Acasă » Horoscop » Horoscop Saptamanal » Horoscop bani și finanțe: 30 ianuarie – 5 februarie. Lista zodiilor care sunt avantajate în plan financiar

Horoscop bani și finanțe: 30 ianuarie – 5 februarie. Lista zodiilor care sunt avantajate în plan financiar

De: Virginia Olteanu 29/01/2023 | 20:00

Horoscop săptămânal bani și finanțe, pentru perioada 30 ianuarie – 5 februarie 2023. Iată ce vă rezervă astrele săptămâna aceasta, în plan financiar.

Berbec – Atenție și prudență!

În ciuda energiei și a resurselor investite în anumite proiecte personale sau profesionale, unele lucruri pot să nu decurgă în modul sau ritmul dorit. Este important să fii precaut cu orice fel de investiție, propunere, discuție de natură financiară pe parcursul acestei săptămâni. Asigură-te de autenticitatea oricărei informații, nu te grăbi în a semna sau a accepta vreo ofertă înainte de a o verifica cu atenție. De asemenea, evită pe cât posibil speculațiile financiare riscante.

Taur – Precauție în privința unor oferte!

Ești impulsionat în a-ți expune ideile, viziunea sau proiectul într-un mod care să impresioneze și care să-ți aducă un plus valoare. Dacă vrei să achiziționezi un anumit lucru, nu vei renunța până nu vei găsi oferta care să te avantajeze cel mai mult. În același timp este important să fii precaut cu unele propuneri financiare și să te asiguri că prețul sau pachetul oferit este unul avantajos și potrivit nevoilor tale.

Gemeni – A cere atât cât consideri că meriți!

Chestiuni care vizează banii, resursele sau conceptul de valoare sau merit sunt importante pentru tine. Dacă vor exista situații în care nu te simți apreciat sau recompensat în conformitate cu ceea ce consideri că meriți sau poate chiar nedreptățit, va fi greu să-ți ascunzi emoțiile sau reacțiile. Pe de altă parte, unele conversații sau sfaturi pe care le primești din partea unei persoane cu o anumită autoritate pentru tine se pot dovedi avantajoase și profitabile.

Rac – Regândirea unor perspective financiare!

Asigurarea sau menținerea unei stabilități financiare este foarte importantă pentru tine iar când acesta stabilitate este pusă în pericol, modul în care reacționezi este direct și tranșant. Luna Plină din Leu de duminică activează axa resurselor, a valorilor și a investițiilor venind cu unele schimbări neașteptate. Dacă o anumită asociere, o idee de business, un proiect în care ai investit până acum nu se dovedește a fi profitabil sau poate perspectivele financiare sunt diferite în relația de cuplu, va trebui să vezi cum sau dacă mai vrei să continui în această formă.

Leu – Informează-te cu atenție!

Dacă porți unele discuții care au scop o posibilă investiție financiară, luarea unui credit, un plan de economii, o idee de business, asigură-te că tratezi totul cu multă atenție și că pui întrebările potrivite. Nu te grăbi în luarea unor decizii ci doar informează-te corect asupra situației. În weekend poți face unele achiziții care au ca scop să-ți eficientizeze activitățile în propria gospodărie, însă și aici se aplică sfatul de mai sus, fă înainte o cercetare atentă a pieței.

Fecioara – Evaluarea unor oferte!

Toate eforturile pe care cauți să le depui în acest moment au ca scop pe lângă satisfacția muncii depuse, asigurarea unei stabilități materiale pe care să poți miza cu încredere. Însă această siguranță poate implica demararea unor proiecte financiare pe care cont propriu la care te gândești de ceva timp și care ar avea ca scop să te elibereze de unele colaborări. Dacă primești unele oferte, ia-ți timp suficient pentru a le evalua astfel încât să alegi într-un mod inspirat și potrivit.

Balanță – Cât de profitabile sunt unele proiecte?

O parte din tine ar vrea să se simtă mai liberă în a-și gestiona resursele după bunul plac, investind în activități plăcute, călătorii, cursuri sau diverse alte lucruri în timp ce cealaltă parte poate să fie mai precaută și mai conservatoare în privința resurselor. Dacă analizezi un pic lucrurile realizezi că poți face un pic din amândouă, până la urmă a găsi un echilibru în orice face parte din lucrurile la care te pricepi cel mai bine. În weekend ai nevoie să evaluezi cât de profitabile sunt unele proiecte în care ai investit până acum.

Scorpion – Precauție și atenție!

Modul în care te organizezi cu banii săptămâna aceasta este unul calculat și eficient, ești foarte atent la chestiuni de detaliu astfel încât să te încadrezi în bugetul pe care l-ai stabilit. Însă perspectiva partenerului de cuplu sau a unei persoane apropiate ție poate să fie ușor diferită de a ta, poate va doriți să investiți în lucruri diferite, fapt care poate antrena unele discuții. Evită speculațiile financiare în weekend și fii precaut dacă cineva vrea să-ți vândă ceva anume.

Săgetător – Sisteme de valori diferite!

S-ar putea ca ceea ce are valoare pentru tine să fie perceput într-un mod extrem de diferit de o altă persoană deci cel mai probabil sistemul vostru de valori este diferit. Acest lucru se poate afla la baza unor tensiuni din această săptămână care te vor forța să-ți schimbi unele perspective. În weekend poți face unele cheltuieli care au ca scop relaxarea sau detensionarea și te sfătuiești cu cineva în privința unor chestiuni financiare.

Capricorn – Viziuni financiare diferite!

O săptămână în care reziști cu greu tentației de a-ți asuma unele riscuri financiare. Luna Plină din Leu din weekend activează axa resurselor zilnice dar și a investițiilor, afacerilor sau resurselor la comun într-un parteneriat scoțând la iveală perspective financiare diferite între tine și un partener de cuplu sau asociat. Poate ideea de a lua un împrumut, o idee nouă de business, o propunere investițională pare tentantă pentru unul dintre voi dar prea riscantă pentru celălalt. Lucrurile trebuie analizate cu atenție.

Vărsător – Fii realist în privința resurselor!

Dorința de a investi bani în anumite lucruri sau activități care te pun în valoare într-un anumit fel poate să fie destul de mare și greu de gestionat. Este important totuși să rămâi realist și să evaluezi cu atenție necesitatea unor lucruri pentru a vedea dacă sunt atât de necesare pe cât par la prima vedere. Pe de altă parte, te poți decide să impresionezi pe cineva într-un anumit fel într-un context romantic fapt care poate antrena unele cheltuieli neplanificate.

Pești – Analizarea cu atenție a unor chestiuni financiare!

Simți că ai încrederea, resursele și cunoașterea necesară să-ți asumi unele decizii financiare importante pe care le tot plănuiești de ceva timp. Însă în a doua parte a săptămânii pot exista unele discuții în contradictoriu cu un membru al familiei care vizează aceste decizii financiare pe care le vedeți totuși din perspective diferite. Este important să analizezi dacă raportul actual dintre veniturile și cheltuielile pe care le ai este unul echilibrat și permite ceea ce tu ai în plan să realizezi.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel,...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Cum s-a răzbunat o tânără după ce i-a fost refuzată programarea la gene: ,,Asta s-a întâmplat din cauza unor gene”. Proprietara salonului a postat totul pe o rețea socială
Cum s-a răzbunat o tânără după ce i-a fost refuzată programarea la gene: ,,Asta s-a...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
De ce nu s-au căsătorit până acum Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu: „Durerea a fost cea care ne-a unit”
De ce nu s-au căsătorit până acum Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu: „Durerea a fost...
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și Vărsătorii sunt avantajați
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și...
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea