Acasă » Știri » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 24 decembrie 2020. Leii sunt stresați profesional

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 24 decembrie 2020. Leii sunt stresați profesional

De: Elena NicaMadalina Manole 23/12/2020 | 22:09
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 24 decembrie 2020. Leii sunt stresați profesional

Horoscopul zilei de 24 decembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 24 decembrie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 24 decembrie 2020 spune că nativii din zodia Leu pot fi stresați la locul de muncă.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Este o zi favorabilă celor născuți în zodia Berbec pentru rezolvarea unui context financiar care le-a dat bătăi de cap de ceva vreme. Nativii pot face calcule și socoteli, își pot verifica bugetul și se pot avânta în unele cheltuieli mai îndrăznețe. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce ocazia de a primi o sumă de bani pe care o așteptau de mai multă vreme.

Horoscop zilnic Taur

Cu Luna în tranzit prin semnul lor, cei născuți în zodia Taur se vor bucura astăzi de multă energie, entuziasm și mai ales de echilibru emoțional. Nativii au un simț practic bine dezvoltat și, deși va fi stres profesional resimțit din plin și frustrări pentru că nu-și încheie activitățile cum și-ar dori, vor avea totuși putere interioară să facă față contextului. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce vești și informații surprinzătoare.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni sunt agitați pe interior, au fel și fel de gânduri și își pun multe întrebări. Nativii poartă un dialog interior destul de profund, iar șansele de a găsi răspunsuri sunt mari. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le aduce ocazia să înțeleagă un context prin care au trecut, să-i vadă rostul, să-și înțeleagă o atitudine avută, o decizie luată la un moment dat.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac s-ar putea să intre în dezacorduri cu prietenii și să fie chiar contrariați de sfaturile acestora, de îndemnurile pe care le primesc, să nu le convină deloc ceea ce aud. Nativii pot avea impresia că ceilalți au ceva cu ei, însă nu este decât un simțământ al lor, fără fundament. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere să ia în serios ceea ce li se spune pentru că nimeni nu le vrea răul.

Horoscop zilnic Leu

Este o zi destul de dificilă în plan profesional pentru cei născuți în zodia Leu și nativii ar trebui să nu ia decizii radicale. Cu toate că au randament și eficiență la locul de muncă, pot veni contexte neașteptate care să-i scoată din ritm, să-i enerveze, în special sarcini noi sau dialoguri cu colegii iritante. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să aibă grijă la imaginea lor, la funcția lor și să nu ia decizii radicale în plan profesional.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară se pot bucura de momente relaxante în cuplu sau cu copiii și pot avea ocazia de a discuta detalii importante legate de viitorul relației lor. Nevoia de a-și clarifica niște obiective, idealuri, convingeri sentimentale este mare. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le atrage atenți că la locul de muncă pot intra în contradicții cu colegii din cauza rigidității lor.

 Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță ar trebui să evite astăzi deciziile legate de bunuri materiale, investiții, credite pentru că pot avea o viziune ușor deformată asupra realității. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le atrage atenția asupra unor dialoguri tensionate ce vizează bunurile de patrimoniu. Nativii pot fi deosebit de orgolioși și mândri într-un astfel de context.

Horoscop zilnic Scorpion

Este o zi destul de tensionată în plan relațional pentru cei născuți în zodia Scorpion. Nativii pot avea parte de tensiuni cu partenerul de viață, pot fi deranjați și dezamăgiți de un dialog, de un context. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le atrage atenția că și profesional este o zi sensibilă și un contract, o colaborare s-ar putea să nu le iasă așa cum s-ar fi așteptat.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător își dedică multă energie finalizării unor sarcini la locul de muncă, însă nu este cazul să-și asume noi resposabilități, mai ales pe cele ale colegilor mai puțin activi. Posibile surprize care să vină din această direcție. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere mai multă grijă la sănătate, la odihnă și la evitarea exceselor.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn pot fi deziluzionați de o situație sentimentală, mai ales dacă sunt la început și aveau așteptări de la partener. Cei care sunt părinți pot trăi momente de dezamăgire din cauza copiilor. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le atrage atenția că se pot intensifica niște frustrări legate de faptul că nu au timp liber pentru a se dedica mai mult propiilor lor plăceri și bucurii.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător se preocupă cu avânt de asigurarea tuturor celor necesare pentru casă și familie. Nativii depun un efort major pentru a-i mulțumi pe toți, dar vor fi încântați la final de zi. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le atrage atenția că pot apărea defecțiuni, surprize legate de locuință care să le dea peste cap planurile și să trebuiască să se adapteze rapid.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești sunt dornici să comunice, să povestească, să dezbată subiecte, însă trebuie să aibă grijă pentru că fără să-și dea seama pot spune lucruri pe care mai apoi să le regrete. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le atrage atenția că pot primi vești surprinzătoare, informații neașteptate care să-i irite sau chiar unele dialoguri vor avea rolul de a-i enerva.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Elena Nica
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, Universitatea București. Experiențe în trecut: news editor Observator, Antena 1 și Antena Stars
Parteneri
Cum a scris ZANNI numele lui Andrei Ciobanu, pe biletul de nominalizare la Survivor All Stars. A făcut-o intenționat!
Cum a scris ZANNI numele lui Andrei Ciobanu, pe biletul de nominalizare la Survivor All...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Natalia Mateuț, noua iubită a lui Cătălin Cazacu? Unde au fost surprinși
Natalia Mateuț, noua iubită a lui Cătălin Cazacu? Unde au fost surprinși
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel,...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul ei iubit a fost găsit fără suflare într-un hotel din Miami
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...
ILEGAL în România! N-ai voie să deții aceste ANIMALE acasă
ILEGAL în România! N-ai voie să deții aceste ANIMALE acasă
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Anunț pentru toți românii care au CARDURI pentru ALIMENTE. Pe 25 Aprilie a fost ultima zi
Anunț pentru toți românii care au CARDURI pentru ALIMENTE. Pe 25 Aprilie a fost ultima...
Refuzul calmantelor ar putea deveni amintire. Terapia durerii, drept al pacienților români
Refuzul calmantelor ar putea deveni amintire. Terapia durerii, drept al pacienților români
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
EXCLUSIV! Cum se simte acum fiul lui Kamara? Leon face progrese notabile: ”Este un mic campion”
EXCLUSIV! Cum se simte acum fiul lui Kamara? Leon face progrese notabile: ”Este un mic...
CRBL a fost înșelat. Artistul a dat detalii mai puțini știute din intimitate: „Am și față de prost câteodată”
CRBL a fost înșelat. Artistul a dat detalii mai puțini știute din intimitate: „Am și...
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și Vărsătorii sunt avantajați
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și...
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea