Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: horoscopul zilei de 6 aprilie 2018. Săgetătorii sunt stresați

Horoscop zilnic: horoscopul zilei de 6 aprilie 2018. Săgetătorii sunt stresați

De: Cancan 05/04/2018 | 10:00
Horoscop zilnic: horoscopul zilei de 6 aprilie 2018. Săgetătorii sunt stresați
Horoscopul zilnic pentru 9 aprilie 2018 lHoroscop zilnic. Horoscopul zilei de 8 aprilie 2018. Gemenii au probleme în cuplu

Horoscopul zilei de 6 aprilie 2018, aduce previziuni astrale pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărstăor, Pești. Horoscopul zilnic pentru 6 aprilie 2018 aduce vești mai puțin plăcute pentru cei născuți în zodia Săgetător. Horoscopul zilnic pentru 6 aprilie 2018 spune că nativii acestei zodii sunt foarte stresați și au nevoie de relaxare.

Astrologul Barbara Băcăuanu îți prezintă horoscopul zilei de 6 aprilie 2018
Astrologul Barbara Băcăuanu îți prezintă horoscopul zilei de 6 aprilie 2018

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu (foto) este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 6 aprilie 2018

Încearcă să te relaxezi mai mult, să nu-ți faci planuri pentru astăzi sau un program prea încărcat astfel încât să te poți ocupa mai mult de tine și de liniștea ta, fiindcă ai nevoie de o pauză. Este o zi potrivită pentru activități care nu te solicită prea mult. Poți organiza o ieșire cu prietenii sau poți face mult sport. Analizezi relația cu partenerul și încerci să afli ce anume vă ține împreună. Nu insista prea mult pe tema asta pentru că vor apărea curând informații care te vor lămuri.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 6 aprilie 2018

Una dintre ambițiile tale a fost dintotdeauna să fii independent financiar și ai și făcut eforturi în atingerea acestui obiectiv. Acum însă, indiferent cum stau lucrurile, e momentul să ai grijă de sănătatea ta. Organismul tău cere odihnă și relaxare. Încearcă să găsești o modalitate cât mai la îndemână și mai rapidă prin care să-i satisfaci aceste nevoi. În ultima perioadă relația de cuplu a avut destul de mult de suferit. Este un moment oportun pentru a discuta deschis și sincer despre subiectele tabu.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 6 aprilie 2018

O întâlnire cu o persoană deosebită te poate duce la concluzia că ai cam evitat în ultimul timp să-ți răspunzi sincer la unele întrebări legate de viața ta. Partenerul de viață îți poate solicita atenția sau ajutorul într-o problemă personală. Va fi o zi plină de evenimente și de activități pe care trebuie să le faci acasă sau pentru familie. Deși îți dorești o zi numai pentru tine și relaxare totală nu prea reușești fiindcă e posibil să fii invadat din toate părțile de prieteni și de  solicitări.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 6 aprilie 2018

Este posibil să pui o mare presiune pe tine din cauza faptului că ești nevoit să-ți neglijezi familia din cauza unor solicitări pe care ți le fac anumite persoane. Ei te înțeleg totuși. Nu te învinovăți și nu te judeca că ai muncit prea mult fiindcă tu chiar ești o persoană care se implică foarte mult emoțional în relațiile de familie. O stare meditativă te poate ajuta să te detașezi de tot ce e în jur și să-ți regăsești liniștea și puterea interioară. Vorbește despre emoțiile și sentimentele tale.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 6 aprilie 2018

Încearcă să te concentrezi mai mult pe ceea ce ai de făcut pentru tine și să nu te implici în activitățile celorlalți mai ales dacă nu ai experiență în domeniul respectiv. Pe parcursul zilei poți primi vești care modifică programul pe care l-ai făcut de dimineață. Încearcă sa nu folosești obiecte de uz caznic cu care nu ești familiarizat. Ai avut o săptămână bună pe plan professional, dar care te-a determinat să nu mai acorzi atenție familiei. Organizează o ieșire la munte pentru a-i împăca.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 6 aprilie 2018

Încrederea în sine este o virtute pe care ar fi bine să încerci să o dezvolți pentru a demonstra că ai toate capacitățile necesare pentru a avansa în carieră și pentru a fi recompensat. Este posibil să-ți faci planuri pentru vacanță sau să petreci toată ziua călătorind cu mintea. Dacă vei ieși în oraș e posibil să cunoști pe cineva. Dacă ești într-o relație și situația cu partenerul e tensionată, o cină romantică ar putea îmblânzi mult atmosfera sau o poate chiar transforma într-una foarte pasională.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 6 aprilie 2018

E posibil să primești azi o veste care nu te va încânta. Înainte să acționezi încearcă să te asiguri că ai cunoștință despre toate datele problemei. Dacă simți că ți-ai pierdut echilibrul caută cea mai bună variantă de a remedia situația. Sfatul astrelor este să ai puțin mai multă grijă de psihicul și de corpul tău. Înainte de a lua o decizie în ceea ce privește relația de cuplu ar fi indicat să te evaluezi pe tine mai întâi, să-ți conștientizezi nevoile reale și să-ți analizezi mai bine sentimentele.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 6 aprilie 2018

Erori de calculator sau erori în sistemul bancar îți pot transmite informații eronate despre finanțele tale. Verifică de două ori situația. E o zi destul de tensionată pe plan personal. Înainte de a te confrunta cu partenerul ar fi indicat sa te confrunți în primul rând cu propriile temeri legate de relație. Ai trecut printr-o perioadă de teste și de maturizare din punct de vedere relațional, iar dacă iubirea dintre voi este puternică sunt șanse mari ca relația să evolueze în bine și să se consolideze.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 6 aprilie 2018

Deși îți dorești să faci totul bine și să te folosești de toate calitățile pe care le ai, răbdarea îți va fi destul de mult pusă la încercare astăzi. Nu ceda totuși în fața oricărui obstacol. Te resimți destul de mult din punct de vedere fizic, energia ta este destul de scăzută, iar stresul acumulat în ultima vreme este una din cauzele acestor stări. Nu-i judeca prea mult pe cei din jur. Înainte de a face orice schimbare în plan relațional încearcă să analizezi și ceea ce ai făcut sau nu ai făcut tu.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 6 aprilie 2018

Comunicarea cu partenerul de viață sau cu familia este absolut esențială astăzi. Dacă lucrezi cu aparatura încearcă să fii puțin mai atent pentru a evita micile accidente.  Ai nevoie de aprecierea calităților și de încurajări din partea tuturor. Lasă copilul din tine să iasă la suprafață fiindcă numai așa vei și știi să le primești. Renunță puțin la nevoia ta de control sau de autocontrol dar și la aceea de a organiza viitorul. Trăiește clipa prezentă și petrece mai mult timp alături de cei dragi.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 6 aprilie 2018

Nu refuza invitația pe care ți-o fac prietenii tăi la evenimentul din aceasta seara fiindcă se va dovedi a fi o seară interesantă în care vei trăi și vei afla lucruri interesante. Dacă nu ai făcut un program pentru azi sigur vei avea ceva de făcut pentru că se anunță vizite neașteptate sau chiar o călătorie surpriză. După o săptămână încărcată din punct de vedere profesional și financiar te poți în sfârșit relaxa puțin. Pe de altă parte, încearcă să restabilești armonia în relația cu cei dragi.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 6 aprilie 2018

Chiar dacă ți-ai făcut planuri pentru astăzi încearcă să nu te lași iritat de un factor extern care le poate schimba. Relaxează-te și bucură-te oricum de schimbarea apărută. Ești tentat să-i condamni pe ceilalți pentru insuccesul sau suferințele tale. Fii sincer și încearcă să recunoști că tu ai fost cel care a luat deciziile. Pe de altă parte, o seară petrecută alături de cei dragi te poate ajuta să te relaxezi dar și să găsești anumite răspunsuri la frământările tale și chiar soluții pentru viitor.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Care sunt cele mai otrăvitoare PLANTE din România. Unele persoane le-au ținut acasă, în vaze, fără să știe cât de periculoase sunt
Care sunt cele mai otrăvitoare PLANTE din România. Unele persoane le-au ținut acasă, în vaze,...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea...
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele din Portul Tomis
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a trăit „Au fost restaurante care nu m-au primit. A căzut cerul pe mine.”
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din jur.
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Patru zodii care vor avea protecție de la Dumnezeu în luna mai 2024. Răul nu le poate atinge
Patru zodii care vor avea protecție de la Dumnezeu în luna mai 2024. Răul nu...
Secretul autorităților din toate buletinele românilor. Ce înseamnă, de fapt, ultima cifră din CNP
Secretul autorităților din toate buletinele românilor. Ce înseamnă, de fapt, ultima cifră din CNP
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la 7 ani
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la...
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute. Și-a mărit tariful pentru 2024
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Traian Băsescu a răbufnit: Nu are ce căuta în funcția de președinte al României
Traian Băsescu a răbufnit: Nu are ce căuta în funcția de președinte al României
Băsescu îl spulberă iar pe Geoană. Întrebarea la care trebuie să răspundă
Băsescu îl spulberă iar pe Geoană. Întrebarea la care trebuie să răspundă
„Armata OBLIGATORIE” în România!? Anunțul care bulversează milioane de români
„Armata OBLIGATORIE” în România!? Anunțul care bulversează milioane de români
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu:
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
Carmen Iohannis, lăudată de această dată pentru ținuta purtată. Cum s-a îmbrăcat în timpul unei vizite oficiale în Coreea de Sud
Carmen Iohannis, lăudată de această dată pentru ținuta purtată. Cum s-a îmbrăcat în timpul unei...
Horoscopul hindus. Ce spune, de fapt, ziua de naștere despre tine și capcanele de care să te ferești
Horoscopul hindus. Ce spune, de fapt, ziua de naștere despre tine și capcanele de care...
Fabrica uriașă din România care a fost cumpărată de străini. Făcea un produs adorat de oameni
Fabrica uriașă din România care a fost cumpărată de străini. Făcea un produs adorat de...