Acasă » Horoscop » Horoscop Zilnic » HOROSCOP 9 FEBRUARIE. Peştii vor observa că negativismul nu îi ajută la nimic

HOROSCOP 9 FEBRUARIE. Peştii vor observa că negativismul nu îi ajută la nimic

De: Cancan 09/02/2017 | 00:00
HOROSCOP 9 FEBRUARIE. Peştii vor observa că negativismul nu îi ajută la nimic

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec – Astăzi ai capacitatea de a vedea partea bună a lucrurilor, de a fi flexibil şi maleabil în faţa tensiunilor ce apar, cât şi de a media situaţiile cu care se confruntă oamenii din jurul tău. Este indicat să pui în aplicare aceste aptitudini, mai ales că vei fi apreciat, stimat şi respectat pentru atitudinea şi intervenţia ta. Acasă, poţi petrece o seară minunată alături de familie, de prieteni şi de aceia pe care îi iubeşti.

Taur – Astăzi ai putea semna un contract benefic pentru tine, ai putea ajunge la o înţelegere sau ai putea demara un proiect, care să îşi arate beneficiile în viitor. Fii deschis la propunerile ce vin către tine, la omenii care te contactează şi la oportunităţile ce apar. În acelaşi timp, o veste pe care o primeşti de la persoana pe care o iubeşti este menită să te bucure, să te înflăcăreze şi să te     liniştească, mai ales dacă erai cuprins de unele griji.

Gemeni – Aspectul pozitiv pe care îl primeşte planeta ce te guvernează de la Venus, planeta iubirii, a frumuseţii şi a armoniei predispune la o stare de spirit bună, în care te simţi mai atractiv şi mai bine în pielea ta, mai binevoitor şi mai deschis către situaţiile cu care te confrunţi. Totodată, astăzi ai capacitatea de a media, de a împăca şi de a te pune în locul celorlalţi, ceea ce te va ajuta să înţelegi mai bine unele situaţii de viaţă.

Rac – Nu te abate de la planurile pe care ţi le-ai făcut astăzi, chiar dacă vremea de afară îţi dă senzaţia că nu te vei relaxa, deoarece ai toate şansele să te destinzi, să te bucuri şi să te distrezi alături de prieteni şi de persoana iubită. Luna tranzitează zodia Leului, aspect care te susţine şi te ajută să fii mai solar, mai optimist şi mai jovial, deci şi să captezi mai uşor atenţia celor cu care intri în contact.

Leu – Luna se află în semnul tău zodiacal, aspect care poate predispune la o dorinţă mai mare de a sta alături de cei dragi, în sânul familiei şi de a te implica mai mult în activităţile lor. Mergând în această direcţie, te poţi umple de iubire, de emoţie, de căldură sufletească, detaşându-te complet de grijile sau tensiunile cu care te-ai confruntat zilele trecute. Fii deschis, comunică, socializează şi lasă-te cuprins de ceea ce vine către tine.

Fecioară – Astăzi ai parte de o mai mare fluenţă în comunicare, gândurile îţi circulă foarte repede şi ai parte de multe idei creative, care odată puse în practică, te vor ajuta să progresezi. Vorbeşte-le celor cu care lucrezi despre planurile tale, nu se ştie de unde se va ivi oportunitatea de a fi ajutat să mergi mai departe şi să materializezi ceea ce îţi doreşti. În planul sănătăţii, ai putea găsi un tratament sau o persoană care să pună punctul pe i într-o problemă care te-a măcinat în ultima vreme.

Balanţă – Venus, planeta ce te guvernează, se află în aspecte pozitive cu Mercur, planeta raţiunii, a comunicării şi a deplasărilor, aspect astral care îţi poate aduce liniştea la nivel mental, limpezirea unor temeri sau frici, precum şi o călătorie care să te bucure sau care să te însufleţească. Alege cea mai potrivită companie cu care să îţi petreci timpul şi nu vei regreta! Totodată, ai posibilitatea de a câştiga o sumă de bani de pe urma unei persoane aflate în străinătate, deci urmăreşte oportunităţile.

Scorpion – Sextilul (aspect pozitiv) între Mercur şi Venus îţi poate aduce astăzi multe discuţii favorabile cu partenerul de viaţă – puteţi purta conversaţii pline de căldură şi afectivitate, puteţi ajunge la o înţelegere în privinţa unor nelămuriri anterioare sau puteţi lua unele decizii care să vă satisfacă pe amândoi. Vorbele bune, sentimentele împărtăşite şi declaraţiile pline de iubire sunt cele care primează în acest moment.

Săgetător – Aspectele astrale ale zilei favorizează rezolvarea unor tensiuni sau blocaje de la locul de muncă, mai ales dacă te-ai confruntat cu ele în ultima perioadă. Discuţiile pe care le ai cu colegii, cu angajaţii sau cu clienţii te ajută pentru a găsi cele mai bune soluţii, aşa că sfătuieşte-te cu ei. Totodată, implicarea unui prieten în activităţile tale de lucru ar putea să vă aducă un beneficiu amândorura.

Capricorn – Concentrează-te astăzi pe posibilele relaţii pe care le ai în străinătate sau pe o idee de lucru ce implică şi o ţară străină deoarece ai putea avea succes şi ai putea câştiga nişte bani în plus. O discuţie cu persoana iubită te poate stimula pozitiv pentru a face un pas înainte, o schimbare sau pentru a lua o decizie ce te ajută să progresezi, deci nu amâna să te sfătuieşti şi cu ea!

Vărsător – Depinde mult de felul în care abordezi o situaţie pentru a putea spune la sfârşit că ai avut o zi liniştită sau nu – dacă alegi să vezi partea plină a paharului şi să te detaşezi de orice aspect negativ, vei reuşi să rămâi echilibrat şi surâzător. În caz contrar, poţi ajunge la tensiuni interioare şi la unele frustrări care nu îţi vor da pace, ba chiar şi la unele certuri inutile cu membrii familiei.

Peşti – Chiar dacă la începutul zilei porneşti la drum cu unele griji, aşteptându-te la unele discuţii în contradictoriu cu oamenii cu care lucrezi, totul se va rezolva paşnic şi liniştit pe parcurs. Vei observa că negativismul nu te ajută la nimic, ba mai mult îţi poate face rău la nivel psihic şi emoţional. Detaşează-te de gândurile speculative, fii pozitiv şi menţine-ţi echilibrul sufletesc pentru cât mai mult timp!
 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Diagnosticul de cancer al prințesei Kate Middleton: Meghan și Harry pun sare pe rana regală?
Diagnosticul de cancer al prințesei Kate Middleton: Meghan și Harry pun sare pe rana regală?
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii au înnebunit când au văzut-o
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Fiica lui Țiriac, APARIȚIE RARĂ în COSTUM DE BAIE! Avem imaginile: „M-am îndrăgostit”
Fiica lui Țiriac, APARIȚIE RARĂ în COSTUM DE BAIE! Avem imaginile: „M-am îndrăgostit”
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Actorul român care s-a însurat de nouă ori după ce a împlinit 50 de ani. Prima soție a avut 17 ani
Actorul român care s-a însurat de nouă ori după ce a împlinit 50 de ani....
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și...
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Adevărul despre despărțirea dintre Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu: ,,N-am putut să mă ridic din pat”. Cum l-a afectat pe artist procedura secretă și când a avut loc, de fapt, separarea celor doi
Adevărul despre despărțirea dintre Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu: ,,N-am putut să mă ridic din...
Pensiile din luna mai intră înainte de Sărbătorile de Paște! Premierul Marcel Ciolacu a făcut anunțul chiar în ședința de guvern
Pensiile din luna mai intră înainte de Sărbătorile de Paște! Premierul Marcel Ciolacu a făcut...
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în familie. „Niciodată nu a ținut de note sau copiii să fie olimpici.”
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea:
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea: "Nu mai vreau să...
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și femei?
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Planta plină de vitamine pe care românii evită să o consume din cauza aspectului ei. E bună pentru cei cu diabet sau probleme de digestie
Planta plină de vitamine pe care românii evită să o consume din cauza aspectului ei....
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai fi la fel pentru ele
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai...
Decizie pentru cei care nu locuiesc la adresa din buletin. E OBLIGATORIU în 15 zile
Decizie pentru cei care nu locuiesc la adresa din buletin. E OBLIGATORIU în 15 zile
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
PRODUSELE INTERZISE definitiv. Ordinul final a fost dat chiar astăzi, 23 APRILIE
PRODUSELE INTERZISE definitiv. Ordinul final a fost dat chiar astăzi, 23 APRILIE
Scandal uriaș în showbizul românesc. Protagoniști, Smiley, Damian Drăghici și Dinu Maxer
Scandal uriaș în showbizul românesc. Protagoniști, Smiley, Damian Drăghici și Dinu Maxer
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești nativi!
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești...
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de ziua ei de naștere
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...
Gabriela Lucuțar, ”Regina Întunericului”, are trei copii. Cum arată micuții concurentei de la Chefi la Cuțite
Gabriela Lucuțar, ”Regina Întunericului”, are trei copii. Cum arată micuții concurentei de la Chefi la...
Ce documente importante ascunde arhiva de la Vatican. Acestea sunt marile secrete ale Bisericii Catolice
Ce documente importante ascunde arhiva de la Vatican. Acestea sunt marile secrete ale Bisericii Catolice
Păcatul mare pe care-l comit unii preoți. De ce să nu mergi niciodată la un duhovnic care “deschide cartea”
Păcatul mare pe care-l comit unii preoți. De ce să nu mergi niciodată la un...