Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic 29 aprilie 2021. Gemenii își pot materializa gândurile

Horoscop zilnic 29 aprilie 2021. Gemenii își pot materializa gândurile

De: Cristian BlanutaMadalina Manole 29/04/2021 | 05:00
Horoscop zilnic 29 aprilie 2021. Gemenii își pot materializa gândurile

Horoscopul zilei de 29 aprilie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru toate zodiile. Nativii din semnul Gemeni au șansa de a-și materializa gândurile.

Mercur, planeta comunicării, face astăzi o conjuncție cu Luna Neagră în zodia Taur, iar acest aspect ne poate aduce mult curaj în exprimare și negocieri. Ne menținem pe poziții și ne știm drepturile și valoarea. Totodată, acest aspect poate să ne și inhibe și să ne activeze o serie de frici la nivel mental, frustrări financiare și sentimentale. Pe de altă parte, sextilul lui Mercur cu Neptun din zodia Pești ne oferă multă intuiție, clarviziune, imaginație și inspirație de esență divină.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop Berbec

Berbecii ar putea da naștere unor temeri financiare, însă acest aspect îi va face să fie foarte conștienți de valoarea lor, de drepturile lor și să ceară cu curaj ceea ce le revine. Pot să-și valorifice talentele într-un mod nebănuit, să găsească soluții care ar putea părea ciudate pentru alții. Este un moment în care inspirația și intuiția financiară funcționează la cote înalte. Nativii își doresc independență financiară mai mult ca oricând, dar pentru asta vor trebui să se detașeze de dependența față de alții.

Horoscop Taur

Taurii au parte astăzi de o conjuncție între Mercur, planeta comunicării, și Luna Neagră, Lilith, în zodia lor. Acest context poate face nativii foarte expresivi, tentați să spună lucrurilor pe nume, fără menajamnete. Este un aspect care îi susține să se exprime liber, să vorbească cu curaj, iar vorbele lor acționează asemeni unui magnet pentru ceilalți. Pot avea inspirație și intuiție, idei bune în legătură cu proiectele lor și își fac planuri de viitor foarte îndrăznețe. Atenție la tentațiile sentimentale, la aventuri. Horoscopul de azi îi sfătuiește să petreacă mai mult timp cu gândurile lor, să elimine fricile care le trec prin minte și să-și asculte vocea interioară.

Horoscop Gemeni

Gemenii au parte de o conjuncție care se formează între Mercur, guvernatorul lor, aflat în Taur și Luna Neagră, iar aspectul se produce pe o casă a subconștientului. Nativii sunt sfătuiți să valorifice la maxim acest context. Cu toate că pot activa frici majore care să le aducă stări de anxietate, puterea gândurilor lor este mare și pot întoarce tot acest context în favoarea lor. Pot să-și materializeze gândurile, însă este extrem de important ceea ce gândesc acum pentru că pragul între pozitiv și negativ este unul fin. Este un moment bun să se elibereze de temerile legate de carieră, imagine și să-și seteze strategii de ascensiune profesională. Pot afla secrete care să le schimbe modul de gândire.

Horoscop Rac

Cei născuți în zodia Rac s-ar putea să dea dovadă de un curaj aparte în discuțiile cu prietenii și să spună ceea ce gândesc fără a menaja pe cei dragi. Acest context poate aduce atracții ascunse față de persoane din anturaj pentru unii nativi. Pe de altă parte, intuiția le funcționează foarte bine și pot avea inspirația de care au nevoie pentru a-și pune în practică proiectele. Pot primi sfaturi bune de la prieteni și persoane apropiate. Horoscopul zilei îi sfătuiește să-și facă planuri de viitor clare, îndrăznețe și optimiste, pentru că șansele de a le materializa sunt foarte mari.

Horoscop Leu

Nativii Leu pot activa o serie de frici legate de cariera lor, de ascensiunea profesională și nu este exclus să apară discuții care să le afecteze imaginea. Nu este momentul să se iluzioneze, ci să devină foarte practici în desfășurarea activităților, să aibă curajul de a discuta cu superiorii despre tot ce-i deranjează, inclusiv despre latura financiară. Un blocaj în comunicare acum le poate aduce minusuri până în vară în plan profesional.

Horoscop Fecioară

Mercur, guvernatorul celor născuți în zodia Fecioară, va face astăzi o conjuncție cu Luna Neagră, aflată în sectorul spiritualității. Este un context deosebit de puternic pentru nativi care au șansa de a-și materializa cele mai înalte gânduri de evoluție personală și profesională. Pot să-și valorifice pasiunile, pot să primească ajutor de la ceilalți, sfaturi bune și pot face progrese. Credințele, convingerile și filozofiile de viață pe care le au devin prioritate, fie în a le transmite altora, fie în a și le schimba și împământeni pe cele noi. Pot fi dornici de a se detașa de anumite tipare de gândire, de anumite prejudecăți și pot explora noi domenii.

Horoscop Balanță

Balanțele pot dezvolta niște frici financiare majore dacă nu sunt atente la gândurile lor. Poate fi vorba de conștientizarea unei dependențe față de ceva sau cineva care-i ține în loc, poate fi vorba de gelozii care se intensifică acum și teama de a pierde ceva sau pe cineva îi poate face conflictuali. Sunt sfătuiți să nu aibă încredere în propunerile financiare care vin acum spre ei, mai ales dacă vând/cumpără bunuri materiale. Nativii ar trebui să aibă mai mult încredere în intuiția lor și în ceea ce le spune vocea interioară. Horoscopul zilei îi atenționează că pot afla secrete și tentația unei aventuri ascunse, a unei relații extraconjugale este foarte mare acum.

Horoscop Scorpion

Cei născuți în semnul Scorpion pot avea parte de dialoguri foarte îndrăznețe cu partenerul de viață sau cu partenerii de afaceri, iar nativii nu se vor lăsa deloc înduplecați deși ceilalți pot fi destul de acaparanți. Chiar dacă puterea nu este la ei, nativii pot negocia în avantajul lor, dacă știu cum să pună problema și își ascultă intuiția. Pot semna noi contracte, pot rezolva contexte legate de acte și pot face declarații de dragoste foarte pasionale, erotice, intense.

Horoscop Săgetător

Săgetătorii prind mult curaj astăzi și spun lucrurilor pe nume la locul de muncă. Nativii simt nevoia să se elibereze de niște poveri în relațiile cu colegii și nu sunt excluse conflictele. Unii Săgetători își revendică drepturile financiare. Totodată, dau dovadă de multă putere mentală, însă trebuie să aibă grijă și să nu o transforme în tensiune mentală și agitație. Pot avea idei, inspirație astfel încât să-și eficientizeze munca.

Horoscop Capricorn

Capricornii trăiesc destul de intens și erotic această perioadă, prin urmare este posibil ca și dialogurile să fie pe măsură, pline de pasiune, chiar și de romantism. Nativii flirtează cu multă detașare, au un magnetism aparte, iar cei care resimt constrângeri din partea partenerului nu vor ezita să se îndepărteze. Pe de altă parte, riscul de a cădea pradă unei tentații sentimnetale, unei aventuri este foarte mare. Din punct de vedere profesional, pot să-și conducă o pasiune pe culmile succesului.

Horoscop Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de dialoguri tensionate în familie, se pot spune cuvinte grele, iar nativii capătă acea doză de curaj necesară pentru a spune lucrurilor pe nume și astfel de a se elibera de niște situații apăsătoare din trecut. Pot apărea discuții acolo unde nativii nu se simt apreciați de părinți, discuții financiare sau se pot afla secrete de familie. Nu este exclus ca unii Vărsători să ia decizia de a se muta de acasă. Acum se pot activa frici și obsesii legate de pierderea unei persoane dragi, a unui bun de patrimoniu, iar amintirile din copilărie pot reveni sub formă de traumă.

Horoscop Pești

Nativii Pești pot să-și materializeze mai ușor ideile în această perioadă, deci trebuie să aibă grijă la ceea ce gândesc. Se bucură de intuiție, inspirație și imaginație, sunt puternici și de neînduplecat în negocieri. În dialogurile cu partenerul de viață sunt senzuali, erotici, iar cuvintele lor pot atrage ca un magnet, aspect care-i favorizează și pe cei singuri și dornici de flirt. În schimb, horoscopul zilei de 29 aprilie îi atenționează că au tendința de a fugi de anumite convingeri și principii, și pot face mai ușor obsesii acum, pot fi prea idealiști, se pot lega de o idee și nu vor renunța la ea orice ar fi.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Cristian Blănuță este redactor la CANCAN.RO, site care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A început să lucreze în mass-media în anul 1996, la ziarul MONITORUL DE BACĂU. Au urmat ZIARUL DE BACĂU, PROSPORT (Ediția de Moldova), SPORT citeste mai mult
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Cum arată ISPITELE de la Insula Iubirii 2024! Mai PROVOCATOARE nu există
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel,...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Cum s-a răzbunat o tânără după ce i-a fost refuzată programarea la gene: ,,Asta s-a întâmplat din cauza unor gene”. Proprietara salonului a postat totul pe o rețea socială
Cum s-a răzbunat o tânără după ce i-a fost refuzată programarea la gene: ,,Asta s-a...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce şi măriri de 90%
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Dispare numerarul? Decizia finală UE pentru plata cu BANCNOTE
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Este OBLIGATORIU pentru șoferii din România. Trebuie să ai acest obiect în mașină
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Boala care se întinde pe tot globul. Jumătate din populație e în pericol
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
De ce nu s-au căsătorit până acum Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu: „Durerea a fost cea care ne-a unit”
De ce nu s-au căsătorit până acum Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu: „Durerea a fost...
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și Vărsătorii sunt avantajați
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și...
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea