Acasă » Horoscop » Horoscop Zilnic » HOROSCOP 11 IANUARIE. Gemenii pot avea parte de conversaţii stimulante…

HOROSCOP 11 IANUARIE. Gemenii pot avea parte de conversaţii stimulante…

De: Cancan 10/01/2018 | 21:53
HOROSCOP 11 IANUARIE. Gemenii pot avea parte de conversaţii stimulante…

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Astăzi lucrezi bine în echipă şi acest lucru îţi poate aduce aprecierea celorlalţi şi te poate ajuta să finalizezi cu succes anumite proiecte. Creativitatea, iniţiativa, plăcerea de a munci sunt atribute pe care ar fi indicat să le foloseşti în fiecare clipă petrecută la serviciu. Viaţa de cuplu este favorizată de astre în acest început de săptămână. Dacă eşti singur este posibil să cunoşti o persoană care îţi va împărtăşi sentimentele. Primeşte-o cu toată încrederea.

Taur – Astrele favorizează evoluţia ta în ierarhia statutului profesional sau social aşa că, încearcă să depui toate diligenţele pentru a te face remarcat. Îţi pot atrage atenţia anumite informaţii care sunt noi pentru tine şi pe care vei dori să le aprofundezi. Călătoriile sunt favorizate. Pe plan sentimental poţi fi destul de impulsiv. Dacă reuşeşti să te controlezi, eviţi discuţiile ce pot apărea din cauza diferenţelor de mentalitate.

Gemeni – Astăzi poţi avea parte de conversaţii stimulante la locul de muncă. În această perioadă apar proiecte noi care îţi pot aduce satisfacţii pe viitor. În plan financiar, ar fi indicat să-ţi faci anumite rezerve şi să fii mai precaut în privinţa cheltuielilor. Pot apărea anumite întârzieri cu plata. Dacă eşti capabil să dăruieşti iubire şi atenţie celor din jur, vei primi la rândul tău iubire, înţelegere şi chiar pasiune.

Rac – Este posibil să depui mai mult efort pentru a acoperi gaura din buget provocată de cheltuielile neprevăzute din ultima perioadă. Colaborarea este cuvântul cheie al acestei săptămâni şi îţi poate aduce alături parteneri gata să pună în practică ideile tale care sunt apreciate. Poţi avea parte de apreciere şi este foarte posibil să primeşti sprijinul din partea unor persoane care te pot ajuta să evoluezi în carieră.

Leu – Astăzi încearcă să fii cât mai detaşat şi să nu laşi emoţiile sau reacţiile celorlalţi să te afecteze. Elimină orice motiv sau sursă de stres. Proiectele în derulare au mari şanse să se finalizeze în următoarea perioadă, aşa că, îngrijorarea ta în privinţa banilor se va dovedi nefondată. Viaţa amoroasă este favorizată de astre şi foarte activă. Poţi experimenta aproape orice în acest domeniu şi ai şanse mari de a obţine ceea ce îţi doreşti.

Fecioară – Încearcă să faci ordine în acte, dar şi în relaţia pe care o ai cu anumiţi colegi. Fii asertiv şi exprimă-ţi, astfel, dorinţele şi nevoile. Este posibil să fii nevoit să iei unele decizii în ceea ce priveşte viitorul tău sau finalizarea anumitor proiecte. Fii cât mai obiectiv. În această perioadă ai tendinţa de a-ţi analiza foarte mult sentimentele faţă de partener, lucru care te va opri să-ţi exteriorizezi dragostea.   

Balanţă – În această perioadă este posibil să ai mult de lucru şi să fii nevoit să consumi multă energie. Este important să fii spontan când ai decizii de luat. Pe seară, detaşează-te cât poţi de agitaţia ultimelor zile şi încearcă să acorzi mai multă atenţie semnalelor pe care ţi le transmite organismul. Dacă îţi doreşti să petreci cât mai mult timp cu tine însuţi, evită să stai pe lângă persoane care îţi pot aduce o stare de disconfort.

Scorpion – Tenacitatea ta proverbială te ajută să duci la îndeplinire toate sarcinile de pe ordinea de zi, iar tactul şi diplomaţia menţin relaţii bune cu colegii. Este o zi favorabilă reluării unor negocieri sau a unor proiecte mai vechi. Reuşeşti să găseşti modalităţi prin care să transformi munca într-o plăcere. În această perioadă, viaţa ta sentimentală nu este răscolită de probleme notabile. Este însă posibil să reîntâlneşti o mare iubire din trecut.

Săgetător – Eşti plin de viaţă si îţi doreşti să te înconjori de dragoste, de familie, de prieteni. Orice vei face azi, va fi cu mult entuziasm din partea ta. Astrele te favorizează în acest moment atât din punct de vedere profesional cât si personal. Totul este să crezi şi să te laşi pe mâna destinului. Încearcă să comunici ce simţi şi să nu mai fi atât de raţional. Creativitatea şi spontaneitatea te ajută să atragi numai situaţii avantajoase.

Capricorn – În această perioadă, atenţia ta este îndreptată către cămin, către familie şi oamenii dragi ţie şi către confortul unei locuinţe frumoase. Încearcă să eviţi pe cât posibil cheltuielile inutile şi să pastrezi banii pentru vacanţa de vis. Evită speculaţiile financiare în această perioadă. Restabileşte echilibrul în viaţa ta, implicit şi în viaţa sentimentală. O comunicare deschisă cu partenerul poate satisface nevoile amândurora.

Vărsător – Dispui de multă energie, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să o dozezi corect. Încearcă să nu începi mai multe lucruri deodată. Dacă sunt persoane în jurul tău care te irită sau cu care ai divergenţe, încearcă să te detaşezi de acest aspect gândindu-te la weekend. Îţi poţi face iluzii prea mari în legătură cu relaţia de iubire. Ar fi bine să ai o discuţie sinceră în legătură cu nevoile şi dorinţele tale.

Peşti – Îmbunătăţeşte-ţi abilităţile în comunicare fiindcă, începând de azi, astrele îţi oferă ocazia să impresionezi foarte multe persoane. Ai o imaginaţie debordantă şi eşti inovator în abordarea situaţiilor de la birou. Asta îţi poate aduce chiar o recompensă din partea şefilor. În plan sentimental se pot isca nişte discuţii, dar dacă eşti determinat să rezolvi unele probleme, relaţia se va sedimenta şi mai tare!

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Turist italian, rămas fără cuvinte după ce a văzut ce mașini au oprit la un semafor, în BUCUREȘTI: „Este absurd!”
Turist italian, rămas fără cuvinte după ce a văzut ce mașini au oprit la un...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără decât fostul luptător și interlop
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
DE NERECUNOSCUT! Cum arată la 76 de ani Valentin Ceaușescu, ultimul fiu în viață al lui Nicolae Ceaușescsu
DE NERECUNOSCUT! Cum arată la 76 de ani Valentin Ceaușescu, ultimul fiu în viață al...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ce să pui la rădăcina ardeilor ca să crească mari, dulci și cărnoși. Secretul unei recolte bogate
Ce să pui la rădăcina ardeilor ca să crească mari, dulci și cărnoși. Secretul unei...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Vero Căliman a plecat din București! Ce a făcut fosta Fetiță Zurli la câteva luni după ce a părăsit Gașca Zurli
Vero Căliman a plecat din București! Ce a făcut fosta Fetiță Zurli la câteva luni...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO de la priveghi
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO de la priveghi
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi? „Sunt curios care este comportamentul tău când ești cu o persoană la care nu ții atât de mult.”
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
Reacţia unui clujean după ce s-a trezit cu maşina lovită de o trotinetă electrică aruncată la întâmplare.
Reacţia unui clujean după ce s-a trezit cu maşina lovită de o trotinetă electrică aruncată...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o bombă de vitamine
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o...
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o pasăre care trăiește și în România
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o...
Victorie ISTORICĂ pentru România. Europa a spus Da: Suntem aici pentru a sărbători
Victorie ISTORICĂ pentru România. Europa a spus Da: Suntem aici pentru a sărbători
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Avarie în Bucureşti: Aproximativ 100 de blocuri nu au apă caldă până duminică
Avarie în Bucureşti: Aproximativ 100 de blocuri nu au apă caldă până duminică
Schimbare pentru cei care au CASĂ la CURTE. Anunțul istoric a venit de la Guvern
Schimbare pentru cei care au CASĂ la CURTE. Anunțul istoric a venit de la Guvern
Băutura demult dispărută din România. Era cea mai populară pe vremea bunicilor
Băutura demult dispărută din România. Era cea mai populară pe vremea bunicilor
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a ţinut-o ascunsă
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al...
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de la Taverna Racilor într-o singură zi
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
"A tăiat acea bucată de intestin, de 12 centimetri, unde se afla tumora". Dan Ciotoi,...
Gabriela Cristea, acuzată că păcălește oamenii care comandă celebrii cozonaci: „Sesizați ANPC”
Gabriela Cristea, acuzată că păcălește oamenii care comandă celebrii cozonaci: „Sesizați ANPC”
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face curse de miercuri până duminică
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face...
Taurii și Racii chiar au dat lovitura! Minerva a dezvăluit ce zodii vor străluci în luna mai 2024
Taurii și Racii chiar au dat lovitura! Minerva a dezvăluit ce zodii vor străluci în...