Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 12 mai 2018. Leii vor avea parte de controverse în relație

Publicat: 11/05/2018 | 21:00

Horoscopul zilei de 12 mai 2018 aduce previziuni astrale pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 12 mai 2018 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 12 mai 2018 spune că Leii vor avea parte de controverse în relație.

Astrologul Barbara Bacauanu
Astrologul Barbara Bacauanu va prezinta horoscopul zilei de 12 mai 2018

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu (foto) este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 12 mai 2018

Astăzi pot exista răsturnări de situație sau tu să reacționezi surprinzător, dar în a doua jumătate a zilei lucrurile se așază, iar tu ești mult mai calm! Există configurații astrale ce susțin relațiile, în sensul găsirii unui nou partener sau a luării unor hotărâri importante ce vă vizează pe amândoi. Cineva apropiat îți propune o colaborare! Pot exista unele restricții materiale sau discuții ce vizează finanțele, dar tocmai asta este și provocarea cea mare, de a ajunge acolo unde ți-ai propus.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 12 mai 2018

Unele proiecte pe care le-ai început cu puțin timp în urmă dau semne că stagnează! Nu o lua ca pe o înfrângere sau ca pe o dezamăgire și fii cu băgare de seamă la toți pașii pe care i-ai făcut până în prezent. Vei descoperi o verigă lipsă care odată înlocuită va face lumină în buna desfășurare a lucrurilor! Apelează la capacitățile tale de lider pentru a îi coordona și motiva și pe cei cu care lucrezi! Veștile bune vin de la o persoană pe care ai ignorat-o sau pe care ai subestimat-o!

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 12 mai 2018

În ultimul timp ți se pare că munca pe care o depui este mai ușoară sau că poți ajunge mai repede la unele țeluri pe care ți le-ai propus. Identifică atitudinea sau starea de spirit care au condus la aceste aspecte și menține continuitatea în ceea ce faci. Este o zi bună pentru introspecție și pentru accesarea unor informații interioare de valoare! De tine depinde de sensul pe care îl vei da lor de-acum înainte!

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 12 mai 2018

Nu încerca să îți impui punctul de vedere astăzi, deoarece s-ar putea ca cei din jur să se simtă ofensați sau să se întoarcă împotriva ta! Explică cu tact ceea ce dorești să se întâmple și încearcă să faci echipă cu cei cu care lucrezi! Pot apărea cheltuieli pe care nu le-ai prevăzut, ceea ce îți creează unele frustrări, dar nu te lăsa copleșit! Ceea ce pierzi azi va fi pus în curând la loc printr-o oportunitate ce va veni către tine cât de curând!

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 12 mai 2018

Astăzi pot exista controverse între tine și persoana iubită. Îți dorești libertate în unele privințe, iar limitele impuse te ambiționează să procedezi tocmai invers decât ți se cere! Pentru serenitatea voastră și pentru buna desfășurare a lucrurilor, încearcă să rezolvați problemele înainte de venirea serii. Dacă ești deschis și sincer, mai mult ca sigur că interlocutorul îți va înțelege starea de spirit!

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 12 mai 2018

Pot apărea situații neprevăzute în planurile pe care ți le-ai făcut! Nu te necăji, orice rău este spre bine, iar toate se întâmplă cu un motiv anume! Menține-ți focusul pe familie, pe cei dragi și pe cămin, deoarece sentimentele de căldură, de dragoste și de intimitate de care ai nevoie în acest moment vin din această zonă! Spre seară, dă o raită prin magazinele preferate, ai putea să găsești ceea ce îți doreai demult la un preț foarte mic!

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 12 mai 2018

Este o zi favorabilă în care să inițiezi o discuție față în față cu persoana pe care o iubești. Este un sentiment în sufletul tău care se cere eliberat, iar odată ce o să o faci lucrurile dintre voi se vor manifesta și mai puternic! Fii sincer până la capăt și nu îți fie frică de afirmații, celălalt îți va aprecia intențiile și deschiderea! Dacă o situație de la locul de muncă te nemulțumește a venit momentul să o abordezi cu un superior! Totul se va lega și se va aranja ca în piesele unui puzzle!

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 12 mai 2018

Deții resursele succesului, dar nu uita că valoarea ce va cântări cel mai mult în cazul unei comparații cu oameni la fel de pregătiți va fi calitatea! Dacă ești în fața unor investiții masive, a unor achiziții de zile mari sau poate a unei tranzacții majore cu efecte pe termen lung, atenție la ce semnezi! Șansele de reușită într-o confruntare aprinsă sunt de partea ta astăzi, ca atare profită de vântul prielnic de care te bucuri pentru a-ți face dreptate!

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 12 mai 2018

Dacă azi nu găsești în tine argumentele necesare pentru a atrage o reușită pentru care lupți din răsputeri, este indicat să o amâni pentru altă dată. Nu ești în cea mai bună formă, iar tot ce ți-ai dori este să fii lăsat în pace. Roagă-i pe cei care țin la tine să-ți respecte dorința de izolare. Chiar dacă nu te aștepți, este posibil să-ți parvină o sumă de bani de la cineva pe care l-ai ajutat cândva. O faptă bună este întotdeauna răsplătită!

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 12 mai 2018

Chiar dacă azi faci un compromis, dându-i celuilalt, pe moment, victoria, fii sigur că îți vei lua revanșa cu prima ocazie, deci gândește pe termen lung! Veștile care sosesc de departe te irită, pentru că nu auzi ceea ce ai fi dorit să auzi: conflicte, divorțuri, neînțelegeri sau certuri între oameni dragi! Fii atent la o situație privind un proiect pe care visezi să-l pui în practică, este generator de anxietăți atunci când vine vorba de bani.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 12 mai 2018

Azi, partea mai puțin plăcută vine din faptul că toată agenda ți se poate da peste cap, intervenind necesitatea de a face tot felul de drumuri. Chiar dacă taci și înghiți, suporți o situație care te dezavantajează clar, spune da unor condiții! Consideră că orice mare scop necesită sacrificii. Simți nevoia să te înconjori de persoane cu un efect tonic asupra ta și dacă privești în jur, descoperi prieteni buni care îți sunt alături necondiționat.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 12 mai 2018

Cum umorul nu prea te caracterizează azi, ai tendința de a reacționa negativ, cu lacrimi, depresie, apatie și izolare, fapt ce ți-ar putea atrage critici! Dacă simți că nu poți gândi limpede în miezul evenimentelor agitate din jurul tău, caută un loc doar al tău, departe de lume, în care să te reculegi. Totuși, azi găsești multă compatibilitate în omul cu care îți împarți viața. Deoarece formați un tot unitar bine închegat, nu ai decât motive de bucurie.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOPUL SĂPTĂMÂNAL 14-20 MAI 2018

Citește și...