Acasă » Horoscop » Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 8 septembrie 2019. Fecioarele singure se pot îndrăgosti

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 8 septembrie 2019. Fecioarele singure se pot îndrăgosti

De: Cancan 07/09/2019 | 20:00
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 8 septembrie 2019. Fecioarele singure se pot îndrăgosti
Horoscopul zilei de 8 septembrie spune că Fecioarele singure se pot îndrăgosti

Horoscopul zilei de 8 septembrie 2019 aduce previziuni astrale pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 8 septembrie 2019 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 8 septembrie 2019 spune că astăzi nativii din zodia Fecioară se pot îndrăgosti.

Sfat! Dacă vă cunoașteți ascendentul, este recomandat să vă citiți atât previziunile pentru zodie, cât și pentru ascendent!

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 8 septembrie 2019

Cei născuți în zodia Berbec sunt preocupați de modul în care sunt văzuți în societate, inclusiv de un șef sau de un reprezentant al unei instituții a statutului. Chiar dacă le este greu să recunoască autoritatea cuiva, nativii se frământă în această direcție și încearcă să se modeleze astfel încât să fie pe placul persoanei respective. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește să-și modeleze personalitatea după valori și principii morale, care-i definesc pe ei înșiși și mai puțin pe cei din jur.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 8 septembrie 2019

Este o zi favorabilă studiului și călătoriilor, prin urmare cei născuți în zodia Taur se vor împărți în două categorii, cei care vor învăța și aprofunda un curs și cei care se vor folosi de ziua liberă pentru a explora locuri noi. Pentru mulți nativi, noi domenii de interes se deschis acum sub o formă mult mai concretă decât până acum. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le susține puternic capacitatea de comunicare.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 8 septembrie 2019

Dialogurile financiare devin stresul acestei zile, iar cei născuți în zodia Gemeni fac calcule și socoteli în încercarea de a-și drămui corect și pe timp îndelungat veniturile. Partea bună este că beneficiază de susținere și ajutor material din partea celor dragi. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le aduce posibilitatea de a purta dialoguri pe teme oculte, ezoterice cu persoane dragi și pot aborda noi viziuni asupra acestor subiecte.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 8 septembrie 2019

Este o zi favorabilă redresării unei situații matrimoniale, clarificării unei situații cu partenerul de viață. Cei născuți în zodia Rac sunt sfătuiți să petreacă mai mult timp cu cei dragi, să lase garda jos și să fie sinceri, să-și recunoască sentimentele, indiferent care sunt acestea. Horoscopul de azi pentru zodia Rac poate aduce nemulțumiri din partea unui partener de afaceri sau colaborator.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 8 septembrie 2019

Cei născuți în zodia Leu sunt tentați să-și dedice ziua liberă pentru a munci, posibil pentru a finaliza un proiect restant. Nativii au tot ce le trebuie în acest sens, inclusiv energia și determinarea necesare, însă nu este exclus ca, suprasolicitându-se, să se confrunte cu unele probleme de sănătate minore. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să se odihnească corespunzător și să evite alimentația nesănătoasă.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 8 septembrie 2019

Pentru cei din Fecioară este momentul ideal să se îndrăgostescă, dacă sunt singuri, sau să conceapă un copil, dacă sunt în relații de lungă durată. Atenție, însă! Tranzitele momentului favorizează și flirturile și aventurile, prin urmare nu este exclus ca o relație extraconjugală să ia naștere acum. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le aduce energie pentru distracție și poftă de viață.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 8 septembrie 2019

Contextul astrologic al momentului aduce pentru cei din zodia Balanță interes vizavi de casă și familie. Nativii se preocupă de treburile gospodărești, repară, gătesc, fac curățenie și reamenajează locuința. De asemenea, se implică și pun în ordine o situație care vizează un membru al familiei. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le aduce ajutor din partea cuiva drag, poate chiar un sfat important într-o direcție de viață.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 8 septembrie 2019

Cei născuți în zodia Scorpion dau dovadă de o comunicare magnetică, care atrage oameni noi în jurul lor și care-i ajută și pe ei să își pună ordine în gânduri și să se împace cu persoane dragi. Nativii vor fi emotivi și cuceritori. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le aduce ocazia de a face scurte plimbări care să le relaxeze simțurile și să le elibereze mintea.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 8 septembrie 2019

Este posibil ca cei născuți în zodia Săgetător să primească astăzi cadouri substanțiale, însă există și varianta ca ei să fie cei care le fac. Nativii pot fi cheltuitori acum și nu este exclus ca unii dintre ei să-și dorească să iasă în față prin lux sau să câștige admirația cuiva printr-o mărinimie exagerată. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător susține activitățile (ideile) care pot fi generatoare de venituri suplimentare.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 8 septembrie 2019

Pentru cei din zodia Capricorn este o zi favorabilă să se ocupe mai mult de felul în care arată, de felul în care gândesc, să se ocupe de trup și suflet. Nativii vor diplomați în relațiile cu cei din jur, însă se vor pune pe primul loc în orice decizii vor lua, atitudine de apludat. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi atenționează că starea de spirit poate fluctua ușor, prin urmare un control impus asupra emotivității ar fi ideal.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 8 septembrie 2019

Cei născuți în zodia Vărsător nu simt nevoia să se expună prea mult astăzi, nici în societate, nici în fața celor dragi. Nativii vor fi gânditori și analitici, vor căuta odihna, liniștea și relaxarea și vor reuși să-și pună ordine în gânduri. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere mai mult interes vizavi de sănătate. O reevaluare a unor simptome le-ar putea fi de ajutor pentru a le trata.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 8 septembrie 2019

Prietenii și întâlnirile cu persoanele dragi vor fi puncte de interes pentru cei din zodia Pești, care astfel vor încerca să se detașeze de un context sentimental, financiar, profesional care le strică buna dispoziție. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poatea duce stări de visare, revelații legate de un plan de viitor pe care doar l-au dorit, dar nu l-au gândit și cu atât mai puțin, nu l-au pus în practică.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL 9 – 15 SEPTEMBRIE 2019. SCORPIONII POT AFLA SECRETE MAJORE DIN TRECUT

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP LUNAR. PREVIZIUNI PENTRU LUNA SEPTEMBRIE 2019

 

Tags:
Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cum a scris ZANNI numele lui Andrei Ciobanu, pe biletul de nominalizare la Survivor All Stars. A făcut-o intenționat!
Cum a scris ZANNI numele lui Andrei Ciobanu, pe biletul de nominalizare la Survivor All...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Natalia Mateuț, noua iubită a lui Cătălin Cazacu? Unde au fost surprinși
Natalia Mateuț, noua iubită a lui Cătălin Cazacu? Unde au fost surprinși
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel, stabilit de mai bine de 30 de ani: „Există un mit, când vorbim de salariu
Țara unde românii au un salariu de 5.000 de euro pe lună. Ce spune Daniel,...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul ei iubit a fost găsit fără suflare într-un hotel din Miami
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Un nou smartphone se lansează în România. Prețuri pentru toate buzunarele
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute așa
Țara europeană în care unele morminte au gratii. Motivul incredibil pentru care au fost făcute...
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume o vizitează
Orașul din România în care găsești o cetate ca în povești. Nu foarte multă lume...
Ion Iliescu e VINOVAT: Se face dreptate pentru această rușine națională
Ion Iliescu e VINOVAT: Se face dreptate pentru această rușine națională
Oana Lis, anunţul trist despre Viorel Lis înainte de Paşte
Oana Lis, anunţul trist despre Viorel Lis înainte de Paşte
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
Kanye West confirmă intrarea în industria porno
ILEGAL în România! N-ai voie să deții aceste ANIMALE acasă
ILEGAL în România! N-ai voie să deții aceste ANIMALE acasă
La ce truc recurge Meghan pentru a face bani. Cum pozează în gospodina perfectă
La ce truc recurge Meghan pentru a face bani. Cum pozează în gospodina perfectă
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
BANCUL de vineri | Soțul, nevasta și câinele vecinului
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Mesajul transmis de Mihaela Rădulescu de ziua de naștere a iubitului ei, Felix Baumgartner: ”Mă ocup eu”
Mesajul transmis de Mihaela Rădulescu de ziua de naștere a iubitului ei, Felix Baumgartner: ”Mă...
CRBL a fost înșelat. Artistul a dat detalii mai puțini știute din intimitate: „Am și față de prost câteodată”
CRBL a fost înșelat. Artistul a dat detalii mai puțini știute din intimitate: „Am și...
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și Vărsătorii sunt avantajați
Acestea sunt zodiile care vor fi pe cai mari pentru tot restul anului. Gemenii și...
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea
Este obligatorie reducerea vitezei la trecere dacă nu sunt pietoni? Ce spune legea