Acasă » Showbiz » Showbiz intern » HOROSCOP 16 Aprilie! Atentie! Taurii vor fi dezamagiti de prieteni!

HOROSCOP 16 Aprilie! Atentie! Taurii vor fi dezamagiti de prieteni!

De: Cancan 16/04/2015 | 07:15
HOROSCOP 16 Aprilie! Atentie! Taurii vor fi dezamagiti de prieteni!

Scorpionii sunt dornici sa primeasca si sa daruie iubire, motiv pentru care ziua lor este una norocoasa din punct de vedere sentimental.

BERBEC-Esti misterios si greu observabil in peisajul cotidian. Ar fi bine sa te detasezi de forfota zilei si sa te ocupi de tine. Poti alege un program usor de ingrijire corporala sau o plimbare prin locuri preferate, alaturi de cineva drag si de incredere. Sanatatea este vulnerabila, dar evita pe cat posibil, analizele si consultatiile medicale. Exista risc de erori. In a doua parte a zilei te vei simti mai bine, dar fii rabdator si afectuos cu tine insuti.

Taur- Prietenii te pot dezamagi din te miri ce. Tendinta de a te baza pe cei care iti promit ajutor neconditionat, atat in plan personal, cat si in plan profesional, iti poate crea tensiuni in relatiile cu membrii familiei. De aceea, fii prudent si circumspect vizavi de sfaturile sau propunerile persoanelor din anturajul prietenilor sau sustinatorilor de la serviciu. Deocamdata, membrii familiei te pot ajuta mult in a-ti selecta aceste relatii.

Gemeni- Se intrezaresc intalniri si dialoguri cu persoanele importante din mediul profesional in care activezi. Vei fi nevoit sa participi activ la dezbateri profesionale, poate chiar sa prezinti singur ultimele realizari din segmentul profesional sau stadiul lucrarilor. Concetreaza-ti eforturile pe aspectele relevante si prezinta-le cu incredere. Ai sanse mari sa obtii felicitarile sefilor si sprijinul colegilor. Dupa-amiaza, retrage-te in linistea si confortul casei.

horoscop

RAC- Esti preocupat de activitati intelectuale si de discutii cu oameni bine pregatiti in diverse domenii de viata. Ar fi bine sa asculti mai mult si sa vorbesti strictul necesar, deoarece tensiunile mentale sunt accentuate. Fereste-te de planuri de anvergura in ceea ce priveste propria ta instruire sau calatoriile. Iti sunt favorizate vizionarea unei piese de teatru, a unui film bun sau lecturile amuzante. Membrii familiei iti pot aduce liniste si pace in suflet.

Leu- Excelente momente pentru a te ocupa de aspectele financiare comune cu partenerul de viata, rudele sau colaboratorii. Sigur ca exista nemultumiri, temeri mai mult sau mai putin fondate, insa depinde numai de tine sa rezolvi totul in favoarea ta. La prima vedere, toti asteapta de la tine sfaturi, bani, bunuri sau favoruri. Insa, daca ai sa privesti dincolo de perdeaua realitatii fizice vei constata faptul ca esti un personaj important si de mare ajutor pentru ceilalti.

Fecioara– A te raporta astazi la ceilalti si la actiunile lor este o atitudine inteleapta. Ceilalti oglindesc personalitatea ta cu bune si cu altele mai putin. De aceea urmareste atent ce spun sau fac, mai ales partenerul de viata si colaboratorii din domeniul profesional si invata de la ei. Vei consta pe masura ce se scurg orele zilei ca, de fapt, filtrul tau personal blocheaza uneori situatiile si deciziile favorabile tie. Spre seara, relaxeaza-te la o sueta cu cei dragi.

Balanta- Cu toate ca ai multe si marunte de facut, ce ar fi daca ai schimba ordinea de realizare a treburilor cotidiene, atat acasa, cat si la serviciu. Un prieten apropiat sau cineva care te sustine in demersurile tale socio-profesionale te poate ajuta in acest sens, fie oferindu-ti sfaturi valoroase, fie pur si simplu, oferindu-ti o mana de ajutor. Totul este sa accepti si sa te implici cu indrazneala in a face si altfel lucrurile. Te vei bucura de rezultatele obinute!

SCORPION– Esti dornic de a oferi si primi iubire, afectiune sau macar aprecierile celor dragi. Chiar daca, toate acestea se vor lasa asteptate, cel putin tu ti-ai putea manifesta iubirea fata de ceilalti, in diverse moduri. Spre exemplu, gandeste-te ce-i bucura cel mai mult pe fiecare dintre cei dragi. Apoi, cu putin efort si bunavointa vei gasi solutii rezonabile pentru a incanta sufletul fiecaruia dintre ei. Lasa deoparte criticile si provocarile care te necajesc.

Sagetator– Momentele petrecute acasa, printre membrii familiei iti vor aduce alinare, idei bune si sfaturi deosebite. Un farmec aparte va invalui ziua, chiar daca esti ocupat mult. Este posibil sa iei legatura cu rudele aflate in tari straine sau sa alcatuiesti planuri, fie pentru a vizita o ruda, fie pentru a primi tu vizite din partea celor dragi. Totul se invarte in jurul familiei si a treburilor gospodaresti. Spre seara, organizeaza o masa festiva si bucuara-te de compania familiei.

Capricorn- Mentalul iti este rascolit, asa incat este dificil astazi sa mentii discutii importante sau sa iei decizii care te implica pe termen lung. Cu toate ca multa lume va fi in preajma ta astazi, depinde numai de tine sa te mentii intr-un climat linistit. Vorbeste putin, iar daca esti nevoit sa intocmesti documente oficiale, sa dai raspunsuri clare la diverse chestiuni profesionale sau personale, sfatuieste-te cu cineva de incredere. Lecturile usoare si amuzante iti sunt de mare folos.

horoscop

VARSATOR- Este o zi in care ar fi bine sa iti verifici bugetul veniturilor si cheltuielilor. Se pare ca din sfera profesionala obtii castiguri fluctuante si nesatisfacatoare. De aceea, gandeste-te pe indelete la noi variante de castig, din munca ta desfasurata la un serviciu. Deocamdata ai avea sanse bune in contractarea unor colaborari noi sau, in cadrul celor deja existente, sa faci schimbari in beneficiul tau. A doua parte a zilei iti aduce cheltuieli neasteptate.

Pesti- Rezerva-ti momente numai pentru sufletul tau. Bine ar fi sa faci o retrospectiva a evenimentelor in care esti implicat si sa observi punctele tari si pe cele slabe. Posibil ca sanatatea si locul de munca sa te necajeasca cel mai mult. Insa, acum ai sanse deosebite de a vedea clar lucrurile si de a te orienta spre noi orizonturi de abordare. Traseaza-ti planuri noi, renunta la relatiile si situatiile care te obosesc sau iti consuma inutil, atat finantele, cat si timpul.

Sursa: AstroCafe.ro

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Prințesa Diana a explicat adevăratul MOTIV pentru care căsnicia sa cu Charles a eșuat. A făcut mărturisirea cu puțin timp înainte de a muri
Prințesa Diana a explicat adevăratul MOTIV pentru care căsnicia sa cu Charles a eșuat. A...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără decât fostul luptător și interlop
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
WOW! Nadia, Boris Becker, Ilie Năstase și Andreea Esca, dezlănțuiți într-un club din București! Cum au fost surprinși
WOW! Nadia, Boris Becker, Ilie Năstase și Andreea Esca, dezlănțuiți într-un club din București! Cum...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Mihaela Bilic și-a construit o cabană în inima pădurii: „Până de Paște mă mut. N-am gaze, n-am curent, n-am apă, însă îmi place mult!”
Mihaela Bilic și-a construit o cabană în inima pădurii: „Până de Paște mă mut. N-am...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Românca al cărei nume este gravat pe mașinile Tesla se luptă acum cu Elon Musk. Bolnavă de cancer, își dorește doar scuze
Românca al cărei nume este gravat pe mașinile Tesla se luptă acum cu Elon Musk....
O studentă le-a spus prietenilor că era încântată de o primă întâlnire. A doua zi, un picior de-al ei a fost descoperit într-un parc
O studentă le-a spus prietenilor că era încântată de o primă întâlnire. A doua zi,...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Costel Corduneanu va fi înmormântat într-un sicriu de lux! Prețul lui atinge sume de ordinul zecilor de mii de lei
Costel Corduneanu va fi înmormântat într-un sicriu de lux! Prețul lui atinge sume de ordinul...
Ultimul mesaj al Anei, gravida dispărută în drum spre casă: Eu...
Ultimul mesaj al Anei, gravida dispărută în drum spre casă: Eu...
Tavi Clonda s-a săturat de jignirile din mediul online! Artistul intenționează să îi blocheze pe toți cei care îi jignesc familia: „Totul are o limită în viața asta. M-am săturat!”
Tavi Clonda s-a săturat de jignirile din mediul online! Artistul intenționează să îi blocheze pe...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
Cum s-a schimbat viața
Cum s-a schimbat viața "europenilor" din Siliștea Gumești, după aderarea la UE: "Noi avem nici...
BANCUL ZILEI. La ușa lui Bulă sună un neamț.- Nu vă supărați, mă puteți găzdui și pe mine la noapte? Plătesc bine
BANCUL ZILEI. La ușa lui Bulă sună un neamț.- Nu vă supărați, mă puteți găzdui...
Funcția din WHATSAPP care schimbă totul. Toți utilizatorii trebuie să o folosească
Funcția din WHATSAPP care schimbă totul. Toți utilizatorii trebuie să o folosească
S-a aflat ADEVĂRUL: de ce NU se vrea UN LEAC pentru cancer?
S-a aflat ADEVĂRUL: de ce NU se vrea UN LEAC pentru cancer?
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
Afacerea pe care o pot face toți românii care stau la curte. Produsul vândut de Vladimir s-a scumpit cu 45% în ultimii ani
Afacerea pe care o pot face toți românii care stau la curte. Produsul vândut de...
Ce au găsit doi români în coteţul găinilor într-o curte dintr-o comună din Mehedinţi. Șoc total, creatura avea doi metri
Ce au găsit doi români în coteţul găinilor într-o curte dintr-o comună din Mehedinţi. Șoc...
S-a dat interdicție totală în România din data de 3 Mai. Decizia este finală şi definitivă
S-a dat interdicție totală în România din data de 3 Mai. Decizia este finală şi...
Ultima imagine cu Costel Corduneanu în viață! Cum arăta „Stăpânul Moldovei”, înainte de a muri. Boala îl schimbase radical, dar el tot își găsea puterea să zâmbească
Ultima imagine cu Costel Corduneanu în viață! Cum arăta „Stăpânul Moldovei”, înainte de a muri....
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Dumitru Buzatu rămâne în arest la domiciliu
Dumitru Buzatu rămâne în arest la domiciliu
INTERZIS total pentru cei care stau la APARTAMENT. Regula obligatorie pentru ziua de 1 Mai
INTERZIS total pentru cei care stau la APARTAMENT. Regula obligatorie pentru ziua de 1 Mai
Mașina preferată a românilor dispare. Nu se va mai găsi deloc în Europa
Mașina preferată a românilor dispare. Nu se va mai găsi deloc în Europa
Câți bani vor primi de la Pro TV Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. Cei trei vor fi noii jurați ai MasterChef
Câți bani vor primi de la Pro TV Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. Cei trei vor...
Dezvăluiri rare despre fiica lui Costel Corduneanu. Ce a moştenit de la tatăl său
Dezvăluiri rare despre fiica lui Costel Corduneanu. Ce a moştenit de la tatăl său
A nins în România! Imagini cu florile de aprilie acoperite de stratul de omăt: „Iarna nu se lasă dusă din peisaj”
A nins în România! Imagini cu florile de aprilie acoperite de stratul de omăt: „Iarna...
De ce Denisa Tănase nu a devenit mamă până la 37 de ani:
De ce Denisa Tănase nu a devenit mamă până la 37 de ani: " Îmi...
Iulia Vântur și Salman Khan, în pericol. Faimosul actor a fost ținta unui atac armat. Cine a vrut să îl ucidă și care este motivul
Iulia Vântur și Salman Khan, în pericol. Faimosul actor a fost ținta unui atac armat....
Orașul mic din România care va avea străzi ca-n Tenerife. Autoritățile s-au apucat să planteze palmieri
Orașul mic din România care va avea străzi ca-n Tenerife. Autoritățile s-au apucat să planteze...
Singurele zodii care au succes în tot ceea ce fac în weekendul ce urmează. Veste bună pentru cinci nativi
Singurele zodii care au succes în tot ceea ce fac în weekendul ce urmează. Veste...