Ce face Ilinca Vandici înainte de fiecare zi de filmări la „Bravo, ai stil!”
Acum s-a aflat! 👀
Home » Horoscop » Horoscop Saptamanal » Horoscop general săptămânal 27 februarie – 5 martie 2023. Cine sunt nativii care au noroc pe plan profesional

Horoscop general săptămânal 27 februarie – 5 martie 2023. Cine sunt nativii care au noroc pe plan profesional

De: Virginia Olteanu 26/02/2023 | 16:36

Horoscop general pentru săptămână 27 februarie – 5 martie 2023. Iată ce vă rezervă astrele pentru săptămâna aceasta!

Berbec – Entuziast în privința unor schimbări dar precaut cu unele obiective!

Pe cât ești de energic în privința demarării unor noi lucruri sau activități care te entuziasmează pe atât poți fi de gânditor vis-a-vis de unele proiecte sau relații de prietenie care necesită mult mai mult efort din partea ta decât te-ai fi așteptat. Luni este o zi în care este important să-ți păstrezi obiectivitatea evitând deciziile impulsive dar și mediile, persoanele sau informațiile care nu sunt clare. Conjuncția dintre cei doi benefici, Venus și Jupiter din propriul tău semn de săptămână aceasta îți oferă încredere, curaj și inițiativă vis-a vis de orice schimbare pe care vrei să o faci atât personală cât și în relația cu ceilalți. În același timp conjuncția Mercur – Saturn te ajută să rămâi realist și precaut în obiectivele tale. Joi, 2 martie Mercur intră în Pești activând un sector reflexiv și psihologic al vieții tale până pe 19 martie, amplificând interesul tău în a te descoperi mai profund atât personal cât și spiritual.

Taur – Vindecarea unui aspect amplifică încrederea de sine!

O săptămână în care te vei simți protejat sau ghidat subtil în a alege calea potrivită ție, deci fii conștient de oamenii sau situațiile din jurul tău, unele dintre ele pot fi „purtătoare de mesaje”. Prima zi a săptămânii te îndeamnă să păstrezi claritatea vis-a vis de unele interese colective sau chestiuni financiare, evitând cheltuielile sau investițiile rapide. O întâlnire cu cineva din trecutul tău este binevenită deoarece îți oferă șansa să accepți sau să vindeci ceva anume sau poate o atracție secretă față de cineva care pare reciprocă îți crează o stare pozitivă. Pe plan profesional, un proiect anume sau unele responsabilități pot să fie ușor solicitante necesitând de la tine mai mult efort și implicare pentru rezolvarea lor. Mercur va intra în Pești pe 2 martie activând sectorul prieteniilor și al proiectelor de viitor până pe 19 martie, oferindu-ți șansa să-ți faci noi cunoștințe și să investești mai mult timp în acele cauze, interese, grupuri cu care rezonezi.

Gemeni – Schimbarea unei mentalități și susținere din partea unei cunoștințe!

Interacțiunea cu mediul profesional este lipsită de claritate în prima zi a săptămânii și poate crea unele neînțelegeri sau tensiuni deci evită un consum prea mare de energie. O chestiune juridică sau contractuală necesită atenția ta, poți fi nevoit să faci o călătorie în interes de serviciu, o cercetare anume sau să soliciți ajutorul unui consilier sau profesor. Principiile sau mentalitatea ta în anumite privințe poate să fie testată. Cineva anume, poate să fie un prieten, o cunoștință, o persoană pe care o cunoști în cadrul unei activități de grup se poate dovedi o persoană de bun augur pentru planurile tale, jucând un rol important în ceea ce vrei să realizezi. Mercur, guvernatorul tău intră în Pești, Joi pe 2 martie, activând sectorul profesiei și al imaginii tale în societate ceea ce presupune că până pe 19 martie cât va tranzita acest sector ai șansa să-ți înbunătățești profilul socio-profesional cât și relațiile cu persoane cu autoritate.

Rac – Un context profesional favorabil și noi căi de dezvoltare!

Unele discuții sau interacțiuni cu cineva pot să nu fie tocmai pe placul tău în prima zi a săptămânii însă cu cât îți păstrezi calmul și obiectivitatea cu atât poți trece mai ușor peste ele. Poți fi angrenat pe parcursul săptămânii în analizarea unor chestiuni financiare care vizează un credit, o asigurare de viață sau poate o idee de business iar abordarea ta va fi una extrem de calculată și realistă. Veștile bune vin din sectorul carierei unde conjuncția dintre Venus și Jupiter te ajută să-ți amplifici autoritatea, imaginea sau influența într-un fel care atrage atenția și interesul. Sau poate modul în care ai gestionat până acum o anumită situație capătă recunoașterea dorită. Mercur intră în Pești pe 2 martie activând sectorul studiilor superioare, al călătoriilor și al filozofiei de viață până pe 19 martie. Poți folosi acest timp pentru a te dezvolta multilateral, redefinîndu-ți principiile și valorile.

Leu – Expansionarea orizonturilor dar și amplificarea percepțiilor!

A rămâne realist și a avea o strategie în tot ce-ți propui să realizezi va fi important săptămâna aceasta. Ziua de luni nu oferă prea multă claritate în privința angajamentului unei anumite persoane sau poate obiectivele tale sunt cele care nu mai coincid cu ale partenerului. Acest lucru va implica necesitatea unor discuții pentru clarificarea lucrurilor. În egală măsură evaluarea unor chestiuni financiare poate să fie de asemenea pe ordinea zilei. Conjuncția dintre cei doi benefici, Venus și Jupiter amplifică nevoia ta de expansiune, călătorie, libertate deci nu ar de mirare dacă te hotărăști să te „îmbărci” într-o nouă aventură, fizică sau poate intelectuală. Poate o discuție avută la momentul potrivit cu cineva îți deschide noi orizonturi! Mercur este cel care te îndeamnă totuși la analize profunde odată cu intrarea lui în Pești din 2 martie activând un sector psihic, al puterii interioare dar și al transformărilor profunde până pe 19 martie. Percepțiile tale se vor amplifica!

Fecioară – Vești bune de natură financiară și un nou mod de a interacționa!

Principalul eveniment al săptămânii constă în faptul că Mercur, planeta care te guvernează intră în Pești din 2 martie deci îți oferă șansa până pe 19 martie să-ți redefinești interacțiunea într-un parteneriat dar și cu lumea în general. Ți se oferă o nouă platformă de cooperare și ești susținut în a deveni mai empatic și mai tolerant. Săptămâna începe cu unele tensiuni pe plan profesional datorate unei persoane cu care colaborezi și care nu pare foarte de încredere sau pe susținerea căreia nu te poți baza. Acest lucru îți va oferi șansa să-ți demonstrezi încă o dată măiestria în modul precis și analitic cu care poți rezolva o problemă până la cele mai mici detalii. Veștile bune vin din sectorul financiar unde conjuncția dintre Venus și Jupiter te favorizează. Poate o idee de business capătă contur, poate primești acordul pentru luarea unui credit sau pur și simplu ești recompensat printr-un bonus pentru munca depusă.

Balanță – Noroc printr-o relație de parteneriat și mai multă grijă acordată sănătății!

O săptămână în care un parteneriat cu cineva se poate dovedi norocos pentru tine. Ziua de luni poate să fie ușor încărcată și va trebui să jonglezi într-un mod ingenios și inspirat cu sarcinile pe care ți le-ai asumat dacă vrei să ai timp și pentru tine. Unele chestiuni de sănătate pot să fie în vizorul tău. Venus și Jupiter se întâlnesc într-un mod providențial în sectorul parteneriatelor tale deci fie partenerul de cuplu te surprinde într-un mod mai mult decât plăcut fie poți primi o ofertă de colaborare la care nu te aștepți. Acest lucru poate antrena o discuție serioasă al cărui scop va fi construirea unei strategii pentru a-ți utiliza talentul și creativitatea mai eficient decât până acum. Pe 2 martie, Mercur intră în Pești activând sectorul muncii și al sănătății tale până pe 19 martie, perioadă în care poți deveni mai organizat în ceea ce privește îmbunătățirea sau menținerea sănătății dar și a unui ritm de lucru potrivit cu nevoile tale.

Scorpion – Vești bune din sectorul muncii și al interacțiunilor zilnice!

Poți resimți o lipsă de satisfacție financiară sau sentimentală în prima zi a săptămânii, fapt care te va determina să te mobilizezi în această direcție. O chestiune familială vis-a-vis de un membru mai în vârstă al familiei sau de propriul cămin poate să necesite unele discuții însă ești pregătit să-ți asumi orice este nevoie cu multă seriozitate și perseverență. Conjuncția norocoasă dintre Venus și Jupiter se petrece în sectorul sănătății și al muncii tale deci poate ți se propune să-ți asumi un nou rol în cadrul instituției unde lucrezi sau pur și simplu te bucuri de un anumit câștig sau bonus pentru munca depusă. Mercur intră în Pești pe 2 martie activând sectorul iubirii, al creativității și al copiilor până pe 19 martie deci îți oferă șansa în această perioadă să socializezi mai mult, să reiei un hobby mai vechi și să te focusezi mai mult pe acele lucruri, activități, persoane pe care le iubești.

Săgetător – Relații sociale favorizate și amplificarea legăturii cu planul familial!

În prima zi a săptămânii, interacțiunea cu partenerul de cuplu sau o persoană cu care colaborezi nu este foarte clară și ești nemulțumit de faptul că celălalt nu reușește să se conecteze cu tine la un nivel mai profund. Însă faptul că ești dispus să-ți exprimi sentimentele exact așa cum sunt sau cineva te îndeamnă să faci acest lucru îți poate fi de folos. Dacă întâmpini probleme tehnice sau de comunicație, apelează cu încredere la asistența unui specialist. Planul relațional este dinamizat pozitiv de conjuncția dintre Venus și Jupiter deci tot ce este de socializare, exprimarea creativității, abordarea unei persoane de care te simți atras este favorizat. Ce te îndeamnă totuși la o ușoară reflecție este Mercur care intră în Pești pe 2 martie, activând sectorul familiei, al căminului și al planului emoțional până pe 19 martie. Mediul interior, emoțiile și legătura ta cu planul familial vor căpăta amploare.

Capricorn – Discuții financiare importante și un mediu familial plăcut!

Evită să te suprasoliciți sau să forțezi prin unele eforturi mentale sau fizice în prima zi a săptămânii doarece corpul tău poate resimți mai ușor acest consum. Poți fi angrenat în discutarea unor chestiuni financiare, calcule, bilanțuri contabile care vor necesita unele discuții pe marginea lor. Dacă evaluezi o ofertă de vânzare-cumpărare, vei fi extrem de strict în cerințele pe care le ai. Cei 2 benefici, Venus și Jupiter se întâlnesc săptămâna aceasta aducând vești bune în sfera familială și în tot ce ține de cămin sau legătura cu cei apropiați. Ele favorizează o achiziție, înbunătățirea căminului, rearanjarea lui sau pregătirea pentru vizita cuiva. Cel care te stimulează atât fizic cât și intelectual va fi Mercur care va intra în Pești din 2 martie unde va rămâne până pe 19 martie. În acest interval va intensifica interacțiunea cu frații, vecinii sau anturajul apropiat dar și interesul tău în unele studii sau domenii de dezvoltare. Vei deveni mai inspirat în comunicare.

Vărsător – Gândurile pozitive atrag șansele potrivite!

Un pic de atenție și precauție în gestionarea bugetului zilnic poate să fie mai mult decât folositoare mai ales în prima zi a săptămânii. Însă conjuncția dintre Saturn și Mercur din propriul tău semn ajută deoarece te face extrem de serios, asumat și dornic de a avea o strategie bine pusă la punct în orice vrei să întreprinzi. Nu pare să lași nimic la voia întâmplării. Conjuncția benefică dintre Venus și Jupiter poate să genereze oportunități la care totuși nu te aștepți, o idee sau un gând inspirat capătă amploare iar acesta se poate ivi în urma conversației cu cineva sau a unui drum pe care îl faci. Gândurile pozitive vor atrage șansele potrivite ție! Sectorul financiar va fi activat de intrarea lui Mercur în Pești din 2 martie care va rămâne acolo până pe 19 martie. El te va susține în a investi mai mult în acele idei sau proiecte prin care îți poți amplifica veniturile dar și valoarea de sine.

Pești – Încheierea unor capitole și pregătirea pentru un nou început!

Ceva sau cineva crează o stare de neliniște interioară și agitație în prima zi a săptămânii sau poate tu ești cel care își asumă unele acțiuni iar cineva din familie protestează. Elementul cheie al săptămânii este faptul că Mercur intră în propriul tău semn pe 2 martie și va rămâne aici până pe 19 martie, deci o perioadă care îți dă ocazia să te focusezi cu mai multă asertivitate asupra acelor gânduri, direcții sau proiecte importante pentru tine. Înainte de a intra totuși în Pești, face o conjuncție cu Saturn deci te îndeamnă să tragi unele concluzii și să-ți asumi unele lecții care te-au făcut să-ți schimbi perspectiva asupra vieții. Planul financiar este cel favorizat de conjuncția benefică dintre Venus și Jupiter care te îndeamnă să te bucuri mai mult de acele relații, activități sau medii care îți amplifică bucuria și pofta de viață. Poți beneficia de unele câștiguri sau avantaje neașteptate prin intermediul unor persoane.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
FOTO. Cum arată cea mai frumoasă voleibalistă din lume! A renunțat la inhibiții pe plajă
FOTO. Cum arată cea mai frumoasă voleibalistă din lume! A renunțat la inhibiții pe plajă
Cele mai PĂGUBOASE mașini. Modele pe care TREBUIE să le eviți
Cele mai PĂGUBOASE mașini. Modele pe care TREBUIE să le eviți
6 pești TOXICI ️ Au foarte mult MERCUR!
6 pești TOXICI ️ Au foarte mult MERCUR!
Buna Vestire | Ce alimente se împart pe 25 martie 2023
Buna Vestire | Ce alimente se împart pe 25 martie 2023
Pământul rămâne FĂRĂ OAMENI? Cum se explică DISPARIȚIILE misterioase?
Pământul rămâne FĂRĂ OAMENI? Cum se explică DISPARIȚIILE misterioase?
Decizia luată de Oana Matache și Radu Siffredi! Nu au mai suportat criticile
Decizia luată de Oana Matache și Radu Siffredi! Nu au mai suportat criticile
Doliu în televiziune! A murit un PREZENTATOR legendar. Toată lumea îl știa
Doliu în televiziune! A murit un PREZENTATOR legendar. Toată lumea îl știa
Andra a umilit în ultimul hal un concurent la Românii au talent. Tânărului îi venea să intre în pământ de rușine. Cum i-a răspuns artistei!
Andra a umilit în ultimul hal un concurent la Românii au talent. Tânărului îi venea...
BANCUL ZILEI. Bulă, șofer de taxi, sărută o calugăriță pe care o ia la ocazie: Măicuță, am păcătuit!
BANCUL ZILEI. Bulă, șofer de taxi, sărută o calugăriță pe care o ia la ocazie:...
LIVE UPDATE Ziua 395 de război în Ucraina:  Aproximativ 170.000 de ruși au murit în timpul războiului din Ucraina. Rușii își mută atenția de la Bahmut spre Avdiivka și Kremina 
LIVE UPDATE Ziua 395 de război în Ucraina: Aproximativ 170.000 de ruși au murit în...
Ben Affleck și Matt Damon împărțeau totul când erau săraci. Inclusiv... ceva uluitor
Ben Affleck și Matt Damon împărțeau totul când erau săraci. Inclusiv... ceva uluitor
Buna Vestire 2023. Ce este bine să faci în această zi importantă pentru a avea parte de sănătate? Tradiții și obiceiuri străvechi!
Buna Vestire 2023. Ce este bine să faci în această zi importantă pentru a avea...
Ce aplicaţie ar avea de câştigat de pe urma interzicerii TikTok în Statele Unite
Ce aplicaţie ar avea de câştigat de pe urma interzicerii TikTok în Statele Unite
GEORGE SIMION a făcut anunțul! Decizie SOC la aproape un an de la nuntă. Nimeni nu se aştepta
GEORGE SIMION a făcut anunțul! Decizie SOC la aproape un an de la nuntă. Nimeni...
Loredana Groza s-a despărțit de soțul ei. Tatăl vedetei a dezvăluit secretul fiicei sale
Loredana Groza s-a despărțit de soțul ei. Tatăl vedetei a dezvăluit secretul fiicei sale
Motivul pentru care băieții răi din filmele de la Hollywood nu folosesc iPhone
Motivul pentru care băieții răi din filmele de la Hollywood nu folosesc iPhone
Trei pescadoare depistate la pescuit ilegal în Marea Neagră
Trei pescadoare depistate la pescuit ilegal în Marea Neagră
Ce se întâmplă cu Theo Rose în ultimul trimestru?! Artista, în lacrimi: „Copilul meu nu știu ce are”
Ce se întâmplă cu Theo Rose în ultimul trimestru?! Artista, în lacrimi: „Copilul meu nu...
Poze interzise cu Simona Trașcă de pe OnlyFans! Aici o vezi gratis fără haine + ce tarif are
Poze interzise cu Simona Trașcă de pe OnlyFans! Aici o vezi gratis fără haine +...
O austriacă a angajat o româncă pentru a-i face curat în apartament. Ireal ce a găsit femeia acasă, după s-a întors de la serviciu!
O austriacă a angajat o româncă pentru a-i face curat în apartament. Ireal ce a...
Cutremur în România? 3 aplicații care te anunță când are loc un seism
Cutremur în România? 3 aplicații care te anunță când are loc un seism