Acasă » Horoscop » Horoscop Saptamanal » Horoscop săptămânal dragoste: 30 ianuarie – 5 februarie. Cine sunt nativii care își vor testa relațiile

Horoscop săptămânal dragoste: 30 ianuarie – 5 februarie. Cine sunt nativii care își vor testa relațiile

De: Virginia Olteanu 30/01/2023 | 10:00

Horoscopul săptămânal al iubirii pentru perioada 30 ianuarie – 5 februarie 2023. Iată ce spun astrele despre planul amoros!

Berbec – Tensiuni de natură relațională!

Poți fi destul de privat cu sentimentele pe care le ai și ușor deranjat de unele cuvinte, mesaje sau gesturi ale partenerului de cuplu, însă cu cât vei reflecta mai adânc asupra lor cu atât lucrurile se pot clarifica. Luna Plină din Leu de duminica activează axa iubirii și a romantismului, semnalând orice fel de dezechilibru ar putea exista într- o relație de iubire mai nouă sau mai veche. Aveți aceleași obiective? Interesele sau hobby-urile sunt comune? – sunt câteva din chestiunile dezbătute.

Taur – Dorințe pasionale, dar și impulsive!

Dorințele tale pot fi mai intense săptămâna aceasta. Ești mai pasional în modul de exprimare al sentimentelor, mai dornic de interacțiune dar în același timp și ușor mai impulsiv în cazul în care sentimentele nu sunt reciproce. În weekend poți face o călătorie alături de partenerul de cuplu, puteți participa la un curs împreună, o activitate creativă sau vizitați un loc deosebit, indiferent de caz activitatea în sine va amplifica conexiunea și înțelegerea dintre voi.

Gemeni – Nevoi și dorințe ușor diferite!

Ești dornic să-ți satisfaci unele plăceri sau dorințe personale. Dacă există mici chestiuni care te derajează în interacțiunea cu persoana iubită, acestea vor căpăta amploare săptămâna aceasta sau poate tu ești mai sensibil la ele decât în mod normal. Sau din altă perspectivă poate simți nevoia de activități mai dinamice, mai interactive care să-ți satisfacă dorința de plăcere și conexiune. Cu cât veți putea discuta deschis despre aceste lucruri cu atât veți avea mai mult de câștigat.

Rac – Testarea durabilității unei relații!

Unele obiective sau speranțe pe care le ai în relația de cuplu pot să nu fie tocmai comune ce cele ale partenerului, fapt care poate antrena unele discuții. Luna Plină din Leu de duminică va scoate la suprafață orice nemulțumiri sau tensiuni existente în relația actuală și care vizează gradul de angajament sau de fidelitate, intimitate sau conexiune testând durabilitatea relației în sine. S-ar putea să nu poți evita unele lucruri care ies la iveală, însă orice adevăr are ca scop eliberarea și abilitatea de reconstrui.

Leu – Ce ai nevoie pentru a fi fericit într-o relație?

Va fi greu să-ți reprimi sau să-ți ascunzi sentimentele într-o relație de parteneriat mai ales dacă simți că ceea ce-ți place sau te împlinește dintr-o perspectivă relațională nu este împărtășit de celălalt. Sentimente de gelozie, control sau posesivitate își pot face loc în interacțiunea dintre voi. Luna Plină din propriul tău semn de duminică îndreaptă toată atenția spre tine, ce este important pentru tine? Ce ai nevoie într-o relație pentru a te simți fericit? Răspunsul la aceste întrebări va decide continuitatea relației.

Fecioară – Comunici într-un mod empatic și înțelegător!

Realizezi că ai nevoie să faci unele modificări în stilul de viață actual dacă vrei să acorzi mai multă atenție vieții de cuplu sau dacă partenerul este cel care solicită mai mult din timpul, atenția și afecțiunea ta. În ciuda unor divergențe de idei sau perspective, ai disponibilitatea necesară de a discuta aceste lucruri cu cel de lângă tine în vederea atingerii unui compromis. Mai mult decât atât, înțelegerea și empatia de care dai dovada vor fi de mare folos.

Balanță – Reevaluarea calității interacțiunii într-o relație!

Săptămâna aceasta vei încerca să te focusezi pe ceea ce consideri că-ți lipsește sau vrei să înbunătățești în relația de cuplu. Dacă consideri că îți dorești mai mult într-o relație de iubire, mai mult timp, conexiune, implicare sau afecțiune din partea celuilalt, îți va fi din ce în ce mai greu să ascunzi ceea ce simți. În weekend unele lucruri ies la suprafață și-ți vor da ocazia în următoarea perioadă să reevaluezi calitatea interacțiunii cu celălalt.

Scorpion – Tensiuni relaționale!

Cu Venus, planeta iubirii și a plăcerii tranzitând sectorul afecțiunii și al romantismului, o relație de iubire sau iubirea, în general, este în vizorul tău într-o formă sau alta. Însă aspectul tensionat pe care îl face cu Marte în weekend denotă unele neînțelegeri într-o relație de iubire mai veche sau mai nouă, întrucât dorințele unuia dintre parteneri nu sunt satisfăcute. Luna Plină din Leu amplifică acest lucru și te ajută să conștientizezi ce schimbări sunt necesare pe plan relațional pentru regăsirea unui echilibru.

Săgetător – Lipsa de conectare cu celălalt!

Realizezi că ai nevoie să devii mai asertiv, mai curajos și mai încrezător în tine dacă vrei să abordezi o persoană de care îți place și-ți propui să pui în practică această conștientizare. În weekend pot exista unele neînțelegeri între tine și partenerul de cuplu mai ales dacă acesta tinde să forțeze cumva lucrurile în a-și atinge obiectivele. Ce te deranjează mai mult este faptul că nu-l simți conectat cu tine, fapt care te poate face să te simți mai mult singur decât într-o relație, însă nu trage unele concluzii înainte de a discuta lucrurile.

Capricorn – Interese diferite!

Valorile sau interesele după care te ghidezi într-o relație de cuplu sunt aparent diferite de cele ale partenerului, o concluzie la care ajungi în urma unor discuții un pic mai tensionate. Luna Plină din Leu din acest weekend activează sectorul fidelității, al angajamentului și al intimității scoțând la iveală tot ce ar putea să nu fie în regulă în acest domeniu, îndemnându-te să te repoziționezi. Dacă ești singur și te simți atras de cineva, asigură-te că vă doriți aceleași lucruri.

Vărsător – Reevaluarea echilibrului relațional!

Dacă ești în căutarea unui partener cu siguranță nu va fi o săptămână plictisitoare deoarece poți avea deja pe cineva în vizorul tău însă este important să găsești momentul potrivit pentru a acționa, neforțând cu nimic lucrurile. Luna Plină din Leu din weekend din sectorul parteneriatelor tale vine însă cu unele tensiuni într-o relație deja existentă unde ți se poate solicita să fii mai atent la nevoile sau dorințele celuilalt. A evalua ce aveți amândoi nevoie pentru a vă simți împliniți în relație poate să antreneze unele schimbări de perspectivă.

Pești – Reîmpărțirea unor sarcini!

Dacă unele sarcini domestice nu sunt împărțite într-un mod egal într-o relație de cuplu și doar unul dintre parteneri este responsabil de ele, această situație poate să devină un factor de tensiune în următoarea perioadă. A vorbi deschis despre aceste lucruri va fi de mare folos în descoperirea unor variante de compromis. Dacă ești în căutarea unui partener, chiar dacă poate exista cineva de care te simți atras, poți avea multe rețineri în privința modului în care să abordezi situația.

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Iarna se întoarce în România! ANM a actualizat prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni
Iarna se întoarce în România! ANM a actualizat prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită a milionarului, care e cu 24 de ani mai tânără
FOTO. Ea e bomba sexy pentru care a divorțat Paszkany! Imagini incendiare cu noua iubită...
Ispita de la Insula Iubirii i-a luat mințile fostului campion al României! Milionarul a divorțat pentru Antonela, mai tânără cu 24 de ani
Ispita de la Insula Iubirii i-a luat mințile fostului campion al României! Milionarul a divorțat...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Bomba sexy care a cucerit un celebru milionar român. Iubitul ei e cu 24 de ani mai în vârstă și abia a ieșit dintr-un mariaj
Bomba sexy care a cucerit un celebru milionar român. Iubitul ei e cu 24 de...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol autorul care nu a fost niciodată suspect în caz
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol...
"Sleepy Don". Valuri de ironii după ce Trump a adormit la primul termen al procesului....
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Cum arată micul dejun la conacul lui Mircea Dinescu: „Vai de viața mea”. Poetul l-a avut drept oaspete pe brazilianul care cântă muzică populară românească
Cum arată micul dejun la conacul lui Mircea Dinescu: „Vai de viața mea”. Poetul l-a...
Cum a fost ucisă Mirela, de fapt! Chinul de nedescris la care a fost supusă
Cum a fost ucisă Mirela, de fapt! Chinul de nedescris la care a fost supusă
Julia o acuză pe Roberta că o ironizează! Cele două fete își aruncă înțepături una alteia: „A încercat să ne imite și să ne ironizeze mai mult decât a ne imita.”
Julia o acuză pe Roberta că o ironizează! Cele două fete își aruncă înțepături una...
Legătura dintre femeia găsită ucisă la marginea autostrăzii și criminalul ei. Ce i-a scăpat autorului când a vrut să-și șteargă urmele
Legătura dintre femeia găsită ucisă la marginea autostrăzii și criminalul ei. Ce i-a scăpat autorului...
Toată ţara intră din această după-amiază sub alertă de vreme severă. Ploi torențiale, grindină, vijelii și ninsori la munte, până joi seară
Toată ţara intră din această după-amiază sub alertă de vreme severă. Ploi torențiale, grindină, vijelii...
BANCUL ZILEI. După o petrecere, directorul își cheamă secretara: - Maricico ai vreun leac?
BANCUL ZILEI. După o petrecere, directorul își cheamă secretara: - Maricico ai vreun leac?
Unde să NU-ți încarci NICIODATĂ telefonul! Ce riști?
Unde să NU-ți încarci NICIODATĂ telefonul! Ce riști?
Cea mai MASIVĂ gaură neagră din galaxie este INCREDIBIL de aproape de noi
Cea mai MASIVĂ gaură neagră din galaxie este INCREDIBIL de aproape de noi
S-a aflat deja! Echipele care au părăsit Asia Express. Adi Nartea și Victor Slav ar fi printre eliminați
S-a aflat deja! Echipele care au părăsit Asia Express. Adi Nartea și Victor Slav ar...
Localitatea din România în care au ajuns tone de gunoaie din Europa: „Așa e de ani de zile”
Localitatea din România în care au ajuns tone de gunoaie din Europa: „Așa e de...
Ce să faci dacă vârfurile plantelor de apartament sunt maro. Așa rezolvi problema, fără prea mari bătăi de cap
Ce să faci dacă vârfurile plantelor de apartament sunt maro. Așa rezolvi problema, fără prea...
TREBUIE SĂ DEA mai mulți bani. Lovitură pentru cei care au mașini pe BENZINĂ
TREBUIE SĂ DEA mai mulți bani. Lovitură pentru cei care au mașini pe BENZINĂ
Deea Maxer a dat vestea mult așteptată, la un an de relație cu Robert Drilea. „Menirea femeii e să fie mamă”
Deea Maxer a dat vestea mult așteptată, la un an de relație cu Robert Drilea....
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Henry Cavill şi Natalie Viscuso au anunţat că vor deveni părinţi
Henry Cavill şi Natalie Viscuso au anunţat că vor deveni părinţi
Pericol total în TRANSILVANIA. Este vestea momentului pentru cei care locuiesc în Ardeal
Pericol total în TRANSILVANIA. Este vestea momentului pentru cei care locuiesc în Ardeal
Arpad Paszkany, fostul patron de la CFR Cluj, sedus de o ispită de la „Insula Iubirii”
Arpad Paszkany, fostul patron de la CFR Cluj, sedus de o ispită de la „Insula...
Ce i-a putut face un bătrân din Italia, de 90 de ani, BADANTEI care avea grijă de el. Femeia le-a povestit polițiștilor, în amănunt, tot ce a îndurat
Ce i-a putut face un bătrân din Italia, de 90 de ani, BADANTEI care avea...
Văduva lui Costel Corduneanu, mesaj sfâşietor după moartea interlopului. Graţiela Corduneanu s-a prăbuşit emoţional
Văduva lui Costel Corduneanu, mesaj sfâşietor după moartea interlopului. Graţiela Corduneanu s-a prăbuşit emoţional
Cine e și cum arată soția lui Costel Corduneanu. Grațiela a rămas văduvă la câteva luni de la cununia civilă
Cine e și cum arată soția lui Costel Corduneanu. Grațiela a rămas văduvă la câteva...
Alertă de vreme extremă: De la călduri amorțitoare la ploi torențiale, lapoviță și ninsoare
Alertă de vreme extremă: De la călduri amorțitoare la ploi torențiale, lapoviță și ninsoare
Livia Eftimie, mesajul cu subînțeles care îl va enerva la maxim pe Cătălin Bordea: „Tot ce contează e dacă merită sau nu”
Livia Eftimie, mesajul cu subînțeles care îl va enerva la maxim pe Cătălin Bordea: „Tot...
Acestea sunt obiectele care îți aduc noroc. Lidia Fecioru spune că trebuie să le ai mereu în casă: “Îți asigură un loc în societate”
Acestea sunt obiectele care îți aduc noroc. Lidia Fecioru spune că trebuie să le ai...
Orașul viitorului, un eșec de proporții. Proiectul de miliarde de dolari din deșert, fără drumuri și mașini, nu se mai construiește
Orașul viitorului, un eșec de proporții. Proiectul de miliarde de dolari din deșert, fără drumuri...