Acasă » Horoscop » HOROSCOP 29 DECEMBRIE. Racii nu se pot concentra la locul de muncă

HOROSCOP 29 DECEMBRIE. Racii nu se pot concentra la locul de muncă

De: Cancan 28/12/2017 | 23:49
HOROSCOP 29 DECEMBRIE. Racii nu se pot concentra la locul de muncă

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Dacă te laşi copleşit de gânduri, tonusul şi randamentul la locul de muncă îţi vor fi în scădere. Ca atare, încearcă să te încarci pozitiv, să scapi de tensiunea interioară şi să te întâlneşti cu persoane care îţi aduc zâmbetul pe buze! Dacă te afli într-o relaţie stabilă şi fericită, acum poţi face un mare pas înainte şi te poţi racorda la cerinţele partenerului. În schimb, dacă nu te simţi foarte fericit, este momentul de a lua o decizie care să vă elibereze pe amândoi!

Taur – Eşti pus faţă în faţă cu propria ta persoană, ca atare vei fi mult mai conştient de schimbările pe care trebuie să le faci la tine! Ambiţia personală este în creştere, iar promisiunile din suflet au mari şanse să treacă testul timpului! Relaţiile cu cei dragi urmează să se armonizeze, iar tu ai nevoie de multă atenţie şi vizibilitate. Vei obţine aceste lucruri dacă eşti sincer atât cu tine cât şi cu cei din jur!

Gemeni – Eşti invitat la mai multă introspecţie, iar solitudinea este binevenită. Este o perioadă bună pentru consiliere şi terapii, iar tu eşti receptiv la sfaturile pe care le primeşti! Orice experienţă venită prin prieteni este favorabilă, iar tu poţi depăşi unele frustrări interioare! Fii atent la vise, îţi pot transmite indicii importante şi răspunsuri la soluţiile pe care le cauţi! Îţi doreşti să călătoreşti, iar această oportunitate poate veni prin intermediul locului de muncă!

Rac – Dorinţa de distracţie este foarte mare, ca atare nu prea te poţi concentra şi mobiliza la locul de muncă. Nu te angaja în proiecte mari deoarece îţi vor aduce frustrări. Fă-ţi pe plac, odihneşte-te mai mult şi nu te stresa cu responsabilităţi cărora nu le poţi face faţă. Îţi este benefică petrecerea timpului alături de prieteni, iar unul dintre ei îţi poate deveni şi partener!

Leu – Ai dorinţa de a face curăţenie în parteneriate sau relaţii, iar această perioadă este benefică în acest sens. Renunţă la acele persoane cu care nu mai eşti pe aceeaşi lungime de undă şi fii mai preocupat de propria persoană! În sfera carierei, faci multă treabă cu seriozitate, iar acţiunile tale vor fi apreciate de oamenii cu care lucrezi şi de superiori! În iubire, contează mai mult calitatea timpului pe care îl petreci alături de partenerul de viaţă, nu cantitatea!

Fecioară – O nouă abordare a vieţii vine în prim plan, iar această schimbare te va ajuta în relaţiile cu cei din jur, care vor deveni mai detaşate şi mai echilibrate! Poţi finaliza un program de studiu care să te ajute în carieră sau să îţi aducă mai mulţi bani, ca atare concentrează-te pe informaţii şi învăţat. Organizează-te astfel încât să ai timp şi pentru viaţa persoanală, pentru distracţie sau pentru relaxare!

Balanţă – Eşti supus unor transformări profunde, aşadar scapă de lucrurile învechite sau de care nu mai ai nevoie, de relaţiile care nu îţi mai aduc satisfacţii interioare sau care te trag în jos, de ceea ce te frământă sau te obsedează, de tot ceea ce este inutil în viaţa ta! Fă loc noilor începuturi şi noutăţilor de tot felul! Stabileşte nişte priorităţi sau reguli clare după care să te ghidezi în următoarea perioadă!

Scorpion – Ai multă determinare în activităţile casnice şi ai dispoziţia necesară de a petrece timp alături de familie, iar asta îi bucură pe cei dragi. Totuşi, nu te lansa în acţiuni la care nu te pricepi, te poţi expune riscurilor sau accidentelor! Dacă eşti implicat într-o relaţie serioasă, această perioadă poate veni cu gânduri mult mai stabile şi asumate şi cu decizii pe termen lung de acum înainte!

Săgetător – Eşti într-o perioadă în care ai nevoie de practicitate, aşa că organizează-ţi agenda de lucru foarte bine! Poţi renunţa la un viciu de care vrei să scapi de mult timp, deci fă schimbarea de care ai nevoie pentru a te simţi mai bine! Totodată, dacă eşti nemulţumit de mediul de la locul de muncă, oportunităţile pot veni prin prieteni sau prin nişte persoane care te protejează şi îţi deschid uşi!

Capricorn – Dacă eşti implicat într-o muncă de creaţie acum este cel mai bun moment pentru a vedea un proiect finalizat! În relaţia de iubire, lucrurile care nu sunt pe placul tău trebuie tranşate cât mai curând şi discutate, punând punctul pe i. Socializarea şi comunicarea sunt la cote maxime, iar cu ajutorul lor îţi poţi da seama de greşelile pe care le-ai făcut de-a lungul timpului!

Vărsător – Eşti preocupat excesiv de casă sau de lămurirea unor probleme ce ţin de familie şi ai multă energie pentru a iniţia lucruri noi. Dacă îţi doreşti să achiziţionezi o proprietate sau o locuinţă, încearcă să obţii mai multe informaţii deoarece poţi fi indus în eroare! Ai multe întrebări legate de viaţa personală, iar evenimentele următoarei perioade te vor ajuta să găseşti răspunsurile necesare pentru a merge înainte!

Peşti – Preocuparea actuală ţine de comunicare şi de împăcarea cu nişte persoane cu care ai avut disensiuni! Este un moment bun pentru a echilibra balanţa şi pentru a lămuri acele situaţii care nu au fost înţelese corect! Poţi fi solicitat să argumentezi pe marginea unui proiect, iar implicarea ta va fi apreciată. Timpul liber nu prea îţi ajunge şi poţi ajunge la epuizare dacă nu te şi odihneşti!

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar pentru orice buzunar
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela, cucerirea fostului patron din fotbal
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela,...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu fiecare injecție pe care ți-o faci, ai un strop de speranță”
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu...
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț: „I-aș spune...”. Secretele pe care le are Karmen față de tatăl ei
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț:...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Stațiunea din România care strălucește în fiecare an. Turiștii se bat pe rezervări, e o adevărată comoară naturală și are beneficii uimitoare pentru sănătate
Stațiunea din România care strălucește în fiecare an. Turiștii se bat pe rezervări, e o...
Mesajul astrelor pentru zodii, 20 aprilie 2024. Veste bună pentru Fecioară și Balanță
Mesajul astrelor pentru zodii, 20 aprilie 2024. Veste bună pentru Fecioară și Balanță
Interdicție completă în România din 9 aprilie. Legea n-are excepţii. Amendă 1000 lei
Interdicție completă în România din 9 aprilie. Legea n-are excepţii. Amendă 1000 lei
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că adevărul o să iasă la iveală!
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Regulă pentru toți proprietarii de terenuri din România. Legea spune foarte clar
Regulă pentru toți proprietarii de terenuri din România. Legea spune foarte clar
Un milionar român, ajutat de un mic obiect. I-a purtat noroc la făcut mulți bani
Un milionar român, ajutat de un mic obiect. I-a purtat noroc la făcut mulți bani
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă din timpul căsniciei cu Alina Sorescu:
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
Dan Ciotoi, după ce a fost operat de cancer la colon: „Eram pregătit să îmi fac testamentul”
Dan Ciotoi, după ce a fost operat de cancer la colon: „Eram pregătit să îmi...
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste acești nativi până la sfârșitul lui aprilie
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste...
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se vând în toată țara și sunt mai bune decât cele din import
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se...