Home » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 14 septembrie 2019. Lună Plină în zodia Pești

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 14 septembrie 2019. Lună Plină în zodia Pești

De: A.N. 13/09/2019 | 20:00
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 14 septembrie 2019. Lună Plină în zodia Pești
Horoscopul zilei de 14 septembrie spune că va fi Lună Plină în zodia Pești

Horoscopul zilei de 14 septembrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 14 septembrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 14 septembrie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Pești vor avea parte de formarea aspectului de Lună Plină întocmai în semnul lor, cu impact asupra personalității.

Luna Plină aduce, la modul general, încheierea unei etape de viață și culegerea roadelor, iar faptul că se formează în zodia Pești vorbește de multă emoție, multe trăiri interioare, dar și multă fantezie, vis și iluzie. Se pot încheia contexte deschise la începutul lunii martie a acestui an, atunci când s-a format Luna Nouă în zodia Pești. Axa Pești-Fecioară este puternic activată acum și ne cere să păstrăm echilibrul între visare și acțiune pentru că putem fi luați de val și putem comite erori pe care mai târziu să le regretăm. Situații din trecut, persoane, evenimente pot reveni în viața noastră, însă nu pentru a ne constitui viitorul, ci mai degrabă pentru a digera un context și a învăța o lecție. Impactul acestei lunații din zodia Pești se manifestă puternic pe o perioadă de două săptămâni de acum înainte.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 14 septembrie 2019

Cei născuți în zodia Berbec vor avea ocazia la această Lună Plină să se desprindă de trecut și să-și vindece răni profunde, vechi. O serie de secrete pot ieși acum la suprafață, nativii pot afla adevăruri dureroase, însă este moment de vindecare. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi atenționează că pot fi deosebit de confuzi în această perioadă, însă nu trebuie să se lase impactați de gânduri și apăsări sufletești.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 14 septembrie 2019

Pentru cei născuți în zodia Taur Luna Nouă aduce încheierea unei etape legate de prieteni și planuri personale. Nativii trebuie să-și redefinească niște priorități și trebuie să fie mai atenți cui își declară sentimentele. Se pot iluziona ușor în privința unei relații. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere să fie mai raționali în conturarea viitorului.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 14 septembrie 2019

Cei născuți în zodia Gemeni sunt puternic impactați de Luna Plină în sectorul carierei. Unii nativi pot încheia un episod profesoinal și pot trece la alt nivel, în timp ce alții pot decide că a venit momentul să-și reconstruiască mult mai rațional și cu mai multă luciditate niște obiective profesionale. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi atenționează că imaginea pe care o afișează în fața celorlalți s-ar putea să nu-i reprezinte. Posibile dialoguri și declarații de dragoste.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 14 septembrie 2019

Cei născuți în zodia Rac vor avea ocazia acum să încheie o etapă legată de principii de viață, spiritualitate, filozofie. Tot ceea ce nu-i mai reprezintă, nativii vor putea lăsa în spate. Cei care visează la un nou loc de muncă, ar trebui să-și facă planuri realiste și, cel mai probabil, să urmeze niște cursuri de dezvoltare Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere să aibă mai multă grijă la sănătate.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 14 septembrie 2019

Pentru cei născuți în zodia Leu, această Lună Plină aduce încheierea unei etape legată de sectorul financiar. Nativii pot culege roadele unor demersuri făcute împreună cu persoana iubită, cu familia, pot intra în posesia unei moșteniri. De asemenea, o serie de situații vechi pot reveni în actualitate, se pot afla secrete și adevăruri. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi avertizează că pot reveni în viața lor persoane din trecut și este nevoie de multă luciditate pentru a nu cădea în capcane sentimentale și nu numai.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 14 septembrie 2019

Luna Plină din Pești va impacta inevitabil sectorul partenerial și al parteneriatelor. Cei născuți în zodia Fecioară pot încheia un mariaj, o relație care nu-i mai reprezintă, posibil de natură karmică. De asemenea, în sectorul profesional și al afacerilor, nativii pot culege roadele unui contract de colaborare, de asociere. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să evite să se iluzioneze cu privire la un posibil nou viitor partener de viață.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 14 septembrie 2019

Cei din zodia Balanță pot avea parte de încheierea unei situații legate de locul de muncă, însă sunt sfătuiți să nu ia această decizie radicală decât dacă au ceva sigur în altă parte. Nativii care s-au confruntat cu probleme de sănătate ar face bine să meargă la un medic pentru a obține tratamentul necesar. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să fie foarte atenți la persoanele care le intră în viață acum deoarece pot avea impact karmic și lecțiile karmice nu sunt neapărat și pozitive.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 14 septembrie 2019

Luna Plină din Pești vine cu încheierea unui episod care vizează viața sentimentală. Astfel, cei din zodia Scorpion pot termina o relație sentimentală care nu mai funcționa sau, în căsătorii și în cuplurile de lungă durată, solide, pot afla vestea că vor deveni părinți. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește s-și exploreze și exploateze la maxim resursele artistice pentru că pot avea succes.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 14 septembrie 2019

O situație care vizează familia și relația cu membrii familiei se poate încheia pentru cei din zodia Săgetător odată cu această Lună Plină. Nativi pot reuși să treacă la un alt nivel de comunicare cu cei dragi sau, de la caz la caz, să intre în posesia unei moșteniri sau își pot cumpăra, pot vinde o casă, își pot schimba domiciliul. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi atenționează că pot avea parte de coflicte majore cu cei din jur.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 14 septembrie 2019

Pentru nativii din zodia Capricorn Luna Plină vine cu dialoguri importante, esențiale în urma cărora se pot încheia sau reedita relații. Moment de vindecare a unei traume din copilărie sau care vizează relația cu familia. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poatea duce ocazia de a pleca în călătorii spirituale, deplasări încărcate de emoție și de profunzime sufletească.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 14 septembrie 2019

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de încheierea unui capitol și culegerea roadelor în sectorul financiar, al banilor munciți. Posibil ca un contract să ia sfârșit și nativii să fie remunerați sau să primească sarcini noi și salariul să crească corespunzător. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește să-și canalizeze mai mult atenția pe propriile lor pasiuni și hobby-uri deoarece pot face bani în acest mod.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 14 septembrie 2019

Luna Plină se formează întocmai în semnul lor, iar cei născuți în zodia Pești vor avea parte de o perioadă foarte impactantă în ceea ce privește viața personală, principiile lor și va fi absolut necesar să găsească un echilibrul între ei și ceilalți, între visele și fanteziile lor și realitatea înconjurătoare. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi atenționează că își pot face iluzii nefondate și le cere să nu se avânte în neant, indiferent ce înseamnă asta.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 9 – 15 SEPTEMBRIE 2019. SCORPIONII POT AFLA SECRETE MAJORE DIN TRECUT

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA SEPTEMBRIE 2019

Tags:
Parteneri
Mirela Vaida, dărâmată după ce a pierdut sarcina! A ajuns la spital, iar medicii i-au dat vestea pe care nu își dorea să o audă: „Mi-am dat seama că nu…”
Mirela Vaida, dărâmată după ce a pierdut sarcina! A ajuns la spital, iar medicii i-au...
Cât costă inelul cumpărat de Armin Nicoară, iubitei sale Claudia Puican. Familia a rămas fără cuvinte când a auzit suma dată
Cât costă inelul cumpărat de Armin Nicoară, iubitei sale Claudia Puican. Familia a rămas fără...
Irinel Columbeanu, primele declarații despre o ÎMPĂCARE cu Monica Gabor, după despărțirea ei de Mr. Pink. Răsturnare de situație!
Irinel Columbeanu, primele declarații despre o ÎMPĂCARE cu Monica Gabor, după despărțirea ei de Mr....
FOTO. Fiul lui Laurențiu Reghecampf se iubește cu o celebră gimnastă din România! Cum arată tânăra
FOTO. Fiul lui Laurențiu Reghecampf se iubește cu o celebră gimnastă din România! Cum arată...
Marea gimnastă a ţării rupe tăcerea după Olimpiadă:
Marea gimnastă a ţării rupe tăcerea după Olimpiadă: "Am fost goală cu medicul peste mine....
Incredibil cine e, de fapt, bărbatul care a ucis în trafic un tânăr pe trotinetă, în București
Incredibil cine e, de fapt, bărbatul care a ucis în trafic un tânăr pe trotinetă,...
Monica Tatoiu: ‹‹Tata castiga 85.000 de lei pe luna cand o Dacie era 50.000 de lei››
Monica Tatoiu: ‹‹Tata castiga 85.000 de lei pe luna cand o Dacie era 50.000 de...
Antonia, copleşită de suferinţă: „E greu să știu că nu se simte bine și nu îi sunt alături”
Antonia, copleşită de suferinţă: „E greu să știu că nu se simte bine și nu...
Mașini SH în rate. Prețuri adaptate buzunarului românilor
Mașini SH în rate. Prețuri adaptate buzunarului românilor
Nu s-a ales doar cu premiul și trofeul Survivor România 2021, ci și cu un băiețel! El e Zanni Jr.: ”Să vii să-ți iei copilul” Cine e MAMA:
Nu s-a ales doar cu premiul și trofeul Survivor România 2021, ci și cu un...
Femeia cu cea mai mare gură din lume. Poate să mănânce o porție întreagă de cartofi dintr-o dată
Femeia cu cea mai mare gură din lume. Poate să mănânce o porție întreagă de...
Loredana Groza, senzație pe plajă cu un costum de baie minuscul. Cum arată vedetele pe plajă
Loredana Groza, senzație pe plajă cu un costum de baie minuscul. Cum arată vedetele pe...
Adevărata cauză a morții! Ce au găsit în sângele Adrianei Bunea, profesoara decedată după rapel
Adevărata cauză a morții! Ce au găsit în sângele Adrianei Bunea, profesoara decedată după rapel
Manevrele meschine COVID-19. Cum se fură bani de la familiile pacienților infectați
Manevrele meschine COVID-19. Cum se fură bani de la familiile pacienților infectați
Mihai Albu iubește din nou! Cine este femeia care a înlocuit-o pe Iulia Albu. Bombă în showbiz
Mihai Albu iubește din nou! Cine este femeia care a înlocuit-o pe Iulia Albu. Bombă...
Momentul în care tânărul cu trotineta este lovit mortal de o maşină, după ce motociclistul îi dă cu casca în cap - VIDEO
Momentul în care tânărul cu trotineta este lovit mortal de o maşină, după ce motociclistul...
Dovada clară că Laurenţiu Reghecampf a divorţat. S-a dat de gol imediat după vacanţa din Grecia, cu amanta
Dovada clară că Laurenţiu Reghecampf a divorţat. S-a dat de gol imediat după vacanţa din...
BANCUL ZILEI – Bătrânel răsfățat de nevasta de 19 ani
BANCUL ZILEI – Bătrânel răsfățat de nevasta de 19 ani
Singurul loc din România unde bărbații au câte patru neveste. Tinerele sunt alese după culoarea părului: Dacă are păr blond…
Singurul loc din România unde bărbații au câte patru neveste. Tinerele sunt alese după culoarea...
Alertă meteo ANM Cod Roșu! Vine urgia în România în următoarele ore. Va fi prăpăd cu furtuni și vijelii puternice
Alertă meteo ANM Cod Roșu! Vine urgia în România în următoarele ore. Va fi prăpăd...
Anamaria Prodan a recunoscut că a DIVORȚAT! BOMBA anului în showbiz
Anamaria Prodan a recunoscut că a DIVORȚAT! BOMBA anului în showbiz
S-a parafat cel mai mare contract din istoria televiziunii. 900 de milioane de dolari
S-a parafat cel mai mare contract din istoria televiziunii. 900 de milioane de dolari
DOLIU NAȚIONAL: A murit unul dintre cei mai mari profesori din România!
DOLIU NAȚIONAL: A murit unul dintre cei mai mari profesori din România! "Dispariţia sa prematură...
Surpriză de proporții în aplicația Waze. O poți folosi chiar acum
Surpriză de proporții în aplicația Waze. O poți folosi chiar acum
Ce se întâmplă la 7 ani de la decesul lui Szobi Cseh. Strigătul de disperare al fiului celui mai cunoscut cascador român EXCLUSIV
Ce se întâmplă la 7 ani de la decesul lui Szobi Cseh. Strigătul de disperare...
Nervii şi orgoliul în trafic, pericol serios. Cum o agresiune între un motociclist şi un bărbat pe trotinetă s-a încheiat cu un deces
Nervii şi orgoliul în trafic, pericol serios. Cum o agresiune între un motociclist şi un...
Irinel Columbeanu a dezvăluit public ce se întâmplă între el și Monica Gabor: „Credeți-mă că e foarte bine”
Irinel Columbeanu a dezvăluit public ce se întâmplă între el și Monica Gabor: „Credeți-mă că...
BAYWATCH - Azi trăiește pe străzi și caută în gunoaie: „Nu mă spăl pentru a nu fi siluită”
BAYWATCH - Azi trăiește pe străzi și caută în gunoaie: „Nu mă spăl pentru a...
FOTO. Transformarea milionarului care o plimba pe Daniela Crudu cu elicopterul la vila lui! Ioan Neculaie, aproape imposibil de recunoscut pe litoral
FOTO. Transformarea milionarului care o plimba pe Daniela Crudu cu elicopterul la vila lui! Ioan...
Are corp de adolescentă, deși are 46 de ani. Cum arată când se întoarce cu fața e incredibil
Are corp de adolescentă, deși are 46 de ani. Cum arată când se întoarce cu...
N-au ținut cont că-s în public și au dat frâu liber imaginației! Două vedete, scene interzise pe plajă în Mykonos
N-au ținut cont că-s în public și au dat frâu liber imaginației! Două vedete, scene...
Rezultate Loto 6 din 49 joi, 5 august 2021: Numerele extrase - Joker, Noroc LIVE Premiu de aproape 6 milioane euro la Joker!
Rezultate Loto 6 din 49 joi, 5 august 2021: Numerele extrase - Joker, Noroc LIVE...
INDEXUL milionarilor la bursă din România. Cine sunt cei 88 de bărbaţi şi 12 femei
INDEXUL milionarilor la bursă din România. Cine sunt cei 88 de bărbaţi şi 12 femei
Cum a reuşit un antreprenor să transforme o afacere în pragul falimentului într-unul dintre cele mai iubite branduri de încălţăminte din lume. Milioane de oameni poartă astăzi pantofii săi
Cum a reuşit un antreprenor să transforme o afacere în pragul falimentului într-unul dintre cele...
"Să înjure Laurențiu? Copiii? Pe mine??!" Prodanca, noi dezvăluiri despre căsnicia cu Reghe
ȘOCANT! Cum făceau amor femeile în URSS
ȘOCANT! Cum făceau amor femeile în URSS
Fotografii în exclusivitate cu Nicu Ceaușescu înainte să moară
Fotografii în exclusivitate cu Nicu Ceaușescu înainte să moară