Acasă » Horoscop » Horoscop Zilnic » HOROSCOP 20 IANUARIE: Fecioarele riscă să piardă bani!

HOROSCOP 20 IANUARIE: Fecioarele riscă să piardă bani!

De: Cancan 20/01/2018 | 09:17
HOROSCOP 20 IANUARIE: Fecioarele riscă să piardă bani!

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Astăzi parcă nimic nu îţi convine, eşti tensionat şi gata de a riposta la orice atac pe care îl percepi la adresa ta. Pentru a nu da naştere unor conflicte care să îţi dea peste cap armonia interioară, implică-te în acele activităţi ce presupun efort fizic sau acţiune directă. Nu lua totul prea în serios, mai ales pe acele persoane care intră în competiţie cu tine! Weekendul poate începe cu o petrece sau cu un eveniment la care îţi doreşti să participi de mult timp!

 

Taur – Astăzi poţi fi dominat de trăiri foarte intense, de gânduri sau de sentimente care nu au o cauză vizibilă şi palpabilă. Pentru a nu reacţiona într-un mod exagerat faţă de cei cu care interacţionezi, este indicat să conştientizezi că nicio situaţie nu este în esenţă bună sau rea, ci că contează în mod deosebit felul în care te raportezi la ea şi conotaţiile pe care i le atibui cu bună ştiinţă! Astfel, îţi poţi schimba starea de spirit cu ajutorul voinţei!

 

Gemeni – Nu te încrede în planurile făcute cu un prieten sau în promisiunile acestuia deoarece, chiar dacă nu cu rea inteţie, este posibil să fii dezamăgit. Pe de altă parte, o discuţie fermă cu acesta şi abordarea situaţiei cu sinceritate şi deschidere te poate scuti de surprize neplăcute! Nu lăsa totul la voia întâmplării, pune punctul pe i şi fii tu cel care iniţiază comunicarea dintre voi!

 

Rac – O zi reuşită începe chiar de dimineaţă, aşa că fă tot posibilul pentru a o începe cu zâmbetul pe buze, detaşându-te de toate problemele cotidiene! Chiar dacă există provocări, aceastea pot fi depăşite cu uşurinţă atâta timp cât îţi păstrezi optimismul şi voia bună. Persoana iubită este alături de tine şi te susţine, deci te poţi baza pe ea în toate activităţile pe care le vei desfăşura!

 

Leu – Aspecte astrale importante se formează în cursul zilei de azi pe axa comunicării, a intelectului şi a învăţării. Este important să nu vorbeşti mai mult decât trebuie, să nu exagerezi în exprimare şi în gesturi, să nu supraevaluezi ceea ce ţi se spune şi să nu pui la suflet vorbele răutăcioase ale oamenilor din jurul tău. Chiar dacă ai tendinţa de a fi impulsiv este mai bine să îţi păstrezi cumpătul, evitând astfel să tensionezi relaţiile cu cei cu care interacţionezi!

 

Fecioară – Chiar dacă la prima vedere ţi se pare o afacere sau o investiţie bună, nu este indicat ca astăzi să te lansezi în cheltuieli pe care nu ţi le permiţi cu adevărat! Rişti să pierzi o sumă de bani pe care ai să o regreţi mai târziu deoarece ceea ce vrei să cumperi nu se va ridica la valoarea aşteptărilor tale! Evaluează mai bine situaţia, informează-te sau mai cere câteva păreri de la oamenii cu experienţă!

 

Balanţă – Situatii imprevizibile se formează astăzi în casa cuplului, creând predispoziţia unor întorsături de situaţie, a unor tensiuni sau a unor neînţelegeri între tine şi persoana care îţi este alături! Fii pregătit pentru orice şi, mai ales, nu bate în cuie planuri care ar putea să nu iasă aşa cum ai preconizat. Păstrează-ţi spontaneitatea activă şi un as în mânecă pentru orice eventualitate! 

 

Scorpion – Chiar dacă sfârşitul de săptămână te îndeamnă către relaxarea din timpul weekendului este posibil ca treburile de la birou să te ia prin surprindere şi să îţi dea unele planuri peste cap! Menţine-ţi atitudinea responsabilă şi ia totul pas cu pas, fără a te grăbi şi fără a sări etape importante! Astfel, vei reuşi să rezolvi tot ceea ce ţi-ai propus, iar pe seară să te bucuri de compania plăcută a prietenilor sau a persoanei pe care o iubeşti!

 

Săgetător – Aspectele planetare în curs îţi pot accentua starea emoţională în care te regăseşti – dacă eşti încărcat de o vibraţie pozitivă, veselă şi optimistă, acest tranzit te va ajuta să te bucuri şi mai mult de ceea ce trăieşti. În schimb, dacă nu eşti în cea mai bună dispoziţie interioară, vibraţia zilei în curs va pune şi mai multe paie pe foc, creându-ţi tendinţa de a exagera, de a distorsiona realitatea şi de a pune la suflet situaţii care în mod normal nu te-ar afecta!  

 

Capricorn – Este posibil ca astăzi să trebuiască să te împarţi între treburile de la locul de muncă şi cerinţele sau responsabilităţile de acasă. Astfel, poate fi o zi extrem de tensionantă dacă nu reuşeşti să te organizezi şi să îi atribui fiecărui domeniu importanţa cuvenită! Fă pace între ceea ce simţi şi ceea ce trebuie şi echilibrează balanţa din sufletul tău! Spre seară, începutul weekendului vine cu o dispoziţie de petrece şi voie bună de care este bine să profiţi din plin!

 

Vărsător – Deşi eşti plin de energie şi dispui de o atitudine de învingător care te lansează în tot felul de competiţii este indicat să îţi dozezi puterile şi să nu te risipeşti în mai multe direcţii. Ai nevoie de ceva nou în viaţa ta, dar dacă nu ştii cum să pui problema faţă de cei care îţi sunt alături, rişti să fii înţeles greşit, iar acţiunile tale să se transforme în motiv de ceartă, disensiuni sau tensiuni interioare! 

 

Peşti – Chiar dacă erai pregătit să scoţi din portofel o sumă de bani este posibil ca astăzi să trebuiască să cheltui mai mult decât ai preconizat! Dacă se poate, renunţă pentru moment la planurile pe care ţi le-ai făcut şi amână-le pentru o dată viitoare, când aspectele astrale îţi sunt mai favorabile achiziţionării de bunuri. În schimb, concentrează-te pe iubire, pe trăirile interioare şi pe relaţia cu partenerul de viaţă, care îţi poate aduce astăzi o mare bucurie!

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Experiment: un tânăr s-a transformat într-un om al străzii pentru a demonstra că poate deveni milionar într-un an. Câți bani a câștigat în 10 luni
Experiment: un tânăr s-a transformat într-un om al străzii pentru a demonstra că poate deveni...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar trebui să fie ILEGAL să posteze pozele astea
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”. Vedeta s-a filmat fără machiaj și cu părul nearanjat
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”....
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă, doi copii îşi vor aştepta tatăl în zadar
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Românul de 24 de ani, milionar din nimic. Cum a făcut munți de bani
Românul de 24 de ani, milionar din nimic. Cum a făcut munți de bani
BANC | Bulă, Sfântul Petru și „pomul minciunilor”
BANC | Bulă, Sfântul Petru și „pomul minciunilor”
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea mintală a utilizatorilor”
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
Salman Khan nu vrea să o ia de nevastă pe Iulia Vântur. De ce nu s-au căsătorit până acum: „S-ar putea să nu fiu în stare să ofer fericire în viață”
Salman Khan nu vrea să o ia de nevastă pe Iulia Vântur. De ce nu...
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul care îi dă o aromă de neuitat
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul...