Acasă » Horoscop » Horoscop Saptamanal » Horoscop săptămânal carieră: 30 ianuarie – 5 februarie. Lista zodiilor care au parte de situații tensionate la locul de muncă

Horoscop săptămânal carieră: 30 ianuarie – 5 februarie. Lista zodiilor care au parte de situații tensionate la locul de muncă

De: Virginia Olteanu 29/01/2023 | 21:00
Horoscop săptămânal carieră: 30 ianuarie - 5 februarie. Lista zodiilor care au parte de situații tensionate la locul de muncă

Horoscopul săptămânal al carierei, pentru perioada 30 ianuarie – 5 februarie 2023. Iată ce vă rezervă astrele săptămâna aceasta.

Berbec – Interacțiunea cu unele persoane te avantajează!

Legăturile pe care le întreții sau discuțiile cu unele persoane sunt avantajoase din perspectivă profesională. Interacțiunea cu ele vine cu soluții și idei noi care îți pot amplifica influența sau te ajută în a te pune mai bine în valoare. De asemenea abilitatea de a fi deschis la schimbare este un mare atuu pe care-l ai și care te susține în ce-ți propui să realizezi. Domeniile în care poți să-ți folosești creativitatea, intuiția, compasiunea sau înțelegerea te favorizează.

Taur – Situații tensionate!

Deși dorința ta este de a-ți amplifica rolul și imaginea profesională, dacă acest lucru antrenează situații care devin din ce în ce mai solicitante pentru tine, te vei hotărî să iei atitudine. Luna Plină din Leu de duminică va scoate la suprafață orice nemulțumire sau tensiune care există între timpul alocat familiei sau nevoilor tale personale/emoționale și timpul pentru îndeplinirea sarcinilor sau responsabilităților profesionale. Dacă primești o ofertă de colaborare sau ți se oferă un nou job, analizează cu atenție situația.

Gemeni – Compromisuri!

Ești asertiv în privința unor lucruri sau proiecte personale căutând să le realizezi urmându-ți propriul plan sau strategia personală însă s-ar putea să fie nevoie să faci unele compromisuri. În timp ești conștient că poți miza pe ajutorul sau suținerea unor persoane care apreciază stilul tău de muncă, în același timp va trebui să fii atent cum pui problema cu altele astfel încât să te asiguri că-ți atingi obiectivele.

Rac – Ambiție și determinare!

Ești determinat să-ți demonstrezi abilitățile de coordonare sau leadership pe care le ai asumându-ți rezolvarea unor proiecte cu multă încredere și determinare. Consideri că experiența acumulată până acum te va susține în atingerea scopurilor propuse. În a doua parte a săptămânii poți întâmpina probleme de natură juridică sau care țin de interacțiunea cu unele persoane din străinătate însă ai resursele necesare pentru rezolvarea lor, printr-o comunicare inspirată și echilibrată.

Leu – Evaluarea atentă a unei colaborări mai vechi!

Situația unor colaborări profesionale care nu te satisface prea mult nu este una nouă ci dimpotrivă este în vizorul tău de ceva timp însă săptămâna aceasta poate atinge un punct culminant. În timp ce unele discuții de natură profesională se desfășoară armonios cu unele persoane care intuiesc potențialul de care dispui, o colaborare mai veche riscă să fie încheiată sau cel puțin supusă unei evaluri atente și drastice. Luna Plină din propriul tău semn de duminică va evidenția aceste lucruri într-un mod vizibil și greu de ignorat.

Fecioară – Schimbarea unor priorități!

Începi săptămâna în forța încrezător în propriile aptitudini și în capacitatea de a-ți demonstra eficiența și productivitatea însă pe parcursul ei, pot apărea unele schimbări imprevizibile. Luna Plină din Leu din weekend te îndeamnă să evaluezi dacă timpul alocat muncii și responsabilităților zilnice este în echilibru cu timpul pe care ți-l aloci ție, pentru odihnă, relaxare sau propriul suflet. Dacă acest echilibru lipsește ești îndemnat să faci schimbările necesare în această direcție.

Balanță – Reprioritizare și reorientare!

Va fi important să evaluezi cu atenție cât de profitabile sau avantajoase au fost unele colaborări sau proiecte socio profesionale în care ai investit până acum pentru a te orienta în privința a ceea ce vrei să faci pe viitor. Luna Plină din Leu din weekend te ajută să realizezi unele lucruri poate nu comode dar necesare și anume faptul că oricât de semnificative ar fi acele proiecte pentru tine dacă nu-ți pot oferi recompensa financiară, satisfacția sau echilibrul pe care ți-l dorești atunci nu-ți rămâne decât să te repoziționezi în raport cu ele.

Scorpion – Posibile tensiuni!

Dacă există unele tensiuni între tine și o persoană cu autoritate, poate să fie un șef, în privința unor proceduri care țin de muncă, de administrarea unor sarcini sau responsabilități sau pur și simplu nu ești satisfăcut de modul în care cineva își exercită autoritatea, acestea pot atinge un apogeu în weekend odată cu Lună Plină din Leu care activează sectorul profesiei, al autorității și al imaginii tale profesionale. Unele schimbări vor fi necesare.

Săgetător – Situații neașteptate!

Nu se întrevăd schimbări importante în privința profesiei tale săptămâna aceasta cât mai degrabă unele situații neașteptate la locul de muncă care îți pun răbdarea le încercare forțându-te să-ți schimbi perspectiva asupra unor lucruri sau persoane. Pot fi probleme tehnice, juridice, care țin de comunicare sau care vizează strategia de promovare a unor produse. Indiferent de caz perspectivele tale sunt opuse de cele ale unei alte persoane însă cu cât puteți discuta lucrurile mai deschis și mai sincer cu atât situația se poate cel puțin ameliora.

Capricorn – Idei noi dar ușor provocatoare!

Viziunea sau modul tău de lucru nu coincide cu cel al unui coleg de muncă sau poate nu mai ești dispus să respecți unele proceduri standard pe care le-ai urmat până acum. Ai unele idei sau soluții noi de a face unele lucruri pe care îți propui să le pui în practică însă acest lucru poate crea unele tensiuni în mediul în care lucrezi sau chiar în relația cu cei cu care lucrezi. Păstrează-ți calmul și răbdarea deoarece cu tonul, atitudinea și motivația potrivită, există șansa să faci progrese.

Vărsător – Revizuirea interacțiunii într-un parteneriat!

Dacă nu ești mulțumit de modul în care se împart anumite sarcini sau responsabilități la locul de muncă sau de modalitatea de cooperare sau colaborare a unui coleg sau partener de business, aceste tensiuni încep să se construiască pe parcursul săptămânii pentru ca în weekend să atingă un punct culminant. Luna Plină din Leu din sectorul parteneriatelor tale va cere de la tine să restabilești o anumită ordine sau echilibru în unele interacțiuni astfel încât să existe o apreciere corectă a eforturilor tuturor celor implicați.

Pești – Situații neașteptate și provocatoare!

Unele probleme neașteptate în mediul în care lucrezi de natură tehnică, logistică, administrativă sau de comunicare pot crea o anumită presiune asupra ta. Această presiune atinge un punct culminant în weekend odată cu Lună Plină din Leu care activează sectorul muncii și al datoriei scoțând la iveală aceste probleme și oferindu-ți șansa să descoperi adevăratele intenții ale unor persoane cu care interacționezi. Ți se cere să-ți asumi coordonarea unor activități într-un mod mai ferm și poate un pic mai autoritar.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Emaa, singura artistă din România care a cântat în deschiderea trupei Coldplay: „Din foarte multe puncte de vedere...”
Emaa, singura artistă din România care a cântat în deschiderea trupei Coldplay: „Din foarte multe...
FOTO. Mariana Bitang, transformare fizică uluitoare: cu greu a mai putut fi recunoscută! Cum arată doamna gimnasticii românești la 62 de ani
FOTO. Mariana Bitang, transformare fizică uluitoare: cu greu a mai putut fi recunoscută! Cum arată...
WOW, PREA fierbinte! Fusta Corinel Caragea, mult prea scurtă?! Cum a apărut printre suporteri înainte de România - Ucraina
WOW, PREA fierbinte! Fusta Corinel Caragea, mult prea scurtă?! Cum a apărut printre suporteri înainte...
Cele mai 'bunese' iubite de fotbaliști de la Euro 2024. Pe ce loc sunt româncele
Cele mai 'bunese' iubite de fotbaliști de la Euro 2024. Pe ce loc sunt româncele
Chris Martin, avertizat de Babasha despre incidentul de pe Arena Națională: „Foarte curând o să auziți și versiunea mea”
Chris Martin, avertizat de Babasha despre incidentul de pe Arena Națională: „Foarte curând o să...
Decizia luată de autorități în privința căutărilor lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia
Decizia luată de autorități în privința căutărilor lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia
Incredibila poveste a femeii care a recunoscut după 34 de ani că este implicată în uciderea soțului, împușcat de iubitul ei de 15 ani
Incredibila poveste a femeii care a recunoscut după 34 de ani că este implicată în...
Un nou război catastrofal ar putea să cuprindă Orientul Mijlociu. Israelul și Libanul, în tensiune maximă, se apropie de dezastru
Un nou război catastrofal ar putea să cuprindă Orientul Mijlociu. Israelul și Libanul, în tensiune...
Echipamente obligatorii pe toate mașinile din România. Ce pățesc șoferii care nu le au?
Echipamente obligatorii pe toate mașinile din România. Ce pățesc șoferii care nu le au?
Marina Almășan, adevărul din spatele despărțirii de Victor Socaciu: „Personajul care ne tulburase liniștea a reapărut. A fost începutul sfârșitului”
Marina Almășan, adevărul din spatele despărțirii de Victor Socaciu: „Personajul care ne tulburase liniștea a...
Viorel a murit înainte de a-și strânge familia în brațe! Se întorsese în țară și doar 7 km îl despărțeau de cei dragi! Destinul a avut, în schimb, alte planuri cu tânărul de 22 de ani
Viorel a murit înainte de a-și strânge familia în brațe! Se întorsese în țară și...
Cosmin din Casa Iubirii a fost descalificat! Vestea care i-a lăsat pe concurenți cu gura căscată. „Ștefania, dacă mă crezi, eu te aștept!”
Cosmin din Casa Iubirii a fost descalificat! Vestea care i-a lăsat pe concurenți cu gura...
IMAGINI EXCLUSIVE: Irinel Columbeanu își ia fiica în brațe, pe aeroport! Irinuca a sosit în România, din SUA!
IMAGINI EXCLUSIVE: Irinel Columbeanu își ia fiica în brațe, pe aeroport! Irinuca a sosit în...
Reacţia unei eleve după ce a văzut ce i-a căzut la prima probă orală a Bacalaureatului
Reacţia unei eleve după ce a văzut ce i-a căzut la prima probă orală a...
BANCUL ZILEI. - Aseară m-am îmbătat crunt, nici nu mai stiu cum am ajuns acasă cu doua tipe superbe!!!
BANCUL ZILEI. - Aseară m-am îmbătat crunt, nici nu mai stiu cum am ajuns acasă...
Cele mai descărcate jocuri pentru Android
Cele mai descărcate jocuri pentru Android
Cel mai SĂRAC președinte din lume! Are SALARIUL de doar...
Cel mai SĂRAC președinte din lume! Are SALARIUL de doar...
De necrezut! Ce a spus Laurențiu Reghecampf despre trecutul amoros al iubitei lui, Corina Caciuc: „Eu sunt fixist. Cum aș putea să aflu...”
De necrezut! Ce a spus Laurențiu Reghecampf despre trecutul amoros al iubitei lui, Corina Caciuc:...
Obiceiul banal care duce la blocarea creierului. Medicul Vlad Ciurea spune că mulți îl au și nu își dau seama ce se întâmplă, de fapt
Obiceiul banal care duce la blocarea creierului. Medicul Vlad Ciurea spune că mulți îl au...
Podul din România considerat ca fiind unul dintre cele mai frumoase din lume. Inginerul a stat sub el pentru a garanta că întreaga construcție e sigură
Podul din România considerat ca fiind unul dintre cele mai frumoase din lume. Inginerul a...
A murit marele cântăreț. S-a mai stins o stea a muzicii. Va fi regretat de toți
A murit marele cântăreț. S-a mai stins o stea a muzicii. Va fi regretat de...
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca făcută alături de tatăl ei. Obiceiul de lux moștenit de la mama ei, Monica Gabor
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca făcută alături...
UEFA EURO 2024, disponibil acum gratuit
UEFA EURO 2024, disponibil acum gratuit
Cercetătorii au descoperit o modalitate de a opri procesul de îmbătrânire
Cercetătorii au descoperit o modalitate de a opri procesul de îmbătrânire
Elena Udrea e nevinovată! Ce i-a făcut Traian Băsescu
Elena Udrea e nevinovată! Ce i-a făcut Traian Băsescu
Urmează zile teribile în România. Anunț alarmant de la ANM
Urmează zile teribile în România. Anunț alarmant de la ANM
BANC | Bulă e fericit. A făcut o faptă „bună”!
BANC | Bulă e fericit. A făcut o faptă „bună”!
Cum a marcat-o pe Mihaela Borcea divorțul dureros de Cristi Borcea! A dat cărțile pe față, la 13 ani de la separare
Cum a marcat-o pe Mihaela Borcea divorțul dureros de Cristi Borcea! A dat cărțile pe...
Ce a urmat după ce un client i-a aruncat cu cafea în față vânzătoarei. Fata i-a plătit cu vârf și îndesat
Ce a urmat după ce un client i-a aruncat cu cafea în față vânzătoarei. Fata...
Imagini de colecție cu Ana-Maria Barnoschi de la cununia civilă!
Imagini de colecție cu Ana-Maria Barnoschi de la cununia civilă!
Marea dorință a actriței Carmen Tănase: „Unul mic, pe aici prin curte, mi-ar plăcea să am”
Marea dorință a actriței Carmen Tănase: „Unul mic, pe aici prin curte, mi-ar plăcea să...
Locul superb din Europa unde poți avea un sejur perfect cu bani puțini. Apa e turcoaz aici, iar peisajul îți taie răsuflarea
Locul superb din Europa unde poți avea un sejur perfect cu bani puțini. Apa e...
Ceaiul care îți schimbă starea de spirit imediat după ce e consumat. Te poate relaxa și face minuni pentru creierul și mintea ta
Ceaiul care îți schimbă starea de spirit imediat după ce e consumat. Te poate relaxa...
×