HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 7 APRILIE 2018. CAPRICORNII SUNT COOPERANȚI

Publicat: 06/04/2018 | 22:43

Horoscopul zilei de 7 aprilie 2018 aduce previziuni astrale pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărstăor, Pești. 

Barbara Băcăuanu
Astrologul Barbara Băcăuanu îți prezintă horoscopul zilei de 7 aprilie 2018

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu (foto) este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Horoscop zilnic Berbec – Horoscop azi, 7 aprilie 2018

Este o zi potrivită pentru a-ți analiza modul de gândire, pentru a-ți asculta sufletul și pentru a depași regretele. Este posibil să simți nevoia, după o săptămână încărcată, să te retragi puțin din viața socială. Încearcă, de asemenea, să descoperi calitățile ascunse ale personalității tale, implicându-te în cât mai multe activități creative. Este chiar posibil să devii mai empatic, mai atent și mai receptiv la problemele celorlalți, dar și la problemele tale, la nevoile tale interioare.

Horoscop zilnic Taur – Horoscop azi, 7 aprilie 2018

Dorești să te autodepășești, iar capacitatea de a vedea noi posibilități este foarte mare în ceea ce privește domeniul creativității. Esti predispus să te pui pe locul doi atunci când poți să-ți ajuți prietenii sau pe cineva care are nevoie de sprijin sau ajutor. Spre seară, oferă-ți clipe de introspecție sau de meditație. Bucură-te de ziua liberă și ocupă-te de starea ta de bine. Orice activitate care îți face plăcere îți aduce un plus de energie iar îngrijirea corpului poate fi una din acestea.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscop azi, 7 aprilie 2018

Preferi mai mult să visezi decât să acționezi. Astăzi ai tendința de a fi mult prea idealist. Dacă vocația ta este aceea de a face artă e posibil să găsești în tine toate resursele pentru a face asta și modalități de a le dezvolta. Ești vulnerabil în privința sentimentelor. Poate ai așteptări prea mari de la partener sau, din contră, ce face acesta te afectează. Cu puțin efort din partea ta, relația cu cei din familie se poate schimba în această perioadă. Poți fi mai receptiv și mai sensibil cu ei.

Horoscop zilnic Rac – Horoscop azi, 7 aprilie 2018

Amplifică-ți abilitatea de a vedea în ansamblu și de a-ți lărgi orizonturile fie prin călătorii de natură geografică fie spirituală. Ai capacitatea de a aduce soluții spirituale la probleme practice și de a le arăta celorlați că ești empatic. Ești sensibil la gesturi romantice. În această perioadă, motivația ta va funcționa perfect când te implici în munca intelectuală, de creație, în activități ce te ajută să înțelegi. Pe de altă parte, posesivitatea ta nu va fi acceptată tocmai bine de partener.

Horoscop zilnic Leu – Horoscop azi, 7 aprilie 2018

Astăzi ai tendința de a fi mult prea permisiv, prea darnic sau chiar prea idealist într-o chestiune financiară ce ține de căsnicie sau de familie. Încearcă să rămâi realist și nu te lăsa afectat de felul în care se comportă cei dragi cu tine. Este foarte posibil să fie o percepție falsă de-a ta sau o sensibilitate mărită. Ai putea să discuți cu partenerul despre acest lucru și să-i spui că ai nevoie de atenție și de mai multă înțelegere și, astfel, poți avea o duminică foarte plăcută și relaxantă.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscop azi, 7 aprilie 2018

Relațiile de orice fel sunt în această perioadă forța motrică a vieții tale chiar dacă pot întâmpina dificultăți. Relațiile armonioase pot fi pentru tine o sursă excelentă de oportunități. Ai nevoie și îți dorești să lucrezi în echipă, să te dedici celorlalți. Ai capacitatea de a vedea lucrurile prin ochii celorlalți, de a te pune în locul lor, dar și știi cum să-i susții fără să-ți compromiți nevoile. Comunică cu partenerul și află ce anume îl deranjează sau ce anume te deranjează pe tine.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscop azi, 7 aprilie 2018

Creativitatea și romantismul merg mână în mână, iar azi ai posibilitatea să le îmbini armonios pentru a-ți surprinde partenerul de viață. Empatia, receptivitatea și imaginația îți pot îmbunătăți considerabil relația sau pot crea un ambient plăcut. Deși poate îți dorești să petreci mai mult timp cu prietenii sau ești mai atras de viața socială, ar fi bine să petreci timp și cu partenerul. Te poți implica în activități de natură spirituală căutând uniunea emoțională, spirituală și fizică în același timp.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscop azi, 7 aprilie 2018

Dragostea necondiționată este un proces continuu care continuă să crească și să evolueze când ne tratăm și pe noi înșine cu blândețe. Dacă vrei să-ți regăsești pofta de viață gândește-te la plăcerea pe care o simți când te implici din tot sufletul, creând. Întâlnirile romantice îți potențează senzația de a fi special, iar domeniul iubirii va fi un domeniu care te va preocupa în următoarea perioadă. Tu poți sta și în singurătate foarte bine atunci când ai nevoie de momente cu tine sau de introspecție.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscop azi, 7 aprilie 2018

E posibil să te îndrepți mult către familie, fiind capabil de mari emoții și sentimente îndreptate către părinții tăi. În continuare rămâne prezentă tendința de a intra în conflicte cu frații. Încearcă să te detașezi și să amâni discuțiile. Căminul tău este locul în care te îndrepți când simți nevoia să te retragi din cotidian și să te reconectezi la realitățile sufletești. Încearcă să găsești plăcere în lucrurile simple ale vieții. Te poți delecta cu o cină în familie și apoi cu un film.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscop azi, 7 aprilie 2018

Azi ar fi indicat să cooperezi mai mult cu ceilalți și să încerci printr-o formă creativă să le comunici ideile tale. Încearcă să te asiguri că în conversații poți ține sub control tendința impulsivă mai ales că, în această perioadă, nu prea ai chef de certuri. Mintea ta poate fi stimulată de activități creative. Poate încerci să faci un curs de fotografie. E o perioadă benefică în ceea ce privește comunicarea cu partenerul, poate chiar să reînnodați acea legătură spirituala care v-a adus împreună.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscop azi, 7 aprilie 2018

Chiar dacă ai foarte mult de lucru și simți foarte multă presiune încearcă să nu-ți neglijezi sănătatea atât cea fizică cât și cea mentală. E posibil să nu găsești foarte multă înțelegere de la partener în aceste zile, însă e o situație trecătoare. În săptămânile ce urmează poți să experimentezi o detașare față de bunurile materiale și o dorință sau nevoie de a-ți valoriza latura spirituală. Azi fă cât mai multe lucruri care să te ajute să scapi de atașamente care îți scad sau îți blochează energia.

Horoscop zilnic Pești – Horoscop azi, 7 aprilie 2018

Dacă nu ai un scop bine stabilit există riscul de a te disipa sau de a te pierde în prea multe direcții. Stabilește-ți prioritățile și fii eficient. Dacă ești interesat de artă, în următoarea perioadă, ai șansa să explorezi mai mult acest domeniu. Astrele îți sunt favorabile. În acest weekend, cooperarea și toleranța ar fi cuvinte cheie în relația de cuplu. Romantismul tău poate readuce inevitabil armonia între voi. Ocupă-te în același timp și de tine și caută activități care să te relaxeze.

Citește și...