Ionuț Rusu: “Eu am o poveste care nu stârnește lacrimi!”
Home » Horoscop » Horoscop săptămânal 7-13 noiembrie 2022. Apar situații inconfortabile, dar necesare

Horoscop săptămânal 7-13 noiembrie 2022. Apar situații inconfortabile, dar necesare

De: Virginia Olteanu 06/11/2022 | 10:00

Horoscop săptămânal 7-13 noiembrie 2022. Pentru mulți nativi apar situații inconfortabile, însă necesare, ușor de gestionat, dar, și momente de cotitură. 

Berbec – Redefinește-ți propriul sistem de valori!

O săptămână cu evenimente imprevizibile ce te îndeamnă să-ți redefinești sistemul de valori găsind o abordare mai flexibilă și mai adaptabilă de gestionare a resurselor, dar și a propriei valori. Angajamentul și implicarea ta în anumite relații sentimentale sau asocieri profesionale sunt testate deoarece poți realiza că obiectivele sau interesele nu sunt tocmai comune, ceea ce te va determina să te repoziționezi. O relație de iubire poate să treacă printr-o mare transformare.

Taur – Tu ești principala ta resursă!

Imaginea și identitatea ta, valoarea ta, dorințele și nevoile tale sunt în prim planul acestei săptămâni, în care Eclipsa totală de Lună din propriul tău semn te îndeamnă să dai la o parte acele persoane, relații, proiecte care nu te mai reprezintă. În ciuda eforturilor de cooperare și a abordării diplomate, ești îndemnat către o conștientizare importantă: Tu ești principala ta resursă, iar dacă mediul în care te aflii nu-ți oferă posibilitatea de creștere și dezvoltare necesare, atunci ai de luat decizii importante.

Gemeni – Revelații inconfortabile dar necesare!

În prima parte a săptămânii ești încurajat să fii mai atent la nevoile tale emoționale și spirituale, la echilibrul dintre activitățile și sarcinile zilnice și perioada alocată odihnei. Chestiuni neprevăzute legate de o situație mai delicată, de sănătatea sau de rutină și muncă zilnică sunt în lumina reflectoarelor grație Eclipsei de lună din taur care vine cu revelații mai mult sau mai puțin plăcute, dar necesare. În a doua parte a săptămânii te mobilizezi căutând soluții de rezolvare.

Rac – Păstrează doar ce crezi că ți se potrivește!

Visurile și aspirațiile tale, proiectele de viitor, o relație de prietenie, o activitate de grup, o relație de iubire – oricare dintre acestea poate deveni un subiect în care vei forțat să iei atitudine grație Eclipsei totale de lună din Taur, ce va pune la îndoială securitatea și angajamentul investit în acea direcție. Indiferent de pasiunea investită sau conexiunea puternică cu acea persoană, te vei confrunta cu realitatea unei situații care te îndeamnă într-un anumit fel să te eliberezi păstrând doar acele relații, proiecte sau visuri potrivite ție.

Leu – Apărarea valorilor importante!

Emoțiile și nevoile tale emoționale vor fi greu de ascuns săptămâna aceasta, întrucât Eclipsa de lună din Taur va evidenția într-un mod tranșant orice conflict sau tensiune existentă între tine și un partener, coleg sau colaborator. Orice va tinde să amenințe siguranța sau stabilitatea căminului, a familiei sau a propriului interior va fi resimțit de tine într-o manieră copleșitoare, fapt ce te va determina să iei atitudine. În a doua parte a săptămânii te vei focusa mai mult pe anumite proiecte de viitor.

Fecioară – Redefinirea perspectivei de viață!

Sub impulsul Eclipsei de lună din Taur ești tentat să-ți redefinești o filozofie de viață, să renunți la anumite studii sau să începi unele noi, să pleci, brusc, într-o călătorie sau pur și simplu să te eliberezi de o anumită presiune sau situație pe care o simți că te-ar putea limita. Însă această decizie bruscă poate să antreneze dezbateri serioase cu cei din anturajul apropiat. În a doua parte a săptămânii trebuie să rezolvi anumite chestiuni profesionale care-ți dau bătaie de cap.

Balanță – Valorea unui angajament!

Angajamentul tău față de o anumită asociere sentimentală sau profesională este testat într-un mod provocator grație Eclipsei de lună din Taur care va scoate la iveală dacă această investiție nu este una recompensată corespunzător. Pui la îndoială fidelitatea cuiva și ești oarecum forțată să găsești soluții alternative pentru a te redresa. În a doua parte a săptămânii cauți să te documentezi mai mult în anumite direcții pentru a-ți lărgi perspectivele.

Scorpion – Moment de cotitură!

Parteneriatele, indiferent de natura lor se vor afla în vizorul acestei Eclipse de Lună din Taur ce te îndeamnă să adopți o poziție mai asumată și mai fermă dacă simți că nu poți miza pe susținerea celuilalt. Este posibil să fie un capăt de drum sau o recontractare radicală în alte condiții decât până acum. În a doua parte a săptămânii te adâncești în analize și calcule, însă, pot realiza că oricât de mult ți-ai dori anumite lucruri, perspectivele sunt total diferite.

Săgetător – O abordare mai autentică!

Chestiuni imprevizibile legate de sănătate, rutină zilnică, relația cu colegii sau un proiect profesional se pot transforma într-o criză grație Eclipsei de Lună din Taur ce te forțează să adopți o abordare mai autentică și mai asumată dacă vrei să fii auzit și înțeles așa cum îți dorești. Pui la îndoială sinceritatea sau fidelitatea celor din jurul tău însă pentru a schimba lucrurile ai nevoie să te uiți cu sinceritate înăuntrul tău și să vezi care este de fapt sursa insecurităților tale.

Capricorn – Abordări noi și îndrăznețe!

O relație romantică, un proiect de natură creativă sau artistică, o vacanță, relația cu propriul copil, oricare dintre acestea sunt în vizorul tău prin prima Eclipsei de lună din taur din prima parte a săptămânii. Ai toate șansele să suprinzi prin nevoia de a experimenta ceva nou și incitant, chiar îndrăzneț și de a aborda situațiile într-un mod noncoformist punând punct acelor relații sau proiecte ce nu se ridică la așteptările tale. În a doua parte a săptămânii te ocupi mai mult de chestiuni practice și administrative.

Vărsător – Schimbări de fundație!

Schimbări neașteptate și imprevizibile față de o situație familială sau de natură emoțională, părinți, casă, cămin sunt în vizorul tău prin prisma Eclipsei de lună din taur. De asemenea o recontractare a unei proprietăți imobiliare este posibilă, o mutare sau înbunătățire a spațiului în care locuiești, indiferent de caz, o mare presiune este pusă asupra ta, iar dacă simți că nu primești susținerea necesară, vei tinde să iei decizii radicale.

Pești – Noi perspective te așteaptă, dacă ești dispus să încerci!

Discuții și conflicte de natură intelectuală între tine și cineva apropiat ție vor atinge puncte sensibile și delicate pentru tine. Eclipsa de lună din Taur te îndeamnă să fii deschis către un nou mod de a gândi, către noi perspective și cai de dezvoltare însă pentru a reuși ai nevoie să-ți înfrunți anumite temeri sau incertitudini mai vechi. Spre mijlocul săptămânii simți să te retragi un pic și să analizezi mai mult lucrurile.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Incredibil! Vedetă ziua, prostituată seara! Colegii de la Insula Iubirii, şocaţi de cele aflate
Incredibil! Vedetă ziua, prostituată seara! Colegii de la Insula Iubirii, şocaţi de cele aflate
FOTO. Antonia a încins atmosfera cu apariția ei. Cum arată în costum de baie!
FOTO. Antonia a încins atmosfera cu apariția ei. Cum arată în costum de baie!
TOP 8 SUV-uri practice pe care le poți cumpăra cu bani puțini. Oferă spațiu și confort
TOP 8 SUV-uri practice pe care le poți cumpăra cu bani puțini. Oferă spațiu și...
O veste foarte tristă   A murit actrița din serialul copilăriei noastre. Boala fulgerătoare care i-a curmat viața
O veste foarte tristă A murit actrița din serialul copilăriei noastre. Boala fulgerătoare care i-a...
De ce fac românii infarct. Boala care ne distruge inima
De ce fac românii infarct. Boala care ne distruge inima
Doar ROMÂNII ADEVĂRAȚI vor ști! Ce simbol e ASCUNS în drapelul României?
Doar ROMÂNII ADEVĂRAȚI vor ști! Ce simbol e ASCUNS în drapelul României?
UNGARIA a luat marea decizie în Europa! Lovitură totală pentru VLADIMIR PUTIN
UNGARIA a luat marea decizie în Europa! Lovitură totală pentru VLADIMIR PUTIN
Răsturnare de situație în cazul averii colosale a Paulei Iacob. Cine este moştenitorul secret care a revendicat cele 10 milioane de euro
Răsturnare de situație în cazul averii colosale a Paulei Iacob. Cine este moştenitorul secret care...
BANCUL ZILEI. Alinuța: Mama, azi la școală ne-au făcut testul de virginitate!
BANCUL ZILEI. Alinuța: Mama, azi la școală ne-au făcut testul de virginitate!
Cornel Galeș, uitat de apropiați, la trei ani de la deces: „La cimitir nu mai vine nimeni”
Cornel Galeș, uitat de apropiați, la trei ani de la deces: „La cimitir nu mai...
Dezvăluire uluitoare făcută de Johnny Depp: Am făcut-o doar o dată...
Dezvăluire uluitoare făcută de Johnny Depp: Am făcut-o doar o dată...
Cristina Fernández, fostul preşedinte al Argentinei, condamnată la închisoare pentru corupţie
Cristina Fernández, fostul preşedinte al Argentinei, condamnată la închisoare pentru corupţie
Ungurii au trimis o undă de șoc în toată Europa! Budapesta a fost de neclintit: Ambiţia noastră este...
Ungurii au trimis o undă de șoc în toată Europa! Budapesta a fost de neclintit:...
Daniela Crudu, batjocorită de un artist. „O vreau la hotel. Păcat că e gravidă”
Daniela Crudu, batjocorită de un artist. „O vreau la hotel. Păcat că e gravidă”
Topul vedetelor care poluează cel mai mult planeta. Surpriza de pe primul loc
Topul vedetelor care poluează cel mai mult planeta. Surpriza de pe primul loc
Suma impresionantă cu care se vinde cel mai mare porc din România. 'Jardel' cântărește 600 de kg
Suma impresionantă cu care se vinde cel mai mare porc din România. 'Jardel' cântărește 600...
Cum a reușit un șofer de ambulanță să lovească o femeie. Bătrâna a fost prinsă sub roțile mașinii
Cum a reușit un șofer de ambulanță să lovească o femeie. Bătrâna a fost prinsă...
Culiță Sterp, primele declarații după ce s-a scris că a ucis un om: „M-ați făcut criminal. Asta nu o să rămână așa”
Culiță Sterp, primele declarații după ce s-a scris că a ucis un om: „M-ați făcut...
Poze nud cu Daniela și Ana Crudu de pe OnlyFans! Aici le vezi gratis fără haine
Poze nud cu Daniela și Ana Crudu de pe OnlyFans! Aici le vezi gratis fără...
Vremea se schimbă radical! Temperaturi neobișnuite înainte de Crăciun
Vremea se schimbă radical! Temperaturi neobișnuite înainte de Crăciun
Vameșii au văzut o tânără „ciudată”. Au dezbrăcat-o și au încremenit!
Vameșii au văzut o tânără „ciudată”. Au dezbrăcat-o și au încremenit!