Acasă » Horoscop » Horoscop Saptamanal » Horoscop săptămânal carieră: 30 ianuarie – 5 februarie. Lista zodiilor care au parte de situații tensionate la locul de muncă

Horoscop săptămânal carieră: 30 ianuarie – 5 februarie. Lista zodiilor care au parte de situații tensionate la locul de muncă

De: Virginia Olteanu 29/01/2023 | 21:00
Horoscop săptămânal carieră: 30 ianuarie - 5 februarie. Lista zodiilor care au parte de situații tensionate la locul de muncă

Horoscopul săptămânal al carierei, pentru perioada 30 ianuarie – 5 februarie 2023. Iată ce vă rezervă astrele săptămâna aceasta.

Berbec – Interacțiunea cu unele persoane te avantajează!

Legăturile pe care le întreții sau discuțiile cu unele persoane sunt avantajoase din perspectivă profesională. Interacțiunea cu ele vine cu soluții și idei noi care îți pot amplifica influența sau te ajută în a te pune mai bine în valoare. De asemenea abilitatea de a fi deschis la schimbare este un mare atuu pe care-l ai și care te susține în ce-ți propui să realizezi. Domeniile în care poți să-ți folosești creativitatea, intuiția, compasiunea sau înțelegerea te favorizează.

Taur – Situații tensionate!

Deși dorința ta este de a-ți amplifica rolul și imaginea profesională, dacă acest lucru antrenează situații care devin din ce în ce mai solicitante pentru tine, te vei hotărî să iei atitudine. Luna Plină din Leu de duminică va scoate la suprafață orice nemulțumire sau tensiune care există între timpul alocat familiei sau nevoilor tale personale/emoționale și timpul pentru îndeplinirea sarcinilor sau responsabilităților profesionale. Dacă primești o ofertă de colaborare sau ți se oferă un nou job, analizează cu atenție situația.

Gemeni – Compromisuri!

Ești asertiv în privința unor lucruri sau proiecte personale căutând să le realizezi urmându-ți propriul plan sau strategia personală însă s-ar putea să fie nevoie să faci unele compromisuri. În timp ești conștient că poți miza pe ajutorul sau suținerea unor persoane care apreciază stilul tău de muncă, în același timp va trebui să fii atent cum pui problema cu altele astfel încât să te asiguri că-ți atingi obiectivele.

Rac – Ambiție și determinare!

Ești determinat să-ți demonstrezi abilitățile de coordonare sau leadership pe care le ai asumându-ți rezolvarea unor proiecte cu multă încredere și determinare. Consideri că experiența acumulată până acum te va susține în atingerea scopurilor propuse. În a doua parte a săptămânii poți întâmpina probleme de natură juridică sau care țin de interacțiunea cu unele persoane din străinătate însă ai resursele necesare pentru rezolvarea lor, printr-o comunicare inspirată și echilibrată.

Leu – Evaluarea atentă a unei colaborări mai vechi!

Situația unor colaborări profesionale care nu te satisface prea mult nu este una nouă ci dimpotrivă este în vizorul tău de ceva timp însă săptămâna aceasta poate atinge un punct culminant. În timp ce unele discuții de natură profesională se desfășoară armonios cu unele persoane care intuiesc potențialul de care dispui, o colaborare mai veche riscă să fie încheiată sau cel puțin supusă unei evaluri atente și drastice. Luna Plină din propriul tău semn de duminică va evidenția aceste lucruri într-un mod vizibil și greu de ignorat.

Fecioară – Schimbarea unor priorități!

Începi săptămâna în forța încrezător în propriile aptitudini și în capacitatea de a-ți demonstra eficiența și productivitatea însă pe parcursul ei, pot apărea unele schimbări imprevizibile. Luna Plină din Leu din weekend te îndeamnă să evaluezi dacă timpul alocat muncii și responsabilităților zilnice este în echilibru cu timpul pe care ți-l aloci ție, pentru odihnă, relaxare sau propriul suflet. Dacă acest echilibru lipsește ești îndemnat să faci schimbările necesare în această direcție.

Balanță – Reprioritizare și reorientare!

Va fi important să evaluezi cu atenție cât de profitabile sau avantajoase au fost unele colaborări sau proiecte socio profesionale în care ai investit până acum pentru a te orienta în privința a ceea ce vrei să faci pe viitor. Luna Plină din Leu din weekend te ajută să realizezi unele lucruri poate nu comode dar necesare și anume faptul că oricât de semnificative ar fi acele proiecte pentru tine dacă nu-ți pot oferi recompensa financiară, satisfacția sau echilibrul pe care ți-l dorești atunci nu-ți rămâne decât să te repoziționezi în raport cu ele.

Scorpion – Posibile tensiuni!

Dacă există unele tensiuni între tine și o persoană cu autoritate, poate să fie un șef, în privința unor proceduri care țin de muncă, de administrarea unor sarcini sau responsabilități sau pur și simplu nu ești satisfăcut de modul în care cineva își exercită autoritatea, acestea pot atinge un apogeu în weekend odată cu Lună Plină din Leu care activează sectorul profesiei, al autorității și al imaginii tale profesionale. Unele schimbări vor fi necesare.

Săgetător – Situații neașteptate!

Nu se întrevăd schimbări importante în privința profesiei tale săptămâna aceasta cât mai degrabă unele situații neașteptate la locul de muncă care îți pun răbdarea le încercare forțându-te să-ți schimbi perspectiva asupra unor lucruri sau persoane. Pot fi probleme tehnice, juridice, care țin de comunicare sau care vizează strategia de promovare a unor produse. Indiferent de caz perspectivele tale sunt opuse de cele ale unei alte persoane însă cu cât puteți discuta lucrurile mai deschis și mai sincer cu atât situația se poate cel puțin ameliora.

Capricorn – Idei noi dar ușor provocatoare!

Viziunea sau modul tău de lucru nu coincide cu cel al unui coleg de muncă sau poate nu mai ești dispus să respecți unele proceduri standard pe care le-ai urmat până acum. Ai unele idei sau soluții noi de a face unele lucruri pe care îți propui să le pui în practică însă acest lucru poate crea unele tensiuni în mediul în care lucrezi sau chiar în relația cu cei cu care lucrezi. Păstrează-ți calmul și răbdarea deoarece cu tonul, atitudinea și motivația potrivită, există șansa să faci progrese.

Vărsător – Revizuirea interacțiunii într-un parteneriat!

Dacă nu ești mulțumit de modul în care se împart anumite sarcini sau responsabilități la locul de muncă sau de modalitatea de cooperare sau colaborare a unui coleg sau partener de business, aceste tensiuni încep să se construiască pe parcursul săptămânii pentru ca în weekend să atingă un punct culminant. Luna Plină din Leu din sectorul parteneriatelor tale va cere de la tine să restabilești o anumită ordine sau echilibru în unele interacțiuni astfel încât să existe o apreciere corectă a eforturilor tuturor celor implicați.

Pești – Situații neașteptate și provocatoare!

Unele probleme neașteptate în mediul în care lucrezi de natură tehnică, logistică, administrativă sau de comunicare pot crea o anumită presiune asupra ta. Această presiune atinge un punct culminant în weekend odată cu Lună Plină din Leu care activează sectorul muncii și al datoriei scoțând la iveală aceste probleme și oferindu-ți șansa să descoperi adevăratele intenții ale unor persoane cu care interacționezi. Ți se cere să-ți asumi coordonarea unor activități într-un mod mai ferm și poate un pic mai autoritar.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar pentru orice buzunar
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela, cucerirea fostului patron din fotbal
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela,...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu fiecare injecție pe care ți-o faci, ai un strop de speranță”
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu...
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț: „I-aș spune...”. Secretele pe care le are Karmen față de tatăl ei
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț:...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o companie a familiei conducătoare din Emirate
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste acești nativi până la sfârșitul lui aprilie
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste...
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se vând în toată țara și sunt mai bune decât cele din import
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se...
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că adevărul o să iasă la iveală!
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă din timpul căsniciei cu Alina Sorescu:
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru care a lăsat în urma „Chefi la cuțite”
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru...
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din România. Nutriționistul Cristian Mărgărit îl recomandă: ”Este un miracol pentru imunitate”
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din...
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de locuri de muncă
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de...