HOROSCOP 27 FEBRUARIE. Rac – Anumite neînțelegeri ar putea provoca întârzieri în încasarea veniturilor

Publicat: 26/02/2018 | 22:27
HOROSCOP 27 FEBRUARIE. Rac – Anumite neînțelegeri ar putea provoca întârzieri în încasarea veniturilor

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Cariera pare să fie în centrul preocupărilor, deci este bine să îți pui în minte un țel pe care să-l menții viu, pentru că dorința ta se poate materializa. Ai pe ce te baza, din discuțiile pe care le ai cu cei dragi ajungi la concluzii și decizii ferme, care se vor transforma în fapte și acțiuni. Totuși, ca să poți începe un drum nou în viața ta, trebuie mai întâi să te detașezi de un altul. Privește în trecut și vezi ce a rămas neterminat!

Taur – Ai șanse să-ți lărgești cercul de prieteni și admiratori, asta pentru că atragi toți ochii asupra ta prin felul în care arăți sau prin modul în care vorbești! Dacă te-ai întrebat cât de adevarate sunt sentimentele partenerului de viață, azi îți poate aduce dovezi incontestabile ale atașamentului său. În plan profesional, munca în echipă ți se potrivește de minune, reușești să-i mobilizezi și pe coechipieri pentru realizarea obiectivelor comune.

Gemeni – Se poate ca azi demersurile profesionale să cunoască stagnarea, dacă nu cumva demobilizarea și regresul. Amână treburile importante pe altă dată! Nu te gândi la nimic spectaculos decât la ceea ce îți inspiră ție liniște, calm, bucurie, pentru că doar ele contează! Relaxează-te și încarcă-ți bateriile! În planul sănătății, informează-te! Tratamentele medicamentoase ori terapiile de orice fel pot da rezultate uimitor de bune și pot funcționa suprinzător de eficient.

Rac – Anumite neînțelegeri ar putea provoca întârzieri în încasarea veniturilor. Este momentul să îți stăpânești nerăbdarea și să continui munca cu calm. În colaborarea cu un specialist ai ocazia să îți demostrezi competențele și talentele. În plus, știi cum să comunici cu ceilalți și rezultatele se văd. Dacă ești încă singur, este posibil să te îndrăgostești de cineva de departe. Nu este exclus nici să te muți, urmându-ți dragostea pe care o simți.

Leu – Construiește-ți o reputație profesională bună, care să îți deschidă uși și care să îți faciliteze întâlnirea cu persoanele influente din domeniu. Dacă vrei să faci îmbunătățiri în cămin fără să cheltuiești prea mult, reușești să găsești cele mai bune oferte și să negociezi reduceri importante. Te simți puternic, capabil de fapte mari de vitejie, iar acest comportament îți poate aduce pe aproape, în admirație totală, o persoană de sex opus.

Fecioară – Atenție! Incoerența verbală, lipsa de viziune și confuziile mentale, nesiguranța și nehotărârea ar putea să îți încurce socotelile în plan financiar. Este indicat să începi să pui bani de-o parte pentru planurile de viitor pe care le faci alături de persoana iubită. Decide totul cu maximă maturitate. Pregătește-te pentru relaxarea prin sport! Este o zi potrivită pentru activități energice și tonice, pentru consum consistent de energie.

Balanță – Dacă au existat tensiuni în familie, cauzate de anumite neînțelegeri în privința banilor, ai ocazia să rezolvi totul acum. Depinde numai de tine. Dacă vrei o schimbare, ceva spontan și surprinzător, dar te temi că ei nu i-ar plăcea, ia-ți inima-n dinți și vorbește-i deschis persoanei iubite! Nu pune restricții sentimentelor, respiră adânc și înconjoară-ți partenerul cu dragoste, această perioadă poate schimba multe în relația voastră.

Scorpion – Totul va fi bine dacă ești un nativ strângător, care știe cum să își gestioneze prudent bugetul, indiferent dacă veniturile sunt mai mici sau mai mari. În relația de cuplu se simte un suflu nou, optimist, și reîncepeți să faceți planuri de viitor, unele destul de ambițioase. Menține această atmosferă. Dacă vei fi mai relaxat și mai confortabil în pielea ta, acest lucru va avea un efect miraculos asupra ta și a vieții tale de cuplu!

Săgetător – Azi lucrurile se aranjează cum este mai bine pentru tine și asta fără să depui prea mult efort! Detașează-te și lasă astrele să acționeze în favoarea ta! Ziua îți oferă o mulțime de activități interesante împreună cu amicii, iar o prietenie mai veche tinde să se transforme într-o relație sentimentală. Nu mai amâna momentul, nu mai găsi pretexte și acționează! Ecomisește pentru a-ți cumpăra un obiect pe care ți-l dorești de mult timp.

Capricorn – Ești bombardat cu păreri și informații din toate părțile. Important este să te detașezi și să selectezi ceea ce auzi, formându-ți o părere proprie! Dacă ești cuprins de curiozitate, nu ezita să te interesezi sau să întrebi, dar ai grijă la modul în care o faci, s-ar putea întoarce împotriva ta! Dacă ai niște bănuieli sau presimțiri legate de chestiunile financiare, ar fi bine să le acorzi credit! Nu face ceva care ar putea să-ți aducă regrete!

Vărsător – Evită manifestările autoritare, atmosfera intimă fiind cam tensionată. Riști să îi provoci pe cei din jur într-o așa manieră încât ajungeți la ceartă! Puțină relaxare este indicată în cazul tău. O ședință de masaj, saună sau o plimbare în natură îți vor conferi energia propice depășirii momentului. Se prea poate să primești un cadou sau cineva să-ți facă o surpriză! Bucură-te de cei care țin la tine și care ți-o și dovedesc prin gesturi mărețe!

Pești – Poți primi noi informații, păreri sau sfaturi în ceea ce privește cariera sau drumul în viață! Analizează-le cu atenție și ia o decizie finală. Nu te feri să afirmi ceea ce crezi, mai ales în fața superiorilor sau în interes de serviciu! Cu cât vei comunica mai mult, cu atât șansele de câștig cresc! Nu pune la suflet reacțiile răutăcioase ale partenerului de viață și nu da situației o importanță mai mare decât ar trebui. Atenție la egocentrism!

Citește și...