HOROSCOP 17 MARTIE. Berbecii primesc o veste tristă

Publicat: 16/03/2018 | 23:12
HOROSCOP 17 MARTIE. Berbecii primesc o veste tristă

HOROSCOP 17 MARTIE. Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro). 

Berbec – Atenție, veștile de departe nu sunt bune azi, iar contactele cu alte țări sau localități par a fi mai degrabă sursa celor mai neplăcute evenimente. Vestea care ajunge azi la tine te cam întristează, deoarece are la baza un neadevăr. Cineva are de suferit de pe urma unei decizii defavorabile. Nu încerca să preiei pe umerii tăi grijile altora, nu ai nevoie de așa ceva. Pentru a te proteja, uneori chiar este bine să pui o platoșă de siguranță între tine și ceilalți.

Taur – Ar fi păcat să lași ziua să treacă fără a face ceva util pe parcurs, pentru că ar trebui să-ți iasă toate ca unse, mult mai repede decât în alte zile. Familia te înconjoară cu caldură și încredere, așteptând de la tine un anumit gest. Trebuie să îți iei inima în dinți și să dai startul unei acțiuni! Dacă treci printr-un moment mai sensibil în iubire, trebuie să dai dovadă de imensă toleranță. Lasă deoparte reproșurile și fii mai profund.

Gemeni – Profită de faptul că un lucru nu mai înaintează deloc, deoarece este un semn că mai bine lași totul baltă și nu duci mai departe ceva ce, clar, nu mai are viitor. Trebuie să recunoști că nu ai de unde să le știi pe toate, de aceea există atâtea profesiuni și meserii, la care poți să apelezi la nevoie. Se poate naște o nouă dorință în inima ta și pui mult suflet în împlinirea ei. Dacă aduni alături de tine și un grup numeros de susținere, succesul este garantat.

Rac – Astăzi poți fi liantul întregii familii, pentru că prin tonul tău amabil și împăciuitor, poți dezamorsa chiar și cele mai aprinse conflicte dintre voi.  Dacă faci parte dintr-un colectiv care vâslește umăr la umăr pentru același rezultat, vă stimulați perfect. Separat, nu ar fi mers la fel de bine. Planul financiar cunoaște o ameliorare binefăcătoare, de parcă ai scăpa de o mare povară! Poate apare o sumă de bani exact când aveai nevoie de ea.

Leu – Bucuria cu care te privesc ceilalți și stimulentele care vin din partea lor sunt exact sursa de energie pozitivă de care ai nevoie pentru a reuși azi! Dacă vezi că apar numai piedici în planurile începute cândva, n-ar fi rău să asculți părerile celor din jur care te încurajează să schimbi direcția! Mare grijă la schimbarea de direcție pe care o decizi azi, pentru ca este posibil să nu iei cea mai înțeleaptă decizie. Nu te grăbi și gândește de două ori!

Fecioară – Chiar dacă vezi că un vis în care ai investit energie se duce de râpă și este normal să fii încercat de regrete, nu este așa de grav, ci doar un impas trecător! Dacă azi lucrezi într-o atmosferă destinsă, luminoasă și distractivă, va fi în beneficiul rezultatelor finale și va sta la baza unui real succes! Dacă pleci astăzi la un drum, asigură-te că toate chestiunile costisitoare sunt verificate atent, ca sa nu te trezești în vreo incapacitate de plată!

Balanță – Ești în fața unui sens nou, interesant și stimulativ și de abia aștepți să dai startul ca să ajungi mai repede la scopul suprem. Lucrurile pot evolua repede! Atâta timp cât crezi cu tărie în șansele tale, nimic nu te poate opri. Vei descoperi de fiecare dată resursele necesare pentru a ajunge unde ți-ai propus. Dacă vezi că astăzi ți se răspunde de fiecare dată monosilabic și răutacios, ignoră astfel de oameni, altfel îți vor strica și ție tot cheful.

Scorpion – Tristețea s-a infiltrat în sufletul tău din cauza unor animozități apărute în cuplu. Persoana iubită nu este pe aceeași lungime de undă cu tine. Fii conștient că lucrurile bune sunt cele care se clădesc lent, tocmai de aceea fă pași mici, dar siguri către rezultatele pe care ți le dorești! Prețul ce ți se cere plătit azi este mai mare decât profitul ce ar putea ieși, de aceea cântărește cu atenție dacă merită sau nu să te arunci înainte.

Săgetător – Atitudinea ostilă cu care te tratează unii te deranjează profund, ba chiar te jignește, pentru că nu meriți tu asemenea comportament nepoliticos. Ai câteva plăți majore pe listă, facturi cu multe cifre, care ar trebui să fie prioritatea ta numărul unu azi. Nu amâna, îți va fi mai greu pe viitor! Nu te împovăra cu un balast negativ și fugi de cei care se plâng întruna, pentru că astăzi ești ca un burete care absoarbe toate emoțiile negative!

Capricorn – Planul la care muncești de atâta vreme începe să șchiopăteze, semn că nu duce acolo unde doreai. Poate ar fi timpul să faci o schimbare de direcție. Ofertele care ți se fac sună bine, nu le lăsa să aștepte, norocul nu stă pe loc. Dacă tu nu pui mâna pe șansă imediat, apare altul care este mai iute! Se resimte azi un spirit de competiție cam agresiv în jur, dar nu trebuie să te oprească din elan, ci să te stimuleze să îți arăți valoarea și superioritatea.

Vărsător – Prima parte a zilei este posibil să te țină preocupat cu chestiuni bănești, de aceea n-ar strica să faci o mai bună planificare a bugetului personal. Nu ai de unde să le știi pe toate, deci lasă jena la o parte și cheamă alături de tine pe cel care te poate scoate foarte ușor dintr-un impas mare! Stabilește-ți întâlnirile importante mai spre sfârșitul zilei, când mentalul tău va fi mai vivace, putând face față multitudinilor de contacte sociale.

Pești – Muncești mult, dar nu prea se văd roadele eforturilor depuse din cauza cârcotașilor care-ți pun la îndoială serviciile. Nu abandona la primele critici. Dai randament azi dacă ai pe cineva alături cu care să discuți și să te sfătuiești în permanență, iar suportul celor care țin la tine contează enorm! Dacă nu faci o schimbare voită, se vor ivi atât de multe piedici, încât vei fi obligat de împrejurări să o faci oricum! Pune în balanță cum este mai bine.

Citește și...