Home » Horoscop » Horoscop săptămânal 9 – 15 septembrie 2019. Scorpionii pot afla secrete majore din trecut

Horoscop săptămânal 9 – 15 septembrie 2019. Scorpionii pot afla secrete majore din trecut

De: Loredana T. 05/09/2019 | 12:28
Horoscop săptămânal 9 – 15 septembrie 2019. Scorpionii pot afla secrete majore din trecut
Scorpionii pot afla secrete majore din trecut

Cancan îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 9 – 15 septembrie 2019, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru perioada 9 – 15 septembrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în perioada 9 – 15 septembrie 2019 se numără și zodia Scorpion care poate afla secrete din trecut de natură să le schimbe percepții și direcții în viață.

Săptămâna 9 – 15 septembrie 2019 este deosebit de impactantă pentru toată lumea grație tranzitelor sale. Pe data de 14 septembrie 2019 va avea loc fenomenul de Lună Plină, care se va produce în zodia Pești, acolo unde se află și Luna Neagră, tentația, dependența, viciul, karma negativă, sexualitatea extremă, și ne va aduce un tumult al emoțiilor, stări de introspecție și chiar mânie interioară. O etapă din viață se va încheia la această lunație, vom culege roadele și ne vom pregăti pentru a deschide un alt capitol.

Tot pe data de 14 septembrie 2019, Mercur, planeta comunicării, a rațiunii, a tranzacțiilor și negocierilor, va intra în zodia Balanță, împreună cu Venus, planeta iubirii și a banilor, care va tranzita zodia sa de domiciliu, Balanță, și va fi puternică. Aceste tranzite vor amplifica dorința de a vorbi despre noi, despre ceea ce simțim, de a ne declara sentimentele și de a căuta esența dragostei, de a căuta profunzimea în iubire.

La modul general, în săptămâna 9 – 15 septembrie 2019 vom simți nevoia de iubire, ne vom dori să iubim și să fim iubiți, iar atenția o vom întoarce către noi, către interiorul nostru. De asemenea, vom fi mai înclinați către distracție și satisfacerea poftelor și plăcerilor.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 9 – 15 septembrie 2019

Cei născuți în zodia Berbec vor avea parte de o schimbare remarcabilă la locul de muncă și este momentul pentru trecerea într-o nouă etapă, aspect favorizat de Luna Plină și de Marte, întocmai guvernatorul lor, care le tranzitează casa muncii și a sănătății. Atenție la sănătate pentru că va fi nevoie de mai multă responsabilitate și mai multă odihnă. Pe de altă parte, Venus și Marte își dau mâna pe casa parteneriatelor și a căsătoriei, iar pentru acești nativi tranzitul va aduce clarificarea unei situații sentimentale. Va fi momentul discuțiilor în cuplu, momentul în care nativii își vor recunoaște sentimentelea. Impactul va cădea și în sectorul profesional, iar Berbecii vor avea șanse mari să negocieze contracte și să semneze noi parteneriate.

Horoscop săptămânal Taur: 9 – 15 septembrie 2019

O serie de schimbări în plan sentimental pot apărea în această săptămână și nu este exclus ca cei născuți în zodia Taur să facă un pas important în definirea unei povești de iubire. Totodată, o relație de prietenie se poate transforma într-o relație de iubire și Luna Plină poate favoriza acest aspect. De asemenea, poate aduce încheierea unei relații de prietenie și definirea de noi scopuri și obiective, de noi planuri de viitor. Atenție! O serie de secrete pot ieși la iveală acum. Venus și Mercur, în conjuncție pe casa muncii și a sănătății, vor aduce o mare motivație pentru îndeplinirea sarcinilor profesionale, dar totodată și o nevoie de independență profesională. Înclinația către un stil de viață sănătos și, totodată, preocuparea pentru propria persoană și pentru aspectul fizic, vor trezi pofta de sport, de a ține o dietă, de a face o schimbare de look.

Horoscop săptămânal Gemeni: 9 – 15 septembrie 2019

Faza de Lună Nouă se va produce pe casa carierei și poate aduce pentru cei născuți în zodia Gemeni încheierea unei etape profesionale, mai ales în cazul nativilor care nu mai sunt mulțumiți de locul de muncă actual. Pentru nativi va fi o perioadă dificilă deoarece nimic nu-i mai satisface, nimic nu-i mai bucură și vor dori să se detașeze de tot ceea ce-i înconjoară, aspect care va fi aproape imposibil. Este o săptămână de revoltă, iar Venus și Mercur în conjuncție pe casa iubirii vor aduce discuții importante, chiar radicale cu partenerul. Gemenii nu vor mai dori să fie folosiți și vor scoate la iveală toate nemulțumirile care le-au marcat ultima perioadă din viață.

Horoscop săptămânal Rac: 9 – 15 septembrie 2019

Pentru nativii din zodia Rac această săptămână aduce o dorință profundă de întoarcere sau de descoperire a spiritualității. O serie de principii de viață se pot schimba acum, iar nativii se pot simți dintr-o dată singuri și izolați în lumea lor. Recomandarea este să-și asculte intuiția și să dea frâu liber simțămintelor interioare. Cu Venus și Mercur în conjuncție pe casa familiei, vedem ca Racii să se detașeze de o situație legată de cei dragi, să dorească să se îndepărteze de ceva care nu-i mai reprezintă. Unii pot rupe o relație de rudenie, în timp ce alții își pot schimba domiciliul, pot pleca de acasă, mai ales dacă locuiesc cu părinții.

Horoscop săptămânal Leu: 9 – 15 septembrie 2019

Cei născuți în zodia Leu vor avea șansa de a face schimbări legate de sectorul financiar. Faza de Lună Plină le poate aduce încheierea unei etape și intrarea în posesia unei sume de bani, a unei moșteniri, aprobarea unui credit, finalizarea unui partaj. Nativii care au de recuperat datorii, cel mai probabil vor intra în posesia lor în această perioadă. Pe de altă parte, conjuncția Venus-Mercur pe casa comunicării, a studiului și a călătoriilor le aduce acestor nativi ocazia de a da un examen și a obține o diplomă sau, din contră, dorința de a se înscrie la noi cursuri. De asemenea, se conturează acum ocazia de a pleca într-o vacanță acum, cel mai probabil alături de persoana iubită, însă poate fi vorba și de o vizită la rude, de o împăcare cu cineva drag aflat la distanță. Atenție! O serie de secrete sentimentale pot ieși la suprafață acum!

Horoscop săptămânal Fecioară: 9 – 15 septembrie 2019

Pentru cei născuți în zodia Fecioară această săptămână este foarte bună din toate punctele de vedere, luând în calcul și faptul că Soarele, energia, și Marte, acțiunea, se află în zodia lor și sunt implicate în producerea fazei de Lună Plină. Mai exact, această Lună Plină șe va aduce, cel mai probabil, noi începuturi în plan sentimental și nu este exclus ca cei aflați în relații de lungă durată să se gândească la căsătorie, iar cei singuri să înceapă o nouă poveste de dragoste. Atenție, însă, la acele reații care nu mai funcționează pentru că acum se vor încheia, dar nativii vor simți totul ca o eliberare. Pe de altă parte, întreaga săptămână aduce influențe benefice legate de sectorul muncii și nu este exclus ca nativii să încheie un contract, un parteneriat profitabil care să le aducă îmbunătățirea veniturilor pe termen lung.

Horoscop săptămânal Balanță: 9 – 15 septembrie 2019

Săptămâna debutează cu stări de conflict interior, de frustrare, de nemulțumire sentimentală, însă toate acestea se vor dizolva imediat ce planeta guvernatoare, Venus, va intra în zodia Balanță. Nu spunem că va fi o perioadă ușoară, însă dacă cei născuți în zodia Balanță vor deveni mai conștienți de ei înșiși, vor exprima sentimentele, vor vorbi despre trăirile lor, se vor întoarce la spiritualitate și credință, atunci este posibil ca situațiile cu care se confruntă să fie depășite mai ușor. Luna Plină poate încheia o etapă la locul de muncă, însă dacă va fi percepută ca suferință, atunci este posibil ca și starea de sănătate să fie afectată. Se cere multă prudență în toate acțiunile care pot viza, direct sau indirect, sănătatea. În plan sentimental, este momentul să se lase în spate o poveste de iubire pentru că în această lună există șanse mari ca alta să înceapă.

Horoscop săptămânal Scorpion: 9 – 15 septembrie 2019

În prima parte a săptămânii, nativii pot avea parte de situații avantajoase financiar și chiar recunoaștere publică. Este un răstimp bun entru examene și călătorii. Luna Plină se va forma pe casa iubirii, iar cei născuți în zodia Scorpion pot încheia un capitol în acest sens, mai ales dacă la mijloc au fost neînțelegeri, secrete și minciuni, deoarece acestea, prin conjuncția Lună-Lună Neagră (guvernatoarea Scorpionilor), pot ieși la suprafață acum. Vor fi cazuri în care nativii pot fi șantajați emoțional, pot afla de existența unei relații extraconjugale sau de existența unui copil dintr-o altă relație. Cei singuri pot fi tentați să ducă totul la extrem și să se lase prinși într-o aventură erotică care le va aduce, cel mai probabil, suferință. Venus și Mercur vor face conjuncție pe casa subconștientului și a trecutului și din această postură pot scoate la iveală, pot aduce la masa rotundă situații profunde, karmice care, însă, își vor găsi și vindecarea prin comunicare și dialog.

Horoscop săptămânal Săgetător: 9 – 15 septembrie 2019

Nativi din zodia Săgetător vor încheia o etapă ce ține de locuință și familie odată cu Luna Plină. Poate fi vorba de o relocare, de o mutare, de o schimbare de domiciliu benefică, însă și de obținerea unor avantaje din partea familiei, cel mai probabil, din partea părinților. Pentru unii este momentul să-și urmeze o pasiune, un hobby să le devină sursă de venit. Mercur și Venus în conjuncție pe casa prietenilor și a planurilor de viitor va susține acest aspect și nu este exclus să ia naștere o poveste de iubire cu o persoană din anturaj. Pe de altă parte, cei care au afaceri personale se vor bucura de succes, negocierile fiind bine susținute. În weekend, nativii ar trebui să se focuseze pe sănătate, să acorde mai multă atenție odihnei, relaxării, alimentației și activităților fizice detensionante.

Horoscop săptămânal Capricorn: 9 – 15 septembrie 2019

Cei născuți în zodia Capricorn încep săptămâna cu multă energie și vor fi determinați să-și atingă cele mai înalte țeluri și aspirații, indiferent care sunt acestea. În plus, conjuncția Venus-Mercur pe casa carierei le va aduce recunoaștere publică, ocazia de a negocia o avansare în funcție, un nou statut profesional. Sectorul financiar este foarte bine susținut și nativii pot primi sume de bani din activitățile desfășurate. Luna Plină avantajază puternic tot ce ține de comunicare, examene, deplasări pe distanțe scurte, chiar și minivacanțe alături de persoana iubită. Nu este exclus ca unii nativi să se înscrie la cursuri noi, să studieze domenii noi care să-i ajute în (re)lansarea profesională.

Horoscop săptămânal Vărsător: 9 – 15 septembrie 2019

Luna Plină le va aduce celor născuți în zodia Vărsător ocazia de a încheia o etapă financiară și de a culege roadele. Este un moment bun pentru a căuta noi surse de venit și nativii ar trebui să fie mai determinați și să aibă mai multă încredere în ei înșiși. Atenție! Vărsătorii trebuie să evite să dea bani cu împrumut acum, mai ales că pot descoperi adevărata față a celor din jur care încearcă să profite de pe urma lor. În plan sentimental, nu este exclus ca o relație extraconjugală sau, pentru cei singuri, o aventură sexuală să-și facă apariția. Conjuncția Venus-Mercur susține aprofundarea spiritualității și interesul pentru studiul unor noi domenii de interes care să participe activ la conturarea unor noi principii de viață.

Horoscop săptămânal Pești: 9 – 15 septembrie 2019

Cei născuți în zodia Pești au parte de faza de Lună Plină întocmai în semnul lor, iar acest aspect va aduce o relansare în toate sectoarele vieții, însă cel mai impactat va fi sectorul propriei personalități. Aici pot apărea schimbări benefice care să dea având nativilor, să dea mai multă încredere în forțele proprii. Aspectul mai puțin plăcut este conjuncția între guvernatorul zodiei, Neptun, și Luna Neagră, ambele aflate în zodia Pești. Vedem ca o persoană din trecut să revină brutal în viața nativilor și să dea naștere unor tentații greu de ținut în frâu. În unele cazuri poate fi vorba de reluarea unei dependențe, căderea într-un viciu. Se cere foarte multă rațiune în această perioadă în care visele par să creeze realitatea, însă va fi vorba de închipuire și atât. În plus, Venus și Mercur în conjuncție pe casa trecutului și a sexualității pot susține întocmai această situație. Pe de altă parte, întocmai această conjuncție poate aduce îmbunătățirea veniturilor prin primirea unei moșteniri, prin aprobarea unui credit, prin încheierea unui partaj.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA SEPTEMBRIE 2019

Tags:
Parteneri
Este ordin! Carantină totală pentru mii de români. Au nevoie de declarație
Este ordin! Carantină totală pentru mii de români. Au nevoie de declarație
FOTO. Andreea Marin, imagini de când era `vânată` de Playboy! Așa nu și-o mai aduce aminte nimeni
FOTO. Andreea Marin, imagini de când era `vânată` de Playboy! Așa nu și-o mai aduce...
Ruşinos! S-a văzut tot prin colanţi, toată parcarea s-a uitat. ŞOC: cine e de fapt cunoscuta vedetă
Ruşinos! S-a văzut tot prin colanţi, toată parcarea s-a uitat. ŞOC: cine e de fapt...
 Ce a pățit un bărbat după ce a făcut sex de 12 ori într-o noapte
Ce a pățit un bărbat după ce a făcut sex de 12 ori într-o noapte
Vedetă pe Instagram, găsită fără suflare la marginea unui drum! Era complet dezbrăcată...
Vedetă pe Instagram, găsită fără suflare la marginea unui drum! Era complet dezbrăcată...
Două simptome atipice apar tot mai des în debutul COVID-19. Acestea nu sunt respiratorii
Două simptome atipice apar tot mai des în debutul COVID-19. Acestea nu sunt respiratorii
BOMBĂ! Cine e, de fapt, partenerul lui Alex Bodi. Ce afacere DUBIOASĂ le bagă milioane de euro în cont
BOMBĂ! Cine e, de fapt, partenerul lui Alex Bodi. Ce afacere DUBIOASĂ le bagă milioane...
— > Ce a facut un copil la 5 secunde dupa ce s-a nascut. Gestul lui a ajuns in Cartea Recordurilor. FOTO
— > Ce a facut un copil la 5 secunde dupa ce s-a nascut. Gestul...
Domnia Antihristului a început, spune profeția care a prevăzut avioanele și submarinele
Domnia Antihristului a început, spune profeția care a prevăzut avioanele și submarinele
EXCLUSIV: Draga Olteanu Matei a lăsat o scrisoare, descoperită abia acum. Ce le transmite românilor
EXCLUSIV: Draga Olteanu Matei a lăsat o scrisoare, descoperită abia acum. Ce le transmite românilor
Anamaria Prodan are COVID! Impresara a ajuns pe mâna medicilor. De unde a luat virusul: „Chiar în ziua în care copiii au venit...”
Anamaria Prodan are COVID! Impresara a ajuns pe mâna medicilor. De unde a luat virusul:...
Breaking News! Ștefan Bănică Junior dat afară! L-au mutat de la XFactor la Observator
Breaking News! Ștefan Bănică Junior dat afară! L-au mutat de la XFactor la Observator
Decizie majoră pentru toată România. Orban a luat decizia. E anunțul nopții
Decizie majoră pentru toată România. Orban a luat decizia. E anunțul nopții
Se pregăteşte cea mai cruntă lovitură asupra umanităţii! Ce vor să ne facă
Se pregăteşte cea mai cruntă lovitură asupra umanităţii! Ce vor să ne facă
Încă o tragedie în familia Luizei Melencu! I-au anunțat moartea de 1 Decembrie
Încă o tragedie în familia Luizei Melencu! I-au anunțat moartea de 1 Decembrie
Gigi Becali, gest IREAL pentru Anamaria Prodan. Impresara a fost ȘOCATĂ când a aflat
Gigi Becali, gest IREAL pentru Anamaria Prodan. Impresara a fost ȘOCATĂ când a aflat
Vacanţă în pandemie, cu preţul sănătăţii publice. Avertismentul experţilor: Efectele distracţiei se măsoară în numărul deceselor
Vacanţă în pandemie, cu preţul sănătăţii publice. Avertismentul experţilor: Efectele distracţiei se măsoară în numărul...
Cod Rutier lege anvelope de iarnă. Când trebuie schimbate oficial. Gafa uriașă făcută de șoferi
Cod Rutier lege anvelope de iarnă. Când trebuie schimbate oficial. Gafa uriașă făcută de șoferi
Programul târgurilor de Crăciun 2020. În ce orașe din România sunt deschise
Programul târgurilor de Crăciun 2020. În ce orașe din România sunt deschise
FOTO. Anna Lesko, ipostaze incendiare cu Bogdan Mocanu! S-a lăsat pipăită de bărbat în timp ce era filmată
FOTO. Anna Lesko, ipostaze incendiare cu Bogdan Mocanu! S-a lăsat pipăită de bărbat în timp...
Culturistul care s-a căsătorit cu păpușa sa gonflabilă! Detalii incredibile despre relația celor doi și cererea în căsătorie. Sportivul vrea și un copil
Culturistul care s-a căsătorit cu păpușa sa gonflabilă! Detalii incredibile despre relația celor doi și...
Momentul când Alina Pușcău a apărut fără haine în fața lui Jason Momoa. Apariția în Playboy i-a adus acest rol
Momentul când Alina Pușcău a apărut fără haine în fața lui Jason Momoa. Apariția în...
In cat timp si-a planificat nunta Emily Burghelea si cine au fost nasii
In cat timp si-a planificat nunta Emily Burghelea si cine au fost nasii
Domeniile care explodează în pandemie. Toate companiile caută asta
Domeniile care explodează în pandemie. Toate companiile caută asta
Cine este românul care vinde cu 2.000 de dolari un litru din cea mai iubită băutură românească
Cine este românul care vinde cu 2.000 de dolari un litru din cea mai iubită...
S-au aprins luminițele de Crăciun! Orașele din România care au cele mai frumoase decorațiuni în 2020 FOTO & VIDEO
S-au aprins luminițele de Crăciun! Orașele din România care au cele mai frumoase decorațiuni în...
Tragedie mare în România! O vedetă a fost ucisă de coronavirus
Tragedie mare în România! O vedetă a fost ucisă de coronavirus
Încă o tragedie în familia Luizei Melencu! I-au anunțat moartea de 1 Decembrie
Încă o tragedie în familia Luizei Melencu! I-au anunțat moartea de 1 Decembrie
Veste bună de 1 decembrie: Ford dă lovitura la Craiova. Este o premieră pentru România
Veste bună de 1 decembrie: Ford dă lovitura la Craiova. Este o premieră pentru România
Tatăl Ralucăi Pastramă și-a ieșit din minți după ce a aflat că fiica sa a fost infidelă: ”Este cea mai…” Se pedepsește GRAV
Tatăl Ralucăi Pastramă și-a ieșit din minți după ce a aflat că fiica sa a...
“Presa independenta” din Iasi ascultă din ce în ce mai des muzica bisericeasca
“Presa independenta” din Iasi ascultă din ce în ce mai des muzica bisericeasca
Gabriela Prisăcariu, cum arată complet naturală! Imaginea surprinsă chiar de iubitul ei / FOTO
Gabriela Prisăcariu, cum arată complet naturală! Imaginea surprinsă chiar de iubitul ei / FOTO