HOROSCOP 14 FEBRUARIE. Taur – Nu te juca cu nervii şi răbdarea celor din jurul tău

Publicat: 13/02/2018 | 23:42
HOROSCOP 14 FEBRUARIE. Taur – Nu te juca cu nervii şi răbdarea celor din jurul tău

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Relaţia de iubire înfiripată nu demult evoluează bine, spre o zonă care deja îţi dă speranţe mari că veţi forma repede un cuplu cu tot ceea ce înseamnă el. Este o perioadă foarte romantică, de aceea trăirile interioare şi sentimentele vor fi pe primul plan, cu emoţii intense-fie pozitive, fie pasionale, răscolitoare sau duse la extrem! În carieră, ar fi păcat să ratezi o propunere care ar putea fi interesantă doar pentru că te aştepţi la altceva. Fii pe fază la oportunităţi şi nu le pierde!

Taur – Nu te juca cu nervii şi răbdarea celor din jurul tău, pentru că ai o atitudine superficială care poate deranja pe multă lume, mai ales pe cei mai în vârstă decât tine. Au apărut animozităţi şi tensiuni în mediul în care lucrezi şi, cât timp acestea nu sunt rezolvate, nimic nu va mai merge. Opreşte-te şi ocupă-te de conflicte. Spre seară, permite-ţi nişte cumpărături pe care ţi le doreşti de multă vreme, poate o investiţie în imaginea ta publică, care va atrage atenţia asupra ta.

Gemeni – Astăzi nu poţi face tot ceea ce vrei din cauza unor persoane care au grijă să-ţi atragă mereu atenţia că ceva nu este pe placul lor! Fii calm şi răspunde diplomat! Chiar şi aşa, atenţie la reacţii, chiar dacă te simţi bine în pielea ta şi ai tendinţa de a încerca să fie totul bine, nu ai alături oameni la fel de relaxaţi. În familie, fă declaraţii de iubire, primeşte-le pe cele care vin de la oameni care ţin cu adevărat la tine şi dăruieşte tot ce ai mai bun în suflet!

Rac – Nu eşti în apele tale astăzi, dar nu pentru că ai avea vreo problemă concretă, ci pentru că poţi fi puternic influenţat de necazurile unei persoane care îţi este dragă. În iubire, nu este bine să zgandaresti răni ce s-au închis sau să treci în revistă doar eşecurile, ci să faci un efort să închizi acea uşă cu amintiri neplăcute. La serviciu, dacă nu accepţi sprijinul ce ţi se oferă acum, s-ar putea să pierzi o prietenie frumoasă, poate chiar un ajutor de nădejde pe termen lung.

Leu – Iubirea pare să fie planul cel mai favorizat al zilei, trăind momente cu o încărcătură emoţională maximă, deci profită din plin de ele! Intuiţia îţi va atrage azi atenţia asupra unor riscuri sau asupra adevăratului caracter al unui prieten fals, deci fii pe fază şi încrede-te în ea! La locul de muncă, nu fi ranchiunos şi nu răspunde cu aceeaşi monedă provocărilor ce ţi se adresează, deoarece s-ar putea că o discuţie banală să se transforme într-un adevărat război!

Fecioară – Deşi starea de spirit îţi este foarte schimbătoare, mai mult melancolică decât veselă sau optimistă, este indicat să nu te abaţi de la ceea ce ai în plan! Seriozitate, concentrare şi responsabilitate sunt cuvintele ce ar trebui să caracterizeze astăzi o zi de succes! Aşadar, înglobează-le în agendă! Afirmă cu tărie ceea ce gândeşti şi simţi şi nu îţi fie frică să pui piciorul în prag unei situaţii ce nu mai face parte din planurile tale de viitor!

Balanţă – Adu-ţi aminte de trecut şi învaţă din greşelile lui, deoarece eşti pe cale de a comite o eroare flagrantă la locul de muncă, situaţie cu care te-ai mai confruntat până acum! Nu te da înapoi de la responsabilităţile de acasă,cei dragi au nevoie de tine şi de implicarea ta!Arată-le că îţi păsa de activităţile şi pasiunile lor! Este o zi foarte favorabilă planurilor de viitor, planuri făcute alături de persoana pe care o iubeşti. Relaţia voastră poate trece la un alt nivel!

Scorpion – Locul de muncă şi rezolvarea cât mai eficientă a chestiunilor de rutină par să fie prioritare astăzi. Ai energia necesară să te mobilizezi exemplar. Totuşi, ai grijă, deoarece posibila ta implicare emoţională, care are un substrat destul de profund, te poate deturna de la bunul mers al unor proiecte! în cercul de prieteni, încearcă să laşi puţină distanţă faţă de cei care vezi că te acaparează şi concentrează-te numai pe relaţiile care contează cu adevărat.

Săgetător – Preocupările din sfera spirituală, precum şi susţinerea pe care o gasesesti în familie reprezintă repere de bază în succesul zilei în curs. Profită de buna inspiraţie şi fă demersurile necesare astfel încât talentele tale să fie văzute de cine trebuie pentru a ajunge la un parteneriat profitabil. O seară petrecută acasă ar fi o ocazie bună atât să pui la punct aspecte ce ţin de spaţiul locativ, cât şi să fii alături de cei din familie!

Capricorn – Atenţie sporită! Călătoriile acestei zile pot fi profitabile, chiar dacă ai unele rezerve că ar fi destinaţia bună sau momentul potrivit pentru o deplasare. Peste tot ai ceva de învăţat, o persoană de cunoscut, o informaţie utilă de primit, aşa că priveşte cu optimism şi încredere fiecare secundă a acestei zile. Caută pe cineva care să-ţi semene pentru a-ţi fi alături într-un proiect. O persoană la fel de energică, de puternică, de implicată ca şi tine ar fi utilă.

Vărsător – Cel care îţi sare acum în ajutor îţi arată astfel cât de mult apreciază prietenia ta, pentru că şi tu i-ai fost, cu alte ocazii, alături în acelaşi mod. Stai de vorbă cu persoana iubită şi puneţi ţara la cale pentru perioada următoare. Aveţi amândoi starea potrivită pentru a vă asculta reciproc cu atenţie! Ai în   mâinile tale fericirea celuilalt, aşa că fă tot posibilul să i-o oferi pe tavă! Preocuparea pentru cel de lângă tine ar trebui să fie la cote maxime!

Peşti – În sfârşit soare şi pe strada ta: este o zi frumoasă, fără ca vreun nor să strice orele petrecute în  compania persoanei iubite. Totul este în perfectă armonie. La serviciu, ai putere de concentrare şi poţi pune la punct un plan detaliat de acţiune. Important este să nu alergi după himere şi să nu te laşi influenţat! Călătoriile pe distanţe scurte, întâlnirile şi dialogurile cu persoanele din anturajul apropiat  sunt foarte oportune!

 

Citește și...