HOROSCOP 13 IANUARIE. Gemenii sunt într-o continuă petrecere

Publicat: 12/01/2018 | 22:12

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Deşi îţi plac provocările, azi ar fi indicat să-ţi conservi energia nefiind în cea mai bună formă din punct de vedere fizic dar nici psihic. Ritmul alert nu te sperie dar, ar fi bine, din când în când să-l mai domoleşti şi să-ţi hrăneşti sufletul şi mintea cu activităţi care îţi fac plăcere şi care îţi pot încărca bateriile. Este foarte important ca, din când în când şi mai ales de sărbători, să transmiţi oamenilor dragi ceea ce simţi pentru ei pentru că nu toţi simt asta dincolo de cuvinte.

Taur – Evită cât poţi să te înconjori de persoane răuvoitoare sau care te descarcă uşor de energie şi încearcă să nu mai pui la suflet tot ce ţi se spune. Nu mai fii critic cu tine fiindcă poţi atrage schimbări negative în viaţa ta. Acceptă-te aşa cum eşti şi atunci îţi vei permite să faci schimbările pozitive. Azi ai posibilitatea, introspectându-te, să-ţi identifici şi să-ţi înţelegi mai bine propriile emoţii şi, astfel, să depăşeşti anumite traume sau supărări şi să te bucuri de o zi minunată.

Gemeni – Ai posibilitatea să realizezi multe astăzi, însă cu condiţia de a stabili de la început care îţi sunt priorităţile şi de a-ţi face un plan, mai ales dacă ai de vizitat multe persoane. Dacă vei fi atent, vei avea capacitatea de a vedea clar ambele feţe ale unei probleme iar acest lucru te va ajuta să iei deciziile potrivite pentru viitor. Sunt şanse mari să fie în familie o atmosfera cum de mult nu ai mai avut. Va fi o continuă petrecere, foarte multă veselie şi armonie, poţi da tu tonul şi startul.

Rac – Chiar dacă simţi presiune de la cei care îţi cer ajutorul sau atenţia, încearcă să nu fi prea combativ cu ei. Fii tolerant cu persoanele dragi. De cele mai multe ori ajută să vedem părţile bune din celălalt atât în relaţie cu ei cât şi în relaţie cu noi înşine. De sărbători există armonie, dar câteodată şi stres de la prea multă lume adunată la un loc. Încearcă să descarci toată energia acumulată participând la cât mai multe activităţi în aer liber şi făcând mult sport.

Leu – Azi ar fi bine să acorzi mai multă atenţie felului în care comunici atât cu colegii cât şi cu partenerul de viaţă. Ar fi indicat să interacţionezi cât mai puţin cu persoane care ţi-ar amplifica starea de agitaţie şi să faci mai mult sport. Încearcă să fii mult mai implicat şi activ în ceea ce ai de făcut la serviciu, să acorzi mai multă atenţie detaliilor şi să lucrezi în echipă. Ai o personalitate puternică şi îţi place să faci lucrurile singur, însă asta îţi poate afecta relaţia cu colaboratorii.

Fecioară – Astăzi ar fi bine să-ţi asculţi inima fiindcă ea ştie ce e mai bine pentru tine. Ar trebui să ştii că nu toate deciziile se iau raţional şi despicând firul în patru. Încearcă să asculţi mai atent semnalele transmise de corpul tău şi ai mai multă grijă de sănătate. O plimbare în natură poate fi foarte benefică pentru tine. Într-o relaţie de cuplu, comunicarea, ajutorul reciproc şi grija pentru celălalt sunt foarte importante aşa că renunţă la critica pentru a evita discuţii de care îţi va părea rau.

Balanţă – Prea multă muncă şi stres ar putea să-ţi creeze o mică cădere în această săptămână. Stabileşte-ţi priorităţile şi încearcă să te menajezi cât mai mult fiindcă este o perioadă încărcată la muncă şi cu multe proiecte de pus în aplicare. Evită situaţiile complicate şi focalizează-ţi atenţia către oportunităţile ce pot apărea în ceea ce priveşte planul material. Orice ţine de mişcare, de activităţi fizice, sport în general, îţi este foarte benefic şi te ajută să te descarci de toate energiile negative.

Scorpion – Încearcă să fii mai detaşat şi să eviţi discuţiile în contradictoriu cu unii dintre colegi pentru a nu-i lăsa să-ţi afecteze munca. E posibil ca cei dragi să-ţi reproşeze absenţele îndelungate şi faptul că acorzi mai multă atenţie muncii tale. Încearcă cumva să echilibrezi balanţa. Ar fi totuşi indicat, în următoarea perioadă, să dai prioritate planului personal. Fii mai eficient cu ceea ce ai de rezolvat la serviciu pentru a putea să te bucuri de o seară plăcută în compania familiei sau a prietenilor.

Săgetător – Este posibil să ai parte de încercări în domeniul financiar. Fii mai restrictiv când vine vorba de cheltuieli. Foloseşte-ţi latura creatoare şi imaginaţia ce te caracterizează atât de bine pentru a găsi modalităţi inedite de a-ţi majora bugetul. În această săptămână cuvântul cheie este dialogul prin care poţi evita anumite conflicte ce se află în stare latentă şi pot izbucni în orice moment. Relaţiile pot fi supuse unor mici teste. Însă, dacă ţii cont de nevoile ambelor părţi totul va fi bine.

Capricorn – Există o tensiune în relaţiile cu ceilalţi care poate creşte în următoarele zile. Nu te lansa în discuţii inutile. Nu e recomandat să semnezi contracte sau să depui cereri la anumite instituţii ale statului. Deşi vrei să faci o propunere şefilor şi ai lucrat mult la acest proiect ar fi indicat să amâni. S-ar putea să nu fie apreciat la adevărata valoare. Aspiraţiile tale sunt atât de mari acum încât ai un sentiment de totală insatisfacţie. Încearcă să te relaxezi ocupându-te de chestiuni de rutină.

Vărsător – Te trezeşti plin de energie şi crezi că le poţi face pe toate azi. Nu e chiar aşa, ar fi indicat să faci o listă înainte şi să nu te pierzi în prea multe direcţii. Dacă nu te organizezi şi nu eşti atent la actele pe care le semnezi există riscul să faci greşeli şi să nu poţi finaliza proiectul la care ai muncit mult în ultima vreme. Prietenii ar putea să te facă să te simţi inconfortabil pentru că nu sunt de acord cu tine în anumite privinţe. Poate încerci să ţii cont şi de argumentele lor.

Peşti – Felul în care abordezi viaţa te ajută să nu dai curs provocărilor care te-ar putea dezechilibra. Cineva te-ar putea acuza că eşti prea evaziv dar asta doar pentru că te interiorizezi prea mult şi pentru că nu-ţi sunt înţelese intenţiile. Fii obiectiv atunci când faci planuri de viitor. Nu trata colegii cu un aer de superioritate fiindcă apar disensiuni. Deşi te-ai implicat activ pe plan profesional şi ai vrea să-ţi fie recunoscute meritele nu cere asta cu voce tare cel puţin în această perioadă.


 

Recomandarea CIAO.RO