HOROSCOP 30 MARTIE. Gemenii au probleme cu partenerul

Publicat: 30/03/2017 | 00:34
HOROSCOP 30 MARTIE. Gemenii au probleme cu partenerul

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Este indicat să încetineşti puţin ritmul în care funcţionezi, mai ales pentru a-ţi proteja corpul şi sănătatea. Fii serios, matur şi responsabil în tot ceea ce faci! Poţi ieşi din situaţii negative dacă observi cu atenţie ceea ce se întâmplă, dacă eşti creativ şi dacă îţi foloseşti la maxim potenţialul. Poţi extrage din orice se întâmplă elementul pozitiv, de care să te foloseşti şi să progresezi foarte mult.

Taur – Lucrurile nu sunt tot timpul aşa cum par, aşa că pune în discuţie ceea ce se întâmplă în jurul tău. Iniţiază proiecte cu ajutorul celor care se află în nevoie, binele se va întoarce către tine. Ai entuziasmul necesar pentru a iniţia activităţi, dar şi pentru a le duce la bun sfârşit. Nu îţi crea dependenţe şi înţelege că nu este nevoie de nimeni pentru a fi fericit, pentru a merge mai departe. În privinţa sănătăţii, Marte în semnul tău te încurajează să faci mai mult sport, mai ales pentru a descărca energia acumulată.

Gemeni – Eşti foarte agitat, ai multe griji, iar mulţi prieteni apelează la tine pentru a-i ajuta sau pentru a le rezolva problemele. Ascultă ceea ce au cei din jur să-ţi spună, s-ar putea să primeşti foarte multe informaţii utile. Partenerul de viaţă poate fi confuz sau trece printr-o perioadă tensionată, deci fii alături de el, fără a-l judeca sau fără a-i ţine morală. Chiar dacă eşti pretenţios, este nevoie să arăţi că ai încredere în mâna destinului.

Rac – Este posibil să te simţi uşor devitalizat, dar implicându-te în proiecte care îţi fac plăcere, îţi vei recăpăta energia de care ai nevoie pentru a merge mai departe. Ieşi în lume, socializează, fii mai hotărât, te aşteaptă multe şanse pozitive. Eşti susţinut şi apreciat de familie, de prieteni, de cei cu care te întâlneşti, aşa că capătă mai multă încredere în tine. Extinde-te pe mai multe planuri, dar concentrează-te pe unul foarte serios.

Leu – Este o perioadă bună pentru călătorii, pentru a trăi sau a lucra într-o altă ţară, dar alege cu bine oportunităţile care ţi se arată. Nu toate ideile pot fi productive, dar dacă îţi conturezi bine ceea ce îţi doreşti, una se poate remarca cu putere. Fii de acord cu oamenii care au putere de decizie în faţa ta, dar ascultă ce îţi spune şi intuiţia. Nimic nu se schimbă cu adevărat în viaţa ta, decât dacă îţi doreşti cu adevărat.

Fecioară – Astăzi nu mai ţii cont de rutina cu care eşti obişnuit, ci îţi doreşti să ieşi din zona de confort. Redefineşte-ţi priorităţile şi mai pune-te şi pe primul loc, fără să te mai sacrifici pentru alţii. Este momentul să acţionezi şi să renunţi la ceea ce nu îţi mai este favorabil. Ceea ce se întâmplă acum este pentru binele tău cel mai înalt. Totuşi, nu te lansa în planuri financiare foarte ambiţioase sau riscante.

Balanţă – Nu te speria dacă ţi se pare că ceva se împotmoleşte în viaţa ta, vei găsi resursele necesare pentru a ieşi din impas. Zona domestică este pusă sub semnul discuţiei, mai ales că ai rămas cu unele restanţe în acest domeniu. Este vremea iertării trecutului, moment în care te-ai putea elibera de multe „traume” ale trecutului. Reevaluează-ţi scara de valori şi fă ceea ce ştii, nu ceea ce ţi se impune de către cei din jur

Scorpion – Mulţi nori s-au împrăştiat, iar vremea reinventării a venit şi pentru tine. Eşti protejat să faci transformările necesare pentru a te debarasa de trecut şi pentru a păşi cu încredere către viitor. Viziunea pe care o ai este corectă, aşa că ascultă-ţi vocea interioară mai mult. Ieşi din confortul cu care eşti obişnuit şi implică-te cât mai mult în ceea ce îţi doreşti să faci. Are loc o reconectare a sufletului cu divinitatea, şansă care te ajută să vindeci multe răni interioare.

Săgetător – Ai capacitatea de a arăta că ceea ce spui are valoare, poţi însufleţi mediul în care te afli şi poţi ajuta multe persoane în acest moment. Îţi doreşti mai multă stabilitate, să te eliberezi de trecut, dar pentru asta ai nevoie de oameni pe care să te bazezi şi cu care să legi relaţii de lungă durată. Fii creativ, ideile tale vor avea trecere la locul de muncă şi vor fi foarte apreciate. Echilibrul va atrage în viaţa ta situaţiile benefice de care ai nevoie pentru a promova.

Capricorn – Poţi valorifica multe aspecte din viaţa ta, mai ales că poţi pune în ordine şi multe situaţii ale trecutului. Eşti împovărat de responsabilităţi, dar ceea ce se dovedeşte benefic trebuie păstrat în continuare. Chiar dacă nu este indicat să te cerţi şi vrei armonie, şansa poate apărea şi din situaţii conflictuale. Nu oricine este în contradicţie cu tine îţi şi vrea răul. Insistă şi pe ceea ce îţi aduce linişte, pe plimbări în natură, lângă o apă.

Vărsător – Simţi nevoia de dedicare în faţa unor oameni care au nevoie de tine, să faci bine şi să fii altruist. Îţi poţi demonstra puterea personală şi generozitatea, dar fii cu băgare de seamă la persoanele cu care te asociezi, ai putea avea şi o dezamăgire. Primeşti multe sfaturi, cu ajutorul cărora poţi lua o decizie, dar ai grijă să fie cât mai înţeleaptă. Totodată, este o perioadă favorabilă în care îţi poţi petrece timpul liber alături de prietenii cu care ai o conexiune intelectuală.

Peşti –Dă o altă dimensiune situaţiilor cu care te confrunţi, mai ales că ai şansa de a rezolva foarte multe situaţii problematice. Este o perioadă a negocierilor, dar trebuie să pui în discuţie şi situaţiile limită. Ţi se poate propune o funcţie nouă care îţi dă foarte multă încredere în tine, iar munca ta dă roade fructuoase. Verifică mai atent cu cine pleci la drum de acum înainte, o vei face pe termen lung. Găseşte o motivaţie superioară pentru dorinţele tale.

Citește și...