Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 2 octombrie 2019. Pluto iese din retrogradare în zodia Capricorn

Autor:
Publicat: 01/10/2019 | 20:00
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 2 octombrie 2019. Pluto iese din retrogradare în zodia Capricorn

Horoscopul zilei de 2 octombrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 2 octombrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 2 octombrie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Capricorn se vor bucura de încheierea mișcării retrograde a lui Pluton prin semnul lor.

Pluto, guvernatorul zodiei Scorpion, este planeta marilor transformări interioare, a transformărilor profunde, a regenerării, dar și a morții și a renașterii, însă, totodată, este și planeta care împlinește „voința divină”, este o planetă care vorbește despre karmă. Pluto a intrat în zodia Capricorn în anul 2008 și va sta aici până în anul 2024, iar astăzi își va încheia perioada de retrogradare începută la finele lunii aprilie 2019.

După această perioadă în care Pluto ne-a cerut revizuirea, reanalizarea și reevaluarea unor situații, sentimente, gânduri, atitudinii și principii, ne eliberează de bariere și ne permite să le observăm cu mai multă claritate și astfel să le punem în aplicare. Totodată, nu trebuie să uităm că Pluto ne cere evoluție spirituală și ne aduce situații care să ne îndrepte către cele cerute.

În mod deosebit, această perioadă de retrogradare a lui Pluto a cerut reevaluarea autorității față de noi înșine și față de ceilalți, dar și reanalizarea planurilor profesionale, legate de ascensiunea în carieră. Prin urmare, acum, în mersul său direct, ne va permite să culegem roadele.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 2 octombrie 2019

Ieșirea din retrogradare a lui Pluto îi susține pe cei născuți în zodia Berbec să-și folosească toate abilitățile și calitățile profesionale pentru a-și atinge țintele propuse în carieră. Transformările  interioare de care au avut parte până acum (poate resimțite ca nemulțumiri) au avut scopul de a-i stimula să-și găsească direcția care-i reprezintă cel mai bine, iar de acum înainte pot să se îndrepte către ceea ce-i reprezintă cu adevărat. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere să aibă mai multă încredere în ei înșiși.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 2 octombrie 2019

Cei născuți în zodia Taur au avut parte de o perioadă în care o serie de principii de viață, credințe și valori morale au trecut prin filtrul plutonian, iar acum este momentul să le pună în practică doar pe cele care-i reprezintă cu adevărat și care-i conduc spre evoluția spirituală, iar pe celelalte să le înlăture definitiv. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să lase în spate prejudecățile care le-au adus pierderi, fie de imagine, fie de contexte, poate chiar și de persoane.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 2 octombrie 2019

A venit momentul ca cei născuți în zodia Gemeni să-și pună ordine în situația financiară, dar și să-și găsească pacea interioară. După o perioadă în care au reevaluat contexte legate de credite, moșteniri, partaje, procese, bani deținuți la comun cu partenerul de viață sau de afaceri, este timpul să-și lămurească poziția vizavi de acestea. Pe de altă parte, un alt sector impactat de retrogradarea lui Pluton a fost cel al sexualității și intimității, iar acum este momentul ca lucrurile să se clarifice și în aceste direcții. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește pe nativi să fie foarte atenți la persoanele cu care ajung în așternut. Libidoul va fi mare și pot comite erori.

 Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 2 octombrie 2019

Încheierea retrogradării lui Pluto prin sectorul parteneriatelor le va da celor născuți în zodia Rac ocazia nu doar să răsufle ușurați, dar și să ia deciziile potrivite pentru binele lor, pentru liniștea lor emoțională, dar și a celor dragi. Căsniciile sau relațiile de lungă durată care nu sunt bazate pe valori morale, pe decență și sinceritate, s-ar putea destrăma dacă nativii nu fac schimbările necesare. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere să caute o mai mare apropiere de divinitate, de credință și spiritualitate pentru a conștientiza mai bine lecțiile lui Pluto.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 2 octombrie 2019

Cei născuți în zodia Leu au parte de această revenire a lui Pluto în mers direct în sectorul muncii și sănătății. Se ridică bariere emoționale cu privire la aceste domenii de viață, însă cel mai important este să pună în aplicare ceea ce au învățat în aceste ultime luni. Posibil să afle cauzele spirituale ale bolilor cu care se confruntă și astfel să le vindece sau să descopere care sunt acele nemulțumiri reale legate de locul de muncă și să înceapă să caute ceva care să-i reprezinte mai bine. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să învețe cea mai importantă lecție plutoniană legată de aceste sectoare și anume că nemulțumirile și frustrările profesionale se pot răsfânge asupra sănătății și îi pot îmbolnăvi dacă nu le dizolvă.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 2 octombrie 2019

Pentru cei născuți în zodia Fecioară această încheiere a retrogradării lui Pluton va veni cu decizii la nivel emoțional, decizii cel mai probabil legate de modul în care-și manifestă iubirea, în care se raportează la distracții, la zona artistică și creativă. Nativii vor simți o îmbunătățire a relației cu persoana iubită dar și cu copiii sau, dacă nu sunt părinți, va fi vorba de o nouă viziune cu privire la acest rol. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să-și manifeste cu mai multă profunzime sentimentele față de cei dragi.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 2 octombrie 2019

Cei născuți în zodia Balanță vor reuși, odată cu revenirea în mers direct a lui Pluto, să-și îmbunătățească atitudinea pe care o au față de părinți, față de relația cu aceștia sau chiar cu partenerul de viață. Este momentul să-și dizolve amintirile dureroase din copilărie, să lase traumele în spate și să revină la gânduri și sentimente mai bune față de ideea de cămin. Nu este exclus ca unii nativi să aleagă acum să se mute de acasă, să-și schimbe domiciliul. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le aduce o deblocare a unei situații care vizează o locuință, un bun imobiliar..

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 2 octombrie 2019

Pluto, întocmai guvernatorul celor născuți în zodia Scorpion, va ieși din retrogradare și le va permite acestor nativi să ducă comunicarea cu cei din jur la un alt nivel, unul net superior. Va fi vorba de o perioadă de interes spiritual și nu este exclus ca acum o serie de nativi să se îndrepte către psiholgie, astrologie, științe ezoterice și chiar mistice, oculte. O perioadă foarte bună pentru a se înscrie la cursuri în acest sens. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le poate aduce ocazia să plece într-o călătorie sau, cel puțin, să primească o veste în acest sens.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 2 octombrie 2019

Odată cu revenirea în mers direct a lui Pluto, cei născuți în zodia Săgetător vor avea o viziune mult mai clară, mai concisă asupra zonei financiare. Este momentul să pună în aplicare ideile sclipitoare care le-au dat târcoale în ultimul timp și pe care nu au simțit sau nu au avut încredere să le demareze. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce ocazia de a descoperi noi surse de venit.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 2 octombrie 2019

Cei născuți în zodia Capricorn se bucură din plin de ieșirea din retrogradare a lui Pluto, aflat în semnul lor. Pe de o parte, vor ajunge să atingă în această perioadă acel nivel de evoluție care le va permite să-și ia deciziile strict în funcție de dorințele, nevoile și principiile lor, iar pe de altă parte, vor avea o claritate mai mare în ceea ce privește niște planuri de viitor. Pentru acești nativi evoluția spirituală continuă, însă într-un mod mult mai blând. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce un dialog profund și emoțional cu persoana iubită.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 2 octombrie 2019

Cei născuți în zodia Vărsător vor avea parte de o eliberare, de un suflu nou legat de tot ce ține de cele mai profunde trăiri ale lor, de conștiința lor, dar și de trecut. Nativii vor reuși în această perioadă să se detașeze de cineva din trecut, să îngropae definitiv o amintire, să ierte, poate să afle un secret și astfel să înțeleagă o situație, și vor privi cu mai multă încredere spre viitor, cu mai mult entuziasm. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi atenționează pe nativi că trebuie să se întoarcă mai mult la credință, la Divinitate pentru a se bucura de beneficiile plutoniene.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 2 octombrie 2019

Cei născuți în zodia Pești vor avea ocazia în perioada următoare să se dezlege de acele relații de prietenie care nu-i mai reprezintă, care nu-i ajută în evoluție, dar și, totodată, să lege noi prietenii cu persoane evoluate spiritual. Nativii vor avea o viziune mult mai clară asupra unor proiecte și planuri de viitor cărora până acum nu le dădeau prea multe șanse. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce un dialog profund, emoțional cu o persoană apropiată, din anturaj, sau chiar cu persoana iubită.

Citește și: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna octombrie 2019

Citește și: Horoscop săptămânal 30 septembrie – 6 octombrie 2019. Balanțele pot avea o energie mai scăzută