Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 5 octombrie 2019. Taurii au revelații

Autor: A.N.
Publicat: 04/10/2019 | 20:17
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 5 octombrie 2019. Taurii au revelații

Horoscopul zilei de 5 octombrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 5 octombrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 5 octombrie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Taur pot avea parte de niște revelații.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 5 octombrie 2019

Cei născuți în zodia Berbec sunt preocupați foarte mult de imaginea pe care o afișează. În unele cazuri, nativii vor purta dialoguri legate de carieră și vor încerca să descopere noi mijloace pentru a se pune în valoare mai mult. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le aduce ocazia de a socializa și a comunica cu prietenii.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 5 octombrie 2019

Cei născuți în zodia Taur pot primi vești din străinătate sau își pot face planuri de călătorie. Unii nativi vor pleca la drum și va fi vorba de o deplasare încărcată de emoție, spirituală. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le oferă ocazia de a avea niște revelații, de a-și schimba niște principii, poate chiar viziunea asupra vieții, asupra unor aspecte.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 5 octombrie 2019

Cei născuți în zodia Gemeni pot avea parte de cheltuieli neprevăzute astăzi, mai ales legate de familie sau partener de viață. Pe de altă parte, nativii vor fi îndârjiți să facă rost de niște bani în plus. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce un sprijin financiar din partea unei persoane la care nu se așteptau.

 Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 5 octombrie 2019

Principiile de viață și valorile morale diferite față de ale partenerului de viață pot constitui motiv de ceartă pentru cei născuți în zodia Rac. Pe de o parte, nativii încearcă să se impună, pe de altă parte se vor lăsa dominați de convingerile celorlalți doar pentru a aplana un conflict, însă tensiunea interioară va crește. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce o propunere profesională, o colaborare, din partea unei cunoștințe.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 5 octombrie 2019

O mare parte dintre cei născuți în zodia Leu se pot apuca astăzi să-și caute un nou loc de muncă prin intermediul internetului, în timp ce alții pot analiza niște oferte primite. Se recomandă mai multăodihnă și detașare față de sarcinile cotidiene. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să iasă în oraș, să participe la evenimente distractive mai mult.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 5 octombrie 2019

Pentru cei născuți în zodia Fecioară contextul astral de astăzi poate aduce certuri și reproșuri, neînțelegeri cu persoana iubită sau cu copiii. Din postura de părinți, nativii vor fi mult mai drastici și vor încerca să-și impună noi reguli. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să petreacă timp cu cei dragi, să se dedice activităților de grup, sportive.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 5 octombrie 2019

Cei care au în plan să-și renoveze, reamenajeze, decoreze locuința, astăzi au toate șansele să-și atingă ținta. O parte dintre cei născuți în zodia Balanță vor face curățenie și se vor preocupa de treburile gospodărești. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le aduce momente frumoase în familie, poate chiar vizite la domiciliu.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 5 octombrie 2019

O deplasare, o scurtă călătorie îi poate scoate din ritm pe cei născuți în zodia Scorpion, însă va fi vorba de o detașare majoră față de problemele cotidiene. Nativii vor avea timp să stea cu ei înșiși și să se gândească la propria viață, la propriile principii. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere să-și reevalueze relațiile cu cei din jur și să se înconjoare doar de persoane care merită.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 5 octombrie 2019

Pentru cei născuți în zodia Săgetător ziua de astăzi vine cu cheltuieli majore. Posibil ca nativii să achite o datorie sau să plătească pentru un proiect personal pe care-l au. Nativii vor fi darnici și pot face cadouri persoanei iubite sau celor dragi. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi sfătuiește să fie prudenți în investiții, afaceri, speculații. Nu ar trebui să-și spună planurile tuturor.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 5 octombrie 2019

Este o zi pe care ar trebui să o dedice în exclusivitate lor. Cei născuți în zodia Capricorn au șansa acum de a-și pune ordine în gânduri și de a lua cele mai bune decizii pentru ei și viitorul lor. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le aduce energie și o stare generală de bună dispoziție, însă și tendința de a nu dormi, de a da somnul pe orice alte activități care să le aducă plăcere.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 5 octombrie 2019

O serie de evenimente trăite de curând pot da peste cap liniștea celor născuți în zodia Vărsător. Nativii se pot lăsa frământați de gânduri și îndoieli și nu este exclus să se confrunte cu insomnii. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește să să detașeze de ceea ce a fost și să privească cu mai mult optimism în viitor.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 5 octombrie 2019

Se conturează conflicte cu prietenii, pentru unii nativi poate fi vorba de conflicte de interese. Protectorii, persoanele îi care susțineau pe cei născuți în zodia Pești s-ar putea schimba sau s-ar putea detașa de o situație, fapt care să-i bulverseze pe nativi. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere acestora să se odihnească mai mult și să nu se suprasolicite, mai ales psihic.

Citește și: Horoscop lunar. Previziuni pentru luna octombrie 2019

Citește și: Horoscop săptămânal 30 septembrie – 6 octombrie 2019. Balanțele pot avea o energie mai scăzută

 

Citește și...