Acasă » Horoscop » Horoscop săptămânal bani și finanțe: 7-13 noiembrie 2022. Apară cheltuieli neprevăzute pentru majoritatea nativilor

Horoscop săptămânal bani și finanțe: 7-13 noiembrie 2022. Apară cheltuieli neprevăzute pentru majoritatea nativilor

De: Virginia Olteanu 05/11/2022 | 09:00

Horoscop bani și finanțe pentru săptămâna 7-13 noiembrie 2022.

Berbec – Mobilizare necesară!

Sectorul financiar este în prim planul acestei săptămâni întrucât ești forțat să găsești metode sau soluții noi de a-ți gestiona propriile resurse, renunțând poate la un stil de viață cu care erai obișnuit. Susținerea și obiectivele comune pe care mizai într-o asociere sau chiar într-un business propriu par dintr-o dată să nu mai fie aceleași, fapt care te va determina să te mobilizezi pentru a găsi variante noi pentru planurile tale.

Taur – Rămâi inspirat dar practic în abordare!

Eclipsa totală de lună din propriul tău semn poate declanșa evenimente neașteptate dacă perspectiva asupra conceptului de securitate materială între tine și partenerul de cuplu sau de business nu este una comună. Poate doriți să investiți în lucruri diferite. De asemenea, dacă locul actual de muncă nu oferă satisfacția financiară necesară, ești tentat să iei în calcul o reorientare, însă cu marte retrograd în casa banilor și a valorilor, este indicat să cântărești cu grijă opțiunile pe care le ai și să rămâi inspirat dar totuși pragmatic în abordare.

Gemeni – Meriți mai mult!

Dacă realizezi că satisfacția sau recompensă financiară dobândită în urma unor proiecte pe care le realizezi nu este potrivită și nici nu reflectă implicarea și volumul tău de muncă, poți fi determinat să ridici problema și să-ți expui punctul de vedere. În weekend poți fi tentat să te răsfeți efectuând anumite cheltuieli, simțurile tale sunt dornice să fie alintate cu un gust bun, rafinat, o mâncare delicioasă sau un pahar de vin deosebit.

Rac – Variante și soluții alternative!

Durabilitatea sau stabilitatea unui proiect foarte important pentru tine, un plan pe care-l aveai cu partenerul se poate confrunta cu o problemă de natură financiară care îl face aproape imposibil de realizat. Poate mizai pe o sumă de bani, pe acordarea unui credit, pe o autorizație sau pe o susținere financiară din partea cuiva care pare nu mai fie de actualitate, fapt care te va determina să cauți soluții și variante alternative de sponsorizare a planurilor tale.

Leu – Negocieri sau colaborări cu probleme!

Investițiile pe care le faci săptămâna aceasta pot viza înbunătățirea spațiului în care lucrezi sau a căminului, căutând să reamenajezi anumite lucruri însă te poți confrunta cu anumite obstacole sau impedimente într-o eventuală negociere sau tranzacție. Dacă poți aștepta un pic, lucrurile se redresează spre weekend iar tu ai mai multe șanse să-ți atingi obiectivele chiar într-un mod care să te avantajeze financiar.

Fecioară – Asigură-te că ai un plan de back-up!

E posibil să te confrunți cu schimbări neașteptate vis- a-vis de anumite investiții pe care le-ai realizat sau plănuiești să le realizezi. Ești destul de impredictibil în mișcări și tentat să riști pe alocuri însă încearcă să cercetezi lucrurile cu cât mai multă atenție. Dacă negociezi, cumperi sau tranzacționezi orice săptămână aceasta, așteaptă-te să nu decurgă totul așa cum ți-ai propus. Fii pregătit cu un plan de back-up!

Balanță – Devino mai creativă și gândește în perspectivă!

Un plan de afaceri, investițiile, un împrumut bancar, un asociat cheie devin subiecte sensibile pentru tine în următoarea perioadă grație eclipsei de lună din Taur care va testa stabilitatea obiectivelor tale financiare pe termen lung.Ești îndemnată să cauți soluții și abordări noi prin care să-ți gestionezi resursele cât mai eficient posibil și de ce nu chiar să încerc să reduci din unele cheltuieli care nu sunt necesare.

Scorpion – Schimbări de parteneriate!

Stabilitatea ta financiară nu este cea mai clară momentan din cauza unor schimbări de parteneriate sau direcții. Mijlocul săptămânii te prinde angrenat în tot felul de analize și calcule financiare, însă dacă ești tentat să riști în privința unei investiții, asigură-te că faci o cercetare serioasă de piață înainte. În weekend simți nevoia să te simți mai liber așa că poți cheltui banii pe o excursie mergând la un concert sau investind într-un curs de natură artistică.

Săgetător – Valori financiare diferite!

Ești destul de schimbător în modul în care îți gestionezi resursele. Te poți confrunta cu partenerul vis-a-vis de o chestiune financiară nu atât din cauza costurilor implicate cât datorită unor diferențe de interese sau perpective.În weekend poți fii un pic mai nostalgic și dornic de o siguranță emoțională mai mare fapt care te determină să cumperi ceva cu o valoare mai mult sentimentală decât practică.

Capricorn – Cel mai mare risc este să nu riști nimic!

Stabilitatea financiară, gestionarea resurselor zilnice, sistemul tău de valori devin factorul cheie în luarea deciziilor în următoarea perioadă întrucât vei tinde să renunți fie la un proiect care nu este eficient sau productiv fie la o relație profesională cu cineva dacă simți că nu ești susținut așa cum ți-ai dori. Poți resimți un conflict interior între nevoia de menținere a stabilității financiare și dorința de a adopta o atitudine mai liberă și poate mai riscantă în privința unor investiții.

Vărsător – Fă-ți o listă cu ce ai de cumpărat!

Nu se întrevăd schimbări financiare importante săptămâna aceasta dar pot exista cheltuieli imprevizibile care țin de familie, căminul sau spațiul unde locuiești. Indiferent că faci reparații, schimbi lucrurile sau poate chiar îți readaptezi spațiul pentru a lucra de acasă, este indicat să fii precaut în gestionarea banilor. Poate dacă ți-ai face o listă cu ce ai de cumpărat te-ar ajuta să fii mai eficient și mai organizat.

Pești – Fii cât mai atent și mai organizat!

Dacă ești implicat în orice fel de tranzacții, negocieri sau activitate comercială caută să fii cât mai organizat și mai atent la chestiuni de detaliu și precizie și nici nu te lăsa descurajat de atitudinea celuilalt care nu face altceva decât să-ți testeze încrederea în tine. Dacă ești pus în situația semnării unui contract, nu semna pe loc ci ia-ți timp suficient pentru studierea și analizarea lui.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Locul din România unde se află CEA MAI FRUMOASĂ stradă din Europa / Puțini știu despre ea
Locul din România unde se află CEA MAI FRUMOASĂ stradă din Europa / Puțini știu...
FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după ce s-a afișat întâi cu logodnica și apoi cu amanta!
FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după...
Vlăduța Lupău, apariție INCEDIARĂ! A renunțat la haine și s-a fotografiat AȘA
Vlăduța Lupău, apariție INCEDIARĂ! A renunțat la haine și s-a fotografiat AȘA
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Zodii care vor avea parte de o perioadă fantastică.  Se anunță schimbări benefice, plouă cu bani și scapă de probleme
Zodii care vor avea parte de o perioadă fantastică. Se anunță schimbări benefice, plouă cu...
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat macrou congelat. Ce s-a descoperit la analize
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat...
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital iar medicii i-au spus că mai are doar 12 luni de trăit
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Cum vor petrece Paștele Oana și Viorel Lis: „O să mă duc pe câmp să alerg un miel”. Blondina face dezvăluiri inedite
Cum vor petrece Paștele Oana și Viorel Lis: „O să mă duc pe câmp să...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua de Florii? Primele rezultate ale analizelor
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Mioara Velicu rememorează copilăria autentică de la sat: „Am crescut într-o familie cu 8 copii. Dimineața când ne trezeam, simțeam mirosul de lapte fiert, de turte făcute pe plită și căldură.”
Mioara Velicu rememorează copilăria autentică de la sat: „Am crescut într-o familie cu 8 copii....
„Am crezut că sunt iubit. Pleacă!” Pepe a aruncat verigheta și nu s-a mai uitat înapoi! Adevărul din spatele gestului său
„Am crezut că sunt iubit. Pleacă!” Pepe a aruncat verigheta și nu s-a mai uitat...
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator au demascat capcanele de pe masa de Paşte
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Descoperire ULUITOARE la polii Pământului! Se întâmplă chiar acum
Descoperire ULUITOARE la polii Pământului! Se întâmplă chiar acum
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Clădirea emblematică din București în care s-ar petrece lucruri stranii. Unii spun că este bântuită
Clădirea emblematică din București în care s-ar petrece lucruri stranii. Unii spun că este bântuită
Orașul din România în care se construiește un ansamblu rezidențial peste o necropolă: “Cei mai mulți dintre decedați nu au avut coșciug”
Orașul din România în care se construiește un ansamblu rezidențial peste o necropolă: “Cei mai...
Cutremur în tenis. HALEP a făcut anunțul: Nu se poate așa ceva
Cutremur în tenis. HALEP a făcut anunțul: Nu se poate așa ceva
Scandal monstru între Florin Dumitrescu și Alex Dima. Chef-ul l-a jignit foarte urât. ''Nu mai mânca, dementule!''
Scandal monstru între Florin Dumitrescu și Alex Dima. Chef-ul l-a jignit foarte urât. ''Nu mai...
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Ce efecte are cloropicrina, arma chimică folosită de Rusia în Ucraina
Ce efecte are cloropicrina, arma chimică folosită de Rusia în Ucraina
S-a dat deja ORDIN de la Primărie. Devine complet GRATUIT. Nu se mai plătește niciun ban
S-a dat deja ORDIN de la Primărie. Devine complet GRATUIT. Nu se mai plătește niciun...
Pasca din copilărie, gust de neuitat. Care e ingredientul secret
Pasca din copilărie, gust de neuitat. Care e ingredientul secret
Un român a făcut CALCULUL complet: „Cât costă să locuiești, singur, în Londra, în condiții de minimă decență”
Un român a făcut CALCULUL complet: „Cât costă să locuiești, singur, în Londra, în condiții...
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A fost un şoc foarte mare pentru ea!”
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A...
I-a cerut soțului o fotografie cu bebelușul celui mai bun prieten al său, dar a rămas surprinsă de ce era în ea. A povestit totul
I-a cerut soțului o fotografie cu bebelușul celui mai bun prieten al său, dar a...
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital:
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
Cum arată apartamentul de lux în care locuiește Raluca Bădulescu în chirie: „Plătesc 1.300 de euro pe lună”
Cum arată apartamentul de lux în care locuiește Raluca Bădulescu în chirie: „Plătesc 1.300 de...
Alimentul de pe masa de Paște care te face să ieși pozitiv la drug-test. Șoferii trebuie să aibă mare grijă când îl consumă
Alimentul de pe masa de Paște care te face să ieși pozitiv la drug-test. Șoferii...
Singurele trei zodii care își îndeplinesc cele mai mari dorințe în următoarele zile. Noroc, câștiguri mari și succes uriaș pentru acești nativi
Singurele trei zodii care își îndeplinesc cele mai mari dorințe în următoarele zile. Noroc, câștiguri...