Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 20 octombrie 2019. Balanțele se simt trădate

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 20 octombrie 2019. Balanțele se simt trădate

De: Elena Nistor 19/10/2019 | 21:09
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 20 octombrie 2019. Balanțele se simt trădate
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 20 octombrie 2019. Balanțele se simt trădate

Horoscopul zilei de 20 octombrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 20 octombrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 20 octombrie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Balanță se pot simți mințiți și trădați.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 20 octombrie 2019

Tendința celor născuți în zodia Berbec este de a se implica în foarte multe activități care, deși le vor face plăcere, îi pot epuiza. Nativii sunt concentrați fie pe studiu, fie pe încheierea, definitivarea unui proiect restant, fie pe curățenie și renovare. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le aduce foarte multă responsabilitate și motivație în ceea ce au de îndeplinit și vor reuși să ducă la bun sfârșit tot ce ți-au propus.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 20 octombrie 2019

Cei născuți în zodia au tendința de a exagera în dialog, de a face presupuneri despre cei din jur, de a fi conflictuali fără motiv. Nativii pot aduce acuze celor dragi pentru propriile lor frustrări și nemulțumiri. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să evite să-și creeze scenarii și le cere să-și folosească imaginația în scopuri constructive, poate artistice.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 20 octombrie 2019

Nu este exclus ca cei născuți în zodia Gemeni să primească vești din străinătate, de la persoane dragi aflate dincolo de granițele țării, sau să cunoască prin intermediul internetului o persoană de altă cultură cu care să lege o frumoasă relație, cel mai probabil, la distanță în prima etapă. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi atenționează că pot avea parte de un conflict cu cineva mai în vârstă.

 Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 20 octombrie 2019

Cei născuți în zodia Rac sunt sfătuiți să acorde mai multă atenție odihnei, relaxării alături de cei dragi. Nativii simt nevoia să se detașeze de obligațiile sociale și se vor implica mai mult în activități gospodărești care le vor face plăcere, vor prefera intimitatea căminului. Horoscopul de azi pentru zodia Rac aduce dialoguri plăcute cu cei din familie.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 20 octombrie 2019

Se întrevăd călătorii, deplasări pe distanțe scurte în timpul cărora cei născuți în zodia Leu vor avea, cel mai probabil, ocazia de a rezolva diferite chestiuni, programate sau nu. Socializarea va fi un atu astăzi și nativii vor face impresie bună în urma unui dialog. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce ocazia de a programa o activitate importantă pentru săptămâna care urmează, poate chiar o activitate pe care o amână de ceva vreme.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 20 octombrie 2019

Cei născuți în zodia Fecioară au ocazia să clarifice o situație de familie, posibil cu o persoană mai în vârstă. Nativii pot înlătura niște confuzii mai vechi. Unele Fecioare pot discuta despre regimul unei locuințe, unui imobil, moșteniri. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce o veste, o invitație din partea unui prieten greu de refuzat.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 20 octombrie 2019

Este foarte posibil ca cei născuți în zodia Balanță să treacă prin momente tensionate cu cei din jur, indiferent că sunt prieteni sau membri ai familiei. Nativii se simt mințiți, trădați și pot avea tendința de a folosi atacul ca formă de apărare. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță îi atenționează că pot deveni destul de sensibili și emotivi la teme legate de familie.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 20 octombrie 2019

Cei născuți în zodia Scorpion vor da dovadă de foarte multă energie astăzi și este de preferat să o canalizeze în scopuri constructive și nicidecum pentru a intra în conflicte. Există riscul ca nativii să simtă nevoia de a face ce vor ei, cum vor ei, fără să le pese de ce vor ceilalți. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să se dedice mai mult activităților sportive sau plimbărilor în natură.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 20 octombrie 2019

Este o zi favorabilă pentru socializare, iar cei născuți în zodia Săgetător au ocazia să facă o impresie foarte bună astăzi dacă-și folosesc entuziasmul caracteristic în dialogul cu cei din jur. Timpul petrecut cu prietenii va deveni important și nativii pot afla informații prețioase. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce o declarație de dragoste pasională din partea persoanei iubite.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 20 octombrie 2019

Este de preferat ca cei născuți în zodia Capricorn să-și folosească la maxim calitățile cu care au fost înzestrați, adică răbdarea și diplomația, pentru că prietenii, colegii, asociații s-ar putea să le întindă nervii la maxim și nativii să răbufnească într-un moment delicat. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește să încerce să se dedice activităților care presupun adrenalină, dar să nu riște.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 20 octombrie 2019

Cei născuți în zodia Vărsător își manifestă din plin iubirea și-și demonstrează prin gesturi mărețe sentimentele față de persoana iubită. Cei singuri pot cunoaște o persoană care să le trezească interesul într-un mod special. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător susține socializarea și ieșirile cu prietenii, distracția și activitățile recreative.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 20 octombrie 2019

Este o zi în care cei născuți în zodia Pești se dedică propriei persoane. Nativii simt nevoia să-și facă mici pofte, să petreacă timp cu ei înșiși și să-și asculte gândurile în confortul căminului. Către seară este posibil să aibă parte de invitați sau să plece într-o vizită la rude. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește să acorde timp suficient și odihnei pentru că îi așteaptă o săptămână solicitantă.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 21 – 27 OCTOMBRIE 2019. TAURII DAU FRÂU LIBER IUBIRII ȘI SE ÎNDRĂGOSTESC

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA OCTOMBRIE 2019

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Absolventă a Facultății de Filosofie și Științe Social-Politice din Cadul Universității ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași. A urmat apoi studii universitare de masterat, ”Marketing Politic și Comunicare”, în cadrul aceleiași universități. citeste mai mult
Parteneri
Experiment: un tânăr s-a transformat într-un om al străzii pentru a demonstra că poate deveni milionar într-un an. Câți bani a câștigat în 10 luni
Experiment: un tânăr s-a transformat într-un om al străzii pentru a demonstra că poate deveni...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar trebui să fie ILEGAL să posteze pozele astea
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea...
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”. Vedeta s-a filmat fără machiaj și cu părul nearanjat
Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”....
"Am călătorit în timp". Profesorul ieșit din comă a fost în anul 3906 și spune...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns de un parapet vechi. Acasă, doi copii îşi vor aştepta tatăl în zadar
ANIMAŢIE. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe A1, în care Valentin a fost străpuns...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai culca cu el?
BANCUL ZILEI. Bulă: - Nevastă, dacă un arab ţi-ar da o mie de parai te-ai...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
LAC de lavă SPECTACULOS, observat din satelit! Are peste 200 km lungime
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
Beleaua Corduneanu a făcut anunţul. Este CUTREMUR în lumea interlopă
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Locaţiile din faimosul serial Bridgerton pe care le poţi vizita
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Este OBLIGATORIU absolut peste tot în România. TE VERIFICĂ imediat
Românul de 24 de ani, milionar din nimic. Cum a făcut munți de bani
Românul de 24 de ani, milionar din nimic. Cum a făcut munți de bani
BANC | Bulă, Sfântul Petru și „pomul minciunilor”
BANC | Bulă, Sfântul Petru și „pomul minciunilor”
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea mintală a utilizatorilor”
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...
Tatăl lui Jador nu are încredere în intențiile legate de Oana Ciocan: „Le-a spus tuturor fetelor din viața sa că le iubește și că le ia de nevastă”
Tatăl lui Jador nu are încredere în intențiile legate de Oana Ciocan: „Le-a spus tuturor...
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul care îi dă o aromă de neuitat
Ce să adaugi în ostropelul de pui ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul...