Ce face Ilinca Vandici înainte de fiecare zi de filmări la „Bravo, ai stil!”
Acum s-a aflat! 👀
Home » Horoscop » Horoscop Saptamanal » Horoscop săptămânal carieră: 30 ianuarie – 5 februarie. Lista zodiilor care au parte de situații tensionate la locul de muncă

Horoscop săptămânal carieră: 30 ianuarie – 5 februarie. Lista zodiilor care au parte de situații tensionate la locul de muncă

De: Virginia Olteanu 29/01/2023 | 21:00
Horoscop săptămânal carieră: 30 ianuarie - 5 februarie. Lista zodiilor care au parte de situații tensionate la locul de muncă
Horoscop. Foto: pixabay.com

Horoscopul săptămânal al carierei, pentru perioada 30 ianuarie – 5 februarie 2023. Iată ce vă rezervă astrele săptămâna aceasta.

Berbec – Interacțiunea cu unele persoane te avantajează!

Legăturile pe care le întreții sau discuțiile cu unele persoane sunt avantajoase din perspectivă profesională. Interacțiunea cu ele vine cu soluții și idei noi care îți pot amplifica influența sau te ajută în a te pune mai bine în valoare. De asemenea abilitatea de a fi deschis la schimbare este un mare atuu pe care-l ai și care te susține în ce-ți propui să realizezi. Domeniile în care poți să-ți folosești creativitatea, intuiția, compasiunea sau înțelegerea te favorizează.

Taur – Situații tensionate!

Deși dorința ta este de a-ți amplifica rolul și imaginea profesională, dacă acest lucru antrenează situații care devin din ce în ce mai solicitante pentru tine, te vei hotărî să iei atitudine. Luna Plină din Leu de duminică va scoate la suprafață orice nemulțumire sau tensiune care există între timpul alocat familiei sau nevoilor tale personale/emoționale și timpul pentru îndeplinirea sarcinilor sau responsabilităților profesionale. Dacă primești o ofertă de colaborare sau ți se oferă un nou job, analizează cu atenție situația.

Gemeni – Compromisuri!

Ești asertiv în privința unor lucruri sau proiecte personale căutând să le realizezi urmându-ți propriul plan sau strategia personală însă s-ar putea să fie nevoie să faci unele compromisuri. În timp ești conștient că poți miza pe ajutorul sau suținerea unor persoane care apreciază stilul tău de muncă, în același timp va trebui să fii atent cum pui problema cu altele astfel încât să te asiguri că-ți atingi obiectivele.

Rac – Ambiție și determinare!

Ești determinat să-ți demonstrezi abilitățile de coordonare sau leadership pe care le ai asumându-ți rezolvarea unor proiecte cu multă încredere și determinare. Consideri că experiența acumulată până acum te va susține în atingerea scopurilor propuse. În a doua parte a săptămânii poți întâmpina probleme de natură juridică sau care țin de interacțiunea cu unele persoane din străinătate însă ai resursele necesare pentru rezolvarea lor, printr-o comunicare inspirată și echilibrată.

Leu – Evaluarea atentă a unei colaborări mai vechi!

Situația unor colaborări profesionale care nu te satisface prea mult nu este una nouă ci dimpotrivă este în vizorul tău de ceva timp însă săptămâna aceasta poate atinge un punct culminant. În timp ce unele discuții de natură profesională se desfășoară armonios cu unele persoane care intuiesc potențialul de care dispui, o colaborare mai veche riscă să fie încheiată sau cel puțin supusă unei evaluri atente și drastice. Luna Plină din propriul tău semn de duminică va evidenția aceste lucruri într-un mod vizibil și greu de ignorat.

Fecioară – Schimbarea unor priorități!

Începi săptămâna în forța încrezător în propriile aptitudini și în capacitatea de a-ți demonstra eficiența și productivitatea însă pe parcursul ei, pot apărea unele schimbări imprevizibile. Luna Plină din Leu din weekend te îndeamnă să evaluezi dacă timpul alocat muncii și responsabilităților zilnice este în echilibru cu timpul pe care ți-l aloci ție, pentru odihnă, relaxare sau propriul suflet. Dacă acest echilibru lipsește ești îndemnat să faci schimbările necesare în această direcție.

Balanță – Reprioritizare și reorientare!

Va fi important să evaluezi cu atenție cât de profitabile sau avantajoase au fost unele colaborări sau proiecte socio profesionale în care ai investit până acum pentru a te orienta în privința a ceea ce vrei să faci pe viitor. Luna Plină din Leu din weekend te ajută să realizezi unele lucruri poate nu comode dar necesare și anume faptul că oricât de semnificative ar fi acele proiecte pentru tine dacă nu-ți pot oferi recompensa financiară, satisfacția sau echilibrul pe care ți-l dorești atunci nu-ți rămâne decât să te repoziționezi în raport cu ele.

Scorpion – Posibile tensiuni!

Dacă există unele tensiuni între tine și o persoană cu autoritate, poate să fie un șef, în privința unor proceduri care țin de muncă, de administrarea unor sarcini sau responsabilități sau pur și simplu nu ești satisfăcut de modul în care cineva își exercită autoritatea, acestea pot atinge un apogeu în weekend odată cu Lună Plină din Leu care activează sectorul profesiei, al autorității și al imaginii tale profesionale. Unele schimbări vor fi necesare.

Săgetător – Situații neașteptate!

Nu se întrevăd schimbări importante în privința profesiei tale săptămâna aceasta cât mai degrabă unele situații neașteptate la locul de muncă care îți pun răbdarea le încercare forțându-te să-ți schimbi perspectiva asupra unor lucruri sau persoane. Pot fi probleme tehnice, juridice, care țin de comunicare sau care vizează strategia de promovare a unor produse. Indiferent de caz perspectivele tale sunt opuse de cele ale unei alte persoane însă cu cât puteți discuta lucrurile mai deschis și mai sincer cu atât situația se poate cel puțin ameliora.

Capricorn – Idei noi dar ușor provocatoare!

Viziunea sau modul tău de lucru nu coincide cu cel al unui coleg de muncă sau poate nu mai ești dispus să respecți unele proceduri standard pe care le-ai urmat până acum. Ai unele idei sau soluții noi de a face unele lucruri pe care îți propui să le pui în practică însă acest lucru poate crea unele tensiuni în mediul în care lucrezi sau chiar în relația cu cei cu care lucrezi. Păstrează-ți calmul și răbdarea deoarece cu tonul, atitudinea și motivația potrivită, există șansa să faci progrese.

Vărsător – Revizuirea interacțiunii într-un parteneriat!

Dacă nu ești mulțumit de modul în care se împart anumite sarcini sau responsabilități la locul de muncă sau de modalitatea de cooperare sau colaborare a unui coleg sau partener de business, aceste tensiuni încep să se construiască pe parcursul săptămânii pentru ca în weekend să atingă un punct culminant. Luna Plină din Leu din sectorul parteneriatelor tale va cere de la tine să restabilești o anumită ordine sau echilibru în unele interacțiuni astfel încât să existe o apreciere corectă a eforturilor tuturor celor implicați.

Pești – Situații neașteptate și provocatoare!

Unele probleme neașteptate în mediul în care lucrezi de natură tehnică, logistică, administrativă sau de comunicare pot crea o anumită presiune asupra ta. Această presiune atinge un punct culminant în weekend odată cu Lună Plină din Leu care activează sectorul muncii și al datoriei scoțând la iveală aceste probleme și oferindu-ți șansa să descoperi adevăratele intenții ale unor persoane cu care interacționezi. Ți se cere să-ți asumi coordonarea unor activități într-un mod mai ferm și poate un pic mai autoritar.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
FOTO. Cum arată cea mai frumoasă voleibalistă din lume! A renunțat la inhibiții pe plajă
FOTO. Cum arată cea mai frumoasă voleibalistă din lume! A renunțat la inhibiții pe plajă
Imagini cu CEA MAI RARĂ DACIE a momentului. Cum arată cel mai exclusivist model Dacia - GALERIE FOTO
Imagini cu CEA MAI RARĂ DACIE a momentului. Cum arată cel mai exclusivist model Dacia...
Alimentul care face rău ficatului şi pe care îl consumi zi de zi. TOP 20 de alimente toxice pentru ficat
Alimentul care face rău ficatului şi pe care îl consumi zi de zi. TOP 20...
Obiceiul la care Vlăduța Lupău nu poate renunța deloc. Vedeta face asta în fiecare zi
Obiceiul la care Vlăduța Lupău nu poate renunța deloc. Vedeta face asta în fiecare zi
Pământul rămâne FĂRĂ OAMENI? Cum se explică DISPARIȚIILE misterioase?
Pământul rămâne FĂRĂ OAMENI? Cum se explică DISPARIȚIILE misterioase?
Decizia luată de Oana Matache și Radu Siffredi! Nu au mai suportat criticile
Decizia luată de Oana Matache și Radu Siffredi! Nu au mai suportat criticile
Doliu în televiziune! A murit un PREZENTATOR legendar. Toată lumea îl știa
Doliu în televiziune! A murit un PREZENTATOR legendar. Toată lumea îl știa
Andra a umilit în ultimul hal un concurent la Românii au talent. Tânărului îi venea să intre în pământ de rușine. Cum i-a răspuns artistei!
Andra a umilit în ultimul hal un concurent la Românii au talent. Tânărului îi venea...
BANCUL ZILEI. Bulă, șofer de taxi, sărută o calugăriță pe care o ia la ocazie: Măicuță, am păcătuit!
BANCUL ZILEI. Bulă, șofer de taxi, sărută o calugăriță pe care o ia la ocazie:...
LIVE UPDATE Ziua 395 de război în Ucraina:  Aproximativ 170.000 de ruși au murit în timpul războiului din Ucraina. Rușii își mută atenția de la Bahmut spre Avdiivka și Kremina 
LIVE UPDATE Ziua 395 de război în Ucraina: Aproximativ 170.000 de ruși au murit în...
Ben Affleck și Matt Damon împărțeau totul când erau săraci. Inclusiv... ceva uluitor
Ben Affleck și Matt Damon împărțeau totul când erau săraci. Inclusiv... ceva uluitor
Buna Vestire 2023. Ce este bine să faci în această zi importantă pentru a avea parte de sănătate? Tradiții și obiceiuri străvechi!
Buna Vestire 2023. Ce este bine să faci în această zi importantă pentru a avea...
Ce aplicaţie ar avea de câştigat de pe urma interzicerii TikTok în Statele Unite
Ce aplicaţie ar avea de câştigat de pe urma interzicerii TikTok în Statele Unite
GEORGE SIMION a făcut anunțul! Decizie SOC la aproape un an de la nuntă. Nimeni nu se aştepta
GEORGE SIMION a făcut anunțul! Decizie SOC la aproape un an de la nuntă. Nimeni...
Instituția din România care angajează pe salarii de 10.000 de lei pe lună. Sunt disponibile peste 100 de locuri de muncă
Instituția din România care angajează pe salarii de 10.000 de lei pe lună. Sunt disponibile...
Motivul pentru care băieții răi din filmele de la Hollywood nu folosesc iPhone
Motivul pentru care băieții răi din filmele de la Hollywood nu folosesc iPhone
Trei pescadoare depistate la pescuit ilegal în Marea Neagră
Trei pescadoare depistate la pescuit ilegal în Marea Neagră
Ce se întâmplă cu Theo Rose în ultimul trimestru?! Artista, în lacrimi: „Copilul meu nu știu ce are”
Ce se întâmplă cu Theo Rose în ultimul trimestru?! Artista, în lacrimi: „Copilul meu nu...
Poze interzise cu Simona Trașcă de pe OnlyFans! Aici o vezi gratis fără haine + ce tarif are
Poze interzise cu Simona Trașcă de pe OnlyFans! Aici o vezi gratis fără haine +...
O austriacă a angajat o româncă pentru a-i face curat în apartament. Ireal ce a găsit femeia acasă, după s-a întors de la serviciu!
O austriacă a angajat o româncă pentru a-i face curat în apartament. Ireal ce a...
Cutremur în România? 3 aplicații care te anunță când are loc un seism
Cutremur în România? 3 aplicații care te anunță când are loc un seism