Acasă » Horoscop » HOROSCOP 24 DECEMBRIE. Pentru raci, visurile pot deveni realitate

HOROSCOP 24 DECEMBRIE. Pentru raci, visurile pot deveni realitate

De: Cancan 23/12/2017 | 20:40
HOROSCOP 24 DECEMBRIE. Pentru raci, visurile pot deveni realitate

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Atunci când eşti implicat într-o relaţie sau într-o căsnicie trebuie să o iei cu bune şi cu rele, dar atunci când simţi că este prea mult nu trebuie să mai compromiţi. Dă-ţi seama care este realitatea cu adevărat şi care sunt sentimentele pe care le nutreşti pentru persoana de lângă tine şi ia cea mai bună decizie pentru viitorul tău. Nu confunda speranţele tale cu ceea ce se întâmplă de fapt.

Taur – Toată lumea parcă merge în sens invers astăzi, iar acţiunile tale sau gesturile nu sunt interpretate aşa cum le-ai intenţionat! Este mai bine să te retragi din tumultul evenimentelor şi să nu pui paie pe foc deoarece ai risca să tensionezi situaţia şi mai mult cu fiecare ripostă pe care ai face-o! Foloseşte-ţi intuiţia şi nu încerca să găseşti o logică în tot ceea ce ţi se întâmplă!

Gemeni – Fiecare cuplu are reţeta lui după care funcţionează şi după care se ghidează, dar atunci când ea nu mai este pusă în practică pot apărea disensiuni, frici, distanţare şi probleme. Încearcă să-i lămureşti persoanei iubite unele acţiuni, gesturi sau cuvinte pe care le-ai făcut şi spus, aducând un plus de valoare în relaţia pe care o ai! Este nevoie de o discuţie serioasă, dar sinceră între voi doi, iar dacă asta nu se va întâmpla, nu te mira că se va ajunge la ceva ce nu îţi doreşti cu adevărat!

Rac – Orice vis pe care îl nutreşti are toate şansele să devină realitate dacă nu uiţi care este resursa de bază în această situaţie: aşteptarea. Lucrurile cele mai bune sunt cele care se clădesc lent, etapă cu etapă, deci propune-ţi scopuri mai accesibile, mai apropiate, mai uşor de înfăptuit şi abia după ce le atingi pe acelea poţi vedea care este etapa următoare în care să te implici.

Leu – Circumstanţele zilei în curs favorizează întâlnirea cu persoane pe care nu le-ai mai văzut sau auzit de mult timp, iar asta te va bucura foarte tare! Cu una dintre ele chiar poţi rezolva o problemă care v-a fost fatală relaţiei, închizând astfel un capitol al trecutului care încă te măcina sau care îţi preocupa gândurile! Fii cu băgare de seamă pentru a nu repeta aceleaşi greşeli şi dă dovadă ca ai învăţat lecţia pe care viaţa ţi-a oferit-o!

Fecioară – Este posibil ca unele persoane din viaţa ta să dispară, dar este vorba de relaţiile nepotrivite, cele care nu te-ar mai face fericit pentru nimic în lume, cele în care te încăpăţânai să rămâi de frică, cele în care erai ţinut cu forţa sau cele în care relaţia este mai degrabă o povară, încât ruptura, dacă se produce, ar fi de fapt cel mai bun lucru pe care îl puteai aştepta sau care ţi se întâmplă!

Balanţă – Astăzi ţi se poate părea că nu eşti apreciat la justa ta valoare, că şansele tale de afirmare sunt mici, că mereu trebuie să lucrezi pentru alţii sau sub îndrumarea altora. Dar nu te grăbi să tragi aceste concluzii şi nu te posomorî pentru că nu aşa ar trebui să pui problema. Este o perioadă în care ar trebui să sondezi mai adânc în căutarea propriilor tale resurse şi să le scoţi în evidenţă!

Scorpion – Pentru că este perioada marilor schimbări – de decor, de atitudine, de mentalitate, de relaţii – fii conştient că ai ajuns la un final de drum, la o destinaţie necesară pe care se fondează o altă poveste de viaţă. Închide definitiv acele uşi ale trecutului care te împovărează şi ia-ţi avânt către un viitor mult mai luminos. Ceea ce ţi se propune acum ca experienţă are o mare încărcătură energetică care te va ajuta să te maturizezi şi să capeţi o mai mare înţelepciune!

Săgetător – Aventura este unul din cuvintele cheie care te caracterizează, aşa că nu da înapoi în faţa schimbărilor importante, chiar dacă vin furtunos şi te iau pe nepregătite. Încrede-te în ceea ce este nou, cu toate că te va scoate din zona de confort cu care erai atât de obişnuit. Calitatea vieţii tale se va îmbunătăţi simţitor, iar tu vei face un mare progres! Familia şi cei dragi sunt alături de tine pentru a te susţine!

Capricorn – Dacă unele aspecte ale relaţiei în care eşti implicat te nemulţumesc, nu te măcina inutil şi nu ţine în interiorul tău ceea ce simţi! Fă-ţi curaj pentru a putea privi persoana iubită în ochi şi pentru a-i mărturisi sincer tot ceea ce te apasă. Realitatea poate fi altfel de cum crezi şi lucrurile se pot aranja mai repede decât ai preconizat! În familie, o reuniune cu cei dragi te va încărca de energie pozitivă şi îţi va aduce multă căldură în suflet!

Vărsător – Fă-ţi timp si pentru sufletul tău – du-te la cosmetică sau la coafor, dă o raită prin magazine, vizionează un film care să îţi facă plăcere sau ia masa într-un loc frumos! Dacă lucrurile nu mergeau grozav în viaţa de cuplu, ai toate şansele ca atmosfera să se destindă şi să vă depăşiţi problemele! Nu te încărca cu responsabilităţi care nu sunt ale tale şi asupra cărora nu ai nicio putere de intervenţie, îţi va fi foarte greu să le gestionezi!

Peşti – Astăzi se preconizează un eveniment de la care nu ai vrea să lipseşti, mai ales că poţi cunoaşte persoane noi cu care să socializezi pe teme ce te interesează. Cineva cu care ai avut o dispută îşi doreşte să rezolvaţi problema, aşa că fii maleabil, lasă criticile şi deschide-te către comunicare! Nu ar strica să faci o plimbare în natură pentru a lua o gură de aer proaspăt – te va ajuta din plin să îţi pui ordine în gânduri şi în suflet!
 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Stațiunea unică în România, de care puțini turiști știu. Aici se găsește „cel mai bine păstrat secret din Apuseni
Stațiunea unică în România, de care puțini turiști știu. Aici se găsește „cel mai bine...
Gigi Becali a donat 25.000.000 de euro. Dezvăluirea a venit chiar înainte de Înviere
Gigi Becali a donat 25.000.000 de euro. Dezvăluirea a venit chiar înainte de Înviere
A INCENDIAT plajele din Grecia! Cum arată fiica Anamariei Prodan fără HAINE
A INCENDIAT plajele din Grecia! Cum arată fiica Anamariei Prodan fără HAINE
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ingredientul banal din bucătărie care ne poate scăpa de furnici! Trucul genial pe care trebuie să îl știe toți românii
Ingredientul banal din bucătărie care ne poate scăpa de furnici! Trucul genial pe care trebuie...
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Theo Rose, probleme de sănătate, chiar înainte de Paște: „Am înrăutățit situația”
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea...
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job. Experiențe bizare și umilitoare din procesul de recrutare
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job....
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală, în Noaptea de Înviere și prima zi de Paște
Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală,...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns!
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este adevăratul motiv: „Nimeni nu a încercat să vă țepuiască.”
Gabriela Cristea, mesaj pentru cei care nu vor primi cozonacii săi de Paște. Care este...
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
SURPRIZĂ de PAȘTE: o frumoasă PLOAIE de METEORI!
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Medicul Tudor Ciuhodaru a dezvăluit ce să nu faci după masa de Paște: “În caz contrar, veți avea nevoie de serviciul de urgență”
Medicul Tudor Ciuhodaru a dezvăluit ce să nu faci după masa de Paște: “În caz...
Lucrul pe care trebuie să-l faci în dimineața de Paște. Îți aduce prosperitate pentru tot restul anului
Lucrul pe care trebuie să-l faci în dimineața de Paște. Îți aduce prosperitate pentru tot...
Absolut toți românii sunt obligați. Legea a intrat deja în vigoare. Trebuie să-ți cedezi locul
Absolut toți românii sunt obligați. Legea a intrat deja în vigoare. Trebuie să-ți cedezi locul
Tarkan, adorabilul interpret al melodiei Şımarık, care făcea furori în urmă cu două decenii, de nerecunoscut la 51 de ani
Tarkan, adorabilul interpret al melodiei Şımarık, care făcea furori în urmă cu două decenii, de...
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Prima ţară din Vest care anunţă sus şi tare că nu-şi trimite armata în Ucraina
Prima ţară din Vest care anunţă sus şi tare că nu-şi trimite armata în Ucraina
A venit anunțul TRIST despre Bruce Willis. Chiar fiica sa a dat vestea: A fost atât de incredibil...
A venit anunțul TRIST despre Bruce Willis. Chiar fiica sa a dat vestea: A fost...
Daniel Pavel se pregătește de nuntă. Detalii legate de marele eveniment
Daniel Pavel se pregătește de nuntă. Detalii legate de marele eveniment
Dispută Mândruță-Dan Negru despre Lumina Sfântă: „E de datoria noastră să spunem oamenilor adevărul nepopular?”
Dispută Mândruță-Dan Negru despre Lumina Sfântă: „E de datoria noastră să spunem oamenilor adevărul nepopular?”
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul chiar înainte de Paște
Donație fabuloasă, de 25 de milioane de euro, făcută de Gigi Becali. S-a aflat totul...
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital:
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
Cum vor petrece Paștele Oana și Viorel Lis: ”O să mă duc pe câmp să alerg un miel”
Cum vor petrece Paștele Oana și Viorel Lis: ”O să mă duc pe câmp să...
Slujba de Înviere 2024 live online și la TV. Vezi ceremonia de la Catedrala Patriarhală din București
Slujba de Înviere 2024 live online și la TV. Vezi ceremonia de la Catedrala Patriarhală...
Vremea se schimbă, iar fenomene meteo extreme sunt așteptate. Meteorologii Accuweather au anunțat prognoza până la final de lună
Vremea se schimbă, iar fenomene meteo extreme sunt așteptate. Meteorologii Accuweather au anunțat prognoza până...