Acasă » Horoscop » Horoscop lunar. Previziuni pentru luna octombrie 2019

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna octombrie 2019

De: Loredana T. 29/09/2019 | 16:05
Horoscop lunar. Previziuni pentru luna octombrie 2019

Cancan îți prezintă horoscopul lunar octombrie 2019 pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul lunii octombrie 2019 vine cu sfaturi și avertizări importante pentru toate zodiile. Află previziunile astrale pentru fiecare zodie, cu detalii interesante despre carieră, bani, dragoste și sănătate.

Aspectele astrologice importante ale lunii octombrie sunt Luna Plină din data de 14 octombrie care se formează în zodia Berbec și Luna Nouă din data de 28 octombrie care se formează în zodia Scorpion, evenimente care vorbesc despre schimbări și noi începuturi pentru fiecare zodie în parte, în funcție de sectorul astrologic unde se formează.

Soarele, energia, va tranzita semnul Balanță până pe data de 23 octombrie, moment când va intra în zodia Scorpion. Pe data de 3 octombrie 2019, Mercur, planeta comunicării, a rațiunii, a tranzacțiilor și negocierilor, va intra în zodia Scorpion, urmată de Venus, planeta iubirii și a banilor, pe data de 8 octombrie. Totodată, Marte, planeta acțiunii și a determinării, va intra pe data de 4 octombrie în zodia Balanță.

Evenimentul major al lunii octombrie, care se petrece chiar pe 2 octombrie și amprentează perioada următoare, este ieșirea din retrogradare a lui Pluto, planeta transformărilor interioare profunde, aflat în zodia Capricorn. Vom reuși să facem niște schimbări majore și benefice în viața noastră în perioada imediat următoare, schimbări care să ne ajute să ne atingem cele mai înalte obiective pe care ni le-am propus.

În ultima zi a lunii, Mercur va retrograda în zodia Scorpion, dar această influență o vom aborda în horoscopul lunii noiembrie. Totuși, amintim acum că trebuie să fim foarte atenți la ceea ce vorbim luna aceasta, ce mărturisiri și dezvăluim facem, pemtru că luna viitoare s-ar putea întoarce împotriva noastră sau s-ar putea să dăm lămuriri suplimentare pentru ceea ce spunem acum.

Sfat! Dacă vă cunoașteți ascendentul, este recomandat să vă citiți atât previziunile pentru zodie, cât și pentru ascendent!

Horoscop lunar – horoscopul lunii octombrie 2019, zodia Berbec

Carieră

Cei născuți în zodia Berbec ar putea fi destul de nemulțumiți de ceea ce le oferă locul de muncă, mai ales dacă nu se simt apreciați și motivați financiar, motiv pentru care o serie de nativi s-ar putea să-și caute noi colaborări, să intre în noi parteneriate și afaceri care se vor dovedi profitabile.

Dragoste

Interesul pentru viața sentimentală de care vor da dovadă în această lună cei născuți în zodia Berbec va fi la cote înalte și nativii vor trăi intens fiecare moment în cuplu. Tranzitele activează casa sexualității și a intimității, prin urmare Berbecii vor fi mult mai atrași de relații intime, de aventuri sexuale. Acest aspect, celor singuri, le poate aduce povești de dragoste, mai ales că sunt susținuți de Luna Nouă, iar Marte, guvernatorul lor, tranzitează casa parteneriatelor de lungă durată. Însă, aceste tranzite, celor care se află deja în relații, le pot aduce tentația de a călca strâmb, de a-și înșela partenerul. Atenționăm că totul se poate afla și căsnicia, relația poate fi pusă în pericol. Luna Plină va încheia o etapă care vizează niște principii, atitudini, mentalități în neconcordanță cu dorința lor de evoluție.

Sănătate

Din punct de vedere al sănătății, nativii din zodia Berbec vor da dovadă de energie sexuală, iar atenționările vor fi pe măsură. Berbecii trebuie să fie atenți la eventualele probleme de sănătate care pot apărea la sistemul de reproducere, de exemplu la bolile cu transmitere sexuală.

Bani

Nativii din zodia Berbec vor putea avea parte de conflicte în cuplu sau cu membrii familiei ca urmare a proastei gestionări a finanțelor comune. Totodată, va fi o perioadă în care nativii vor reuși să plătească o datorie mai veche. Banii pot veni din parteneriate și asocieri profitabile, dar și din moșteniri, partaje, mai ales în preajma fenomenului de Lună Nouă.

Horoscop lunar – horoscopul lunii octombrie 2019, zodia Taur

Carieră

Marte în tranzit prin casa muncii le va aduce celor născuți în zodia Taur o energie aparte pentru consolidarea carierei, dar și pentru îndeplinirea cu sârguință a sarcinilor și responsabilităților de la job. Vor fi nativi care în această perioadă se vor angaja, dar și nativi care vor semna contracte de colaborare avantajoase, care să le pună mai mult în evidență calitățile profesionale.

Dragoste

Din punct de vedere sentimental, nativii din zodia Taur vor fi norocoșii zodiacului. Tranzitele lunii octombrie activează întocmai casa parteneriatelor și a căsătoriei, iar Pluton, planeta care le guvernează această casă, va reveni în mers direct și va înlătura toate confuziile de până acum. Mercur, planeta responsabilă cu zona iubirii la Tauri, va intra în casa parteneriatelor de lungă durată, aspect care, alături de Venus, însăși guvernatoarea lor, le va aduce celor singuri noi și frumoase povești de dragoste, relații de lungă durată, iar celor care formează un cuplu le va aduce cereri în căsătorie. Vor fi nativi care acum vor face pasul cel mare spre altar, mai ales că și Luna Nouă le aduce noi începuturi în iubire.

Sănătate

Luna Plină va încheia o etapă din trecut care poate avea legătură cu o problemă de sănătate, mai ales de natură psihică, însă nu este obligatoriu. La modul general, starea de spirit va fi bună și nativii vor avea energie să-și ducă la bun sfârșit planurile. Atenție, însă la dispersarea acesteia în prea multe direcții, atitudine care poate obosi și epuiza nativii.

Bani

Din punct de vedere financiar, Taurii se concentrează pe proiecte personale pe care le dezvoltă astfel încât în viitor să le transforme în sursă de venit. Posibilitatea de a-și îmbunătăți veniturile poate veni din zona parteneriatelor și a colaborărilor.

Horoscop lunar – horoscopul lunii octombrie 2019, zodia Gemeni

Carieră

Tranzitele lunii octombrie activează casa muncii (și a sănătății) și, în plus, Pluto, planeta care le guvernează întocmai locul de muncă, va reveni în mers direct și va aduce claritate în legătură cu așteptările pe care nativii le au de la job. Va fi o perioadă favorabilă pentru găsirea unui loc de muncă mai bun, mai ales că și Luna Nouă vine cu noi începuturi profesionale, pentru eficientizarea activității și rezolvarea tuturor sarcinilor avute.

Dragoste

Cu Marte, planeta sexului, în tranzit prin casa iubirii, cei născuți în zodia Gemeni vor avea parte  de energie în această direcție, însă depinde de la caz la caz cum o vor folosi. Astfel, unii nativi pot dori să înceapă noi povești de iubire, însă majoritatea vor fi tentați să intre în aventuri amoroase, să cucerească, iar dacă se află în cuplu, ar fi de preferat să reaprindă flacăra alături de partener și nu să calce strâmb. Distracția și pofta de viață vor fi la cote înalte și nu este exclus ca o pasiune să reînvie acum. Luna Plină poate încheia o relație de prietenie sau (atenție!) o poate transforma într-o pasiune de moment.

Sănătate

Energia și starea de spirit vor fi la cote înalte, iar nativii Gemeni, cu tranzitele lunii activând favorabil casa sănătății, vor avea parte de o stare generală foarte bună. Există, totuși, riscul să-și risipească energia prin activități distractive și petreceri.

Bani

Sectorul financiar nu prezintă aspecte impactante, însă Mercur, guvernatorul lor, și Venus, planeta banilor, în tranzit pe casa muncii le pot aduce ocazia nativilor să negocieze favorabil un contract de muncă, condițiile de salarizare. Atenție la tendința de a cheltui excesiv pe distracții.

Horoscop lunar – horoscopul lunii octombrie 2019, zodia Rac

Carieră

Interesul în această lună va cădea mai mult asupra familiei și mai puțin asupra carierei, însă vor exista și nativi care se vor ambiționa pentru a demara o afacere alături de rude. De asemenea, vor avea succes cei care, prin natura jobului, au șansa să lucreze de acasă. Este o perioadă bună pentru a schimba strategia de muncă și a o adapta la nevoile actuale ale familiei, mai ales că, în continuare, Axa Destinului se află în Rac-Capricorn și cere, printre altele, echilibru între carieră și familie. Luna Plină poate aduce încheierea unei etape profesionale și culegerea roadelor, iar pentru unii nativi poate veni cu schimbarea radicală a direcției în carieră.

Dragoste

Se anunță o lună foarte bună și extrem de favorabilă relațiilor sentimentale. Tranzitele momentului activează întocmai casa iubirii, iar Pluton, guvernatorul acestui sector, va intra în mers direct și va clarifica toate confuziile nativilor. Cei care sunt singuri au toate șansele să înceapă o poveste de iubire, având parte de susținerea Lunii Noi, iar cei care se află în relații solide pot deveni părinți sau pot planifica o sarcină. Distracțiile și relaxarea în cuplu vor căpăta interes și nativii Rac vor reuși să reaștearnă armonia și să învie pasiunea alături de persoana iubită.

Sănătate

Emoțiile și trăirile sentimentale pot da bătăi de cap celor născuți în zodia Rac, care ar putea investi mult prea multă energie în reechilibrarea relațiilor de familie. De asemenea, pot apărea frustrări și stres ca urmare a implicării părinților în viața personală a nativilor sau în căsnicia lor.

Bani

Cei născuți în semnul Rac se împart în două direcții: cei care cheltuie bani pe activități distractive și cei care fac bani din hobby-uri și monetizează o pasiune. Depinde foarte mult de tranzitele natale (din astrograma natală) în care categorie se va încadra fiecare.

Horoscop lunar – horoscopul lunii octombrie 2019, zodia Leu

Carieră

Uranus, guvernatorul carierei, este în mers retrograd acum, prin urmare nu sunt susținute schimbările de loc de muncă sau de domeniu profesional. Partea bună este că Pluto, guvernatorul muncii, își va relua mersul direct prin sectorul carierei și astfel o serie de confuzii profesionale se vor clarifica acum. Luna Plină poate aduce încheierea unui curs, seminar și obținerea unei diplome profesionale.

Dragoste

Tranzitele lunii octombrie activează casa familiei, iar cei născuți în zodia Leu vor simți nevoia să petreacă mai mult timp cu partenerul de viață, să se dedice mai mult activităților de cuplu, alături de copii. De asemenea, vor fi nativi care vor dori să-și întemeieze un cămin și vor purta discuții în acest sens. Jupiter le guvernează iubirea și le poate aduce oportunități în dragoste celor singuri, însă va fi nevoie de răbdare și diplomație pentru a construi ceva luna aceasta, aspectele fiind mult mai favorabile luna viitoare.

Sănătate

Este o perioadă bună din punct de vedere al sănătății. Nativii Leu pot fi mai axați pe descoperirea interioară și pe schimbarea profundă a atitudinii pe care o au vizavi de unele stări, trăiri personale. Familia poate deveni sursă de energie.

Bani

Luna Nouă poate veni cu schimbări de domiciliu, cumpărarea/vânzarea unei case, o mutare care să necesite și o schimbare financiară. Pe de altă parte, Marte activează pofta de călătorie a nativilor și aici pot apărea cheltuieli mai mari, neplanificate.

Horoscop lunar – horoscopul lunii octombrie 2019, zodia Fecioară

Carieră

Mercur, planeta guvernatoare a Fecioarelor, dar și cea care le guvernează cariera, va susține comunicarea cu cei din jur, cu colegii și superiorii, însă nu este chiar cea mai bună perioadă pentru negocieri privind locul de muncă, având în vedere că Uranus, planeta care guvernează munca celor născuți în zodia Fecioară, se află în mers retrograd.

Dragoste

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de revenirea lui Pluto în mers direct pe casa iubirii, iar acest aspect va îmbunătăți considerabil comunicarea cu persoana iubită și cu copiii. În plus, tranzitele lunii activează puternic casa comunicării și nativii reușesc să restabilească echilibrul în relațiile cu cei din jur. Mercur, guvernatorul lor, și Venus pot aduce noi persoane în viața nativilor, cunoscute prin intermediul internetului sau în deplasări, în scurte călătorii.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate majore, singurele neplăceri sau disfuncții care pot apărea ar putea fi favorizate de retrogradarea lui Saturn, însă cu o vizită la medic se poate clarifica totul.

Bani

Marte, guvernatorul casei banilor deținuți împreună cu alții, va tranzita casa banilor munciți, iar acest aspect poate aduce susținere financiară. Nativii pot fi determinați să intre în posesia unui credit, unei moșteniri, să încheie un partaj sau să obțină o finanțare, aspecte susținute și de Luna Plină. Este o perioadă bună pentru plata datoriilor și încheierea socotelilor cu partenrii de afaceri sau terțe persoane.

Horoscop lunar – horoscopul lunii octombrie 2019, zodia Balanță

Carieră

Nativii vor avea șanse din plin să se facă remarcați în sectorul profesional și ar trebui să profite de context pentru a ieși în față, însă să o facă echilibrat și responsabil. Se cere găsirea unui echilibru între carieră și viața de familie. Pot apărea noi oferte de colaborare și asociere.

Dragoste

Cei născuți în zodia Balanță se bucură de tranzitul Soarelui prin semnul lor până pe data de 23 septembrie, prin urmare vor da dovadă de sex-appeal și vor cuceri cu ușurință. Marte, planeta care le guvernează relațiile, se află în tranzit prin semnul lor și le va da energia necesară să se ocupe de sectorul dragostei. Cei singuri vor căuta relații noi, iar cei care au deja o relație vor fi dornici să reaprindă pasiunea în cuplu. Luna Plină poate aduce încheierea acelor relații care nu mai funcționează, despărțirea de un partener.

Sănătate

Din punct de vedere al sănătății, nativii din zodia Balanță nu au de ce să-și facă griji. Vor ști să-și modereze energia astfel încât să-și mențină tonusul bun. Atenție la conflictele, tensiunile din familie care pot genera stres!

Bani

Tranzitele lunii vor fi benefice îmbunătățirii sectorului financiar pentru că vor activa casa banilor munciți. De la negocieri salariale avantajoase și până la găsirea unor noi surse de venit suplimentar, totul este susținut de contextul astrologic. În plus, Pluto revine în mers direct pe casa banilor, acolo unde se formează și Luna Nouă, responsabilă cu noi oportunități financiare.

Horoscop lunar – horoscopul lunii octombrie 2019, zodia Scorpion

Carieră

Riscul de a intra în conflicte cu colegii de muncă și superiorii este destul de mare în această lună, prin urmare se recomandă diplomație în comunicare și prudență în acțiuni. În plus, Luna Plină poate aduce încheierea unui capitol care vizează locul de muncă, însă situația va mai fi tensionată doar până pe 23 octombrie, atunci când Soarele, guvernatorul carierei, va începe să tranziteze întocmai zodia Scorpion. Oricum ar fi, nativii trebuie să profite de Luna Nouă care se formează în semnul lor pentru a-și îmbunătăți imaginea, atât din punct de vedere profesional, cât și personal (principii, mentalități, valori morale).

Dragoste

Vești bune în dragoste pentru cei născuți în zodia Scorpion. Venus, planeta care le guvernează parteneriatele, alături de Mercur, planeta care guvernează prieteniile și sexualitatea, vor tranzita întocmai zodia lor și vor aduce interes și deschidere către iubire. În plus, Pluto, planeta guvernatoare a lor, va reveni în mers direct și va îmbunătăți remarcabil comunicarea cu cei din jur. Cei singuri emană o energie magnetizantă pentru cei din jur și pot cuceri cu ușurință, în timp ce nativii aflați în relații de lungă durată pot să-și îmbunătățească relația cu partenerul. Dubiile și confuziile sentimentale se vor dizolva în această perioadă.

Sănătate

Luna Plină ar putea favoriza vindecarea unei probleme de sănătate mai vechi, însă nativii ar trebui să meargă la un consult, să-și facă analizele amănunțit dacă simt că ceva nu este în regulă. Starea emoțională le poate da bătăi de cap.

Bani

Cu Jupiter, planeta expansiunii și a bogăției, în tranzit pe casa banilor, cei născuți în zodia Scorpion nu au de ce să se plângă luna aceasta, șansele de a avea parte de o creșetre salarială sau de un nou proiect care să le îmbunătățească situația financiară existând în continuare.

Horoscop lunar – horoscopul lunii octombrie 2019, zodia Săgetător

Carieră

Cei născuți în zodia Săgetător au șanse să iasă în față și să se facă remarcați dacă se dedică unei cauze nobile, unui proiect umanitar, de voluntariat. Nu este momentul să facă schimbări majore legate de locul de muncă, deoarece Venus, planeta care le guvernează munca, nu este atât de puternică și nu-i susține. Perioadă favorabilă reorganizării programului de muncă.

Dragoste

Cei născuți în zodia Săgetător au parte de o perioadă destul de sensibilă în plan amoros. Aceste tranzite ale lunii octombrie se petrec pe o casă a subconștientului și a interiorizării, prin urmare nativii nu vor fi foarte dornici să iasă în față și să-și strige sentimentele, ci mai degrabă vor sta retrași și vor prefera analiza și introspecția. Nu este exclus ca niște secrete legate de ei sau de partener să iasă la suprafață și să strice armonia în cuplu. În plus, Luna Plină poate aduce încheierea unui capitol sentimental, poate a unei aventuri. Marte, planeta care le guvernează iubirea, va tranzita sectorul prietenilor și nu este exclus ca o relație de prietenie să se transforme acum în iubire.

Sănătate

Din punct de vedere al sănătății, luna octombrie vine cu tensiuni interioare, gânduri și frământări, iar ceea ce ar trebui să facă acum nativii din zodia Săgetător este să-și canalizeze energia pentru îmbunătățirea stării psihice. Este o perioadă bună pentru relaxare și activități detensionante.

Bani

Pluto își va încheia perioada de retrogradare în sectorul banilor și poate aduce o clarificare a viziunii cu privire la finanțe. La modul general, este o perioadă echilibrată și stabilă, cu o ușoară tendință de a cheltui pe distracții și plăceri personale.

Horoscop lunar – horoscopul lunii octombrie 2019, zodia Capricorn

Carieră

Mercur, guvernatorul muncii, va tranzita casa grupurilor sociale și a prietenilor, iar acest tranzit poate aduce ajutor, susținere din partea celor apropiați într-un proiect, poate aduce implicare în proiecte comune, caritabile, cu scop umanitar sau colaborări cu instituții de prestigiu. De asemenea, Marte va tranzita casa carierei, iar cei născuți în zodia Capricorn pot avea șansa să iasă în față, să se impună în fața superiorilor și să-și canalizeze energia pentru a-și îmbunătăți statutul profesional.

Dragoste

Cei născuți în zodia Capricorn se bucură de revenirea în mers direct a lui Pluto în semnul lor, iar acest tranzit îi înviorează, le aduce o limpezire a minții și a trăirilor interioare. Venus, planeta care le guvernează iubirea, va tranzita sectorul prietenilor și este posibil ca nativii să fie mai dornici de ieșit în lume, de socializare, de lărgire a anturajului și nu este exclus ca o relație de amiciție să capete un nou contur și să se transforme în iubire, aspecte susținute și de Luna Nouă. Pe de altă parte, Luna Plină poate încheia o situație care vizează familia și, dacă pentru unii nativi poate aduce un divorț, o părăsire a căminului, pentru alții poate aduce o mutare împreună cu partenerul de viață sau, cel puțin, o schimbare a domiciliului, o plecare din casa părintească.

Sănătate

Este o lună în care atenția celor născuți în semnul Capricorn ar trebui îndreptată către odihnă și relaxare. Distracția, ieșitul cu prietenii și activitățile sportive intense ar putea să-i suprasolicite acum.

Bani

Mercur va susține negocierile, însă nativii din zodia Capricorn sunt sfătuiți să evite pe cât posibil investițiile riscante și speculațiile financiare. Ar fi ideal dacă ar reuși să facă economii în această perioadă.

Horoscop lunar – horoscopul lunii octombrie 2019, zodia Vărsător

Carieră

Cariera capătă un interes deosebit pentru cei născuți în zodia Vărsător. Tranzitele lunii activează acest sector și nativii vor avea șanse, oportunități de relansare, de punere în evidență și nu este exclus să fie vorba de o avansare în funcție, odată cu formarea aspectului de Lună Nouă. Unii nativi pot descoperi sau pot decide o nouă direcție în carieră, o schimbare totală și radicală a domeniului de activitate.

Dragoste

Cei născuți în zodia Vărsător care sunt singuri au tendința de a se întoarce cu gândul în trecut, la o fostă relație, la o fostă iubire, însă nu este cazul să reia legătura, ci să vindece, să depășească situația. Nativii care au relații pot reuși să comunice mai bine cu partenerul, să ajungă pe aceeași lungime de undă și să restabilească armonia în cuplu. Nu este exclus ca o pasiune să ia naștere la locul de muncă, cu un coleg.

Sănătate

Pluto, în mersul său direct pe o casă a sănătății, poate înlătura o serie de confuzii cu privire la sănătatea nativilor, mai corect spus, poate dizolva frici și temeri nejustificate, dar existente în mintea lor. Luna Plină va susține vindecarea sau, cel puțin, ameliorarea unei probleme de sănătate.

Bani

Din punct de vedere financiar, nativii Vărsător vor avea ocazia să plătească niște datorii, să achite un credit și nu este exclus să le vină niște bani de la rude, parteneri de afaceri sau chiar partener de viață.

Horoscop lunar – horoscopul lunii octombrie 2019, zodia Pești

Carieră

În plan profesional pot apărea șanse de a pleca în străinătate pentru un loc de muncă mai bun sau poate fi vorba doar de provocări care se conturează dincolo de granițe. Oricum ar fi, situația cu colegii de muncă este destul de tensionată și pot apărea conflicte.

Dragoste

Cu Marte în tranzit pe casa sexualității și a intimității, cei născuți în zodia Pești vor fi foarte preocupați de zona aceasta și pot intra în aventuri amoroase, pot cădea în latura infidelității. Nativii își pun în evidență în mod agresiv farmecele și puetrea de seducție și nu neapărat vor avea parte de câștiguri. Atenție! Luna Plină poate încheia o aventură mai veche sau poate chiar o relație de iubire care nu era solidă. Cei care formează un cuplu pot comunica mai bine cu persoana iubită și pot pleca în vacanțe împreună, iar cei singuri pot cunoaște un posibil viitor partener de viață într-o călătorie. Poate fi vorba și de o persoană de altă naționalitate, de altă cultură și religie.

Sănătate

Stările emoționale pot fluctua în această lună și vor favoriza disconfort interior, iar nativii Pești sunt sfătuiți să lucreze mai mult cu ei înșiși, să-și înlăture fricile și temerile și să aibă o viziune mai optimistă asupra viitorului.

Bani

Marte, planeta care guvernează banii celor născuți în zodia Pești, va tranzita casa finanțelor deținute în comun cu alții, prin urmare nativii vor avea parte de acțiune în zona creditelor, moștenirilor, partajelor, proceselor. Se poate primi ajutor de la cei din jur cu care sunt implicați în diferite tranzacții, proiecte și odată cu Luna Plină pot încheia o situație financiară care le-a adus stres.

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar pentru orice buzunar
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
DECIZIA FINALĂ luată de familia lui Corduneanu! Ce s-a întâmplă cu sicriul în care se află trupul interlopului
DECIZIA FINALĂ luată de familia lui Corduneanu! Ce s-a întâmplă cu sicriul în care se...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Zodia care nu se dă niciodată bătută, indiferent cât de grea este viața
Zodia care nu se dă niciodată bătută, indiferent cât de grea este viața
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Marilu Dobrescu și Iustin s-au despărțit! Motivul terifiant din spatele separării: „Am început să am psihoze”
Marilu Dobrescu și Iustin s-au despărțit! Motivul terifiant din spatele separării: „Am început să am...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o companie a familiei conducătoare din Emirate
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste acești nativi până la sfârșitul lui aprilie
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste...
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se vând în toată țara și sunt mai bune decât cele din import
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se...
Va fi obligatoriu pentru mașinile pe benzină sau motorină. Intră în vigoare din 1 mai
Va fi obligatoriu pentru mașinile pe benzină sau motorină. Intră în vigoare din 1 mai
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că adevărul o să iasă la iveală!
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Românii, OBLIGAŢI să dea bani. Va fi lege în 2025: Au de unde
Românii, OBLIGAŢI să dea bani. Va fi lege în 2025: Au de unde
Serviciul militar obligatoriu în România. Ce tactică adoptă țara noastră
Serviciul militar obligatoriu în România. Ce tactică adoptă țara noastră
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă din timpul căsniciei cu Alina Sorescu:
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru care a lăsat în urma „Chefi la cuțite”
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru...
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din România. Nutriționistul Cristian Mărgărit îl recomandă: ”Este un miracol pentru imunitate”
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din...
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de locuri de muncă
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de...