Acasă » Horoscop » HOROSCOP 28 IANUARIE. Leii au ocazia să-şi extindă cercul de cunoştinţe

HOROSCOP 28 IANUARIE. Leii au ocazia să-şi extindă cercul de cunoştinţe

De: Cancan 27/01/2018 | 20:35
HOROSCOP 28 IANUARIE. Leii au ocazia să-şi extindă cercul de cunoştinţe

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Senzualitatea şi setea de aventură îţi sunt stimulate, iar focul pasiunii se poate aprinde oricând. Jupiter pune problemele în termeni mai serioşi, astfel încât relaţia poate fi confruntată cu propriile-i slăbiciuni. Dacă este solidă şi se întemeiază pe iubire, determinare şi implicare reciprocă, se va cimenta şi mai mult, daca nu, riscă să sucombe.

Taur – Ziua în curs apare cu promisiunea unei vieţi relaţionale dinamice, bogată în noutăţi şi surprize. Este timpul să încerci ceva nou, să adopţi o viziune mai proaspătă sau mai modernă în cuplu, să înveţi să respecţi independenţa celuilalt sau să lupţi pentru cota de libertate care ţi se cuvine. Apar provocări ce nu pot fi depăşite decât cu flexibilitate şi lărgime de vederi. Dacă este rigidă, îmbâcsită şi afectată de probleme vechi, relaţia se poate rupe.

Gemeni – Aspectele astrale ale zilei în curs te hiperenergizează şi te îndeamnă să-ţi depăşeşti limitele, să forţezi uşa schimbării, să-ţi asumi riscuri. Totul se petrece într-un ritm năucitor, iar hazardul îţi poate aduce realizări spectaculoase sau eşecuri răsunătoare. Casa şi familia sunt câmpul de desfăşurare a unor iniţiative sau acţiuni energice, dacă nu chiar stresante. Turbulenţele pot fi generate de investiţii, construcţii sau reparaţii, dar nu sunt excluse disensiunile familiale sau necazurile legate de părinţi.

Rac – Chiar dacă este duminică, ziua în curs poate veni cu muncă multă, sarcini dificile şi relaţii de lucru mai reci. Cerinţele exigente ale aspectelor astrale îţi pun la încercare profesionalismul, disciplina şi tenacitatea. Relaţii noi şi grozav de incitante pot să apară pe nepusă masă, dar tot ce se leagă în astfel de circumstanţe are şanse mici să dureze. Dacă o iei metodic şi fără a aştepta răsplata imediată, satisfacţiile ulterioare vor fi pe măsura efortului.

Leu – Ţi se oferă astăzi ocazia de a-ţi extinde cercul de cunoştinţe, de a explora noi forme de cooperare şi acţiune colectivă, de a croi planuri îndrăzneţe alături de alţii, de a găsi adepţi şi susţinători. Financiar, sunt posibile unele surprize, constând în câştiguri sau pierderi neaşteptate. Ca atare, nu risca foarte mult şi ia-ţi toate precauţiile pentru a-ţi proteja veniturile!

Fecioară – Zona carieră/ proiecte este străbătută de un val de energie, iniţiativă, curaj şi nevoie de expansiune. Fii gata de acţiune, păstrează-ţi deschise opţiunile şi asigură-ţi variante de rezervă! Este de aşteptat ca evenimentele să te ia prin surprindere în repetate rânduri, iar planul iniţial să devină brusc inoperant. In astfel de situaţii, te va ajuta ingeniozitatea şi puterea de adaptare, dar nu te baza pe improvizaţii şi ţine la îndemână un plan B.

Balanţă – Ziua în curs se axează pe creativitate, promovare, colaborări şi relaţii sociale utile în carieră. Financiar, poţi avea beneficii importante, dar lucrurile avanseaza greu. De aceea, ţi se cere un efort suplimentar, dublat de răbdare şi seriozitate. Dorinţa de fixare, fondare, aşezare pe baze solide este mare acum şi a venit timpul să faci ceea ce te împlineşte, să te aventurezi mai sus, să purcezi la împlinirea visurilor.

Scorpion – Energia sexuală tumultoasă, emoţiile vii şi stilul competitiv te predispun către cucerire, aventură şi iubiri arzătoare… ori chiar fulgerătoare! Ai dorinţe acute, care se cer împlinite imediat, fără a ţine cont de riscuri. Aspectele astrale ale momentului te pot purta pe aripa celei mai fierbinţi pasiuni, dar te pot băga şi în mari încurcături. Ca atare, ai grijă la ceea ce îţi doreşti şi alege cu atenţie!

Săgetător – Astăzi îţi sunt stimulate iniţiativa, voinţa şi eficienţa, dar ai grijă cum îţi coordonezi acţiunile. Nu ar fi de mirare să-ţi crească interesul pentru afaceri sau finanţe, aspectele astrale te îndeamnă la investiţii, îţi aduc câştiguri neaşteptate sau te pun în legătură cu băncile, fiscul, asigurările şi alte instituţii financiare. Atenţie: pierderile bruşte nu sunt excluse!

Capricorn – Pregateste-te sufleteste deoarece viaţa relaţională devine dinamică, exuberantă şi plină de surprize. Oferta este bogată, iar receptivitatea ta sentimentală este enormă. Oricât de mare ţi-ar fi timiditatea sau reticenţa, vârtejul pasiunii te poate lua oricând pe sus, ducându-te unde n-ai sperat şi cu cine n-ai gândit. Încrede-te în destin şi intră în joc, asumându-ţi toate riscurile. Un joc palpitant, cu iz de aventură, a cărui regulă de bază este deplina libertate de acţiune.

Vărsător – Ai oportunitatea de a cunoaşte oameni deosebiţi, care îţi deschid noi perspective. Poţi intra în combinaţii neaşteptate, poţi iniţia contracte şi asocieri interesante, inedite şi promiţătoare. Şansele de izbândă sunt mari, cu condiţia să nu pierzi simţul măsurii. Finanţele evoluează sub cod portocaliu – poţi câştiga mult, dar riscurile sunt proporţionale, aşa că mergi pe strategii sigure, fără speculaţii şi experimente!

Peşti – Azi ar trebui să te aştepţi la o creştere a responsabilităţilor şi a eforturilor, la obstacole în calea realizării planurilor. Dar, dacă ştii ce vrei şi eşti tenace, aspectele astrale ale momentului te ajută să construieşti solid şi durabil. Apar colaborări şi contracte noi, iar cele perimate se rup. În dragoste, ceea ce poţi trăi sste unic: o experienţă intensă şi inedită, cu totul altfel decât ce ai trăit până acum.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar pentru orice buzunar
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela, cucerirea fostului patron din fotbal
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela,...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu fiecare injecție pe care ți-o faci, ai un strop de speranță”
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu...
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț: „I-aș spune...”. Secretele pe care le are Karmen față de tatăl ei
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț:...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o companie a familiei conducătoare din Emirate
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste acești nativi până la sfârșitul lui aprilie
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste...
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se vând în toată țara și sunt mai bune decât cele din import
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se...
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că adevărul o să iasă la iveală!
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă din timpul căsniciei cu Alina Sorescu:
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru care a lăsat în urma „Chefi la cuțite”
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru...
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din România. Nutriționistul Cristian Mărgărit îl recomandă: ”Este un miracol pentru imunitate”
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din...
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de locuri de muncă
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de...