Acasă » Horoscop » Horoscop lunar » Horoscop luna Septembrie 2022. Nativii vor avea parte de evenimente intense în viețile lor

Horoscop luna Septembrie 2022. Nativii vor avea parte de evenimente intense în viețile lor

De: Lavinia Badea 29/08/2022 | 07:00
Horoscop luna Septembrie 2022. Nativii vor avea parte de evenimente intense în viețile lor
Sursă foto: Pixabay

Luna septembrie aduce evenimente intense. Venus va întra în Fecioara, iar declarațiile de dragoste se fac cu discreție și bun simț, fără lumina reflectoarelor sau camerele de luat vedere, Mercur va retrograda atât în Balanță cât și în Fecioara, și vom avea șansa să reluam anumite planuri, însă comuncarea ne va da bătaie de cap, e posibil să nu ajungă mesajele așa cum ne dorim. E recomandat să fim atenți la eficacitate.

BERBEC

Berbecii au o lună foarte plină pe plan profesional, dar și în relații. Este ocazia perfectă pentru a vă schimba planurile de viață. Caută oportunități pentru a avansa în carieră, căci ai șanse mari să găsești o variantă pentru a câștiga mai mulți bani. Septembrie va fi o lună bună pentru nativii Berbec și în ceea ce privește viața de familie.

TAUR

Luna septembrie promite mai multe evenimente semnificative care aduc în prim plan identitatea personală. Această lună va fi favorabilă pentru nativii Taur în ceea ce privește deciziile importante! Va trebui să le iei. Nu rata oportunitățile, acționează aici și acum. În sfera relațiilor personale, nu îți ascunde emoțiile, fii sincer și direct.

GEMENI

În luna septembrie vei putea să îți sărbătorești îndeplinirea planurilor! Ai muncit din greu pentru a ajunge unde te afli, așa că este cazul și să te bucuri de realizări! Și totuși, nu scapi de presiunea responsabilităților, organizează-te mai bine. Ia-ți timp și pentru a-ți relaxa mintea și corpul. În plan personal, vei fi nevoit să reconsideri anumite aspecte, așa că e posibil să te bucuri de o escapadă în doi.

RAC

Alții vor fi pe primul loc pentru nativii Rac! Ești extraordinar de grijuliu în luna septembrie. De fel, ești foarte atent cu cei din jur, dar urmează o perioadă în care vei simți nevoia mai mult ca niciodată să întinzi o mână de ajutor. Fii atent cui oferi sprijinul! De asemenea, s-ar putea că acest lucru să te epuizeze. E foarte important ca în septembrie și, în general, în această toamnă să te pui pe primul loc și să ai grijă de sănătatea ta. La muncă, lucrurile merg bine, nu vei avea probleme. Cât despre cei dragi, ei se vor bucura de iubirea și atenția ta. Iar tu vei fi fericit să fii alături de ei!

LEU

Luna septembrie va aduce atenția către bani. Sectorul financiar nu este favorizat în această lună, și veți avea de muncă mai mult ca de obicei. Nativii care sunt îndrăgostiți s-ar putea să se confrunte cu unele probleme în prima jumătate a lunii. S-ar putea să fiți tentați să renuntați cu ușurință și nu este cazul. Evită să iei decizii tranșante. Măcar cere un sfat de la un prieten.  Partea a doua a lunii este mai liniștită, iar conflictele se aplanează.

FECIOARĂ

O perioadă grozavă pentru Fecioare! Prima parte a lunii sunteți și dacă vreți și dacă nu vreți în centrul atenției. E important să vă lasați observați, să ieșiți în evidență. Aceasta este o mare oportunitate pentru a-ți dovedi ție și celor din jur că ești capabil de mai mult. Iar părerea altora va fi destul de importantă pentru tine, aprecierile lor vor conta mult. De aceea, devii și destul de preocupat de aspectul fizic, poate faci o schimbare de look, adopți un nou stil, din dorința de a fi admirat.

BALANȚĂ

Luna septembrie va aduce suișuri și coborâșuri pentru nativii Balanță în diverse domenii. Să te aștepți la unele situații în viața profesională. Trebuie să rămâi practic și să te concentrezi asupra priorităților tale în această lună. În caz contrar, productivitatea ta va fi afectată, ceea ce îți va încetini rezultatele. Grijă mare și la sănătate.

SCORPION

Viața amoroasă a Scorpionilor este în prim plan! Unii nativii decid să își ducă relația la nivelul următor. Un moment favorabil pentru căsătorie. La birou sau în gașcă nu mai ești atât de drăguț! Păstrează-ți calmul când interacționezi, nu lăsa stările de moment să își afecteze relațiile. În această lună ar trebui să eviți să-ți asumi riscuri financiare.

SĂGETĂTOR

Pentru Săgetători, întreaga lună este liniștită. Este posibil să fie o perioadă în care te apuci de un proiect pe care îl așteptai de mult. O să muncești mult, dar vei avea și satisfacție. Nu uita să iei și pauze, mai ales dacă lucrezi într-un domeniu creativ. Prietenii s-ar putea să te invite într-o vacanță. Nu spune nu categoric, gândește-te.

CAPRICORN

Capricornii primesc lecții în luna septembrie! Tot felul de întâmplări au loc, amintindu-ți că viața nu se rezumă doar la muncă. Folosiți această perioadă pentru a reflecta asupra celorlalte obiective de viață – cariera nu este totul. Apar probleme legate de autorități. Este foarte bine aspectat sectorul călătoriilor, dar și al iubirii. Ar putea fi o perioadă grozavă pentru o escapadă romantică. Studiile sunt, de asemenea, favorizate.

VĂRSĂTOR

Nativii Vărsător sunt spirituali și caută soluții neconvenționale la problemele pe care le au. Din fericire, viața amoroasă va fi plină de pace și armonie. Veți lucra în cuplu pentru a vă asigura că veți ajunge la o relație sănătoasă. Cuplurile proaspăt căsătorite vor avea timp să se gândească la extinderea familiei. Poate fi vorba și despre schimbarea locuinței sau reamenajarea ei. Este recomandat să își prioritizezi sănătatea.

PEȘTI

Nativii din Pești vor trece printr-o perioadă mixtă în dragoste. Primiți semnale mixte și nu vă e clar ce înseamnă. Nici curaj să întrebați nuaveți, așa că rămâneți în stand by. Învățați să fiți mai tranșanți, vă va folosi pe termen lung și se va aplică în orice. La munca un șef va avea nevoie de voi mai mult ca de obicei.Nu întâziați deadline-urile, o să vă fie greu să recuperați.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Experiment: un tânăr s-a transformat într-un om al străzii pentru a demonstra că poate deveni milionar într-un an. Câți bani a câștigat în 10 luni
Experiment: un tânăr s-a transformat într-un om al străzii pentru a demonstra că poate deveni...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar trebui să fie ILEGAL să posteze pozele astea
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”. Vedeta s-a filmat fără machiaj și cu părul nearanjat
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”....
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă, doi copii îşi vor aştepta tatăl în zadar
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Românul de 24 de ani, milionar din nimic. Cum a făcut munți de bani
Românul de 24 de ani, milionar din nimic. Cum a făcut munți de bani
BANC | Bulă, Sfântul Petru și „pomul minciunilor”
BANC | Bulă, Sfântul Petru și „pomul minciunilor”
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea mintală a utilizatorilor”
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
Tatăl lui Jador nu are încredere în intențiile legate de Oana Ciocan: „Le-a spus tuturor fetelor din viața sa că le iubește și că le ia de nevastă”
Tatăl lui Jador nu are încredere în intențiile legate de Oana Ciocan: „Le-a spus tuturor...
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul care îi dă o aromă de neuitat
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul...