Acasă » Horoscop » HOROSCOP 22 DECEMBRIE. Gemenii sunt de-a dreptul norocoşi în perioada asta!

HOROSCOP 22 DECEMBRIE. Gemenii sunt de-a dreptul norocoşi în perioada asta!

De: Cancan 21/12/2017 | 22:16
HOROSCOP 22 DECEMBRIE. Gemenii sunt de-a dreptul norocoşi în perioada asta!

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Multe din cele mai îndrăzneţe planuri ale tale prind contur acum, pentru că visele tale se materializează sub ochii tăi. Eşti un visător prin excelenţă, pentru că tu crezi atât de mult în şansele tale, încât visezi şi cu ochii deschişi la clipa când le vei putea atinge. Vizualizează tot ceea ce vrei să primeşti, gândeşte-te la ce-ţi doreşti ca şi cum ar fi deja palpabil, pune în practică ideile inspirate care îţi vin şi continuă să crezi cu tărie în rezultatele care te aşteaptă la destinaţie.

Taur – Nu uita că succesele depind numai de tine, de propria energie, de propriile alegeri, nu vine nimeni să-ţi aşeze pe tavă victoria, dar ai acum toate resursele pozitive la dispoziţie pentru a construi acest edificiu de succes care este viaţa ta! Eşti inspirat să explorezi noi posibilităţi de comunicare pentru a te afirma, pentru a te dezvolta în plan intelectual, personal şi profesional, deci profită din plin de acest moment.

Gemeni – Este o perioadă de-a dreptul norocoasă pentru tine, iar norocul se poate manifesta pe orice plan al vieţii tale: te schimbi tu ca om, schimbi direcţia, îţi recapeţi buna dispoziţie şi cheful de viaţă, te bucuri de lucrurile frumoase, începi o iubire nouă sau o duci pe cea existentă pe un plan superior, faci copii, creezi, te exprimi liber, deci cam tot ce-ţi cere ţie inimioara este realizabil. Ai încredere în tine şi cere de la viaţă ceea ce te împlineşte!

Rac – Cel mai greu e să-ţi depăşeşti tu temerile, inhibiţiile, limitele personale, neîncrederea, timiditatea, pentru că ai nevoie de ceva care să-ţi aducă aminte cât de bun eşti, iar acel stimulent da, vine de la oamenii care ţin cu adevărat la tine! Încearcă să te sfătuieşti, să ceri păreri, să spui ceea ce ai pe suflet deoarace nu eşti singur! Ca atare, vei găsi puterea de a merge mai departe într-o situaţie în care te simţeai blocat şi căreia nu îi găseai soluţia de ieşire!

Leu – Devii mai curajos, mai pasional, mai dornic de aventură, ţii mult la libertatea ta de a cuceri, de a seduce, de a te distra alături de sexul opus. Şansele unei noi iubiri sunt mari, deşi nu este foarte clar dacă duce către ceva foarte serios sau de durată. Abandonează-te momentului, trăieşte clipa şi deschide-te către cele mai fulgerătoare sentimente fără a regreta sau fără a lăsa prejudecăţile să intervină!

Fecioară – Aspectele astrale stresante dintre Lună, planeta care îţi guvernează anturajul, şi Jupiter, care aduce exagerări şi amplificarea situaţiei existente, îţi pot aduce tensiuni în relaţia cu prietenii. Dacă în prezent există între voi nemulţumiri nerezolvate sau nediscutate, acum ele se pot intensifica sau pot ieşi la suprafaţă cu putere! Este indicat să fii foarte raţional şi cu picioarele pe pământ pentru a nu cădea în capcana unei false prietenii!

Balanţă – Ultima zi a săptămânii de lucru vine cu o încărcătură emoţională foarte puternică, mai ales pe fondul oboselii care s-a acumulat în perioada anterioară! De tine depinde să ţii sub control orice manifestare agresivă sau impulsivă, dar cum, de regulă, eşti blând şi paşnic, vei reuşi şi de data aceasta să menţii dialogul şi atmosfera pe un teren armonios. Încearcă să te odihneşti mai mult în weekend, să îţi încarci bateriile şi să te detaşezi de planul cotidian şi social!

Scorpion – Nu te lăsa astăzi pradă emoţiilor puternice şi abţine-te de la comentariile răutăcioase care îi pot răni pe cei din jurul tău. Este posibil să ai tendinţa de a exagera sau de a distorsiona realitatea, iar din acest motiv poţi tensiona inutil unele relaţii importante din viaţa ta, fapt pe care îl poţi regreta mai târziu, atunci când vei fi mai liniştit şi mai echilibrat în sufletul tău!

Săgetător – Există unele relaţii în viaţa ta care se pare că nu îşi mai au rostul, nu te mai împlinesc şi nu îţi mai satisfac necesităţile prezentului! În trecut, v-aţi jucat rolul reciproc unul în viaţa celuilalt, v-aţi învăţat lecţiile pe care vi le-aţi predat unul altuia, dar acum este bine să vă eliberaţi şi să nu vă mai încărcaţi sufleteşte unul pe altul! Închide uşa trecutului şi deschide-te către viitor!

Capricorn – Toate detaliile care au lipsit sau care nu au fost clare la un moment dat într-o situaţie cu care te confrunţi te-au împiedicat să vezi imaginea completă, de ansamblu. Este posibil ca în următoarea perioadă să fii mult mai sigur pe tine, mult mai stabil în decizii şi mult mai deschis faţă de ea deoarece totul începe să iasă la iveală pas cu pas! Deşi s-ar putea ca realitatea să nu îţi fie tocmai pe plac, acum poţi merge mai departe în cunoştinţă de cauză!

Vărsător – Intră în legătură cu oameni mai experimentaţi – profesori, mentori, protectori – pentru că ai acum şansa de a acumula noi şi aprofundate cunoştinţe în domenii care pot sta la baza viitoarei tale cariere de succes sau la viitorul tău drum de mers prin viaţă. Trăgând cele mai valoroase concluzii, consideră această perioadă un fel de proces de maturizare care poate veni ca un fel de examen al vieţii!

Peşti – Eşti predispus să faci greşeli mari în momente de grabă, de impulsivitate, de nervozitate, de aceea avertismentul numărul unu al momentului te priveşte direct, pentru că eşti supus riscului de a îţi dezechilibra balanţa de venituri şi plăţi, de a da peste cap, cumva, bugetul, deci fii prudent când vine vorba de credite, de împrumuturi, de bani care nu-ţi aparţin cu adevărat. Încearcă să fii mai chibzuit şi nu te arunca cu capul înainte riscând totul pe o singură mână!

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Asta e fotografia din INTIMITATEA Simonei Halep care a ajuns pe net! Iubește din nou?
Asta e fotografia din INTIMITATEA Simonei Halep care a ajuns pe net! Iubește din nou?
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
VIDEO Scene halucinante în Ilfov: Un adolescent a fost sechestrat într-o parcare, apoi a fost dus în alt sat și bătut cu bestialitate
VIDEO Scene halucinante în Ilfov: Un adolescent a fost sechestrat într-o parcare, apoi a fost...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina?
Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina?
Marilu, mesaj sfâșietor după despărțirea de Iustin: „Cât timp avem, de fapt..”
Marilu, mesaj sfâșietor după despărțirea de Iustin: „Cât timp avem, de fapt..”
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt anunţate ninsori şi vijelii
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află fix lângă un mare oraș al țării
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Vestea cumplită primită de Simona Halep. A venit anunțul privind marele vis din 2024
Vestea cumplită primită de Simona Halep. A venit anunțul privind marele vis din 2024
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Devine interzis prin lege în mod definitiv. Noul ordin UE trebuie aplicat imediat în România
Devine interzis prin lege în mod definitiv. Noul ordin UE trebuie aplicat imediat în România
Șase pași pentru un gazon perfect. Sfaturile unui grădinar
Șase pași pentru un gazon perfect. Sfaturile unui grădinar
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Care este, de fapt, relația dintre Mariana Ionescu Căpitănescu și sora sa, Marcela Fota, dincolo de scenă: ”Ne completăm una pe cealaltă”
Care este, de fapt, relația dintre Mariana Ionescu Căpitănescu și sora sa, Marcela Fota, dincolo...
Anamaria Prodan nu s-a lecuit. Cum îl alintă pe Ronald Gavril: „Îl alint așa pentru că este o minune lăsată de la Dumnezeu pe pământ”
Anamaria Prodan nu s-a lecuit. Cum îl alintă pe Ronald Gavril: „Îl alint așa pentru...
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...