Acasă » Horoscop » HOROSCOP 1 IULIE. Capricornii trebuie să aibă mare grijă astăzi la…

HOROSCOP 1 IULIE. Capricornii trebuie să aibă mare grijă astăzi la…

De: Cancan 01/07/2016 | 07:41
HOROSCOP 1 IULIE. Capricornii trebuie să aibă mare grijă astăzi la...

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. ( Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro ).

Berbec – De dimineaţă s-ar putea să faci cunoştinţă cu o persoană deosebită, care te va fermeca. Sfatul este să fii prudent şi să apelezi la  modestie. Cei din jur te apreciază pentru atitudinea deschisă pe care o afişezi şi pentru faptul că eşti dispus să îţi ajuţi colegii, oferindu-le sfaturi utile. Ai şanse azi să cumperi un obiect de valoare, dorit de multă vreme de întreaga familie. Bucură-te de atmosfera creată şi de reuşită!

Taur – Nu da înapoi de la evenimente mondene sau de la activităţi cu caracter social, vei găsi multe momente pline de mulţumire şi satisfacţie! Concentrează-te pe idealuri înalte şi aspiră la tot ceea ce-ţi doreşti cu adevărat! Această zi îţi oferă şansa expansiunii atât la nivel mental cât şi fizic! Ceea ce mănânci te reprezintă, aşa că stabileşte-ţi un program sănătos prin care să-ţi schimbi stilul alimentar! Sănătatea ţi se va îmbunătăţi vizibil!

Gemeni – O zi benefică: eşti în vervă, cunoşti multe persoane, cu care comunici foarte bine despre interese comune sau participi la cursuri, citeşti şi studiezi! Pot apărea schimbări în sfera locuinţei, o mutare sau noi planuri ce vizează viaţa de familie şi căminul! Oraşul sau ţara natală pot fi cuvinte cheie. Nu te obosi să scapi de o discuţie cu partenerul de afaceri sau cu un asociat, mai multe lucruri trebuie lămurite acum şi nu mai suportă amânare!

Rac – Este indicat să răspunzi cu încredere şi optimism oportunităţilor ce survin, prietenii adevăraţi sunt dispuşi să-ţi întindă o mână şi să te ajute! Afirmă-ţi punctul de vedere, susţine-ţi părerile şi arată cum gândeşti, fiind atent să asculţi şi să înglobezi şi punctul de vedere al interlocutorului. Există şanse ca cineva din trecut să se întoarcă la tine. Nu te grăbi, dă-ţi timp de gândire, analizează-ţi cu grijă sentimentele, apoi ia o decizie!

Leu – Nu te obosi fizic! Este bine să iei în considerare stresul, tensiunea ce se acumulează şi responsabilităţile sporite pe care ţi le asumi! Discută cu angajaţii, colegii sau subalternii reuşitele sau eşecurile de până acum, vei dobândi o înţelegere sporită ascultând şi părerea lor. Este posibil să reîntâlneşti un prieten vechi şi să vă reînnodaţi relaţiile. Acest fapt te bucură şi îţi trezeşte multe amintiri minunate!

Fecioară – Atunci când cineva ţi se adresează cu cuvinte urâte, este bine să tragi o linie bine demarcată în care să îţi impui respectul pe care îl meriţi! Este mai bine ca unele decizii să le iei în singurătate, fără ca cineva să te influenţeze. Rezervă-ţi o zi numai pentru tine şi gândurile tale! Este indicat să îţi menţii şi vitalitatea, de aceea nu ar fi rău să adopţi un program de masă regulat, să îţi purifici organismul şi să te odihneşti mai mult!

Balanţă – Pot surveni neînţelegeri la locul de muncă, atât între colegi, cât şi ca urmare a unor incidente! Fii pe fază şi implică-te cât mai puţin la modul direct! Nu jigni şi nu te adresa cu cuvinte care pot produce suferinţă sau răni, vorbele grele rămân cel mai mult întipărite în minte şi suflet! Lasă-i pe alţii să execute ceea ce tu ai gândit, oferindu-le astfel şansa de a fi utili. Atâta timp cât le faci pe toate, nu poţi da randament!

Scorpion – Dacă cineva cu autoritate îţi dirijează acţiunile, iar asta nu îţi place, este mai bine să te exprimi liber şi să fii sincer atât cu tine cât şi cu el! Există unele sarcini ce se cer îndeplinite, dar care sunt de rutină sau foarte plictisitoare. Nu fugi de ele, ai să le înţelegi rostul mult mai târziu! Părerile îţi pot fi induse în eroare de unele informaţii eronate. Nu te sfii să întrebi de două ori sau să verifici totul înainte de a lua o decizie!

Săgetător – Eşti inventiv, bine dispus şi gata să întinzi o mână de ajutor oricui are nevoie. Reuşeşti să te afirmi la locul de muncă, iar asta te bucură! Implică şi prietenii în activităţile pe care le desfăşori, vei avea parte de multe momente frumoase şi de satisfacţii imediate! Relaţia cu persoana iubită începe să prindă contur din ce în ce mai mult, iar tu te gândeşti la planuri de viitor măreţe!

Capricorn – Poţi fi implicat în unele disensiuni cu colegii sau cu angajaţii, dar important este să îţi ţii în frâu impulsivitatea şi pornirile agresive. Detaşează-te de situaţie, mai târziu o vei putea privi cu alţi ochi! Nu te obosi pe drumuri sau menţine-ţi atenţia focusată la traseu. Pot surveni diferite situaţii ce necesită multe deplasări, dar există şi riscul contravenţiilor rutiere sau a problemelor cu legea!

Vărsător – Pot exista unele disensiuni, discuţii sau situaţii neprevăzute în relaţia de cuplu. Evită pe cât posibil să iei o decizie radicală, s-ar putea ca totul să se fi aprins din cauza unei neînţelegeri. Totodată, există multe oportunităţi în acestă perioadă de a socializa, de a te vedea cu prietenii sau de a merge la evenimente alături de ei! Simte-te bine şi nu rămâne blocat în situaţiile ce îţi trezesc suspiciuni!

Peşti – Activităţile artisice sau cele care te inspira sunt recomandate pentru perioada în curs. Dispui de multă imaginaţie şi forţă creatoare care nu trebuie irosite în van. Dă curs invitaţiilor ce te iau prin surprindere şi nu fi refractar, poţi trăi momente de neuitat alături de o persoană cu totul specială! Energia benefică vine şi din relaţia cu copiii sau cu persoane mai tinere decât tine, care au o perspectivă unică asupra vieţii!

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cu cât se vinde COZONACUL lui Cătălin Scărlătescu. Românii îl pot comanda acasă!
Cu cât se vinde COZONACUL lui Cătălin Scărlătescu. Românii îl pot comanda acasă!
FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după ce s-a afișat întâi cu logodnica și apoi cu amanta!
FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după...
Gestul făcut de soția lui Corduneanu în Vinerea Mare! Unde a mers și ce a postat pe net
Gestul făcut de soția lui Corduneanu în Vinerea Mare! Unde a mers și ce a...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Latura rușinoasă a lui Ion Creangă. Cum devenise amantul femeilor căsătorite și cum a ajuns să aibă un copil din flori, cu o călugăriță
Latura rușinoasă a lui Ion Creangă. Cum devenise amantul femeilor căsătorite și cum a ajuns...
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat macrou congelat. Ce s-a descoperit la analize
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat...
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital iar medicii i-au spus că mai are doar 12 luni de trăit
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital...
La cât timp se face verificarea uleiului. Un detaliu foarte important
La cât timp se face verificarea uleiului. Un detaliu foarte important
Oana Roman primește semne de la Mioara Roman: „Mama îmi trimite mesaje de dincolo”. Ce i-a transmis mama ei, în Săptămâna Mare
Oana Roman primește semne de la Mioara Roman: „Mama îmi trimite mesaje de dincolo”. Ce...
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru mama ei: Meriți!
Biletul de adio al fetei de 13 ani care s-a aruncat de la etaj, pentru...
Mioara Velicu rememorează copilăria autentică de la sat: „Am crescut într-o familie cu 8 copii. Dimineața când ne trezeam, simțeam mirosul de lapte fiert, de turte făcute pe plită și căldură.”
Mioara Velicu rememorează copilăria autentică de la sat: „Am crescut într-o familie cu 8 copii....
„Am crezut că sunt iubit. Pleacă!” Pepe a aruncat verigheta și nu s-a mai uitat înapoi! Adevărul din spatele gestului său
„Am crezut că sunt iubit. Pleacă!” Pepe a aruncat verigheta și nu s-a mai uitat...
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26 de grade Celsius
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Erupție GIGANTICĂ pe Soare! Radiațiile AU AJUNS deja pe Pământ
Erupție GIGANTICĂ pe Soare! Radiațiile AU AJUNS deja pe Pământ
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Ce să pui în pască dacă vrei să-ți iasă ca la bunica acasă. Ingredientul care îi dă gustul copilăriei
Ce să pui în pască dacă vrei să-ți iasă ca la bunica acasă. Ingredientul care...
Animalul din România pe care suntem obligați să-l vindem la export. Îl mâncăm rar, dar avem un surplus uriaș de carne. Alte țări ne plătesc bani grei pentru el
Animalul din România pe care suntem obligați să-l vindem la export. Îl mâncăm rar, dar...
DECIZIE DRASTICĂ pentru toți posesorii de mașini. Abia acum S-A AFLAT ce s-a întâmplat: A fost dureros
DECIZIE DRASTICĂ pentru toți posesorii de mașini. Abia acum S-A AFLAT ce s-a întâmplat: A...
Scandal monstru între Florin Dumitrescu și Alex Dima. Chef-ul l-a jignit foarte urât. ''Nu mai mânca, dementule!''
Scandal monstru între Florin Dumitrescu și Alex Dima. Chef-ul l-a jignit foarte urât. ''Nu mai...
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Ce efecte are cloropicrina, arma chimică folosită de Rusia în Ucraina
Ce efecte are cloropicrina, arma chimică folosită de Rusia în Ucraina
S-a stins marele artist al României. A fost cunoscut în întreaga lume
S-a stins marele artist al României. A fost cunoscut în întreaga lume
Românii care nu și-au primit pensiile. Când vor fi livrate
Românii care nu și-au primit pensiile. Când vor fi livrate
Ce a pățit STARUL care l-a interpretat pe Iisus în „Patimile lui Hristos”. Nu mai este același om!
Ce a pățit STARUL care l-a interpretat pe Iisus în „Patimile lui Hristos”. Nu mai...
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8...
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un fast-food celebru: „Era viu și mișca”
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital:
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
Bucurie mare pentru Viorica și Ioniță de la Clejani. Fulgy și-a schimbat radical viața. Cu ce se ocupă tânărul mutat în Dubai
Bucurie mare pentru Viorica și Ioniță de la Clejani. Fulgy și-a schimbat radical viața. Cu...
Fabrica din România care a uimit întreaga lume. A inventat un sistem pentru care se vor bate toți străinii
Fabrica din România care a uimit întreaga lume. A inventat un sistem pentru care se...
Veste excelentă pentru toți pensionarii din țară. E anunțul pe care milioane de români îl așteptau
Veste excelentă pentru toți pensionarii din țară. E anunțul pe care milioane de români îl...