Acasă » Horoscop » Horoscop Saptamanal » Horoscop săptămânal carieră: 19 – 25 decembrie 2022. Lista zodiilor care dau lovitura în plan profesional

Horoscop săptămânal carieră: 19 – 25 decembrie 2022. Lista zodiilor care dau lovitura în plan profesional

De: Virginia Olteanu 18/12/2022 | 07:00
Horoscop săptămânal carieră: 19 - 25 decembrie 2022. Lista zodiilor care dau lovitura în plan profesional

Horoscop carieră pentru săptămână 19 – 25 decembrie 2022. Iată mai jos, în articol, ce îți rezervă astrele în zona profesională.

Berbec – Setează-ți targete realiste!

Cu Lună Nouă în Capricorn de vineri, 23 decembrie în sectorul profesiei și al imaginii tale exterioare, dezvoltarea unor noi proiecte sau ambiții profesionale va fi în vizorul tău în următoarea perioadă. Va fi important să fii moderat și să-ți setezi targeturi realiste, evitând să preiei mai multe proiecte decât poți să duci, din cauza unui entuziasm de moment.De asemenea, vezi cum poți adapta mai bine stilul tău asertiv și individualist la responsabilitățile sociale existente.

Taur – Viziune și nonconformism!

Ești determinat să vii cu un aer proaspăt în privința unor proiecte de muncă, vrei să faci lucrurile diferit, ai o viziune anume și cauți să dai la o parte convenționalul și să atragi mai multă recunoaștere înspre tine. Stilul și abordarea ta mai îndrăzneață și nonconformistă pot să nu se potrivească neapărat cu viziunea unor persoane mai în vârstă, însă nu ești dispus să renunți la ce consideri că te unicizează.

Gemeni – Strategie și inspirație!

Ești determinat să fii cât mai realist și mai obiectiv în privința profesiei tale, însă, în același timp încerci să te lași ghidat de propria intuiție în a vedea în ce direcție te îndreaptă universul.
Îți poți seta o anumită strategie de lucru pentru a îmbina eficiența cu imaginația. Dacă lucrezi într-un domeniu artistic, creativ sau dacă ești poet sau scriitor, ești inspirat în modul de exprimare sau în ceea ce creezi, fizic sau intelectual.

Rac – Alianțe constructive!

Cu cât vei fi mai dispus să faci eforturi reale în privința realizării unor alianțe constructive și eficiente cu atât ai șansa să-ți atingi obiectivele. Succesul nu va consta într-o abordare individualistă sau independentă, ci printr-un efort de echipă, o colaborare sau o negociere fructuoasă cu un asociat. Încearcă să nu forțezi lucrurile să iasă doar în termenii tăi, ci dimpotrivă fii echilibrat și dispus să faci un compromis în caz de nevoie. Interacțiunea cu legea poate să fie amplificată.

Leu – Noi oportunități profesionale!

Indiferent de domeniul în care lucrezi, unul creativ sau unul mai tehnic, îmbini atenția la detaliu cu eficiența și inspirația reușind să intuiești exact unde trebuie pus un anumit lucru pentru a funcționa sau arăta perfect. Luna Nouă din Capricorn vine cu noi oportunități de natură profesională schimbând unele condiții de lucru într-un mod avantajos. Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, norocul îți surâde!

Fecioara – Știi să te pui în valoare!

Orice fel de interacțiuni profesionale, negocieri, prezentarea unor produse sau servicii sunt favorizate săptămâna aceasta întrucât știi cum să pui în valoare produsul respectiv într-un mod inspirat și avantajos. Dacă tu însuți ești o persoană creativă, proiectele sau creațiile tale se pot bucura de aprecierea și recunoașterea publicului, fapt care îți amplifică încrederea în tine.

Balanța – Mai asertivă pe plan social!

În primele zile ale săptămânii, pot apărea chestiuni neprevăzute de natură profesională de care ai nevoie să te ocupi urgent, fapt care nu te încântă prea mult. Luna Nouă din Capricorn de vineri te îndeamnă să te asiguri că profesia ta are la bază o fundație emoțională sau familială stabilă. În același timp, ți se cere să îmbini această nevoie de stabilitate cu o atitudine mai asertivă și mai îndrăzneață pe plan social, care să te pună mai mult în valoare, însă, fără a renunța la principiile tale.

Scorpion – Puterea cuvântului este amplificată!

Orice domeniu care ține de comunicare, editare, învățământ, negocieri sau tranzacționări este favorizat prin prisma Lunii Noi din Capricorn de săptămână aceasta. Ești susținut în a da mai multă valoare cuvântului tău sau modului în care îți exprimi propriul mesaj. Dacă ești poet sau scriitor, noi oportunități se pot deschide pentru tine, însă indiferent de domeniul în care activezi cu siguranță vei simți nevoia de mai multă stimulare.

Săgetător – Idei inspirate și ingenioase!

O săptămână care te favorizează din perspectiva profesională. Ideile tale sunt practice concrete și le utilizezi într-un mod ingenios și inspirat pentru a-ți atinge scopurile. Dacă desfășori o activitate de natură creativă, te lași ghidat de propria simțire sau intuiție în ceea ce creezi cu atât de multă îndemânare. În plus, experimentezi cu succes variante noi și diferite de a rezolva unele lucruri utilizând la maximum resursele pe care le ai la dispoziție.

Capricorn – Îmbunătățirea imaginii personale!

Consideri că îmbunătățirea imaginii personale, a propriului stil sau a atitudinii poate să fie de mare folos și pe plan profesional întrucât imaginea ta este principala carte de vizită. Cauți să-ți pui personalitatea în valoare într-un mod diferit și nonconformist, adăugând calităților tale de leadership un pic de inspirație, strălucire și excentricitate. De asemenea, modul de comunicare este concret dar și inspirat capabil să câștige încrederea celuilalt.

Vărsător – O săptămână plină!

La început de săptămână anumite sarcini sau responsabilități profesionale pot să te suprasolicite pe neașteptate, fapt care pune o anumită presiune sau stres asupra ta. În același timp va fi greu să-ți ascunzi nemulțumirea chiar dacă vei face tot posibilul să gestionezi situația cât mai eficient posibil. Sâmbătă, deși ești în ajunul crăciunului, o discuție de natură profesională poate să aibă un puternic impact asupra ta.

Pești – Rămâi realist și focusat pe scopurile tale!

Realizezi că ai nevoie să-ți amplifici gradul de interacțiune cu anumite medii sau persoane pentru a-ți asigura succesul profesional sau că accesul la un anumit domeniu de dezvoltare te-ar ajuta să crești personal și profesional. Cheia este să rămâi realist și focusat pe scopurile tale și chiar dacă există persoane poate din mediul în care lucrezi sau din mediul social în general cu valori diferite de ale tale, nu te lăsa influențat de ele!

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
5 zodii cu copii deștepți. Vor avea succes pe toate planurile!
5 zodii cu copii deștepți. Vor avea succes pe toate planurile!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
N-a mai apărut niciodată AȘA: Nadia Comăneci, IMAGINEA ZILEI! Cum a fost fotografiată
N-a mai apărut niciodată AȘA: Nadia Comăneci, IMAGINEA ZILEI! Cum a fost fotografiată
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Situație dramatică în cazul regretatei Naomy! Familia nu are nici măcar loc de veci: „Nu-i interesează…”
Situație dramatică în cazul regretatei Naomy! Familia nu are nici măcar loc de veci: „Nu-i...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Bogdan de la Ploiești și Cristian Pucean se pregătesc să devină părinți: „Știe toată lumea cât de mult iubesc eu copilașii”. Cei doi au făcut marele anunț după împăcare
Bogdan de la Ploiești și Cristian Pucean se pregătesc să devină părinți: „Știe toată lumea...
A murit de 8 ori! Bărbatul care i-a șocat pe medici!
A murit de 8 ori! Bărbatul care i-a șocat pe medici!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Experiment: un tânăr a devenit om al străzii pentru a demonstra că poate ajunge milionar într-un an. Câţi bani a strâns în 10 luni
Experiment: un tânăr a devenit om al străzii pentru a demonstra că poate ajunge milionar...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul care îi dă o aromă de neuitat
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul...
Care este cel mai straniu lac din România. Liliecii au fost văzuți zburând haotic deasupra lui
Care este cel mai straniu lac din România. Liliecii au fost văzuți zburând haotic deasupra...
DECIZIE FINALĂ pentru milioane de șoferi din ROMÂNIA. Tocmai s-a stabilit că este obligatoriu
DECIZIE FINALĂ pentru milioane de șoferi din ROMÂNIA. Tocmai s-a stabilit că este obligatoriu
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
S-a dat decizia pentru TOATE FEMEILE, inclusiv cele din România. Noile norme vor fi total OBLIGATORII
S-a dat decizia pentru TOATE FEMEILE, inclusiv cele din România. Noile norme vor fi total...
Decizie crucială pentru șoferii din România. Totul s-a decis astăzi
Decizie crucială pentru șoferii din România. Totul s-a decis astăzi
Chef Florin Dumitrescu, mesaj-SURPRIZĂ după mutarea la Pro TV! „Ne așteaptă o nouă...”
Chef Florin Dumitrescu, mesaj-SURPRIZĂ după mutarea la Pro TV! „Ne așteaptă o nouă...”
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile Zeiței de la Montreal
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră,...
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea mintală a utilizatorilor”
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
Geanina din Las Fierbinți este însărcinată. Actrița a postat primele imagini cu burtica
Geanina din Las Fierbinți este însărcinată. Actrița a postat primele imagini cu burtica
Insula post-apocaliptică pe care doar foarte puțini ajung să pună piciorul. E unul dintre cele mai stranii locuri din lume
Insula post-apocaliptică pe care doar foarte puțini ajung să pună piciorul. E unul dintre cele...
Orașul din România care va renaște spectaculos. Investiția unui gigant italian îl va transforma complet
Orașul din România care va renaște spectaculos. Investiția unui gigant italian îl va transforma complet