HOROSCOP – 3 FEBRUARIE. Taur – Nu prea ai chef să discuţi astăzi

Publicat: 02/02/2018 | 21:33
HOROSCOP – 3 FEBRUARIE. Taur – Nu prea ai chef să discuţi astăzi

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Chiar dacă nu te trezeşti cu cea mai bună dispoziţie şi asta datorită unor sarcini pe care eşti obligat să le duci la bun sfârşit, până seara ai toate şansele să îţi revii şi să salvezi ziua! Concentrează-te pe serviciu şi pe îndatoriri ca să poţi avea un weekend liniştit! Atenţie la o dispută minoră cu cineva din familie, deoarece s-ar putea transforma într-un adevărat impas dacă îi dai curs!

Taur – Nu prea ai chef să discuţi astăzi despre ceea ce te frământă şi îţi doreşti să fii lăsat în pace cu gândurile tale. Este indicat să îi înştiinţezi pe cei din jur că îţi doreşti singurătate, altfel ar putea interpreta atitudinea ta într-un mod mult prea personal. Nici deplasările nu sunt cea mai bună soluţie pentru tine, aşa că asigură-ţi câteva momente numai pentru tine, de preferat într-un spaţiu cât mai intim şi confortabil pentru tine!

Gemeni – Fii cu băgare de seamă la cheltuieli, ai putea fi astăzi în dispoziţia de a deschide portofelul mai mult decât este cazul. Deşi vei fi considerat de unii foarte darnic, alţii îţi vor reproşa ca eşti nesăbuit! Este o zi benefică pentru participarea alături de familie la activităţi care v-ar uni şi mai mult sau care v-ar pune în situaţia să cooperaţi! Nu ţine cont de dificultăţile apărute ci arată-le că se pot baza pe tine!

Rac – Dimineaţa poate începe cu o tensiune între tine şi persoana pe care o iubeşti, dar discutând şi punându-te şi în locul interlocutorului poţi ajunge să rezolvi situaţia spre avantajul amândorura şi chiar şi al cuplului. Nu lăsa persoane dinafară să te influenţeze şi să îţi schimbe felul în care simţi! Concentrează-te pe detalii mai mult decât pe tabloul de ansamblu! Dacă trebuie să pleci într-o deplasare, atenţie la felul în care conduci sau la documentele necesare călătoriei.

Leu – Astăzi îţi trec multe gânduri prin cap, în special cu referire la trecut. Dacă nu sunt amintiri pozitive, este bine să tragi o linie la tot ceea ce a fost, să extragi concluzii sănătoase, să renunţi la resentimente şi să mergi înainte cu capul sus! Din punct de vedere financiar, este posibil să ai o zi cu impedimente deoarece nu reuşeşti să faci faţă tuturor cheltuielilor care apar în calea ta.

Fecioară –  Dacă singur nu ştii ce trebuie făcut într-o situaţie de viaţă complicată, calcă-ţi pe mândrie şi acceptă ajutorul celor care îţi stau alături, deoarece cu siguranţă vei avea la cine apela. Vei vedea că deţii toate resursele pentru a reuşi şi, în plus, vei avea mare noroc de un grup de colaboratori foarte buni, care te vor împinge de la spate şi îşi vor aduce şi contribuţia cu succes.

Balanţă – Ca să demonstrezi de ce eşti capabil, adună-ţi gândurile şi forţele şi impune-te, arătând celor răuvoitori că nu te sperie confruntarea. Ai încredere în tine! Astăzi îţi poţi recăpăta mult mai uşor buna dispoziţie şi optimismul dacă te vei afla într-o companie veselă şi tonică, care îţi va abate gândurile de la toate problemele ce îţi apar în cale. Bazează-te pe cei dragi!

Scorpion – Este un moment excelent pentru a oferi mai multă atenţie celor dragi ţie. Dacă petreceţi mai mult timp împreună, puneţi ţara la cale pentru perioada următoare. Chiar dacă apelezi la umor şi faci haz de criticile celor din jur, n-ar strica să ţii minte şi să observi ceea ce vor ei să-ţi spună, pentru că, pe undeva, s-ar putea să aibă dreptate! Fii cât se poate de matur, va fi spre binele tău!

Săgetător – Singurătatea nu este pentru tine, ca atare evită să stai izolat azi. Ieşi în lume, acceptă invitaţiile ce ţi se fac, plimbă-te în natură şi, mai ales,  înconjoară-te de familie şi cei dragi. Cine te are în acest moment alături de el se poate numi norocos, pentru că oferi atât de multe încât oricine va primi de la tine un dar de mare valoare: iubire pură şi sentimente curate! Deschide-ţi sufletul!

Capricorn – Joci un rol important în mediul în care te afli azi, de parcă tu ai fi capul tuturor acţiunilor, generatorul de idei sau mintea celor mai bune soluţii. Astfel, poţi să fii mândru de tine şi, mai ales, să fii mulţumit că lumea te ascultă şi urmează sfaturile pe care le dai. Eşti cu un pas înaintea celor care te urmează, aspect care îţi va da un plus de respect în faţa tuturor şi îţi va creşte încrederea în tine.

Vărsător – Dacă ai ocazia, poate n-ar strica să dai curs impulsului interior de a evada din planul cotidian şi din rutină, deoarece acest fapt te-ar ajuta să-ţi pui gândurile şi intenţiile în ordine. Aveai o mare speranţă în suflet şi nu mai credeai că ea se va materializa, dar iată că întotdeauna merită să visezi, deoarece visele sincere în care depui multă energie şi speranţă devin cel mai repede realitate.

Peşti – Dacă simţi că atmosfera in cercul de prieteni este astăzi prea apăsătoare şi tensionantă, acest fapt se datorează unui consum energetic semnificativ pentru care trebuie să iei măsuri. Protejează-te şi concentrează-te pe ceea ce este important. Iubirea este cel mai frumos plan al acestei zile, deoarece partenerul te înconjoară cu gesturi de afecţiune dintre cele mai tandre şi mai calde.

 

Citește și...