Acasă » Horoscop » HOROSCOP 21 MARTIE. Taurii ar trebui să meargă ca pe roate!

HOROSCOP 21 MARTIE. Taurii ar trebui să meargă ca pe roate!

De: Răzvan Scarlat 20/03/2018 | 22:48
HOROSCOP 21 MARTIE. Taurii ar trebui să meargă ca pe roate!
HOROSCOP 18 MARTIE. Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro). 
HOROSCOP 21 MARTIE

Berbec – Fii atent la oamenii pe care îi atragi astăzi alături de tine într-un plan, s-ar putea să nu fie cei mai potriviți tovarăși pentru ceea ce ți-ai propus. Poate ai comis o eroare cândva care acum își arată efectele nedorite. Grăbește-te măcar acum, după atâta vreme, să restabilești ordinea corectă! Succesul poate fi atins printr-un efort de voință din partea ta! Oricât ar fi de complicat, merită să te zbați pentru succesul pe care îl visezi!

Taur – Orice acțiune ce are la bază investirea unui oarecare capital este acum pe val, deci fii pe fază și nu îi lăsa pe alții să-ți ia norocul de sub nas! Afacerile tale pot cunoaște azi un moment de vârf, cu încasări superioare, cu noi contracte sau cu ocazii unice, de care trebuie să profiți imediat. O zi în care iubirea îți dă energie, curaj, încredere, pentru ca atunci când te știi susținut necondiționat, ești capabil de adevărate miracole!

Gemeni – Veștile bune vin direct către inima ta și motivele de fericire apar valuri-valuri, încât ai putea spune că este una dintre cele mai bune zile. Succes! Dacă cineva ți-a înșelat așteptările, spune-i direct, poate nici nu și-a dat seama că a greșit față de tine. Așa, eviți un conflict ce ar fi putut degenera! Vei primi un răspuns favorabil pentru care nu are rost să-ți pierzi cumpătul din cauza așteptării. Susține-ți cauza cu argumente raționale!

Rac – Toate ar trebui să meargă ca pe roate azi, căci apar suficiente ocazii de a zâmbi, de a sărbători, de a transmite lumii cât de bine s-au rezolvat toate. Este o zi a afirmării și a succesului, în care îți poți demonstra valoarea și poți atrage atenția asupra ta pentru o viitoare reușită de proporții. Ai ocazia de a sta mai mult timp în compania prietenilor, iar proiectele comune la care vă aduceți cu toții contribuția vă leagă și mai mult relația.

Leu – Fii cu băgare de seamă astăzi, deoarece nu ești în cea mai bună formă psihică, iar orice afront din partea celor din jur poate deveni motivul perfect pentru a stârni o furtună. La subiectele interesante propuse de tine, primești răspunsuri monosilabice, tăceri apăsătoare sau ironii, încât poți pierde întreg cheful de socializare. Trecutul revine în actualitate printr-un moment aparent neînsemnat, dar care, mai devreme sau mai târziu, își va arăta utilitatea.

Fecioară – Astăzi totul te deranjează, totul te supără și totul te irită. Fii cu băgare de seama, este foarte normal ca disputele să se încingă de la orice fleac! Dezastrul provocat de o greșeală poate avea peste cateva zile o soluție de zile mari. Treci astfel de la agonie la extaz (și invers) de câteva ori. De unde nici nu te aștepți, se poate ivi o sumă de bani sau un pont salvator care te ajută să depășești cu brio un moment critic pentru bugetul tău.

Balanță – Atenție, nimic nu te deranjează mai tare astăzi ca lipsa de performanță, ca orgoliile prostești și ca lauda de sine care nu are nimic real la bază. Te întâlnești cu un vechi amic despre care nu mai știai nimic. Revederea este emoționantă și amuzantă, plus o ocazie de a vă lega din nou relația. Se arată reușită în planul sentimental, deci programează-ți o întâlnire cu persoana iubită sau ieși undeva, că nici nu știi de unde sare iepurele.

Scorpion – Astăzi nu apar evenimente ieșite din comun sau speciale, dar te bucuri de un confort plăcut, care îți permite să le faci pe toate pe îndelete! Nu te împinge nimic de la spate, stresul nu există și nu se poate vorbi nici de situații neprevăzute. Totul evoluează lent și sigur, pe un teren pașnic. Te poți ocupa de sarcini pe care le-ai tot amânat, pentru că erau chestiuni de rutină. Răbdarea e trăsătura principală a zilei, deci dă-i bătaie!

Sagetator – Te confrunți cu tot felul de mărunțișuri pe care ar fi trebuit să le ignori, dar te cramponezi de ele și le dai mai multă importanță decât s-ar cuveni. Dacă în joc este adevărul pentru care militezi vehement, merită să investești toată energia în echilibrarea situației, dar nu apela totuși la agresivitate. Deschide portofelul mai rar și nu te arunca la primul preț nici când vine vorba să vinzi, nici când trebuie să cumperi. Încearcă să fii econom.

Capricorn – Succesul te vizitează pe mai multe planuri, dar nu este o reușită individuală, ci ai facut și tu parte din colectivul care a muncit ca să se ajungă aici. Încearcă să nu cheltuiești azi niciun ban, pentru că și cea mai mică investiție (nu neapărat necesară!) poate dezechilibra bugetul și așa șubred. Ferește-te să fii prea sever, chiar dacă cel din fața ta merită o muștruluială. Cel mai bine este să demonstrezi adevărul pe căi diplomatice și tolerante.

Vărsător – Deși faci parte dintr-un anturaj foarte animat și dornic de acțiune, azi nu ești la fel de implicat în activitățile care le dau lor chef de viață. Încearcă să mai treci și tu cu vederea nimicurile care îți tot apar în cale, pentru că nu au nicio importanță. Mai bine faci haz de ele! Starea emoțională poate fi adeseori cel mai mare dușman al marilor inițiative, dar, dacă reușești să o ții sub control, vei ajunge la roade mari.

Pești – Ai făcut o greșeală ale cărei urmări te țin acum pe loc. Dacă ai fi fost atent și nu ai fi scăpat din vedere detaliile, acum nu ai pierde vremea reparând. Intuiția ta nu greșește, ca atare ascultă ce îți transmite subconștientul, pentru că azi te trimite pe o cale potrivită modului tău de a fi. Ce faci acum devine punct de plecare al unor acțiuni viitoare, de aceea trebuie să fii atent la deciziile tale prezente. Investește tot ceea ce ai mai bun în persoana ta.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Răzvan Scarlat este redactor la site-ul CANCAN.RO, care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A avut prima tangență cu presa la vârsta de 23 de ani, când a început să scrie pentru fanatik.ro. Apoi a semnat articole pentru GOOOLSPORT și ZIUANEWS.RO. citeste mai mult
Parteneri
INTERVIU EXCLUSIV | Horațiu Potra, adevărul despre LEGIUNEA STRĂINĂ și cum este să fii gardă de corp pentru bogații lumii
INTERVIU EXCLUSIV | Horațiu Potra, adevărul despre LEGIUNEA STRĂINĂ și cum este să fii gardă...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără decât fostul luptător și interlop
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
WOW! Nadia, Boris Becker, Ilie Năstase și Andreea Esca, dezlănțuiți într-un club din București! Cum au fost surprinși
WOW! Nadia, Boris Becker, Ilie Năstase și Andreea Esca, dezlănțuiți într-un club din București! Cum...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Mihaela Bilic și-a construit o cabană în inima pădurii: „Până de Paște mă mut. N-am gaze, n-am curent, n-am apă, însă îmi place mult!”
Mihaela Bilic și-a construit o cabană în inima pădurii: „Până de Paște mă mut. N-am...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Românca al cărei nume este gravat pe mașinile Tesla se luptă acum cu Elon Musk. Bolnavă de cancer, își dorește doar scuze
Românca al cărei nume este gravat pe mașinile Tesla se luptă acum cu Elon Musk....
O studentă le-a spus prietenilor că era încântată de o primă întâlnire. A doua zi, un picior de-al ei a fost descoperit într-un parc
O studentă le-a spus prietenilor că era încântată de o primă întâlnire. A doua zi,...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
De ce boală ar fi suferit, de fapt, Costel Corduneanu. Fostul luptător se afla pe lista de așteptare pentru transplant de cord
De ce boală ar fi suferit, de fapt, Costel Corduneanu. Fostul luptător se afla pe...
Ultimul mesaj al Anei, gravida dispărută în drum spre casă: Eu...
Ultimul mesaj al Anei, gravida dispărută în drum spre casă: Eu...
Tavi Clonda s-a săturat de jignirile din mediul online! Artistul intenționează să îi blocheze pe toți cei care îi jignesc familia: „Totul are o limită în viața asta. M-am săturat!”
Tavi Clonda s-a săturat de jignirile din mediul online! Artistul intenționează să îi blocheze pe...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
Filmul exploziei care a devastat, azi noapte, un bloc din Craiova: Țipete de groază și oameni sub dărâmături care imploră să fie salvați
Filmul exploziei care a devastat, azi noapte, un bloc din Craiova: Țipete de groază și...
BANCUL ZILEI. La ușa lui Bulă sună un neamț.- Nu vă supărați, mă puteți găzdui și pe mine la noapte? Plătesc bine
BANCUL ZILEI. La ușa lui Bulă sună un neamț.- Nu vă supărați, mă puteți găzdui...
Funcția din WHATSAPP care schimbă totul. Toți utilizatorii trebuie să o folosească
Funcția din WHATSAPP care schimbă totul. Toți utilizatorii trebuie să o folosească
A fost SPART codul celui mai TEMUT criminal în serie din istoria Americii
A fost SPART codul celui mai TEMUT criminal în serie din istoria Americii
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
Comuna din România care se transformă în stațiune turistică: „Avem lacuri sărate”
Comuna din România care se transformă în stațiune turistică: „Avem lacuri sărate”
Unde se află cel mai frumos sat din lume. Cei care ajung aici sunt întâmpinați de câmpuri interminabile de lavandă
Unde se află cel mai frumos sat din lume. Cei care ajung aici sunt întâmpinați...
România devine LIDERUL EUROPEI. Anunțul anului de la Guvern. Vom fi o FORȚĂ
România devine LIDERUL EUROPEI. Anunțul anului de la Guvern. Vom fi o FORȚĂ
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și adio de la Antena 1
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef....
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Un oficial european avertizează cu privire la
Un oficial european avertizează cu privire la "înarmarea comerţului" în contextul creşterii tensiunilor dintre SUA...
SIMONA HALEP a aflat informația chiar acum. Anunțul OFICIAL venit de la Federația de Tenis
SIMONA HALEP a aflat informația chiar acum. Anunțul OFICIAL venit de la Federația de Tenis
Asia Express 2024. S-a aflat lista completă a finaliștilor după eliminări
Asia Express 2024. S-a aflat lista completă a finaliștilor după eliminări
Motivul real pentru care „Fetița Zurli” a PĂRĂSIT Gașca Zurli. De ce a plecat Vero Căliman, de fapt
Motivul real pentru care „Fetița Zurli” a PĂRĂSIT Gașca Zurli. De ce a plecat Vero...
Ronald Gavril a apărut dezbrăcat în pat, alături de iubita lui, Anamaria Prodan: Viaţa nu se aşteaptă, se trăieşte!
Ronald Gavril a apărut dezbrăcat în pat, alături de iubita lui, Anamaria Prodan: Viaţa nu...
Chefi la cuțite, sezonul 13. Cine sunt concurenții din echipa lui chef Richard Abou Zaki. Ei au primit tunica roz
Chefi la cuțite, sezonul 13. Cine sunt concurenții din echipa lui chef Richard Abou Zaki....
De ce Denisa Tănase nu a devenit mamă până la 37 de ani:
De ce Denisa Tănase nu a devenit mamă până la 37 de ani: " Îmi...
Naomi, una dintre cele mai controversate vedete din România, se zbate între viață și moarte. Este în comă într-o clinică din Germania
Naomi, una dintre cele mai controversate vedete din România, se zbate între viață și moarte....
Uleiul care îți repară părul. Va crește lung și puternic
Uleiul care îți repară părul. Va crește lung și puternic
Cele mai ciudate nume de străzi din București, pe fiecare sector. Unde găsești Strada Lucifer, Intrarea Somnului sau Aleea Prevederii
Cele mai ciudate nume de străzi din București, pe fiecare sector. Unde găsești Strada Lucifer,...