Acasă » Horoscop » Horoscop Saptamanal » Horoscop săptămâna 14-20 august. Nativii care vor avea parte de schimbări financiare sau relaționale

Horoscop săptămâna 14-20 august. Nativii care vor avea parte de schimbări financiare sau relaționale

De: Virginia Olteanu 13/08/2023 | 23:00

Horoscopul general al săptămânii 14-20 august. Iată lista completă a previziunilor, atât pentru zodie, cât și pentru ascendent. 

Berbec – Schimbări financiare sau relaționale neașteptate!

Imprevizibilul va face parte din tema săptămânii indiferent că vorbim de sectorul financiar sau relațional. Luna Nouă din Leu de miercuri din sectorul creativității, al socializării și al romantismului amplifică dorința de a te focusa pe ceea ce-ți oferă plăcere și te pune în valoare. Totuși, energiile sunt foarte oscilante deci cu cât vei avea un control mai bun asupra propriilor emoții cu atât vei gestiona mai rapid schimbările care se ivesc. Latura ta practică și pragmatică va fi extrem de utilă ajutându-te să rămâi ancorat în realitate.

Taur – Pui bazele unei noi fundații!

Căminul, familia sau o situație de natură emoțională ia amploare săptămâna aceasta grație Lunii Noi din Leu din 16 august. Ceva sau cineva te inspiră sau îți găsești curajul necesar de a face acea schimbare pe care ți-o doreai de mult, o schimbare de ordin fizic sau emoțional. Poate fi o modificare în cămin, o redecorare, un nou business care are treabă cu căminul sau o schimbare radicală de natură emoțională care are ca scop să te elibereze de un anumit tipar familial. Indiferent de caz, pui bazele unui noi „fundații.”

Gemeni – Alege-ți cuvintele cu grijă!

Dacă pe de o parte există persoane a căror prezență și energie te încarcă și pe care îi simți aproape de sufletul tău, vor exista și alții a căror intenții nu sunt la fel de onorabile. Cu Lună Nouă din Leu de miercuri, puterea gândului și a cuvântului capătă amploare oferindu-ți șansa să-ți transmiți mesajul cu încredere însă așteaptă-te că nu toată lumea să fie pe aceeași lungime de undă. Tot ce vizează negocierile, semnarea de contracte, vizibilitatea pe partea de social media poate fi afectată deci alege-ți oamenii și mediul potrivit.

Rac – Reconfigurarea unor prietenii sau planuri de viitor!

Dacă o situație neașteptată te forțează să reconfigurezi traseul, te mobilizezi excelent în ciuda disconfortului creat. Luna Nouă din Leu din 16 august activează sectorul cheltuielilor zilnice, al resurselor și al valorii de sine ajutându-te să înțelegi mai bine care sunt acele proiecte sau persoane care merită investiția ta și care nu. Indiferent că vorbim de o investiție financiară sau emoțională, un plan anume sau o prietenie poate să fie rămână cu semnul întrebării. Cu cât deciziile tale sunt mai practice cu atât se dovedesc mai utile.

Leu – Redefinirea imaginii personale sau profesionale!

Cu Luna Nouă din 16 august în propriul tău semn, ești în lumina reflectoarelor și a atenției pe care o generezi prin simpla ta prezență. Este un moment în care te poți redefini sau rescrie direcția în care vrei să mergi dacă consideri că cea actuală nu este una potrivită. Chiar dacă pe plan profesional vor exista persoane care nu sunt pe aceeași lungime de undă cu tine, ai șansa să-ți evidențiezi talentul și abilitățile într-un mod inovator generând rezultate concrete și profitabile.

Fecioară – Rămâi flexibil și obiectiv în fața schimbărilor!

A merge în direcția care îți oferă expansiunea și creșterea pe care ți-o dorești implică mai întâi să te eliberezi de ce nu-ți mai folosește. Grație Lunii Noi din Leu din 16 august și a suprizelor cu care vine vei vedea care sunt oamenii pe care te poți baza cu adevărat și care nu. Deși îți sunt amplificate unele temeri sau nesiguranțe personale sau relaționale, cu cât ești mai flexibil în a te adapta unor noi cerințe sau perspective, cu atât poți depăși mai ușor situația. Rămâi obiectiv și alocă-ți scurte momente de introspecție sau meditație, vor fi de mare folos.

Balanță – Schimbări în proiectele și obiectivele de viitor!

Luna Nouă din Leu de săptămâna aceasta vizează sectorul prieteniei, al interacțiunii la nivel de grup și al proiectelor de viitor îndemnându-te să alegi cu grijă oamenii sau proiectele în care alegi să investești. O chestiune financiară te poate lua pe nepregătite sau o prietenie se poate întrerupe brusc din lipsa unor interese comune, deci încearcă să fii atent și precaut. Partea bună este că ai șansa să analizezi mai profund lucrurile și să-ți clarifici interesele sau grupurile cu care rezonezi dar și obiectivele pe termen lung.

Scorpion – Ești susținut în ciuda unor rezistențe vizibile!

În ciuda rezistenței cu care te confrunți din partea unor persoane cu care colaborezi pe plan profesional, te bucuri de susținerea potrivită din partea altor surse sau grupuri cu care rezonezi. Sectorul carierei dar și al autorității personale sau profesionale găzduiește Luna Nouă din Leu din 16 august care te îndeamnă să-ți setezi noi obiective personale sau o nouă identitate profesională. Dacă totuși atitudinea cu care o faci nu este una diplomată, vei întâmpina unele opoziții.

Săgetător – Unele obligații îți restrâng din libertate!

Dorința ta de a-ți extinde orizonturile fizice sau intelectuale, printr-o călătorie, interacțiuni diverse sau paticiparea la un curs de dezvoltare personală este evidențiată de Luna Nouă din Leu de miercuri care te îndeamnă la libertate și explorare. Totuși apariția unor obligații sau responsabilități față de ceva sau cineva poate îngreuna ceea ce ți-ai propus. Dacă ești tu cel care vrea să experimenteze unele lucruri pe marginea unui proiect de muncă, va trebui să găsești o formă legală care să te satisfacă.

Capricorn – Dorința de explorare necesită transformarea unor lucruri sau tipare!

Luna Nouă din Leu din 16 august activează sectorul afacerilor, al transformărilor și al intimității îndemnându-te să cultivi un spirit antreprenorial mai dezvoltat. O relație intimă cu cineva poate traversa momente delicate dacă nu mai există aceeași atracție însă se pot găsi metode pentru reîmprospătarea atmosferei. De asemenea un parteneriat profesional poate întâmpina aceleași probleme dacă interesele nu mai sunt comune. Dorința de a experimenta noi senzații este amplificată.

Vărsător – Schimbări în relații și parteneriate!

Este o săptămână în care nu vei dispus să faci prea multe compromisuri ci dimpotrivă. Luna Nouă din Leu din 16 august din sectorul parteneriatelor tale te îndeamnă să găsești o formă de colaborare echilibrată și potrivită cu interesele tale însă unele situații neașteptate pot strica acest echilibru. Partea bună este că în timp ce unele alianțe slăbesc, altele se dovedesc mai stabile decât au fost vreodată sau altfel spus în timp ce o ușă se închide, se deschid altele generând noi oportunități.

Pești – Alege munca și stilul de viață potrivit cu nevoile tale!

Tot ce vizează alimentația, sănătatea, munca, rutina zilnică, ceea ce faci în folosul sau pentru a ajuta pe cineva sunt în vizorul Lunii Noi din Leu de miercuri care te îndeamnă să preiei controlul și să devii mai organizat în domeniile de mai sus. Interacțiunea cu unele persoane sau tot felul de zvonuri sau vești care există în mediul în care lucrezi pot avea un impact mai puțin plăcut asupra ta însă știi la cine să apelezi dacă ai nevoie de susținere sau ghidare. Cu cât ești mai ferm în a-ți seta noi limite, cu atât vei atrage colaborările potrivite.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Pensionarii vor primi banii înaintea Paștelui. Poșta Română a început distribuirea în avans a pensiilor
Pensionarii vor primi banii înaintea Paștelui. Poșta Română a început distribuirea în avans a pensiilor
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
O poveste extraordinară de viață din care avem toți de învățat. „Totul a început cu niște semințe. De bostan, cu sare”
O poveste extraordinară de viață din care avem toți de învățat. „Totul a început cu...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
S-a aflat! Vor întârzia sau nu pensiile în luna mai 2024? Daniel Baciu a făcut anunțul așteptat de milioane de români
S-a aflat! Vor întârzia sau nu pensiile în luna mai 2024? Daniel Baciu a făcut...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta Română a făcut anunțul
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei bunică „Când mă gândesc că a dat naștere la 12 copii, asta mă înfioară.”
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Cine sunt românii care trebuie să plătească 
Cine sunt românii care trebuie să plătească "taxa pe lux" pentru locuinţele şi maşinile pe care...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Creatura rară care și-a făcut apariția pe teritoriul României. Au crezut că este o mutație genetică
Creatura rară care și-a făcut apariția pe teritoriul României. Au crezut că este o mutație...
I s-a spus localitatea fantomă din România. A fost ștearsă de pe hartă, dar bătrânii locului te pot duce până acolo. A mai rămas doar biserica, unde se țin slujbe pentru morți
I s-a spus localitatea fantomă din România. A fost ștearsă de pe hartă, dar bătrânii...
Regula pe care șoferii NU TREBUIE să o încalce niciodată. Legea din ROMÂNIA spune clar
Regula pe care șoferii NU TREBUIE să o încalce niciodată. Legea din ROMÂNIA spune clar
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute. Și-a mărit tariful pentru 2024
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Impactul negativ al expunerii la lumina albastră a ecranelor şi beneficiile detoxifierii digitale asupra sănătăţii
Impactul negativ al expunerii la lumina albastră a ecranelor şi beneficiile detoxifierii digitale asupra sănătăţii
Decizie pentru toți ANGAJAȚII din România. S-a stabilit că intră în vigoare de la 1 IULIE
Decizie pentru toți ANGAJAȚII din România. S-a stabilit că intră în vigoare de la 1...
Satul din România, interzis bărbaților. Femeile duc o viață fără griji
Satul din România, interzis bărbaților. Femeile duc o viață fără griji
Cele două ZODII care vor avea noroc uriaș în luna mai. Sunt favoritele astrelor
Cele două ZODII care vor avea noroc uriaș în luna mai. Sunt favoritele astrelor
Câți bani primește FCSB după ce a devenit campiona României! Suma uriașă pe care o poate încasa din competițiile europene
Câți bani primește FCSB după ce a devenit campiona României! Suma uriașă pe care o...
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea au decis echipa învingătoare
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani:
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
Continuă războiul pe averea lui Ion Dolănescu. Frații Ionuț și Dragoș, la cuțite: „Nu duce deloc spre neamul lui tata. Maria Ciobanu știe de ce”
Continuă războiul pe averea lui Ion Dolănescu. Frații Ionuț și Dragoș, la cuțite: „Nu duce...
Mesajul astrelor pentru zodii, duminică, 28 aprilie 2024. Gemenii trebuie să fie sinceri
Mesajul astrelor pentru zodii, duminică, 28 aprilie 2024. Gemenii trebuie să fie sinceri
Când expiră, de fapt, cardurile sociale. Până la ce dată sunt valabile și ce să faci ca să nu rămâi fără bani
Când expiră, de fapt, cardurile sociale. Până la ce dată sunt valabile și ce să...