Acasă » Horoscop » Horoscop 8-14 august 2022. Ne așteaptă o săptămâna dinamică

Horoscop 8-14 august 2022. Ne așteaptă o săptămâna dinamică

De: Maria Iancu 08/08/2022 | 11:05
Horoscop 8-14 august 2022. Ne așteaptă o săptămâna dinamică
Care este cea mai rară zodie din România / Sursă foto: Pixabay.com

Ne așteaptă o săptămâna dinamică. Avem aspecte între dificile între Soarele din Leu și Saturn și Uranus, ceea ce ne indică că e momentul să fim deschiși către schimbare. Dacă vom face asta, starea noastra se va îmbunătăți vizibil. Nu e momentul să ne împotrivim, ci să acceptăm! Săptămână cu bine să avem!

BERBEC

Este o săptămână în care totul se va învârti în jurul carierei pentru Berbeci. O să te simți extraordinar de bine văzând cum în sfârșit toate eforturile tale prind contur. Vei primi noi oportunități profesionale și este indicat să le valorifici. De asemenea, va fi o perioadă bună din punct de vedere financiar. Ai grijă ca în această goană către succes să nu îndepărtezi familia sau persoana iubită!

TAUR

Va fi o săptămână excelentă pentru viața de familie. Orice conflict mai vechi poate fi rezolvat în această perioadă. Vorbind despre viața sentimentală, ar putea fi o perioadă solicitantă pentru tine. Cu toate acestea, situația se va liniști treptat. Nu ignora sănătatea, nu lăsa stresul să îți afecteze obiceiurile alimentare și fă sport.

GEMENI

Dacă lucrezi la un proiect important, ai de susținut un examen sau vrei să începi o activitate nouă, astrele îți oferă tot norocul pentru a reuși. Ai energie, entuziasm și parcă se așează cărămidă cu cărămidă lucrurile în favoarea ta. Ai și familia alături care te susține în orice demers al tău. Ai grijă totuși să nu împărtășești cu oricine dorințele sau reușitele tale. Fii discret!

RAC

Săptămâna aceasta îți oferă o lecție de modestie. Ai tendința de dori cu orice preț să ajuți pe cineva, iar dacă nu poți, o să îți fie foarte greu să depășești acest moment. Ești un căutător al adevărului, dar a venit momentul să accepți că ești doar o ființă umană. Nu pune presiune inutilă, nu juca rolul salvatorului în relații.

LEU

În contextul relațiilor de iubire, ne putem aștepta la două lucruri: acolo unde sunt probleme, se poate rupe de tot, însă dacă relația e la început sau este deja foarte bine închegată, sunt șanse mari ca de acum înainte să vă înțelegeți excepțional. E un moment de start, singuri sau împreună, depinde de situație. Pe celelalte planuri, o să ai un sentiment de așteptare, ca și cum ți se pregătește ceva, sau ai tendința de a considera că cineva îți datorează ceva. Clarifică lucrurile.

FECIOARĂ

Nu există nimic excepțional în ceea ce privește viața de familie în cazul zodiei Fecioară. Este posibil să apară conflicte în casa ta în această perioadă. În această situație, acordă mai multă atenție discursului tău. Poate ar trebui să își arăți și latura empatică. Căsnicia și relațiile sentimentale ar putea, de asemenea, să fie cu suișuri și coborâșuri. Din fericire, pe celălalt plan, social, primești o mulțime de aprecieri și validări.

BALANȚĂ

O săptămână destul de solicitantă, în care stresul și presiunea își fac simțite prezența. Drept urmare, o să vezi rezultate negative și la serviciu, din cauză că nu te poți concentra. Totuși, nu te da bătut, e posibil să întâlnești situații sau să cunoști persoane care să te ajute să te redresezi. Doar să nu te închizi în casă! Ieși, bucură-te de viață. Menajează-ți sănătatea, în special pe cea mentală.

SCORPION

Scorpionii au derezolvat situați din trecut! Discuții vechi din familie sau rivalii de la serviciu apar acum din senin. Însă, de îndată ce te vei elibera, vei avea un puternic sentiment de putere, care se va traduce în chef de muncă și idei aproape geniale. Vei avea mare success. Așa că pune la punct de te supără și lasă viitorul să te surprindă.

SĂGETĂTOR

Nu e cea mai bună săptămână la bani pentru Săgetători. Pot apărea dificultăți în viața ta financiară. De asemenea, ai putea întâmpina provocări atunci dacă încerci să economisești. Disputele ar putea apărea în relațiile sentimentale și în căsnicie. Păstrează-ți încrederea în partenerul tău în această situație și ai grijă să nu îi rănești sentimentele cu vorbe spuse la furie. Te ajunge oboseala și ar fi momentul să îți iei concediu sau să îți programezi un city break.

CAPRICORN

Nu merg lucrurile ca pe roate, în această săptămână, în special pe planul profesional. Nu este indicat să iei decizii importante în această săptămână. E posibil să apară frici legate de bani, iar acestea te pot influența să te arunci în situații care s-ar putea să nu fie cele mai bune soluții. Gândește-te bine la ceea ce îți dorești tu, de fapt. Nu este vorba în viață doar despre bani, pragmatism și parte profesională, ai nevoie de altfel de satisfacții pentru sufletul tău, în această perioadă.

VĂRSĂTOR

Muncă, muncă și iar muncă pentru Vărsători. Nu îți pierde răbdarea într-o astfel de situație și ia situația provocatoare cu pieptul înainte. Rezultatele vor veni și vor fi extrem de satisfăcătoare. Deși deocmandată nu pare că situația ta finaciară se îmbunătățește, e posibil să apară o sursă de venit chiar de unde nu te aștepți. Emoțional ești foarte bine, te simți încrezător, capabil și liniștit, iar viața ta amoroasă nu face decât să îți aducă confort și bucurie.

PEȘTI

Peștii respiră iubire prin tot porii. Ei nu oferă iubire, ei sunt iubire! O să ai cele mai frumoase povești dacă te lași purtat de acest semtiment plăcut în această săptămână. Primești oportunități în carieră, dar ai grijă să nu te arunci cu capul înainte! Ar trebui să acorzi o atenție deosebită dietei, dar și rutinei zilnice în general. Nu sări peste lucruri care te fac să te simți bine și viguros – sport, yoga, meditație, ce îți face plăcere.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
A absolvit Universitatea Hyperion, specializarea Jurnalism. S-a alăturat presei în anul 2016, iar din 2019 este redactor la publicația CANCAN.RO, site ce face parte din Grupul de Presă GÂNDUL.
Parteneri
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar pentru orice buzunar
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
DECIZIA FINALĂ luată de familia lui Corduneanu! Ce s-a întâmplă cu sicriul în care se află trupul interlopului
DECIZIA FINALĂ luată de familia lui Corduneanu! Ce s-a întâmplă cu sicriul în care se...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Zodia care nu se dă niciodată bătută, indiferent cât de grea este viața
Zodia care nu se dă niciodată bătută, indiferent cât de grea este viața
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Yamato și Bettyshor, prinși în timp ce se sărutau la Gala RXF! Primele dezvăluiri despre o posibilă împăcare: „Poate da, poate nu...”
Yamato și Bettyshor, prinși în timp ce se sărutau la Gala RXF! Primele dezvăluiri despre...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o companie a familiei conducătoare din Emirate
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se vând în toată țara și sunt mai bune decât cele din import
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se...
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din România. Nutriționistul Cristian Mărgărit îl recomandă: ”Este un miracol pentru imunitate”
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din...
Va fi obligatoriu pentru mașinile pe benzină sau motorină. Intră în vigoare din 1 mai
Va fi obligatoriu pentru mașinile pe benzină sau motorină. Intră în vigoare din 1 mai
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că adevărul o să iasă la iveală!
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Românii, OBLIGAŢI să dea bani. Va fi lege în 2025: Au de unde
Românii, OBLIGAŢI să dea bani. Va fi lege în 2025: Au de unde
Un produs foarte căutat s-a ieftinit. Mulți români l-au cumpărat deja
Un produs foarte căutat s-a ieftinit. Mulți români l-au cumpărat deja
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă din timpul căsniciei cu Alina Sorescu:
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru care a lăsat în urma „Chefi la cuțite”
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru...
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de locuri de muncă
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de...
Lidl bagă la ofertă de sâmbătă, 20 aprilie 2024, produsele pe care toți românii le caută. Se vor vinde ca pâinea caldă
Lidl bagă la ofertă de sâmbătă, 20 aprilie 2024, produsele pe care toți românii le...