Acasă » Horoscop » HOROSCOP 25 DECEMBRIE. Un gest de-al fecioarelor face cât o mie de cuvinte!

HOROSCOP 25 DECEMBRIE. Un gest de-al fecioarelor face cât o mie de cuvinte!

De: Cancan 24/12/2017 | 20:26
HOROSCOP 25 DECEMBRIE. Un gest de-al fecioarelor face cât o mie de cuvinte!

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Astăzi îţi zboară mintea la cineva care este foarte departe de tine, dar şi persoanei respective îi este dor de tine! Nu lăsa o conexiune frumoasă să se piardă datorită distanţei şi fă un efort pentru a o contacta! Ca atare, scrie un mail în care să îţi destăinui sentimentele sau rezervă-ţi timp pentru o convorbire de lungă durată. Aveţi ce povesti, iar faptul că intraţi în legătură vă va face amândorura mare bucurie!

Taur – Este o zi bună pentru a scăpa de resentimente, aşa că fă-ţi curaj şi spune ceea ce ai pe suflet. S-ar putea chiar ca realitatea să nu fie exact aşa cum ţi-o închipui tu, iar grijile pe care ţi le-ai tot făcut să îţi fie spulberate în câteva minute. Te vei simţi mult mai uşurat după aceea, iar legătura cu o persoană la care ţii foarte mult va fi salvată. Totodată, este un moment bun în care să te tratezi de o afecţiune mai veche, aşa că nu ezita să te interesezi pentru cel mai bun remediu!

Gemeni – Tot ceea ce gândeşti astăzi se poate materializa mult mai uşor, aşa că limpezeşte-ţi mintea de gânduri negative şi concentrează-te pe unele pozitive, optimiste. Imaginează-te în cea mai convenabilă postură de viaţă, alături de acele persoane pe care le iubeşti, acolo unde vrei să ajungi şi cu statutul ideal în viaţa profesională! Dacă eşti singur, proiectează în imaginaţie persoana pe care o doreşti lângă tine de acum încolo şi crede că totul este posibil, fără a lăsa fricile sau prejudecăţile să intervină în planurile tale!

Rac – Ai multe responsabilităţi pe cap, s-au aglomerat multe de făcut şi parcă nimeni nu este acolo să te ajute! Chiar dacă ţi se pare imposibil să te descurci, punându-ţi la bătaie toate capacităţile şi talentele vei trece singur peste toate obstacolele. În plus, sentimentul reuşitei pe propriile picioare te va ajuta să capeţi mai multă încredere în tine şi îţi va aduce multă satisfacţie la nivel interior! Nu sta pe gânduri şi porneşte la drum!

Leu – Găndirea rapidă, reacţia imediată, spontaneitatea şi imaginaţia creativă te vor ajuta să depăşeşti o situaţie provocatoare. Reuşita ta va atrage atât admiraţia cât şi respectul oamenilor cu care lucrezi, iar mândria ta va creşte considerabil! În acelaşi timp, nu lăsa pe mâine ceea ce poţi face astăzi deoarece urmează o perioadă tensionată în care este posibil să te aglomerezi peste măsură!

Fecioară – Încearcă ca astăzi să nu vorbeşti peste măsură ci mai mult să te axezi pe profunzime şi valoare. Câteodată o singură vorbă sau un singur gest fac cât o mie de cuvinte, iar dacă o faci şi la momentul potrivit persoana căreia i te adresezi va fi mai mult decât încântată! Conexiunea cu cineva apropiat se poate să se fi pierdut, dar dacă îţi doreşti cu adevărat, acum este cea mai bună perioadă pentru a o reînvia!

Balanţă – Este posibil să îţi fi creat nişte aşteptări de la partenerul de viaţă sau să îţi doreşti o schimbare favorabilă vouă, un pas înainte, dar nu fi dezamăgit dacă celălalt nu reacţionează cum îţi doreşti! Dacă nu te exprimi este posibil ca cel de lângă tine să nu îţi înţeleagă corect mesajul şi, în acelaşi timp, nici să nu fie momentul potrivit. Lasă lucrurile să se întâmple de la sine şi să se aşeze cum este mai bine pentru amândoi!

Scorpion – Atât energii bune cât şi negative planează astăzi în jurul tău, iar tu va trebui să ştii cum să le eviţi pe unele şi să le îmbrăţişezi pe celelalte. Este indicat să te detaşezi cât mai mult de oamenii care te încarcă peste măsură, să spui nu situaţiilor care nu îţi convin şi să nu faci compromisuri pe care le-ai regreta în viitor. Menţine-ţi spiritul optimist, voia bună şi încrederea într-o zi care poate să îţi fie foarte favorabilă!

Săgetător – Dacă te confrunţi cu o problemă sau cu o situaţie care te întristează sau pe care nu ştii exact cum să o depăşeşti este indicat să te consulţi cu persoane care au trecut prin aşa ceva şi au mai multă experienţă decât tine! Chiar dacă nu îţi vine uşor să te deschizi şi să vorbeşti, sfatul acestora îţi poate aduce încredere în tine şi chiar soluţia pe care o căutai! Nu considera că trebuie să le faci pe toate singur, mai mult ca sigur vei

Capricorn – Nu trebuie să fii de acord cu toţi cei de lângă tine sau cu teorii lansate de persoane ce nu te cunosc deoarece experienţa proprie este cea care te va ajuta să depăşeşti cel mai bine situaţiile din viaţa ta! În relaţia de iubire, diplomaţia, tactul şi sinceritatea ar trebui să fie prezente pentru a termina cu bine o discuţie care se va declanşa între voi. Nu răspunde agresiv şi nu ascunde ceea ce simţi, persoana iubită are nevoie de mai multă căldură şi implicare din partea ta!

Vărsător – Nu te lăsa distras de problemele din jurul tău sau de prieteni, astăzi ai nevoie de multă atenţie şi concentrare pentru a finaliza tot ceea ce ţi-ai propus alături de familie. Urmează-ţi planurile cu stricteţe, altfel rişti să ratezi o zi reuşită! Refuză politicos invitaţiile care ţi se fac şi acţionează cu responsabilitate, maturitate şi implicare!

Peşti – Relaţiile de iubire nu pot fi mereu numai fericite, existând şi momente de dezechilibru, tensiune sau neînţelegeri. Priveşte mereu partea pozitivă a lucrurilor şi învaţă câte o lecţie din fiecare experienţă cu care te confrunţi. Acest aspect te va face să fii mereu mai bun şi te va ajuta să evoluezi cu fiecare moment din viaţa ta! Receptivitatea, înţelegerea şi atenţia continuă către partenerul de viaţă vă vor menţine o legătură sănătoasă!

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Experiment: un tânăr s-a transformat într-un om al străzii pentru a demonstra că poate deveni milionar într-un an. Câți bani a câștigat în 10 luni
Experiment: un tânăr s-a transformat într-un om al străzii pentru a demonstra că poate deveni...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar trebui să fie ILEGAL să posteze pozele astea
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”. Vedeta s-a filmat fără machiaj și cu părul nearanjat
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”....
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă, doi copii îşi vor aştepta tatăl în zadar
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Toți românii au INTERZIS. Legea peste care nu poate trece NIMENI. Se dau amenzi de 5.000 de lei
Toți românii au INTERZIS. Legea peste care nu poate trece NIMENI. Se dau amenzi de...
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Două anotimpuri în România. Ce vești ciudate au dat meteorologii
Două anotimpuri în România. Ce vești ciudate au dat meteorologii
BANC | Bulă, Sfântul Petru și „pomul minciunilor”
BANC | Bulă, Sfântul Petru și „pomul minciunilor”
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea mintală a utilizatorilor”
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
Cum se menține în formă Mihaela Bilic la cei 54 de ani? Secretul medicului nutriționist
Cum se menține în formă Mihaela Bilic la cei 54 de ani? Secretul medicului nutriționist
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul care îi dă o aromă de neuitat
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul...