HOROSCOP 29 DECEMBRIE. Racii nu se pot concentra la locul de muncă

Publicat: 28/12/2017 | 23:49
HOROSCOP 29 DECEMBRIE. Racii nu se pot concentra la locul de muncă

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Dacă te laşi copleşit de gânduri, tonusul şi randamentul la locul de muncă îţi vor fi în scădere. Ca atare, încearcă să te încarci pozitiv, să scapi de tensiunea interioară şi să te întâlneşti cu persoane care îţi aduc zâmbetul pe buze! Dacă te afli într-o relaţie stabilă şi fericită, acum poţi face un mare pas înainte şi te poţi racorda la cerinţele partenerului. În schimb, dacă nu te simţi foarte fericit, este momentul de a lua o decizie care să vă elibereze pe amândoi!

Taur – Eşti pus faţă în faţă cu propria ta persoană, ca atare vei fi mult mai conştient de schimbările pe care trebuie să le faci la tine! Ambiţia personală este în creştere, iar promisiunile din suflet au mari şanse să treacă testul timpului! Relaţiile cu cei dragi urmează să se armonizeze, iar tu ai nevoie de multă atenţie şi vizibilitate. Vei obţine aceste lucruri dacă eşti sincer atât cu tine cât şi cu cei din jur!

Gemeni – Eşti invitat la mai multă introspecţie, iar solitudinea este binevenită. Este o perioadă bună pentru consiliere şi terapii, iar tu eşti receptiv la sfaturile pe care le primeşti! Orice experienţă venită prin prieteni este favorabilă, iar tu poţi depăşi unele frustrări interioare! Fii atent la vise, îţi pot transmite indicii importante şi răspunsuri la soluţiile pe care le cauţi! Îţi doreşti să călătoreşti, iar această oportunitate poate veni prin intermediul locului de muncă!

Rac – Dorinţa de distracţie este foarte mare, ca atare nu prea te poţi concentra şi mobiliza la locul de muncă. Nu te angaja în proiecte mari deoarece îţi vor aduce frustrări. Fă-ţi pe plac, odihneşte-te mai mult şi nu te stresa cu responsabilităţi cărora nu le poţi face faţă. Îţi este benefică petrecerea timpului alături de prieteni, iar unul dintre ei îţi poate deveni şi partener!

Leu – Ai dorinţa de a face curăţenie în parteneriate sau relaţii, iar această perioadă este benefică în acest sens. Renunţă la acele persoane cu care nu mai eşti pe aceeaşi lungime de undă şi fii mai preocupat de propria persoană! În sfera carierei, faci multă treabă cu seriozitate, iar acţiunile tale vor fi apreciate de oamenii cu care lucrezi şi de superiori! În iubire, contează mai mult calitatea timpului pe care îl petreci alături de partenerul de viaţă, nu cantitatea!

Fecioară – O nouă abordare a vieţii vine în prim plan, iar această schimbare te va ajuta în relaţiile cu cei din jur, care vor deveni mai detaşate şi mai echilibrate! Poţi finaliza un program de studiu care să te ajute în carieră sau să îţi aducă mai mulţi bani, ca atare concentrează-te pe informaţii şi învăţat. Organizează-te astfel încât să ai timp şi pentru viaţa persoanală, pentru distracţie sau pentru relaxare!

Balanţă – Eşti supus unor transformări profunde, aşadar scapă de lucrurile învechite sau de care nu mai ai nevoie, de relaţiile care nu îţi mai aduc satisfacţii interioare sau care te trag în jos, de ceea ce te frământă sau te obsedează, de tot ceea ce este inutil în viaţa ta! Fă loc noilor începuturi şi noutăţilor de tot felul! Stabileşte nişte priorităţi sau reguli clare după care să te ghidezi în următoarea perioadă!

Scorpion – Ai multă determinare în activităţile casnice şi ai dispoziţia necesară de a petrece timp alături de familie, iar asta îi bucură pe cei dragi. Totuşi, nu te lansa în acţiuni la care nu te pricepi, te poţi expune riscurilor sau accidentelor! Dacă eşti implicat într-o relaţie serioasă, această perioadă poate veni cu gânduri mult mai stabile şi asumate şi cu decizii pe termen lung de acum înainte!

Săgetător – Eşti într-o perioadă în care ai nevoie de practicitate, aşa că organizează-ţi agenda de lucru foarte bine! Poţi renunţa la un viciu de care vrei să scapi de mult timp, deci fă schimbarea de care ai nevoie pentru a te simţi mai bine! Totodată, dacă eşti nemulţumit de mediul de la locul de muncă, oportunităţile pot veni prin prieteni sau prin nişte persoane care te protejează şi îţi deschid uşi!

Capricorn – Dacă eşti implicat într-o muncă de creaţie acum este cel mai bun moment pentru a vedea un proiect finalizat! În relaţia de iubire, lucrurile care nu sunt pe placul tău trebuie tranşate cât mai curând şi discutate, punând punctul pe i. Socializarea şi comunicarea sunt la cote maxime, iar cu ajutorul lor îţi poţi da seama de greşelile pe care le-ai făcut de-a lungul timpului!

Vărsător – Eşti preocupat excesiv de casă sau de lămurirea unor probleme ce ţin de familie şi ai multă energie pentru a iniţia lucruri noi. Dacă îţi doreşti să achiziţionezi o proprietate sau o locuinţă, încearcă să obţii mai multe informaţii deoarece poţi fi indus în eroare! Ai multe întrebări legate de viaţa personală, iar evenimentele următoarei perioade te vor ajuta să găseşti răspunsurile necesare pentru a merge înainte!

Peşti – Preocuparea actuală ţine de comunicare şi de împăcarea cu nişte persoane cu care ai avut disensiuni! Este un moment bun pentru a echilibra balanţa şi pentru a lămuri acele situaţii care nu au fost înţelese corect! Poţi fi solicitat să argumentezi pe marginea unui proiect, iar implicarea ta va fi apreciată. Timpul liber nu prea îţi ajunge şi poţi ajunge la epuizare dacă nu te şi odihneşti!

Citește și...