Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 14 septembrie 2019. Lună Plină în zodia Pești

Autor: A.N.
Publicat: 13/09/2019 | 20:00
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 14 septembrie 2019. Lună Plină în zodia Pești

Horoscopul zilei de 14 septembrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 14 septembrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 14 septembrie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Pești vor avea parte de formarea aspectului de Lună Plină întocmai în semnul lor, cu impact asupra personalității.

Luna Plină aduce, la modul general, încheierea unei etape de viață și culegerea roadelor, iar faptul că se formează în zodia Pești vorbește de multă emoție, multe trăiri interioare, dar și multă fantezie, vis și iluzie. Se pot încheia contexte deschise la începutul lunii martie a acestui an, atunci când s-a format Luna Nouă în zodia Pești. Axa Pești-Fecioară este puternic activată acum și ne cere să păstrăm echilibrul între visare și acțiune pentru că putem fi luați de val și putem comite erori pe care mai târziu să le regretăm. Situații din trecut, persoane, evenimente pot reveni în viața noastră, însă nu pentru a ne constitui viitorul, ci mai degrabă pentru a digera un context și a învăța o lecție. Impactul acestei lunații din zodia Pești se manifestă puternic pe o perioadă de două săptămâni de acum înainte.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 14 septembrie 2019

Cei născuți în zodia Berbec vor avea ocazia la această Lună Plină să se desprindă de trecut și să-și vindece răni profunde, vechi. O serie de secrete pot ieși acum la suprafață, nativii pot afla adevăruri dureroase, însă este moment de vindecare. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi atenționează că pot fi deosebit de confuzi în această perioadă, însă nu trebuie să se lase impactați de gânduri și apăsări sufletești.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 14 septembrie 2019

Pentru cei născuți în zodia Taur Luna Nouă aduce încheierea unei etape legate de prieteni și planuri personale. Nativii trebuie să-și redefinească niște priorități și trebuie să fie mai atenți cui își declară sentimentele. Se pot iluziona ușor în privința unei relații. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere să fie mai raționali în conturarea viitorului.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 14 septembrie 2019

Cei născuți în zodia Gemeni sunt puternic impactați de Luna Plină în sectorul carierei. Unii nativi pot încheia un episod profesoinal și pot trece la alt nivel, în timp ce alții pot decide că a venit momentul să-și reconstruiască mult mai rațional și cu mai multă luciditate niște obiective profesionale. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi atenționează că imaginea pe care o afișează în fața celorlalți s-ar putea să nu-i reprezinte. Posibile dialoguri și declarații de dragoste.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 14 septembrie 2019

Cei născuți în zodia Rac vor avea ocazia acum să încheie o etapă legată de principii de viață, spiritualitate, filozofie. Tot ceea ce nu-i mai reprezintă, nativii vor putea lăsa în spate. Cei care visează la un nou loc de muncă, ar trebui să-și facă planuri realiste și, cel mai probabil, să urmeze niște cursuri de dezvoltare Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere să aibă mai multă grijă la sănătate.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 14 septembrie 2019

Pentru cei născuți în zodia Leu, această Lună Plină aduce încheierea unei etape legată de sectorul financiar. Nativii pot culege roadele unor demersuri făcute împreună cu persoana iubită, cu familia, pot intra în posesia unei moșteniri. De asemenea, o serie de situații vechi pot reveni în actualitate, se pot afla secrete și adevăruri. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi avertizează că pot reveni în viața lor persoane din trecut și este nevoie de multă luciditate pentru a nu cădea în capcane sentimentale și nu numai.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 14 septembrie 2019

Luna Plină din Pești va impacta inevitabil sectorul partenerial și al parteneriatelor. Cei născuți în zodia Fecioară pot încheia un mariaj, o relație care nu-i mai reprezintă, posibil de natură karmică. De asemenea, în sectorul profesional și al afacerilor, nativii pot culege roadele unui contract de colaborare, de asociere. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să evite să se iluzioneze cu privire la un posibil nou viitor partener de viață.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 14 septembrie 2019

Cei din zodia Balanță pot avea parte de încheierea unei situații legate de locul de muncă, însă sunt sfătuiți să nu ia această decizie radicală decât dacă au ceva sigur în altă parte. Nativii care s-au confruntat cu probleme de sănătate ar face bine să meargă la un medic pentru a obține tratamentul necesar. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să fie foarte atenți la persoanele care le intră în viață acum deoarece pot avea impact karmic și lecțiile karmice nu sunt neapărat și pozitive.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 14 septembrie 2019

Luna Plină din Pești vine cu încheierea unui episod care vizează viața sentimentală. Astfel, cei din zodia Scorpion pot termina o relație sentimentală care nu mai funcționa sau, în căsătorii și în cuplurile de lungă durată, solide, pot afla vestea că vor deveni părinți. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește s-și exploreze și exploateze la maxim resursele artistice pentru că pot avea succes.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 14 septembrie 2019

O situație care vizează familia și relația cu membrii familiei se poate încheia pentru cei din zodia Săgetător odată cu această Lună Plină. Nativi pot reuși să treacă la un alt nivel de comunicare cu cei dragi sau, de la caz la caz, să intre în posesia unei moșteniri sau își pot cumpăra, pot vinde o casă, își pot schimba domiciliul. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi atenționează că pot avea parte de coflicte majore cu cei din jur.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 14 septembrie 2019

Pentru nativii din zodia Capricorn Luna Plină vine cu dialoguri importante, esențiale în urma cărora se pot încheia sau reedita relații. Moment de vindecare a unei traume din copilărie sau care vizează relația cu familia. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poatea duce ocazia de a pleca în călătorii spirituale, deplasări încărcate de emoție și de profunzime sufletească.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 14 septembrie 2019

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de încheierea unui capitol și culegerea roadelor în sectorul financiar, al banilor munciți. Posibil ca un contract să ia sfârșit și nativii să fie remunerați sau să primească sarcini noi și salariul să crească corespunzător. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește să-și canalizeze mai mult atenția pe propriile lor pasiuni și hobby-uri deoarece pot face bani în acest mod.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 14 septembrie 2019

Luna Plină se formează întocmai în semnul lor, iar cei născuți în zodia Pești vor avea parte de o perioadă foarte impactantă în ceea ce privește viața personală, principiile lor și va fi absolut necesar să găsească un echilibrul între ei și ceilalți, între visele și fanteziile lor și realitatea înconjurătoare. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi atenționează că își pot face iluzii nefondate și le cere să nu se avânte în neant, indiferent ce înseamnă asta.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 9 – 15 SEPTEMBRIE 2019. SCORPIONII POT AFLA SECRETE MAJORE DIN TRECUT

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA SEPTEMBRIE 2019

Citește și...