Acasă » Horoscop » Horoscop general luna iulie. Lista nativilor care vor avea parte de schimbări importante

Horoscop general luna iulie. Lista nativilor care vor avea parte de schimbări importante

De: Virginia Olteanu 03/07/2023 | 00:35
Care este cea mai rară zodie din România / Sursă foto: Pixabay.com

Luna iulie vine cu o mulțime de surprize pentru o parte dintre nativi. Fie că este vorba despre planul personal, fie că este vorba despre cel amoros, există posibilitatea ca în curând să poți beneficia de experiențe neașteptate.

Berbec – Noi începuturi și o nouă identitate!

Căminul, familia sau clarificarea unor chestiuni emoționale, sufletești se vor afla în vizorul tău în prima parte a lunii. O restructurare interioară sau exterioară va fi binevenită. Dacă din 10 iulie, Marte, guvernatorul tău intră în Fecioară determinându-te să fii mai organizat și mai atent cu munca și sănătatea, din 15 iulie ți se recomandă să ai mai multă grijă de tine evitând supraîncărcarea. Data de 17 iulie este de trecut în calendar întrucât Nodul Nord intră în Berbec după aproape 18 ani, oferindu-ți șansa unor noi începuturi și a unei noi identitați. Planul romantic și demersurile tale creative urmează să fie reevaluate odată cu retrogradarea lui Venus din 23 iulie însă Soarele care intră în Leu în aceeași zi te susține în a-ți manifesta talentul, creativitatea și unicitatea.

Taur – Susține-ți convingerile într-un mod ferm și constructiv!

Dacă în prima parte a lunii tot ce vizează comunicarea, negocierile sau schimburile de idei este evidențiat, spre sfârșitul lunii, vei simți nevoia de mai multă liniște interioară și exterioară. Multă energie este investită inițial într-un proiect de natură familială sau domestică, poate faci unele modificări sau îmbunătățiri în propriul cămin. Începând cu 17 iulie unele tensiuni devin vizibile dacă cineva tinde să-și impună punctul de vedere într-un mod autoritar. În aceeași zi, Nodul Nord intră în Berbec invitându-te să faci cunoștință cu unele aspecte interioare de care ești mai mult sau mai puțin conștient. Din 23 iulie, Venus, planeta care te guvernează intră în retrogradare în Leu deci unele proiecte familiale sau chestiuni romantice vor avea nevoie de revizuire.

Gemeni – Gândurile și cuvintele constructive vor atrage șansele potrivite!

Siguranța financiară și emoțională va fi în vizorul tău iar acest lucru va antrena un efort susținut din partea ta dar și necesitatea unei mentalități deschise la nou. Interacțiunea cu anturajul apropiat și cu cei care îți împărtășesc interesele va fi evidențiată mai ales din 11 iulie odată cu intrarea lui Mercur în Leu. Dacă ai un mesaj pe care vrei să-l împărtășești cu pasiune și convingere acum este momentul, chiar dacă din 23 iulie Venus retrogradează în Leu îndemnându-te să revizuiești modul în care comunici. O chestiune familială, emoțională sau care vizează căminul întâmpină unele greutăți. Visurile și aspirațiile tale capătă amploare odată cu intrarea Nodului Nord în Berbec în timp ce tu devii mai interiorizat din 28 iulie când Mercur intră în Fecioară.

Rac – O nouă identitate personală și profesională!

O situație care vizează colaborarea, parteneriatele sau poate un proces în care ești implicat va antrena unele compromisuri din partea ta pentru a decurge așa cum îți dorești, însă eforturile tale vor fi recompensate. Asigurarea unei stabilități materiale este de mare interes pentru tine și atât Mercur cât și Soarele care îți tranzitează sectorul resurselor îți oferă susținerea necesară pentru îmbunătățirea lor. Totusi  retrogradarea lui Venus în Leu din 23 iulie te va îndemna să-ți revizuiești cheltuielile dar și implicările emoționale. Data de 17 iulie este extrem de importanta grație Lunii Noi din propriul tău semn care îți oferă șansa să te reinventezi lărgindu-ți orizonturile dar și intrării Nodului Nord în Berbec în sectorul carierei tale, amplificându-ți imaginea pe plan profesional.

Leu – Conștientizează puterea personală pe care o ai si Îmbrățișează-ți vulnerabilitățile!

În ciuda dorinței și a voinței de care dispui pentru a face lucrurile să meargă și a suportului de care beneficiezi, ți se cere să fii atent și conștient la unele sensibilități sau poate temeri care se pot manifesta. Chestiuni legate de muncă, sănătate, rutină zilnică sau relația cu unii colegi va reprezenta cadrul de manifestare a unor tensiuni. Opoziția dintre Soare și Pluto din a treia săptămână a lunii va necesita multă atenție. Mercur în Leu din 11 Iulie te va susține în a-ți exprima ideile cu mai multă pasiune și asertivitate, iar odată cu începerea sezonului tău din 23 iulie, puterea de a-ți manifesta personalitatea va fi în creștere. Planul financiar trebuie gestionat cu grijă și fără mișcări bruște sau impulsive. Nodul Nord în Berbec din 17 iulie îți va deschide noi orizonturi fizice și intelectuale.

Fecioara – Cu cât te înțelegi mai profund cu atât vei știi ce este mai bine pentru tine!

Chestiuni care vizează o relație romantică, o legătură de prietenie sau descoperirea unor noi interese sau căi de dezvoltare îți vor capta atenția. Dacă intrarea lui Marte în Fecioară pe 10 iulie îți amplifică dorința de exprimare și mișcare într-un mod dinamic și asertiv, Mercur în Leu din 11 iulie te determină să analizezi mai profund unele aspecte de natură psihologică. Tensiunile într-un parteneriat pot deveni evidente la mijlocul lunii și poți avea senzația că te lupți cu celălalt în loc să luptați amândoi pentru a păstra o direcție comună. Nodul Nord intră în Berbec din 17 iulie îndemnând la transformarea și eliberarea acelor idei, tipare sau relații care nu-ți mai folosesc. Din 23 iulie, Venus în mers retrograd în Leu te ajută să reevaluezi cine trebuie să rămână lângă tine și cine nu.

Balanța – Nevoie de stabilitate interioară dar și noi interese sau prietenii!

Va fi important să descoperi un echilibru între ambițiile socio-profesionale și dorința de validare exterioară cu nevoile interioare, emoționale sau planul familial. Stabilitatea interioară va fi în vizorul tău însă dacă această lipsește, vei avea de făcut unele modificări. Chiar dacă intrarea Nodului Nord în Berbec în sectorul parteneriatelor tale vă îmbunătăți considerabil modul în care interacționezi, vor exista situații sau persoane care îți vor activa unele sensibilități punând presiune asupra ta. Din 23 iulie, Soarele din Leu luminează tot ce ține de socializare, interese, hobby-uri iar Venus, planeta guvernatoare intră în retrogradare tot în Leu invitându-te să revizuiești situația unei prietenii sau implicarea ta într-un proiect sau activitate de grup.

Scorpion – Susținerea convingerilor și a intereselor tale antrenează divergențe de perspective!

Obiectivele tale socio-profesionale sau un proiect personal care are ca scop expansiunea sau dezvoltarea ta pe un anumit domeniu vor antrena multe discuții, negocieri și chiar posibile tensiuni. A apela la oamenii sau resursele potrivite și a știi exact care îți sunt scopurile va fi extrem de important, deoarece se pot ivi oameni sau situații care îți îngreunează demersurile. Din 10 iulie, Marte din Fecioară te va susține în a investi în acele interese, prietenii, proiecte colective semnificative pentru tine iar din 11 iulie, Mercur din Leu va susține interacțiunea și evidențierea ta profesională. Nodul Nord intră în Berbec din 17 iulie aducând o abordare mai practică a stilului de muncă și de viață. Venus intră în mers retrograd în Leu din 23 iulie în sectorul profesiei și al vocației tale, invitându-te să-ți revizuiești unele obiective profesionale.

Săgetător – Asigurarea unei anumite libertăți antrenează eforturi pe măsură!

Situația unui business propriu, a unei investiții financiare sau a unor acțiuni de natură speculativă se vor afla în atenția ta iar flexibilitatea și inventivitatea ta în manevrarea lor vor fi principalele atuu-uri. Dacă vrei să faci unele modificări în cămin sau ai planuri în privința unei proprietăți imobiliare, acestea se pot concretiza chiar dacă vei avea de depășit unele obstacole. Din 10 Iulie Marte din Fecioară îți amplifică dorința de a te evidenția profesional în timp ce Mercur din Leu te susține în a-ți lărgi orizonturile printr-o călătorie, studii noi sau un proces de training. Aceste noi orizonturi vor fi reevaluate cu atenție odată ce Venus își începe retrogradarea în Leu din 23 iulie. Creativitatea, socializarea și dorințele tale de natură romantică sunt susținute de intrarea Nodului Nord în Berbec din 17 iulie. Dorințele și nevoia de intimitate vor fi puternice.

Capricorn – Căutarea unui echilibru relațional!

O relație sentimentală, profesională sau o colaborare anume va necesita mult efort și implicare pentru a se ajunge la un echilibru iar dacă s-au adunat multe tensiuni, acestea vor fi greu de ignorat. Partea bună este că ești susținut în a negocia sau a dezbate lucrurile cu răbdare și atenție la celălalt. Dacă ești singur, ceva sau cineva poate fi extrem de atrăgător iar tu vei iniția unele acțiuni într-un mod mai asertiv decât până acum. Totuși retrogradarea lui Venus în Leu din 23 iulie te invită să revizuiești unele chestiuni intime sau un angajament emoțional. Din 10 iulie Marte din Fecioară te impulsionează să fii spontan și să experimentezi mai mult chiar dacă vor exista unele greutăți sau piedici. Nodul Nord în Berbec din 17 iulie te îndeamnă să te conectezi cu tine la un nivel mai profund iar Luna Nouă din aceeași zi oferă o nouă perspectivă relațională.

Vărsător – Reorganizarea unor aspecte materiale și relaționale!

Gestionarea unor aspecte care vizează munca, relația cu cei cu care lucrezi, planul domestic sau sănătatea fizică și emoțională se va afla pe agenda ta. Pot exista unele chestiuni personale care ies la suprafață și de care nu erai conștient, unele griji, vulnerabilități sau tensiuni însă cu cât ești mai deschis către noi abordări cu atât se pot găsi soluții de rezolvare. Marte în Fecioară din 10 iulie susține orice investiție financiară sau emoțională însă opoziția cu Saturn generează o distanțare dacă interesele sau dorințele nu coincid. Din 17 iulie Nodul Nord din Berbec va susține comunicarea și exprimarea ideilor cu mai multă asertivitate alături de Lună Nouă din Rac care reorganizează și stabilizează unele lucruri. Ce-ți dorești de la o relație anume va fi în vizorul tău odată ce Venus intră în retrogradare în Leu din 23 iulie.

Pești – Alege cu grijă relațiile și interesele în care merită să investești!

Dacă vrei să-ți amplifici vizibilitatea într-un grup, să-ți manifești creativitatea sau să-ți lărgești cercul de prieteni și  interese ai șansa să-ți atingi obiectivele atât timp cât le vei alege cu grijă pe cele care merită cu adevărat efortul și investiția ta. O relație romantică se poate afla în vizorul tău dacă implicarea celuilalt nu este una potrivită cu nevoile tale. Marte în Fecioara din 10 iulie te va împinge să-ți reafirmi dorințele iar Mercur din Leu va pune preț pe micile detalii care fac diferența într-o relație. A avea mai multă grijă de tine atât din perspectiva muncii cât și a sănătății va fi esențial odată ce Venus intră în retrogradare în Leu din 23 iulie. Nodul Nord intră în Berbec pe 17 iulie oferindu-ți șansa să vezi mai bine care sunt resursele financiare pe care mizezi în timp ce Luna Nouă din Rac te susține în a-ți demonstra abilitățile și talentul.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Horoscopul DRAGOSTEI. Zodiile care riscă despărțirea în săptămâna 13-19 mai 2024
Horoscopul DRAGOSTEI. Zodiile care riscă despărțirea în săptămâna 13-19 mai 2024
FOTO. Transformarea incredibilă a lui Alexandru Tudor, omul de încredere al lui Gigi Becali. Nimeni nu l-a recunoscut: e pe drumul spre călugărie și a ajuns să arate așa la 52 de ani!
FOTO. Transformarea incredibilă a lui Alexandru Tudor, omul de încredere al lui Gigi Becali. Nimeni...
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Ce s-a ales de Dan Bordeianu, fostul iubit al Adelei Popescu. Din ce face bani și cu ce se ocupă acum actorul celebru din telenovele
Ce s-a ales de Dan Bordeianu, fostul iubit al Adelei Popescu. Din ce face bani...
Anunțul făcut de Carmen Harra despre Florin Piersic! Totul se întâmplă la scurt timp după ce marele actor a fost mutat la un alt spital din Capitală: „Nu este încă timpul”
Anunțul făcut de Carmen Harra despre Florin Piersic! Totul se întâmplă la scurt timp după...
Șofer român de TIR mort în Belgia după un incident șocant: Un capac de canal aruncat de pe un pod i-a trecut prin parbriz
Șofer român de TIR mort în Belgia după un incident șocant: Un capac de canal...
GALERIE FOTO Cele mai ciudate ținute care au șocat publicul la controversatul Eurovision 2024
GALERIE FOTO Cele mai ciudate ținute care au șocat publicul la controversatul Eurovision 2024
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Ce gest a făcut Nemo după ce a câștigat Eurovision! Reacția lui Dan Negru vizavi de această întâmplare: „Nu stau eu invers pe măgar”
Ce gest a făcut Nemo după ce a câștigat Eurovision! Reacția lui Dan Negru vizavi...
Ce mesaj a transmis Mihai Leu de pe patul de spital? Campionul, internat de urgenţă la Fundeni
Ce mesaj a transmis Mihai Leu de pe patul de spital? Campionul, internat de urgenţă...
Preferințele Monicăi Tatoiu în materie de bărbați și motivul pentru care a treia căsătorie durează de 40 de ani. „Mie nu mi-au plăcut niciodată bărbații mici de statură.”
Preferințele Monicăi Tatoiu în materie de bărbați și motivul pentru care a treia căsătorie durează...
Mesajul publicat de Florin Piersic Jr., după ce tatăl lui a ajuns cu septicemie la spital. Unde se află fiul lui Florin Piersic în timp ce marele actor se luptă pentru viața lui
Mesajul publicat de Florin Piersic Jr., după ce tatăl lui a ajuns cu septicemie la...
Afacerile româneşti care şi-au asigurat succesul pe piaţa internaţională. Europa Centrală şi de Est devine tot mai relevantă
Afacerile româneşti care şi-au asigurat succesul pe piaţa internaţională. Europa Centrală şi de Est devine...
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă: - De ce?
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă:...
Ce televizor poți cumpăra cu doar 405 Lei de la ALTEX resigilate?
Ce televizor poți cumpăra cu doar 405 Lei de la ALTEX resigilate?
Ce nu face NICIODATĂ cu BANII cel mai TARE economist al lumii?
Ce nu face NICIODATĂ cu BANII cel mai TARE economist al lumii?
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără făceam tâmpenia asta la greu...”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără...
Afacerea pe care o familie întoarsă din Germania a dezvoltat-o puternic în România. Produsele sunt 100% naturale, pline de vitamine și se dau ca pâinea caldă
Afacerea pe care o familie întoarsă din Germania a dezvoltat-o puternic în România. Produsele sunt...
Horoscop zilnic pentru luni, 13 mai 2024. Oportunitate neașteptată pentru Capricorn, schimbare radicală pentru Pești
Horoscop zilnic pentru luni, 13 mai 2024. Oportunitate neașteptată pentru Capricorn, schimbare radicală pentru Pești
Anunț pentru proprietarii de apartamente cu 2 camere. Decizia cu care nimeni nu e de acord
Anunț pentru proprietarii de apartamente cu 2 camere. Decizia cu care nimeni nu e de...
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea. "El este codificat cu cifra 11"
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns i-a dat...
Rise of the Ronin Review: potențial imens, în mare parte irosit
Rise of the Ronin Review: potențial imens, în mare parte irosit
Reacţia purtătorului de cuvânt al BOR, după Eurovision: Victoria lui Nimeni (Nemo), una zdrobitoare asupra firescului
Reacţia purtătorului de cuvânt al BOR, după Eurovision: Victoria lui Nimeni (Nemo), una zdrobitoare asupra...
Se dau 718 LEI de persoană. Statul român plătește deja lunar banii
Se dau 718 LEI de persoană. Statul român plătește deja lunar banii
Momente dramatice pentru o vedetă din România. A leșinat în avion
Momente dramatice pentru o vedetă din România. A leșinat în avion
Orașul din România în care chiria apartamentelor de 2 camere a ajuns la 800 de euro pe lună
Orașul din România în care chiria apartamentelor de 2 camere a ajuns la 800 de...
Pensia infimă pe care o primește Florin Piersic de la statul român. Averea adunată și singurul lux pe care și l-a permis actorul
Pensia infimă pe care o primește Florin Piersic de la statul român. Averea adunată și...
Creatură cu cap de lup care merge în două picioare, surprinsă lângă o grădină zoologică. Ce este vietatea înspăimântătoare
Creatură cu cap de lup care merge în două picioare, surprinsă lângă o grădină zoologică....
Aurora boreală a captivat din nou globul, după o furtună solară istorică. Cum s-a văzut din România
Aurora boreală a captivat din nou globul, după o furtună solară istorică. Cum s-a văzut...
Andreei Tonciu nu îi priește viața de femeie casnică. Bruneta vrea să revină pe micul ecran: „Mă plictisesc stând acasă”
Andreei Tonciu nu îi priește viața de femeie casnică. Bruneta vrea să revină pe micul...
Cum poți să ai roșii frumoase și sănătoase la tine în grădină. Trucul grădinarilor care funcționează perfect
Cum poți să ai roșii frumoase și sănătoase la tine în grădină. Trucul grădinarilor care...
Stațiunea perfectă unde pensionarii pot merge tot timpul anului. Are 12 lacuri miraculoase și este recunoscută pentru apele sale sărate cu proprietăți vindecătoare
Stațiunea perfectă unde pensionarii pot merge tot timpul anului. Are 12 lacuri miraculoase și este...
×