HOROSCOP 9 FEBRUARIE. Peştii vor observa că negativismul nu îi ajută la nimic

Publicat: 09/02/2017 | 00:00
HOROSCOP 9 FEBRUARIE. Peştii vor observa că negativismul nu îi ajută la nimic

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Astăzi ai capacitatea de a vedea partea bună a lucrurilor, de a fi flexibil şi maleabil în faţa tensiunilor ce apar, cât şi de a media situaţiile cu care se confruntă oamenii din jurul tău. Este indicat să pui în aplicare aceste aptitudini, mai ales că vei fi apreciat, stimat şi respectat pentru atitudinea şi intervenţia ta. Acasă, poţi petrece o seară minunată alături de familie, de prieteni şi de aceia pe care îi iubeşti.

Taur – Astăzi ai putea semna un contract benefic pentru tine, ai putea ajunge la o înţelegere sau ai putea demara un proiect, care să îşi arate beneficiile în viitor. Fii deschis la propunerile ce vin către tine, la omenii care te contactează şi la oportunităţile ce apar. În acelaşi timp, o veste pe care o primeşti de la persoana pe care o iubeşti este menită să te bucure, să te înflăcăreze şi să te     liniştească, mai ales dacă erai cuprins de unele griji.

Gemeni – Aspectul pozitiv pe care îl primeşte planeta ce te guvernează de la Venus, planeta iubirii, a frumuseţii şi a armoniei predispune la o stare de spirit bună, în care te simţi mai atractiv şi mai bine în pielea ta, mai binevoitor şi mai deschis către situaţiile cu care te confrunţi. Totodată, astăzi ai capacitatea de a media, de a împăca şi de a te pune în locul celorlalţi, ceea ce te va ajuta să înţelegi mai bine unele situaţii de viaţă.

Rac – Nu te abate de la planurile pe care ţi le-ai făcut astăzi, chiar dacă vremea de afară îţi dă senzaţia că nu te vei relaxa, deoarece ai toate şansele să te destinzi, să te bucuri şi să te distrezi alături de prieteni şi de persoana iubită. Luna tranzitează zodia Leului, aspect care te susţine şi te ajută să fii mai solar, mai optimist şi mai jovial, deci şi să captezi mai uşor atenţia celor cu care intri în contact.

Leu – Luna se află în semnul tău zodiacal, aspect care poate predispune la o dorinţă mai mare de a sta alături de cei dragi, în sânul familiei şi de a te implica mai mult în activităţile lor. Mergând în această direcţie, te poţi umple de iubire, de emoţie, de căldură sufletească, detaşându-te complet de grijile sau tensiunile cu care te-ai confruntat zilele trecute. Fii deschis, comunică, socializează şi lasă-te cuprins de ceea ce vine către tine.

Fecioară – Astăzi ai parte de o mai mare fluenţă în comunicare, gândurile îţi circulă foarte repede şi ai parte de multe idei creative, care odată puse în practică, te vor ajuta să progresezi. Vorbeşte-le celor cu care lucrezi despre planurile tale, nu se ştie de unde se va ivi oportunitatea de a fi ajutat să mergi mai departe şi să materializezi ceea ce îţi doreşti. În planul sănătăţii, ai putea găsi un tratament sau o persoană care să pună punctul pe i într-o problemă care te-a măcinat în ultima vreme.

Balanţă – Venus, planeta ce te guvernează, se află în aspecte pozitive cu Mercur, planeta raţiunii, a comunicării şi a deplasărilor, aspect astral care îţi poate aduce liniştea la nivel mental, limpezirea unor temeri sau frici, precum şi o călătorie care să te bucure sau care să te însufleţească. Alege cea mai potrivită companie cu care să îţi petreci timpul şi nu vei regreta! Totodată, ai posibilitatea de a câştiga o sumă de bani de pe urma unei persoane aflate în străinătate, deci urmăreşte oportunităţile.

Scorpion – Sextilul (aspect pozitiv) între Mercur şi Venus îţi poate aduce astăzi multe discuţii favorabile cu partenerul de viaţă – puteţi purta conversaţii pline de căldură şi afectivitate, puteţi ajunge la o înţelegere în privinţa unor nelămuriri anterioare sau puteţi lua unele decizii care să vă satisfacă pe amândoi. Vorbele bune, sentimentele împărtăşite şi declaraţiile pline de iubire sunt cele care primează în acest moment.

Săgetător – Aspectele astrale ale zilei favorizează rezolvarea unor tensiuni sau blocaje de la locul de muncă, mai ales dacă te-ai confruntat cu ele în ultima perioadă. Discuţiile pe care le ai cu colegii, cu angajaţii sau cu clienţii te ajută pentru a găsi cele mai bune soluţii, aşa că sfătuieşte-te cu ei. Totodată, implicarea unui prieten în activităţile tale de lucru ar putea să vă aducă un beneficiu amândorura.

Capricorn – Concentrează-te astăzi pe posibilele relaţii pe care le ai în străinătate sau pe o idee de lucru ce implică şi o ţară străină deoarece ai putea avea succes şi ai putea câştiga nişte bani în plus. O discuţie cu persoana iubită te poate stimula pozitiv pentru a face un pas înainte, o schimbare sau pentru a lua o decizie ce te ajută să progresezi, deci nu amâna să te sfătuieşti şi cu ea!

Vărsător – Depinde mult de felul în care abordezi o situaţie pentru a putea spune la sfârşit că ai avut o zi liniştită sau nu – dacă alegi să vezi partea plină a paharului şi să te detaşezi de orice aspect negativ, vei reuşi să rămâi echilibrat şi surâzător. În caz contrar, poţi ajunge la tensiuni interioare şi la unele frustrări care nu îţi vor da pace, ba chiar şi la unele certuri inutile cu membrii familiei.

Peşti – Chiar dacă la începutul zilei porneşti la drum cu unele griji, aşteptându-te la unele discuţii în contradictoriu cu oamenii cu care lucrezi, totul se va rezolva paşnic şi liniştit pe parcurs. Vei observa că negativismul nu te ajută la nimic, ba mai mult îţi poate face rău la nivel psihic şi emoţional. Detaşează-te de gândurile speculative, fii pozitiv şi menţine-ţi echilibrul sufletesc pentru cât mai mult timp!
 

Citește și...