Acasă » Horoscop » Horoscop Saptamanal » Horoscop săptămânal 14 – 20 februarie 2022. Leii încheie un capitol în viața personală

Horoscop săptămânal 14 – 20 februarie 2022. Leii încheie un capitol în viața personală

De: Madalina Manole 13/02/2022 | 16:23
Horoscop săptămânal 14 – 20 februarie 2022. Leii încheie un capitol în viața personală
Sursă foto: Pixabay.com

Astrologul Mădălina Manole îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 14 – 20 februarie 2022, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în perioada 14 – 20 februarie 2022 se numără și cea a Leilor care pun punct unui capitol din viață.

Săptămâna 14 – 20 februarie 2022 se remarcă prin nu mai puțin de patru aspecte majore și importante. Primul este revenirea lui Mercur în zodia Vărsător, aspect care ne aduce vigilență mentală și idei inedite, dar ne și stimulează să revenim asupra unor decizii, concluzii și negocieri de luna trecută.

Al doilea aspect demn de remarcat este Luna Plina Plină din zodia Leu care se formează pe data de 16 februarie și care va fi intens resimțită la nivel emoțional și afectiv. Poate aduce încheierea unor relații sentimentale sau culegerea roadelor unor acțiuni întreprinse în urmă cu jumătate de an.

Întreaga perioadă ne vom afla sub auspiciile conjuncției dintre Marte și Venus în zodia Capricorn, o conjuncție care ne susține să ne consolidăm relațiile care merită și să punem o piatră la temelia celor noi. Poate veni cu succes profesional și cu câștiguri financiare pentru multe semne zodiacale, iar aceasta va acționa până în luna martie.

Săptămâna 14 – 20 februarie 2022 se încheie cu intrarea Soarelui în zodia Pești, pe data de 18 februarie, aspect care, timp de o lună, ne va stimula sensibilitatea, empatia, visarea și zona emoțională.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 14 – 20 februarie 2022

Berbecii au ocazia săptămâna aceasta să-și întoarcă atenția asupra unor proiecte și planuri de viitor și astfel să le ajusteze și reconfigureze. Din punct de vedere profesional este o perioadă favorabilă afirmării. Mulți nativi vor reuși acum să iasă în față și să-și atingă niște obiective importante. Pot primi susținere din partea unor persoane importante. În plan afectiv, pot încheia o poveste de suprafață, fără viitor, în care nu se simt apreciați la adevărata valoare. Totodată, în cuplu, se pun bazele unui viitor comun, o relație se poate oficializa, iar cei singuri pot începe o poveste de iubire matură și de lungă durată. În weekend vor simți nevoia de relaxare și odihnă.

Horoscop săptămânal Taur: 14 – 20 februarie 2022

Taurii au o temă importantă de analizat săptămâna aceasta și anume echilibrul între viața personală și cea profesională. Este foarte probabil ca din cauza unor responsabilități profesionale care sosesc pe nepusă masă sau din cauza unor noi decizii pe care nativii le iau în carieră, să nu mai aibă timp pentru viața personală. Luna Plină poate veni cu reproșuri din partea celor dragi și pot fi forțați să se preocupe mai mult de casă și nevoile familiei. În plan sentimental, nativii conștientizează și își lămuresc niște experiențe trăite, astfel încât dau un nou sens actualei relații. Sunt și Tauri care încep o poveste nouă, pornind de la cu totul alte convingeri decât cele de până acum. În weekend resimt dorința de a ieși cu prietenii și de a-și reactiva viața socială.

Horoscop săptămânal Gemeni: 14 – 20 februarie 2022

Gemenilor le este prielnică revenirea lui Mercur în Vărsător pentru că îi susține să vadă viața altfel, într-o nouă cheie. O serie de principiile, mentalități și credințe au nevoie de schimbare dacă-și doresc să evolueze, iar Luna Plină va veni cu gânduri, frământări și momente de conștientizare. Pot lua decizii importante legate de viitorul lor. În plan sentimental, pe de o parte pot discuta pe teme financiare cu partenerul, pot face partaje și pot încheia relații fără profunzime, iar pe de altă parte, pot reaprinde pasiunea în cuplu și pot alunga monotonia. Cei singuri ar trebui să aibă grijă la aventuri și pasiuni intense care pot lua naștere în această perioadă. Intrtarea Soarelui în Pești îi susține profesional, mai ales să vadă mai clar direcția profesională pe care se află, dar și să se afirme.

Horoscop săptămânal Rac: 14 – 20 februarie 2022

Racii au parte de conjuncția Venus-Marte în sectorul relațiilor și în plus Mercur va activa tot un sector relațional. Acest context îi susține în negocieri și semnarea contractelor, în discuțiile financiare, legate de partaje, investiții, credite. Cei care sunt deja parte a unui cuplu reușesc să-și evalueze și consolideze legătura, iar cei singuri se pot îndrăgosti și pot începe relații de lungă durată. Luna Plină vine cu momente de conștientizare financiară, mai ales dacă este vorba de schimbări legate de o sursă de venit. Este un moment bun să realizeze că trebuie să devină mai chibzuiți în cheltuieli, mai ales dacă banii nu le aparțin. În schimb, vor fi susținuți din punct de vedere al evoluției spirituale de intrarea Soarelui în Pești.

Horoscop săptămânal Leu: 14 – 20 februarie 2022

Leii au ocazia, grație lui Mercur în Vărsător, să lămurească neînțelegerile apărute în cuplu sau în relațiile profesionale. Poate fi vorba de o împăcare, de negocierea unui contract, dar și de o încheiere, aspect susținut de energia Lunii Pline care se formează în zodia lor. Nativii vor să încheie un capitol din viață care nu-i mai reprezintă. Pe de altă parte, la locul de muncă vor fi eficienți și dornici să-și îmbunătățească condiția și stilul de viață. Unii nativi chiar își pot schimba jobul. Sectorul financiar al banilor și bunurilor deținuți de alții sau împreună cu alții devine important odată cu intrarea Soarelui în Pești. Poate fi vorba de credite, partaje, investiții cu terțe persoane.

Horoscop săptămânal Fecioară: 14 – 20 februarie 2022

Fecioarele au ocazia să vadă mai clar care este direcția profesională de urmat pe viitor. Pot reuși să-și eficientizeze munca, să-și schimbe stilul de viață și să dezvolte tipare de gândire sănătoase. Întreaga săptămână, sectorul iubirii este activat de conjuncția Venus-Marte, iar în weekend și Soarele le va activa sectorul relațiilor, semn că nativii trăiesc intens în plan afectiv. Sunt mai veseli, mai dornici de distracții și se bucură de viață, de iubire și de copii. Cei singuri se pot îndrăgosti, iar cei care au relații pot deveni părinți. Mai multă grijă la odihnă și la starea interioară care poate fi mai agitată în preajma Lunii Pline.

Horoscop săptămânal Balanță: 14 – 20 februarie 2022

Balanțele au parte de trăiri afective intense, mai ales în preajma Lunii Pline, când pot să aibă revelații legate de prieteni și proiecte în care sunt implicați. Totodată, pot să-și dea seama ce simt cu adevărat pentru o persoană și pot lua decizii sentimentale. Pot purta discuții cu copiii și se pot implica mai mult în educația și dezvoltarea acestora. Conjuncția Venus-Marte le susține la nivel emoțional, dar și pentru consolidarea relațiilor de familie. Se preocupă mai mult de casă, iar unii nativi se mută cu partenerul. Intrtarea Soarelui în Pești le susține să-și eficientizeze activitățile profesionale și să aducă îmbunătățiri stilului de viață.

Horoscop săptămânal Scorpion: 14 – 20 februarie 2022

Scorpionii au și ei de învățat o lecție importantă în această perioadă, și anume menținerea echilibrului între familie și carieră. Vor reuși să se înțeleagă mai bine cu cei dragi, să lămurească neînțelegeri, însă profesional pot culege roade care să nu le fie pe plac sau pot accepta noi responsabilități copleșitoare. Conjuncția Venus-Marte, dar și intrarea Soarelui în Pești vin cu susținere în negocieri și în plan sentimental. Au mari șanse de a intra într-o relație, iar cei care sunt deja parte a unui cuplu pot lua decizii de viitor privind viața în doi. În weekend pot profita de zilele libere și pot petrece mai mult timp cu copiii sau cu persoana iubită.

Horoscop săptămânal Săgetător: 14 – 20 februarie 2022

Săgetătorii pot avea parte de momente de conștientizare și de adevărate revelații săptămâna aceasta. Astfel, se pot debarasa de principii învechite și pot să ia decizii de care s-au temut. Reușesc să scape de confuziile ultimei perioade. În cuplu, pot purta discuții financiare și pot ajunge la un acord cu partenerul de viață. Cei singuri pot cheltui mai mult pentru a cuceri persoana care le place, însă vor avea parte și de câștiguri, poate chiar creșteri salariale. Profesional, pot negocia impecabil și pot semna un contract sau pot obține niște aprobări mai ușor. Tranzitul Soarelui prin Pești îi susține să reașternă armonia în relațiile de familie și să ierte mai ușor. În weekend vor prefera intimitatea căminului și compania celor dragi.

Horoscop săptămânal Capricorn: 14 – 20 februarie 2022

Capricornii au parte de conjuncția Venus-Marte în zodia lor, aspect care le oferă farmec, energie, curaj sentimental și le cere să se iubească mai mult pe ei înșiși. Pot face declarații de dragoste intense, pot cuceri mai ușor, iar în cuplu se pot purta discuții financiare deloc plăcute. Pot ieși la suprafață trădări și minciuni în anumite relații. Pe de altă parte, pot culege roadele unei investiții făcute în ultima jumătate de an, însă cel mai probabil, așa cum vor veni banii, la fel se vor duce. Oricum, financiar sunt susținuți de Mercur în Vărsător, dar și de Soarele din Pești să găsească soluții ingenioase de creștere a veniturilor. În weekend sunt mai dornici de plimbări și întâlniri cu prietenii.

Horoscop săptămânal Vărsător: 14 – 20 februarie 2022

Vărsătorii au parte de reîntoarcerea lui Mercur în zodia lor, aspect care le aduce claritate mentală și puterea de a lua decizii legate de viața personală. Vor rezolva neînțelegeri cu cei din jur și vor comunica mai bine. Luna Plină va veni cu trăiri intense, dat fiind că se petrece în sectorul relațiilor. Trebuie să fie atenți și la nevoile persoanei din fața lor și să fie mai deschiși compromisului pentru a obține ceea ce-și doresc. Pot încheia o relație, dar la fel de bine pot face un pas înainte într-o relație. În acest context, și conjuncția Venus-Marte are un cuvânt important de spus pentru că îi ajută să se vindece, să depășească trecutul, dar le poate și evidenția niște trădări și situații toxice. Intrarea Soarelui în Pești le întoarce atenția către sectorul financiar, către modul în care câștigă și cheltuie banii.

Horoscop săptămânal Pești: 14 – 20 februarie 2022

Peștii sunt sfătuiți să nu lase oboseala să-i acapareze și să facă schimbări legate de starea de sănătate, de stil de viață astfel încât să-și îmbunătățească sănătatea. Nu este exclus să fie mai agitați și neliniștiți săptămâna aceasta, însă din weekend se mai detensionează, dat fiind că Soarele intraă în zodia lor. Ingresul îi ajută să își recăpete mare parte din energie și încrederea de sine, să fie mai optimiști și să se preocupe de evoluția personală. Conjuncția Venus-Marte le aduce aprecieri, popularitate și sprijin din partea prietenilor. Pot avea succes cu un proiect, iar în plan sentimental pot fi atrași de cineva din anturaj.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Turist italian, rămas fără cuvinte după ce a văzut ce mașini au oprit la un semafor, în BUCUREȘTI: „Este absurd!”
Turist italian, rămas fără cuvinte după ce a văzut ce mașini au oprit la un...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără decât fostul luptător și interlop
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
DE NERECUNOSCUT! Cum arată la 76 de ani Valentin Ceaușescu, ultimul fiu în viață al lui Nicolae Ceaușescsu
DE NERECUNOSCUT! Cum arată la 76 de ani Valentin Ceaușescu, ultimul fiu în viață al...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ce să pui la rădăcina ardeilor ca să crească mari, dulci și cărnoși. Secretul unei recolte bogate
Ce să pui la rădăcina ardeilor ca să crească mari, dulci și cărnoși. Secretul unei...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Unul dintre ultimele videoclipuri postate de Mădălin a devenit viral după moartea lui: „Oamenii o numesc karma”
Unul dintre ultimele videoclipuri postate de Mădălin a devenit viral după moartea lui: „Oamenii o...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO de la priveghi
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO de la priveghi
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi? „Sunt curios care este comportamentul tău când ești cu o persoană la care nu ții atât de mult.”
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
Reacţia unui clujean după ce s-a trezit cu maşina lovită de o trotinetă electrică aruncată la întâmplare.
Reacţia unui clujean după ce s-a trezit cu maşina lovită de o trotinetă electrică aruncată...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
A fost SPART codul celui mai TEMUT criminal în serie din istoria Americii
A fost SPART codul celui mai TEMUT criminal în serie din istoria Americii
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o pasăre care trăiește și în România
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o...
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face curse de miercuri până duminică
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face...
INTERDICŢIE pentru toți părinții cu copii. Se trece interzis direct în lege
INTERDICŢIE pentru toți părinții cu copii. Se trece interzis direct în lege
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Avarie în Bucureşti: Aproximativ 100 de blocuri nu au apă caldă până duminică
Avarie în Bucureşti: Aproximativ 100 de blocuri nu au apă caldă până duminică
Maghiarii au învins în România. Schimbarea care îi duce la vârf în 2024
Maghiarii au învins în România. Schimbarea care îi duce la vârf în 2024
Fenomenele meteo extrem se înmulțesc. Avertismentul meteorologilor, consecințe grave
Fenomenele meteo extrem se înmulțesc. Avertismentul meteorologilor, consecințe grave
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
Ronald Gavril a apărut dezbrăcat în pat, alături de iubita lui, Anamaria Prodan: Viaţa nu se aşteaptă, se trăieşte!
Ronald Gavril a apărut dezbrăcat în pat, alături de iubita lui, Anamaria Prodan: Viaţa nu...
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de la Taverna Racilor într-o singură zi
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
"A tăiat acea bucată de intestin, de 12 centimetri, unde se afla tumora". Dan Ciotoi,...
Câți bani face Pescobar într-o singură zi: ”Nu-l iubește nimeni din cauza succesului”
Câți bani face Pescobar într-o singură zi: ”Nu-l iubește nimeni din cauza succesului”
Taurii și Racii chiar au dat lovitura! Minerva a dezvăluit ce zodii vor străluci în luna mai 2024
Taurii și Racii chiar au dat lovitura! Minerva a dezvăluit ce zodii vor străluci în...
Gigantul britanic care va investi în România. Afacerea are venituri uriașe
Gigantul britanic care va investi în România. Afacerea are venituri uriașe