HOROSCOP 21 MARTIE. Taurii ar trebui să meargă ca pe roate!

Publicat: 20/03/2018 | 22:48
HOROSCOP 21 MARTIE. Taurii ar trebui să meargă ca pe roate!
HOROSCOP 18 MARTIE. Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro). 
HOROSCOP 21 MARTIE

Berbec – Fii atent la oamenii pe care îi atragi astăzi alături de tine într-un plan, s-ar putea să nu fie cei mai potriviți tovarăși pentru ceea ce ți-ai propus. Poate ai comis o eroare cândva care acum își arată efectele nedorite. Grăbește-te măcar acum, după atâta vreme, să restabilești ordinea corectă! Succesul poate fi atins printr-un efort de voință din partea ta! Oricât ar fi de complicat, merită să te zbați pentru succesul pe care îl visezi!

Taur – Orice acțiune ce are la bază investirea unui oarecare capital este acum pe val, deci fii pe fază și nu îi lăsa pe alții să-ți ia norocul de sub nas! Afacerile tale pot cunoaște azi un moment de vârf, cu încasări superioare, cu noi contracte sau cu ocazii unice, de care trebuie să profiți imediat. O zi în care iubirea îți dă energie, curaj, încredere, pentru ca atunci când te știi susținut necondiționat, ești capabil de adevărate miracole!

Gemeni – Veștile bune vin direct către inima ta și motivele de fericire apar valuri-valuri, încât ai putea spune că este una dintre cele mai bune zile. Succes! Dacă cineva ți-a înșelat așteptările, spune-i direct, poate nici nu și-a dat seama că a greșit față de tine. Așa, eviți un conflict ce ar fi putut degenera! Vei primi un răspuns favorabil pentru care nu are rost să-ți pierzi cumpătul din cauza așteptării. Susține-ți cauza cu argumente raționale!

Rac – Toate ar trebui să meargă ca pe roate azi, căci apar suficiente ocazii de a zâmbi, de a sărbători, de a transmite lumii cât de bine s-au rezolvat toate. Este o zi a afirmării și a succesului, în care îți poți demonstra valoarea și poți atrage atenția asupra ta pentru o viitoare reușită de proporții. Ai ocazia de a sta mai mult timp în compania prietenilor, iar proiectele comune la care vă aduceți cu toții contribuția vă leagă și mai mult relația.

Leu – Fii cu băgare de seamă astăzi, deoarece nu ești în cea mai bună formă psihică, iar orice afront din partea celor din jur poate deveni motivul perfect pentru a stârni o furtună. La subiectele interesante propuse de tine, primești răspunsuri monosilabice, tăceri apăsătoare sau ironii, încât poți pierde întreg cheful de socializare. Trecutul revine în actualitate printr-un moment aparent neînsemnat, dar care, mai devreme sau mai târziu, își va arăta utilitatea.

Fecioară – Astăzi totul te deranjează, totul te supără și totul te irită. Fii cu băgare de seama, este foarte normal ca disputele să se încingă de la orice fleac! Dezastrul provocat de o greșeală poate avea peste cateva zile o soluție de zile mari. Treci astfel de la agonie la extaz (și invers) de câteva ori. De unde nici nu te aștepți, se poate ivi o sumă de bani sau un pont salvator care te ajută să depășești cu brio un moment critic pentru bugetul tău.

Balanță – Atenție, nimic nu te deranjează mai tare astăzi ca lipsa de performanță, ca orgoliile prostești și ca lauda de sine care nu are nimic real la bază. Te întâlnești cu un vechi amic despre care nu mai știai nimic. Revederea este emoționantă și amuzantă, plus o ocazie de a vă lega din nou relația. Se arată reușită în planul sentimental, deci programează-ți o întâlnire cu persoana iubită sau ieși undeva, că nici nu știi de unde sare iepurele.

Scorpion – Astăzi nu apar evenimente ieșite din comun sau speciale, dar te bucuri de un confort plăcut, care îți permite să le faci pe toate pe îndelete! Nu te împinge nimic de la spate, stresul nu există și nu se poate vorbi nici de situații neprevăzute. Totul evoluează lent și sigur, pe un teren pașnic. Te poți ocupa de sarcini pe care le-ai tot amânat, pentru că erau chestiuni de rutină. Răbdarea e trăsătura principală a zilei, deci dă-i bătaie!

Sagetator – Te confrunți cu tot felul de mărunțișuri pe care ar fi trebuit să le ignori, dar te cramponezi de ele și le dai mai multă importanță decât s-ar cuveni. Dacă în joc este adevărul pentru care militezi vehement, merită să investești toată energia în echilibrarea situației, dar nu apela totuși la agresivitate. Deschide portofelul mai rar și nu te arunca la primul preț nici când vine vorba să vinzi, nici când trebuie să cumperi. Încearcă să fii econom.

Capricorn – Succesul te vizitează pe mai multe planuri, dar nu este o reușită individuală, ci ai facut și tu parte din colectivul care a muncit ca să se ajungă aici. Încearcă să nu cheltuiești azi niciun ban, pentru că și cea mai mică investiție (nu neapărat necesară!) poate dezechilibra bugetul și așa șubred. Ferește-te să fii prea sever, chiar dacă cel din fața ta merită o muștruluială. Cel mai bine este să demonstrezi adevărul pe căi diplomatice și tolerante.

Vărsător – Deși faci parte dintr-un anturaj foarte animat și dornic de acțiune, azi nu ești la fel de implicat în activitățile care le dau lor chef de viață. Încearcă să mai treci și tu cu vederea nimicurile care îți tot apar în cale, pentru că nu au nicio importanță. Mai bine faci haz de ele! Starea emoțională poate fi adeseori cel mai mare dușman al marilor inițiative, dar, dacă reușești să o ții sub control, vei ajunge la roade mari.

Pești – Ai făcut o greșeală ale cărei urmări te țin acum pe loc. Dacă ai fi fost atent și nu ai fi scăpat din vedere detaliile, acum nu ai pierde vremea reparând. Intuiția ta nu greșește, ca atare ascultă ce îți transmite subconștientul, pentru că azi te trimite pe o cale potrivită modului tău de a fi. Ce faci acum devine punct de plecare al unor acțiuni viitoare, de aceea trebuie să fii atent la deciziile tale prezente. Investește tot ceea ce ai mai bun în persoana ta.

Citește și...