Acasă » Horoscop » Horoscop Saptamanal » Horoscop săptămânal carieră: 26 decembrie 2022 – 1 ianuarie 2023. Lista zodiilor care au parte de reușite profesionale

Horoscop săptămânal carieră: 26 decembrie 2022 – 1 ianuarie 2023. Lista zodiilor care au parte de reușite profesionale

De: Virginia Olteanu 25/12/2022 | 11:00
Horoscop săptămânal carieră: 26 decembrie 2022 - 1 ianuarie 2023. Lista zodiilor care au parte de reușite profesionale
Vezi ce îți rezervă astrele

Horoscopul carierei pentru perioada 26 decembrie 2022 – 1 ianuarie 2023. Iată mai jos, în articol, ce îți rezervă astrele în zona profesională.

Berbec – Reanalizează modul în care îți exprimi autoritatea!

Ambițiile tale socio-profesionale, imaginea și rolul tău în societate sunt foarte importante iar tu dai dovadă de profesionalism și asumare în interacțiunea cu persoane în autoritate. Însă poți fi la fel de vehement în exprimarea punctului de vedere dacă consideri că îți sunt impuse unele lucruri. Mercur își începe mersul aparent retrograd în sectorul profesiei tale deci ești îndemnat să regândești unele direcții profesionale sau modul în care îți exprimi autoritatea.

Taur – Te remarci prin implicarea ta!

Nu ești foarte încântat dacă unele chestiuni profesionale apar pe neașteptate la începutul săptămânii forțându-te să-ți iei din timpul liber pentru a te ocupa de ele. Însă poți apela la ajutorul sau susținerea unor colegi pentru a rezolva situația rapid și eficient. Dacă lucrezi într-un domeniu în care imaginea sau contribuția ta socială este importantă, ai șansa să te remarci prin implicarea și devotamentul pe care îl manifești față de anumite grupuri sociale, cauze sau asociații.

Gemeni – Vizibilitate crescută!

O săptămână cu mai multă vizibilitate și popularitate. Indiferent daca ești sau nu o persoană publică,modul in care te prezinți este important pentru tine, iar saptamana aceasta ai șansa să cucerești prin carisma, diplomația dar și vocea deosebită pe care o ai, fapt care îți amplifică încrederea și siguranța de sine.In weekend o discuție pe care o ai cu cineva te ajută să conștientizezi ceva foarte important vis-a vis de stilul de lucru sau de o anumită mentalitate vis-a vis de munca ta.

Rac – Abilitatea de a asculta este esențială!

Poți fi ușor nemulțumit de modul în care decurg unele colaborări profesionale. Dacă lucrezi într-un domeniu în care interacțiunea cu publicul sau cu clienții este importantă, realizezi că răbdarea, toleranța și abilitatea de a-l asculta pe celălalt sunt esențiale pentru asigurarea unui dialog constructiv. În a doua parte a săptămânii vei tinde să-ți exprimi autoritatea într-un mod mai vizibil, mai ales dacă celălalt nu pare să fie pe aceeași lungime de undă cu tine.

Leu – Asigură-te că interacționezi clar și eficient!

Eficiența modului de lucru va fi în vizorul tău în următoarea perioadă.Mercur își începe mersul aparent retrograd în Capricorn în sectorul muncii și al abilității de a îndeplini sarcini sau responsabilități de rutină, deci ești îndemnat în următoarea perioadă să-ți reevaluezi programul de lucru, relația cu colegii de serviciu sau eficiența unui anumit stil de lucru. Pot apărea tot felul de tensiuni, confuzii sau neînțelegeri în mediul profesional iar dacă ai oameni în subordine, asigură-te că interacționați clar și eficient.

Fecioara – Cât de împlinit ești de ceea ce faci?

Imaginea ta și rolul tău social, ambițiile tale profesionale cât și abilitatea de a-ți exprima creativitatea, viziunea, inspirația vor fi în vizorul tău în următoarea perioadă. Ești îndemnat să reevaluezi într-un mod practic și realist dacă te simți împlinit cu modul în care te promovezi sau în care îți promovezi unele servicii sau activități, dacă interacțiunea cu persoanele în autoritate este satisfăcătoarea, dacă ești împlinit prin ceea ce faci. Profesiile de natură creativă, artistica sunt în vizorul acestei perioade.

Balanța – Îmbini inspirația cu creativitatea!

Ești inspirată, creativă dar și dedicată în muncă pe o faci. Contează pentru tine modul în care îmbini chestiunile de detaliu și precizie cu un mod unic de prezentare, unul care să te reprezinte. Dacă lucrezi într-un domeniu care vizează comunicarea, poți simți nevoia să faci o postare sau să împărtășești cu cei din mediul virtual ceva din propriile tale emoții sau simțiri, dar ceva care să fie autentic.

Scorpion – Puterea cuvântului este importantă!

Traversezi o perioadă în care modul în care folosești puterea gândului sau a cuvântului este esențială pentru reușita ta profesională. Ești dornic să te pui mai mult în valoare printr-o abordare diplomată, pragmatică și profesionistă dar în același timp deschisă la noi idei și perspective. Simți că ai nevoie de un job sau o activitate care să te stimuleze mai mult și mai intens întrucât deții potențialul necesar.

Săgetător – Ce te-ar pune mai bine în valoare?

Scopul tău în această perioadă este să te pui mai bine în valoare, să crești valoarea muncii sau a serviciilor tale, să devii mai productiv și poate chiar mai bine plătit. Poți realiza că ai un talent, o abilitate pe care o poți folosi în avantajul tău pentru a-ți amplifica productivitatea. În weekend poți avea supriza să primești o propunere de colaborare promițătoare însă înainte de a te decide analizează cu atenție condițiile și implicațiile.

Capricorn – Unele schimbări de strategie!

Stilul tău de comunicare și negociere este agreat în general deoarece este obiectiv, îndreptat spre rezultat și spre satisfacerea ambelor părți implicate. Săptămâna aceasta îi adaugi un pic de inspirație și viziune, fapt care te ajută să te remarci în orice fel de interacțiune. Unde consideri că ar trebui să regândești strategia este în interacțiunea cu unii colegi sau cu proprii angajații, în programul sau stilul de lucru sau chiar în respectarea unei anumite rutine sau regulament.

Vărsător – Analize!

Ești foarte privat și ții în secret unele planuri sau proiecte care vizează planul profesional sau poate pur și simplu consideri că ai nevoie să analizezi mai profund lucrurile. Ce gen de activitate te împlinește, ce gen de muncă o consideri potrivită sunt chestiuni asupra cărora reflectezi. Dacă ai deja o direcție profesională stabilă, cauți să vezi cum te poți extinde fie la nivel personal printr-un business propriu fie printr-o posibilă asociere. Unele cunoștințe mai vechi pot să fie încă utile.

Pești – Reevaluarea unei colaborări!

Poți realiza că mai ai și alte speranțe, dorințe sau activități care te împlinesc pe lângă cele profesionale, fapt care te determină să încerci să-ți faci timp și pentru tine. În același timp simți nevoia să revitalizezi cumva sectorul profesional, să încerci ceva nou care să te pună mai bine în valoare. Dacă lucrezi într-o colaborare sau un parteneriat cu cineva, vei simți nevoia să reevaluezi eficiența și productivitatea acelei colaborări, să vezi exact dacă este ceva ce vrei să păstrezi pe termen lung sau nu.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cum a scris ZANNI numele lui Andrei Ciobanu, pe biletul de nominalizare la Survivor All Stars. A făcut-o intenționat!
Cum a scris ZANNI numele lui Andrei Ciobanu, pe biletul de nominalizare la Survivor All...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Natalia Mateuț, noua iubită a lui Cătălin Cazacu? Unde au fost surprinși
Natalia Mateuț, noua iubită a lui Cătălin Cazacu? Unde au fost surprinși
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Planurile pentru înmormântarea lui Charles au fost modificate!„Regele nu e bine deloc
Planurile pentru înmormântarea lui Charles au fost modificate!„Regele nu e bine deloc"
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice raportul Pentagonului
O nouă filmare a atacului cu bombă din timpul retragerii trupelor americane din Afganistan contrazice...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Meteorologii Accuweather anunță temperaturi care se vor situa peste cele specifice perioadei: Prognoza meteo pentru ziua de sâmbătă, 27 aprilie 2024
Meteorologii Accuweather anunță temperaturi care se vor situa peste cele specifice perioadei: Prognoza meteo pentru...
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Acesta e cel mai sigur etaj dintr-un bloc în caz de cutremur. Ești mai în siguranță și sunt șanse mari să supraviețuiești la un seism puternic
Acesta e cel mai sigur etaj dintr-un bloc în caz de cutremur. Ești mai în...
Insula din Europa unde te bucuri de soare și vreme bună 320 de zile pe an. E la două ore de România și poți avea o vacanță de vis aici
Insula din Europa unde te bucuri de soare și vreme bună 320 de zile pe...
ADIO, maestre! A murit marele cântăreț al ţării: A luminat inimi și minți
ADIO, maestre! A murit marele cântăreț al ţării: A luminat inimi și minți
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă închisoare şi daune de un milion de euro
Bătaie cu pumni, picioare şi unghii între Prodanca şi Reghe! Antrenorul este urmărit penal, riscă...
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Decizie obligatorie pentru toți șoferii români. Noua lege UE îți blochează contul bancar
Decizie obligatorie pentru toți șoferii români. Noua lege UE îți blochează contul bancar
Blestemul minelor de sare. Catastrofele din Ocna Mureș, un scenariu posibil pentru Slănic Prahova
Blestemul minelor de sare. Catastrofele din Ocna Mureș, un scenariu posibil pentru Slănic Prahova
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
De ce Gică Popescu a refuzat să îi cumpere fiicei sale, Maria, o mașina scumpă:
De ce Gică Popescu a refuzat să îi cumpere fiicei sale, Maria, o mașina scumpă:...
Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, afectați de ploile și inundațiile din Dubai. Cum le-a dat vremea rea planurile peste cap
Dinu Maxer și Magdalena Chihaia, afectați de ploile și inundațiile din Dubai. Cum le-a dat...
Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. A luat amploare în România și succesul e unul uriaș
Afacerea care poate să te îmbogățească peste noapte. A luat amploare în România și succesul...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...