peste toate mult mai uşor! Lasă situaţiile complicate să se rezolve de la sine şi nu mai încerca să intervii asupra fiecărui detaliu în parte! Totul poate fi mai uşor dacă ajungi să priveşti viaţa din alt punct de vedere şi dacă îţi vei schimba perspectiva!    

Peşti – Înainte de a te implica într-un proiect asigură-te că ai o strategie după care să te ghidezi. Chiar dacă ai mai făcut asta de multe ori şi ţi se pare totul familiar, este indicat ca de această dată să fii mult mai atent la detalii şi la factorul imprevizibilităţii, care ar putea da totul peste cap! Pune totul pe hârtie şi nu sări nicio etapă din cele necesare atingerii succesului! Perseverenţa, răbdarea şi atenţia îţi vor fi răsplătite!

 

Citește și...