HOROSCOP ZILNIC: HOROSCOPUL ZILEI DE 9 APRILIE 2018. Racii se gândesc la responsabilitățile de la job

Publicat: 08/04/2018 | 19:51

Horoscopul zilei de 9 aprilie 2018 aduce previziuni astrale pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 9 aprilie 2018 aduce vești mai puțin bune pentru cei născuți în zodia Fecioarei. Horoscopul zilnic pentru 9 aprilie 2018 spune că nativii acestei zodii se pot confrunta cu probleme financiare.

Barbara Băcăuanu
Astrologul Barbara Băcăuanu îți prezintă horoscopul zilei de 9 aprilie 2018

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu (foto) este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Horoscop zilnic Berbec – Horoscop azi, 9 aprilie 2018

Deoarece Mercur, planeta comunicării, a rațiunii și a deciziilor, este retrogradă în semnul tău zodiacal, este indicat ca în această perioadă să fii mai tăcut, mai introvertit și mai conectat la planul tău interior! Ca urmare a acestei conduite este posibil să ai unele revelații de valoare în ceea ce te privește și față de modul în care îți trăiești viața! În mod cert este nevoie să faci unele schimbări pe care, deși le știai, le-ai tot amânat!

Horoscop zilnic Taur – Horoscop azi, 9 aprilie 2018

Aspectele astrale ale momentului te îndeamnă să visezi cu mai multă ardoare la dorințele sufletești, fără a îți mai pune bariere legate de modul în care le vei putea obține – dacă ai resursele necesare, dacă este posibil, dacă vei reuși, dacă meriți sau dacă ai putere… Lasă toate aceste întrebări pe seama universului și ai încredere că orice este posibil dacă ești deschis și corect canalizat energetic!

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscop azi, 9 aprilie 2018

Ai multe de povestit cu o persoană dragă pe care nu ai mai văzut-o de foarte mult timp și cu care este posibil să te întâlnești chiar astăzi! Vei fi dornic să auzi și să împărtășești experiențele de viață prin care ați trecut, să vă cereți sfaturi sau păreri în luarea unor decizii sau să vă amintiți lucruri din timpul pe care obișnuiați să îl petreceți împreună! Totodată, este important să restabilești conexiunea și să nu o mai lași să se piardă!

Horoscop zilnic Rac – Horoscop azi, 9 aprilie 2018

Chiar dacă ești încă în vacanța de sărbători, gândul îți zboară la activitățile de la locul de muncă și la responsabilitățile ce le ai acolo! Chiar dacă toate aceste lucruri te preocupă, este mai important să te odihnești, să te detașezi și să petreci timp cu familia! Răgazul pe care ți-l vei aloca îți va aduce claritatea necesară pentru a lua cele mai bune decizii atunci când va fi cazul!

Horoscop zilnic Leu – Horoscop azi, 9 aprilie 2018

Informațiile pe care le primești astăzi pot fi foarte prețioase în sensul că îți pot modifica percepția pe care o aveai față de unele aspecte ale vieții tale! Ca atare, fii deschis la ceea ce ți se comunică direct sau indirect, de la persoane, prin cuvinte, povești, fapte sau prin semnele ce te înconjoară pas cu pas! În același timp, lasă-te ghidat de intuiție cât mai mult și îmbrățișează schimbarea!

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscop azi, 9 aprilie 2018

O analiză mai atentă a felului în care îți gestionezi banii, la balanța dintre venituri și cheltuieli, te-ar putea scuti de unele situații neplăcute prin care este posibil să treci sau de blocajele pe care deja le întâmpini! Ca atare, este indicat să fii mai responsabil, mai realist, mai chibzuit și să îți stabilești o strategie finaciară mai bună, pe care să o urmezi zi de zi!

Horoscop zilnic Balanță – Horoscop azi, 9 aprilie 2018

În această perioadă este posibil să te gândești la relațiile din trecutul tău pentru a înțelege mai bine care a fost scopul pentru care s-au întâmplat unele lucruri, de ce a fost nevoie să treci prin unele experiențe și unde te-au condus ele! Odată cu acest proces este bine să faci pace cu acele situații peste care nu ai putut să treci și să tragi linie la tot ceea ce a fost. Acest fapt te va ajuta să trăiești mult mai liber în prezent!

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscop azi, 9 aprilie 2018

Timpul pe care l-ai avut în aceste zile pentru a te relaxa și a sărbători Paștele, te-a făcut să te gândești mai mult la tine și la planul profesional. Poate nu te mai regăsești în ceea ce faci în prezent, poate ai alte aspirații, mult mai înalte, sau poate că pur și simplu îți dorești o schimbare! Analizează bine toate aceste aspecte și reconsideră care îți sunt prioritățile!

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscop azi, 9 aprilie 2018

Este o zi potrivită în care să restabilești conexiunea la nivel verbal cu persoana pe care o iubești. Poate este nevoie să rezolvați unele neînțelegeri din trecut, să faceți un pact, să discutați despre unele aspecte sau blocaje dintre voi doi, să luați decizii sau pur și simplu să vă declarați iubirea! Ca atare, este bine să îți deschizi cât mai mult sufletul și să fii sincer!

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscop azi, 9 aprilie 2018

Dacă aveai planuri legate de o mutare de casă, de redecorare sau de îmbunătățire, ar fi bine să le reanalizezi și să observi dacă ai luat cele mai bune decizii sau dacă ai fost atent la toate detaliile. Este foarte posibil să îți schimbi părerea! O discuție cu cineva din familie îți poate aduce unele informații prețioase sau sfaturile de care aveai nevoie pentru a înainta în ceea ce ți-ai propus!

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscop azi, 9 aprilie 2018

Fii cu băgare de seamă la documentele pe care le mânuiești astăzi, este posibil să pierzi sau să deteriorezi unul dintre ele! Totodată, nu te abate de la regulile de circulație sau de bună conduită în trafic, ai putea primi o amendă sau ai putea avea unele neplăceri! O deplasare înafara orașului în care locuiești ar aduce beneficii pentru o relaxare atât fizică cât și psihică!

Horoscop zilnic Pești – Horoscop azi, 9 aprilie 2018

Este indicat ca astăzi să fii mai preocupat de planul financiar și să îți faci unele calcule. Merită să arunci banii pe lucruri de care nu ai cu adevărat nevoie? Fii mai ancorat în realitate și urmărește-ți scopurile cu o mai mare eficiență! Prin acest proces de analiză este posibil să faci schimbări majore și să ajungi la o nouă filosofie de viață, mult mai sănătoasă pentru tine!

Citește și...