Home » Horoscop » Horoscop săptămânal 15 – 21 martie 2021. Capricornii își deschid sufletul mai ușor

Horoscop săptămânal 15 – 21 martie 2021. Capricornii își deschid sufletul mai ușor

De: Madalina Manole 14/03/2021 | 22:11
Horoscop săptămânal 15 – 21 martie 2021. Capricornii își deschid sufletul mai ușor

Astrologul Mădălina Manole îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 15 – 21 martie 2021, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în perioada 15 – 21 martie 2021 se numără și cea a Capricornilor care își pot deschide sufletul mai ușor și pot fi foarte comunicativi.

Săptămâna 15 – 21 martie 2021 se remarcă prin activarea energiei Berbecului, odată ce Soarele va intra aici, pe data de 20 martie, marcând momentul echinocțiului de primăvară. Acesta este, de altfel, și începutul noului an astrologic, iar pe noi ne va impacta pozitiv, dat fiind că vom căpăta mai multă energie, determinare și curaj să punem lucrurile în mișcare.

Totodată, alte două planete își vor schimba semnul zodiacal, este vorba de Mercur și Venus. Pe data de 16 martie, Mercur, planeta comunicării, va intra în zodia Pești, poziție din care ne va face mai sensibili în raționament, va aduce mai multă indecizie și va crește imaginația, dar și haosul mental. Totodată, raționamentul poate fi neclar, confuz, motiv pentru care este important să fim atenți în luarea deciziilor.

Tot acum Soarele va face un sextil cu Pluto, iar Venus, planeta iubirii, din zodia Pești va adera și ea la un sextil cu Pluto. Acest context ne va aduce mai multă putere interioară și energie, dar cel mai important este că ne deschide calea spre vindecare, în primul rând vindecare emoțională și sentimentală. Universul ne susține se închidem rănile adânci și dureroase.

Ultima zi a săptămânii 15 – 21 martie 2021 este marcată de intrarea lui Venus în zodia Berbec, acolo unde i se alătură Soarelui, prin urmare vom avea parte de un final de weekend mult mai energic, în care vom da dovadă de mai multă voință sentimentală și de dinamism în relații.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 15 – 21 martie 2021

Chiar dacă săptămâna nu debutază cu prea multă energie, se va dovedi a fi o perioadă bună pentru cei născuți în zodia Berbec. Nativii vor simți că încep să prindă aripi odată ce Soarele le activează semnul, de aceea ar fi de preferat ca în prima jumătate a sa să se odihnească mai mult și să nu se forțeze. Cel mai probabil încă vor simți ancora trecutului sau vor avea de-a face cu fel și fel de gânduri și neîncrederi în propria lor persoană. Nu au motive să se teamă de nimic și nici să se supere pe ei înșiși pentru lipsa de chef de care dau dovadă. Sentimental și relațional este momentul transformărilor benefice, al vindecării și al înțelegerii dintr-o altă perspectivă a unui context de viață, poate chiar mai vechi, dar care i-a marcat. Financiar, miercuri și joi trebuie să evite cheltuielile și să aibă grijă la cum își administrează banii pentru a nu avea surprize neplăcute. Posibil să simtă unele limitări, nemulțumiri legate de finanțe.

Horoscop săptămânal Taur: 15 – 21 martie 2021

Cei născuți în zodia Taur sunt destul de curajoși în exprimarea ideilor și viziunilor săptămâna aceasta. Nativii, în schimb, pot avea așteptări prea mari de la prieteni sau pot pretinde lucruri pe care ceilalți să nu le poată onora. Oricum, tot prietenii vor fi cei care vor veni cu sfaturi bune pentru nativi, însă nu ușor de pus în practică și nici ușor de acceptat de către aceștia, întocmai pentru că trebuie să depună și ei un efort pentru ca rezultatele dorite să apară. Soluțiile pe care le găsesc în cazul unui proiect profesional se pot dovedi eficiente, dar pentru asta trebuie să facă unele modificări de viziune, să schimbe optica. Odată ce Soarele și Venus, planeta lor guvernatore, vor activa Berbecul, pentru nativii din semnul Taur va crește nevoia de retragere în intimitate, nevoia de reculegere și chiar introspecție. Pot fi mai întorși către trecut.

Horoscop săptămânal Gemeni: 15 – 21 martie 2021

Mercur, guvernatorul celor născuți în zodia Gemeni, intră în Pești și activează sectorul carierei. Astfel, nativii pot avea parte săptămâna aceasta de discuții importante ce vizează statutul lor sau direcția profesională sau pur și simplu pot primi sfaturi bune de la persoane importante, cu funcție. Pot vedea altfel un context, o propunere primită. Pe de altă parte, unii nativi vor avea acum mai mult curaj să renunțe la un loc de muncă pentru altul. Când Venus și Soarele activează Berbecul, pentru ei va începe o perioadă în care vor avea mai multă energie pentru proiectele lor, pentru a-și pune planurile în practică, dar și pentru ieșirile cu prietenii și socializare. Cel mai probabil, weekendul îi va scoate din casă pe mulți nativi.

Horoscop săptămânal Rac: 15 – 21 martie 2021

Cei născuți în zodia Rac vor avea parte de intrarea lui Mercur în sectorul spiritualității, dar și al studiilor înalte și călătoriilor. Astfel, nativii vor avea ocazia să analizeze dintr-o altă privință niște concepții, credințe și valori la care se raportează și vor avea posibilitatea să discute cu mai multe persoane pe temele care-i macină. Pe de altă parte, Racii vor da dovadă de o intuiție remarcabilă, mai ales în ceea ce privește actele, documentele oficiale, juridice, și vor ști în cine să aibă încredere și în cine nu. Mercur îi va susține pe unii să-și descopere vocația, iar pe alții să se înscrie la noi cursuri. Soarele și Venus vor intra în sectorul carierei la finele săptămânii și pentru nativi va începe o perioadă în care determinarea profesională va fi mare, dorindu-și să-și atingă niște obiective cu orice preț. Chiar dacă nu acum, cel puțin începând de acum se pot deschide noi oportunități legate de cariera lor.

Horoscop săptămânal Leu: 15 – 21 martie 2021

Săptămâna aceasta îi poate stimula pe cei născuți sub semnul Leului să se preocupe de niște bunuri materiale, de obținerea unui credit, de plata unor taxe, impozite, dar și să fie mai atenți la cum folosesc resursele celorlalți. Mercur le poate aduce discuții despre banii partenerului, despre bugetul comun. Este o perioadă intensă și pasională și pot profita de contextul astrologic pentru a reaprinde pasiunea în cuplu. Pe de altă parte, finele săptămânii, atunci când Soarele și Venus vor activa energia Berbecului, va aduce nativilor foarte multă energie și bună dispoziție. Își vor recăpăta pofta de viață și determinarea de a-și îndeplini dorințe, de a ieși din casă, de a explora lucruri și domenii noi.

Horoscop săptămânal Fecioară: 15 – 21 martie 2021

Mercur, guvernatorul celor născuți în zodia Fecioară, va activa sectorul relațiilor și pentru nativi va începe o perioadă destul de favorabilă comunicării în cuplu. Vor oferi și vor primi mai multă înțelegere și pot fi susținute împăcările, clarificările. Și în plan profesional va fi o perioadă bună pentru discuții cu colaboratorii, cu cei cu care lucrează, dar și pentru semnarea unor noi contracte. Chiar dacă nu se semnează acum, cel puțin se pot pune bazele unor viitoare colaborări. Către finele săptămânii, Soarele și Venus pot stimula nativii să fie mai curioși, mai băgăcioși în treburile altora, dar și mai bârfitori, mai critici și mai preocupați de scopuri materiale, de obținerea unor finanțări, de recuperarea unor datorii, dar și de a investiga ce face partenerul cu banii. Viața intimă se animă în weekend.

Horoscop săptămânal Balanță: 15 – 21 martie 2021

Cei născuți în zodia Balanță au parte de intrarea lui Mercur în sctorul muncii și al sănătății. Dacă pe de o parte unii nativi vor începe să caute soluții la problemele lor de sănătate, vor simți că a venit momentul să-și facă unele analize sau să-și ajusteze stilul de viață, rutina zilnică, pe de altă parte, alți nativi se vor preocupa să aducă îmbunătățiri la locul de muncă, să-și programeze orarul și sarcinile astfel încât să fie mai împăcați cu ceea ce fac. Soarele și Venus, planeta lor guvernatoare, vor activa la finele săptămânii sectorul relațiilor și îl vor energiza astfel că nativii vor fi mult mai interesați de viața de cuplu, fie că sunt împreună cu cineva, fie că sunt singuri și-și doresc pe cineva alături. Balanțele trebuie să fie, totodată, mai atente la conflictele cu colaboratorii, cu cei cu care lucrează pentru că de acum pot izbucni mai ușor.

Horoscop săptămânal Scorpion: 15 – 21 martie 2021

Cei născuți în zodia Scorpion au parte de multă pasiune și intensitate în viața sentimentală și în această săptămână și pot profita să rezolve prin comunicare ceea ce până acum a creat animozități între parteneri. Oricum, Mercur în tranzit prin Pești îi va susține mult în dialogurile sentimentale, în flirt sau declarații de dragoste. Venus și Soarele se mută în casa muncii și a sănătății și pot aduce nativilor o perioadă în care mare parte din energie o vor canaliza către eficientizarea muncii lor și vor fi mai interesați să-și îmbunătățească stilul de viață și sănătatea. Nu ar trebui să fie luați prin surprindere dacă la locul de muncă apar sarcini noi și alte responsabilități.

Horoscop săptămânal Săgetător: 15 – 21 martie 2021

Săptămâna aceasta se anunță a fi mai bună față de celelalte pentru cei născuți în zodia Săgetător. Cu Mercur în tranzit prin sectorul familiei și al locuinței, nativii au șanse să se apropie mai mult de nevoile celor dragi și să comunice mai mult, să-i înțeleagă mai mult. Starea emoțională poate fi mai ușor de înțeles acum. Pentru cei care au de rezolvat situații ce țin de acte pentru casă, contextul le este favorabil. În plus, atunci când Soarele și Venus vor activa casa iubirii, la finele săptămânii, nativii vor simți efectiv că-și recapătă bucuria de a trăi. Vor fi mai veseli, mai bine dispuși și mai dornici de iubire, chiar de a cuceri și a începe noi relații.

Horoscop săptămânal Capricorn: 15 – 21 martie 2021

Se pot rezolva multe situații prin dialog săptămâna aceasta, iar cei născuți în zodia Capricorn pot profita și își pot deschide sufletul pentru a obține clarificările necesare. Negocierile sunt susținute și nu doar acum, ci pe tot parcursul tranzitului lui Mercur prin Pești, dat fiind că le activează chiar zona comunicării. Totodată, nativii pot spune tot ceea ce până acum nu au spus și se pot bucura de înțelegere și pot da sfaturi foarte bune. Soarele și Venus vor activa către finele săptămânii sectorul familiei și al locuinței, context care le poate aduce determinare mai mare nativilor să se ocupe de ceea ce nu funcționează sau nu le este pe plac prin casă. Totodată, pot fi mai solicitați de nevoile familiei și își pot canaliza mai multă energie în această zonă.

Horoscop săptămânal Vărsător: 15 – 21 martie 2021

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de tranzitul lui Mercur prin sectorul financiar, iar nativii, dincolo de ideile financiare pe care le pot avea, dincolo de discuțiile pe tema banilor și încercarea de a-și crește veniturile, vor fi foarte tentați să cheltuie, deci ar fi bine să-și facă și un plan de economii și să se gândească cum să-i administreze cât mai coespunzător. Pe de altă parte, la finele săptămânii, Soarele și Venus vor activa sectorul comunicării și nativii se pot aștepta la o serie de discuții, negocieri, mesaje, mailuri, la multă acțiune în tot ce ține de acest domeniu. Totodată, vor spune ceea ce au de spus fără să stea prea mult pe gânduri, vor da sfaturi și se vor implica în fel și fel de dialoguri dacă temele le stârnesc curiozitatea. Acest tranzit poate aduce mai mult chef de plimbări, mai multe deplasări, deci în weekend pot ieși din casă într-o scurtă vizită, excursie.

Horoscop săptămânal Pești: 15 – 21 martie 2021

Cei născuți în zodia Pești se bucură din plin de intrarea lui Mercur în zodia lor pentru că vor avea mai mult sprijin în comunicare. Nativii nu doar că vor deveni mai deschiși în dialoguri, dar vor avea calități de povestitor și abilități de vânzător, așa că este un tranzit de bun augur pentru cei care desfășoară activități comerciale, mai ales dacă sunt pe bază de procent. Cu atât mai mult le este asigurată reușita cu cât Soarele și Venus vor activa sectorul financiar și mare parte din energie nativii o vor canaliza pentru a face bani, pentru a descoperi noi oportunități să-și crească veniturile. Este o perioadă bună să-și folosească cât mai eficient propriile lor resurse și chiar să-și monetizeze niște talente personale.

Parteneri
Bianca Drăgușanu este GRAV BOLNAVĂ! Boala nu poate fi tratată! In ce STARE e ACUM:
Bianca Drăgușanu este GRAV BOLNAVĂ! Boala nu poate fi tratată! In ce STARE e ACUM:
Nenorocirea care loveşte crunt România! Pierdem miliarde de euro. Dezvăluirea care îngroapă Guvernul
Nenorocirea care loveşte crunt România! Pierdem miliarde de euro. Dezvăluirea care îngroapă Guvernul
Smiley, gest incredibil pe străzile Capitalei. Toți oamenii au ieșit pe balcoane
Smiley, gest incredibil pe străzile Capitalei. Toți oamenii au ieșit pe balcoane
FOTO. Adelina Pestrițu, apariție interzisă pe plajele din Egipt, în costum de baie!
FOTO. Adelina Pestrițu, apariție interzisă pe plajele din Egipt, în costum de baie!
Gimnasta a şocat ţara. Şi-a omorât nou-născutul după ce l-a aruncat la gunoi. Explicaţia e inumană: primele informaţii
Gimnasta a şocat ţara. Şi-a omorât nou-născutul după ce l-a aruncat la gunoi. Explicaţia e...
Ce șoc a avut o femeie după ce i-a dat 50 de lei unui cerșetor din Iași: „Nu-ți amintești de mine?! Noi doi am fost…”
Ce șoc a avut o femeie după ce i-a dat 50 de lei unui cerșetor...
A aflat că are iubit și a rămas șocat! Tavi, Clonda, la un pas să leșine când i-a văzut împreună: ”A trimis o poză cu ei îmbrățișați. Ea îl ajuta să se dezbrace”
A aflat că are iubit și a rămas șocat! Tavi, Clonda, la un pas să...
Ne așteaptă o nenorocire. Lumea va fi lovită de cea mai mare criză financiară
Ne așteaptă o nenorocire. Lumea va fi lovită de cea mai mare criză financiară
Mai mulţi oameni au fost vaccinați cu ser fiziologic, în loc de serul de la Pfizer
Mai mulţi oameni au fost vaccinați cu ser fiziologic, în loc de serul de la...
Bacteria din stomac care poate duce la cancer. Ea se transmite ușor de la o persoană la alta
Bacteria din stomac care poate duce la cancer. Ea se transmite ușor de la o...
Horoscop SPECIAL. Care sunt cele mai norocoase zodii
Horoscop SPECIAL. Care sunt cele mai norocoase zodii
Copiii de 6 și 8 ani atacați cu un cuțit de mamă, la Cluj, au încercat să se apere. Scenele de groază i-ar putea marca pe viaţă
Copiii de 6 și 8 ani atacați cu un cuțit de mamă, la Cluj, au...
EXCLUSIV EVZ. Clotilde Armand şi-a măturat curtea palatului de 4 milioane de euro, din Bucureşti. Filmare de colecţie VIDEO
EXCLUSIV EVZ. Clotilde Armand şi-a măturat curtea palatului de 4 milioane de euro, din Bucureşti....
Idei de preparate pentru masa de Florii. Ce trebuie să mănânci pentru a avea noroc
Idei de preparate pentru masa de Florii. Ce trebuie să mănânci pentru a avea noroc
Liviu Dragnea e cu un picior în groapă! Ce a declarat Ponta în fața judecătorilor
Liviu Dragnea e cu un picior în groapă! Ce a declarat Ponta în fața judecătorilor
BANCUL ZILEI – Un tip urât are parte de o partidă grozavă de sex
BANCUL ZILEI – Un tip urât are parte de o partidă grozavă de sex
Ți-o mai amintești pe „fetița din dezastru”? Cât de mare a crescut acum și care este adevărata poveste din spatele fotografiei
Ți-o mai amintești pe „fetița din dezastru”? Cât de mare a crescut acum și care...
Cine i-ar putea lua locul lui Iohannis?! Dezvăluirea serii în politică! Este surpriză totală
Cine i-ar putea lua locul lui Iohannis?! Dezvăluirea serii în politică! Este surpriză totală
Scandal uriaș de corupție în Germania. Prea-cinstita Merkel, chemată să dea explicații
Scandal uriaș de corupție în Germania. Prea-cinstita Merkel, chemată să dea explicații
Mai mulţi oameni au fost vaccinați cu ser fiziologic, în loc de serul de la Pfizer
Mai mulţi oameni au fost vaccinați cu ser fiziologic, în loc de serul de la...
Obiectul, pe care îl folosești zilnic, care are de opt ori mai multe bacterii decât colacul de WC. Iată cu ce îl poți curăța
Obiectul, pe care îl folosești zilnic, care are de opt ori mai multe bacterii decât...
Zanni de la Survivor, cuvinte grele către Elena Marin. Ce a acuzat-o, într-o discuție privată cu Sebastian Chitoșcă și Cosmin
Zanni de la Survivor, cuvinte grele către Elena Marin. Ce a acuzat-o, într-o discuție privată...
Iohannis convoacă şedinţă CSAT pentru tensiunile din estul Ucrainei: „Situaţia este îngrijorătoare. Au apărut tensiuni în regiunea Mării Negre”
Iohannis convoacă şedinţă CSAT pentru tensiunile din estul Ucrainei: „Situaţia este îngrijorătoare. Au apărut tensiuni...
Mesaje, SMS-uri și urări de Sfântul Gheorghe pentru George, Georgiana, Gigi și alții ce îi poartă numele
Mesaje, SMS-uri și urări de Sfântul Gheorghe pentru George, Georgiana, Gigi și alții ce îi...
Șoc uriaș! Artistul a murit în urmă cu puțin timp, la spital! Era infectat cu COVID, iar starea lui se agravase
Șoc uriaș! Artistul a murit în urmă cu puțin timp, la spital! Era infectat cu...
Ce spune celebrul Morgan Freeman despre vaccinurile anti-COVID: „Dacă ai încredere în mine, vei...”
Ce spune celebrul Morgan Freeman despre vaccinurile anti-COVID: „Dacă ai încredere în mine, vei...”
FOTO. Nicole Cherry, apariție mai mult decât lipsită de inhibiții! Imagini spectaculoase
FOTO. Nicole Cherry, apariție mai mult decât lipsită de inhibiții! Imagini spectaculoase
Clipe de coșmar pentru un șofer pe Uber! Pasagerul a început să îl stranguleze și să îl muște în timpul cursei
Clipe de coșmar pentru un șofer pe Uber! Pasagerul a început să îl stranguleze și...
„Ai fi o starletă porno de valoare
„Ai fi o starletă porno de valoare"! Alexandra Stan, atacată dur de fani după o...
Survivor Romania 2021.  Cea mai surprinzatoare ELIMINARE a unui concurent in Consiliul de Urgenta:"Sper ca am fost cel mai iubit pana in momentul de fata!"
Survivor Romania 2021. Cea mai surprinzatoare ELIMINARE a unui concurent in Consiliul de Urgenta:"Sper ca...
Vă era dor de Rummy? Cum puteţi să vă jucaţi oriunde, online
Vă era dor de Rummy? Cum puteţi să vă jucaţi oriunde, online
Cine este femeia care conduce o companie de 1 miliard de euro, cu mii de angajaţi în România şi care este cel mai important lucru învăţat de ea în perioada pandemiei
Cine este femeia care conduce o companie de 1 miliard de euro, cu mii de...
Vine bebelușul! Mama Geta a dat vestea! Culiță e la Survivor, dar îl va aștepta acasă surpriza
Vine bebelușul! Mama Geta a dat vestea! Culiță e la Survivor, dar îl va aștepta...
Marian Drăgulescu, BĂTUT de soție! Dezvăluiri șocante din casa sportivului
Marian Drăgulescu, BĂTUT de soție! Dezvăluiri șocante din casa sportivului
Păienjeniș financiaro-amoros la Institutul Oncologic București. Legături periculoase și profituri de milioane. Exclusiv
Păienjeniș financiaro-amoros la Institutul Oncologic București. Legături periculoase și profituri de milioane. Exclusiv
BOMBARDIER, filmat în timp ce depășește mașina Poliției pe linie dublă continuă. Reacția oamenilor legii
BOMBARDIER, filmat în timp ce depășește mașina Poliției pe linie dublă continuă. Reacția oamenilor legii