Acasă » Trending » Horoscop 16 martie 2021. Mercur intră în zodia Pești

Horoscop 16 martie 2021. Mercur intră în zodia Pești

De: Madalina Manole 15/03/2021 | 23:25
Horoscop 16 martie 2021. Mercur intră în zodia Pești

Horoscopul zilei de 16 martie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Pești au parte de ingresul lui Mercur în zodia lor, aspect care le va influența modul de comunicare și rațiune.

Mercur, planeta comunicării, intră astăzi în zodia Pești și o va tranzita până pe data de 4 aprilie 2021. În toată această perioadă modul de gândire se va schimba. Mercur, care este o planetă a rațiunii, nu se simte confortabil în acest semn zodiacal, dat fiind că Peștii sunt visători, confuzi și mistici, iar energia sa va fi mult afectată. (CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 15 – 21 MARTIE 2021. CAPRICORNII ÎȘI DESCHID SUFLETUL MAI UȘOR)

Astfel, în cele aproximativ 3 săptămâni în care va trece prin Pești, vom fi mai ușor de impresionat, mai sensibili în raționament, mai creduli sau, din contră, nu vom crede nimic din ce ne spun ceilalți și ne vom lupta cu idei contradictorii. Nu vom fi capabili să discernem adevărul de minciună și putem fi mai ușor de păcălit. Totodată, imaginația și fantezia vor crește, dar și tendința de a ne victimiza mai mult. Nu este o perioadă favorabilă deciziilor și verdictelor definitive.

Dintr-o perspectivă constructivă, dat fiind că Mercur în Pești va fi conjunct cu Neptun, guvernatorul Peștilor, ne va aduce mai multă intuiție și ocazia unor conștientizări puternice, ocazia unor adevărate revelații, viziuni și chiar vise profetice, în cazul unora. Puterea de vindecare la nivel mental va fi mare și ar trebui să ne folosim de aceasta pentru a ne vindeca răni emoționale, psihice și fizice.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie! (VEZI ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA MARTIE 2021)

Horoscop Berbec

Acest tranzit le va aduce Berbecilor ocazia de a se conecta la sfere înalte. Este o perioadă bună pentru evoluție spirituală, pentru conștientizarea trecutului și pentru găsirea celor mai bune soluții de reparare a ceea ce a fost și nu mai este în prezent pe placul lor, indiferent în ce domeniu de viață resimt aceste minusuri. Însă, atenție, că este vorba de soluții intuitive, care vin pe calea percepțiilor subtile. Este o perioadă de conștientizare, de revelație și cei care au probleme de sănătate se pot vindeca mai ușor accesându-și voința interioară, accesând rugăciunea și terapiile complementare, dar mai ales gândind pozitiv.

Horoscop Taur

Pentru nativii Taur, acest tranzit al lui Mercur prin Pești le poate aduce revelații ce țin de prieteni. Pe de o parte, poate fi vorba de o altă raportare la cei din anturaj, la asociații cu care se află în proiecte, o nouă conectare la grupuri de oameni, deci noi prieteni în viața lor cu care empatizează așa cum își doresc. Pe de altă parte, va fi vorba de ajutor primit de la prieteni, de ajutor care vine prin mesaje, daloguri ce contribuie la conștientizările nativilor asupra unor situații de viață. Este activă axa iubirii, iar Mercur este chiar guvernatorul iubirii lor, deci pentru mulți nativi poate urma o perioadă în care descoperă o persoană cu care se conectează prin prisma laturii spirituale, o persoană care le incită simțurile și de care se pot îndrăgosti.

Horoscop Gemeni

Mercur este chiar guvernatorul Gemenilor și le activează sectorul carierei, deci pentru nativi poate fi o perioadă cu puternice conștientizări în legătură cu direcția profesională pe care se află sau pe care vor să se poziționeze în viitor. Mercur va face aspecte cu Marte și Nodul Sud, aflate în Gemeni, deci cumva îi va determina pe nativi să accepte sau să refuze o funcție primită, un nou statut și este foarte important să-și asculte mai mult decât orice intuiția pentru a lua decizia corectă. Horoscopul de azi pentru Gemeni le poate aduce unele discuții mai tensionate cu superiorii. Întreaga perioadă ce urmează se va caracteriza prin aplomb în discuțiile cu aceștia, prin curaj în susținerea punctului de vedere și îndrăzneala de a se expune public.

Horoscop Rac

Pentru Raci urmează o perioadă cu multe conștientizări și revelații spirituale. Nativii au ocazia să înțeleagă mesajele subtile care sosesc spre ei, fie de la persoane, fie în urma unor evenimente trăite. Au inspirație și intuiție cu atât mai mare cu cât Mercur se apropie de Neptun (conjuncția la grad fix se va petrece pe data de 30 martie, dar se va resimți cu aproximativ o săptămână înainte). Totodată, pot avea revelații în urma unor călătorii sau discuții cu persoane de altă naționalitate, se pot reconecata cu persoane aflate la distanță, pot lua decizia de a se înscrie la un curs care să le aducă dezvoltare personală. Mercur le guvernează actele, deci pot avea flerul necesar în semnarea unor documente importante, chiar oficiale și pot ști cum să se adreseze publicului larg astfel încât să obțină empatie.

Horoscop Leu

Pentru cei născuți în zodia Leu acest tranzit poate, pe de o parte, să le activeze intuiția financiară, să aibă un declick în legătură cu o investiție, cu o sumă de bani, cu raportarea la un bun material sau moștenire, poate reușesc să înțeleagă modul de acțiune aș celor cu care se află într-un partaj, litigiu. Este o perioadă în care pot rezolva situații financiare, însă cel mai important este că pot înțelege adevăratele intenții ale celorlalți și pot decide dacă rămân sau nu într-un parteneriat. Își pot analiza fricile, dependențele emoționale și financiare și pot deveni buni detectivi în tot ce ține de latura financiară, dar și de latura intimă, motiv pentru care unii pot descoperi (dar și accepta, înțelege) o infidelitate a partenerului sau pot da o altă conotație unei relații ascunse, secrete pe care o trăiesc. Zona ocultă și spirituală poate fi de interes pentru mulți Lei.

Horoscop Fecioară

Mercur, guvernatorul Fecioarelor, va tranzita chiar sectorul relațiilor, ipostază din care va ajuta nativii să aibă conștientizări importante despre partenerul de viață, dar și despre colaboratori, persoane cu care lucrează și alături de care își desfășoară activitățile. Nativii au capacitatea intuitivă de a vedea adevăratele intenții ale celorlalți și asta îi ajută în legarea de noi relații, dar și în consolidarea celor prezente. Urmează o perioadă favorabilă comunicării cu ceilalți, dar și semnării unor contracte sau ajungerii la unele înțelegeri contractuale.

Horoscop Balanță

Celor din semnul Balanță acest tranzit al lui Mercur din Pești le va fi favorabil, deși este foarte probabil ca în primă fază să le trezească nemulțumiri legate de locul de muncă. Ulterior, nativii vor avea capacitatea de a vedea la alt nivel o situație de la job și astfel vor avea intuiția și inspirația necesare să facă acele schimbări, ajustări care să le îmbunătățească performanțele și starea de spirit. Poate vor conștientiza unele minusuri și plusuri și le vor folosi în favorea lor, poate aduc îmbunătățiri programului, poate află din dialoguri niște soluții care să le eficientizeze munca, poate discută despre noi oferte de muncă. Pe de altă parte, veștile care vin din zona sănătății, mai ales în cazul celor care-și fac analize și investigații medicale acum, sunt bune. De asemenea, au clarviziune în găsirea celui mai bun tratament și remediu pentru o problemă de sănătate și mulți pot conștientiza importanta unui stil de viață sănătos.

Horoscop Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion se bucură de tranzitul lui Mercur prin sectorul iubirii, al creativității și copiilor. Nativii devin mai deschiși în fața iubirii, își exprimă sentimentele mai ușor, pot fi chiar și ei surprinși de intensitatea trăirilor afective. Pot discuta cu și despre copii cu mai multă empatie, pot simți nevoia de reconectare la persoana iubită, dacă este vorba de relații de lungă durată. Cei singuri sunt mai atrași de ideea unei noi relații, iar deschiderea pe care o au în zona creativității este imensă, dat fiind că imaginația le zburdă și inspirația artistică le devine  a doua natură. Pot fi foarte flexibili acum și se pot adapta ușor la persoana iubită, sunt mai romantici și pot descoperi noi pasiuni și noi hobby-uri care să le însenineze viața.

Horoscop Săgetător

Pentru Săgetători, acest tranzit al lui Mercur prin Pești le activează sectorul familiei și al locuinței. Pe lângă ocazia unei mai bune înțelegeri cu membrii familiei, ocazia de a sta mai mult de vorbă cu cei dragi și de a se reconecta la aceștia, Mercur se va dovedi de ajutor în rezolvarea contextelor ce țin de acte ale unei case, fie de vânzare/cumpărare, fie de închiriere, acte ce țin de bunuri de patrimoniu, moșteniri, testamente. Totodată, Mercur poate ajuta acei nativi care-și doresc să vorbească și poate să vindece tipare emoționale bolnăvicioase, mai ales dacă acestea au legătură cu trecutul, copilăria, cu rădăcinile strămoșilor. În plus, Mercur este guvernator al relațiilor și căsătoriei nativilor și poate fi momentul ca Săgetătorii să vindece o astfel de traumă, o traumă a despărțirii, a divorțului, sau poate, pentru alții, să aducă ocazia îmbunătățirii comunicării cu partenerul de viață.

Horoscop Capricorn

Capricornii se bucură din plin de intrarea lui Mercur în Pești, dar mai ales de conjuncția pe care o face cu Neptun aici. Nativii au ocazia să-și schimbe ideile toxice și neproductive despre viață sau despre o situație anume, au șansa să-și schimbe niște tipare de gândire și implicit comportamentale. Prin comunicare au acces la soluții noi, primesc informații utile și mesaje revelatoare și au conștientizări puternice despre diferite contexte din viața lor. Fac mai ușor declarații, dezvăluiri și mărturisiri, au o curiozotate intelectuală aparte și pot rezolva favorabil contexte ce țin de acte, comerț, negocieri și deplasări.

Horoscop Vărsător

Pentru Vărsători se activează odată cu Mercur în tranzitul său prin Pești sectorul financiar. Nativii pot avea intuiție financiară foarte bună, mai ales în preajma conjuncției cu Neptun, care va avea loc pe data de 30 martie. De asemenea, pot purta discuții favorabile pe tema banilor, pot negocia avatajos lor, pot chiar descoperi modalități de a-și crește veniturile. Se deschide o perioadă în care-și pot pune în valoare într-un mod foarte convingător talentele, atuurile personale și profesionale, abilitățile și pot scoate bani din asta. Horoscopul zilei de 16 martie pentru zodia Vărsător le cere să fie atenți pe ce își consumă banii, dacă într-adevăr le folosește acel obiect, dacă au nevoie într-adevăr să facă aceea cheltuială.

Horoscop Pești

Peștii au parte de tranzitul lui Mercur chiar prin zodia lor și este o perioadă importantă pentru ei, dat fiind că în ultimii doi ani Mercur nu le-a fost cel mai bun prieten în momentul în care le-a traversat zodia, deoarece a retrograd aici. Ei bine, nativii au ocazia să-și îmbunătățească nu doar comunicarea cu propria lor persoană, ci și comunicarea cu cei din jur. Au șansa să înțeleagă mesajele subtile ale Universului și să-și asculte intuiția, mai ales în perioada în care Mercur face conjuncție cu Neptun, guvernatorul lor, în preajma zilei de 30 martie. Este o perioadă a conștientizărilor puternice, a revelațiilor care includ nu doar trecutul, ci și viitorul lor, și pot înțelege viața din altă perspectivă decât au făcut-o până acum. Mulți nativi s-au simți nedreptățiți de soartă, loviți de destin, însă acum vor înțelege și lecțiile. Cum Mercur le guvernează sectorul relațiilor și al căsătoriei, au ocazia să-și îmbunătățească comunicarea cu partenerul de viață, dar și șansa să se vindece după o despărțire, divorț, prin înțelegerea profundă a motivelor care au condus la ruptură.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar pentru orice buzunar
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela, cucerirea fostului patron din fotbal
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela,...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu fiecare injecție pe care ți-o faci, ai un strop de speranță”
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu...
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț: „I-aș spune...”. Secretele pe care le are Karmen față de tatăl ei
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț:...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o companie a familiei conducătoare din Emirate
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste acești nativi până la sfârșitul lui aprilie
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste...
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se vând în toată țara și sunt mai bune decât cele din import
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se...
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că adevărul o să iasă la iveală!
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă din timpul căsniciei cu Alina Sorescu:
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru care a lăsat în urma „Chefi la cuțite”
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru...
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din România. Nutriționistul Cristian Mărgărit îl recomandă: ”Este un miracol pentru imunitate”
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din...
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de locuri de muncă
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de...