Acasă » Horoscop » HOROSCOP 11 IUNIE. Vezi ce spun astrele despre zodia ta

HOROSCOP 11 IUNIE. Vezi ce spun astrele despre zodia ta

De: Cancan 11/06/2016 | 07:36
HOROSCOP 11 IUNIE. Vezi ce spun astrele despre zodia ta

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. ( Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro ).
 

Berbec

Astăzi poate veni către tine o veste care îţi taie tot elanul, te ţine pe loc şi nu mai ai forţa necesară de a duce mai departe ceea ce ai început, dar indicat ar fi să nu renunţi la visul tău cel mare. Poate fi ziua unui abandon, dar înainte de a spune stop definitiv, fă ceva pentru a salva ce se mai poate. Dacă nu vei încerca nimic, vei regreta mai tărziu. Inspiraţia îţi poate aduce din senin idei valoroase, mai ales dacă activezi în domeniul artistic, pe care le poţi expune cu o mai mare încredere.

Taur

Mergi înainte cu încredere, viitorul se deschide în culori extrem de atrăgătoare pentru tine, deoarece azi primeşti numai veşti bune! Eşti mulţumit de modul în care se conturează rezultatele unui proiect şi fiecare clipă care te apropie şi mai mult de finish, îţi amplifică ambiţia şi pasiunea cu care lucrezi. Este nevoie de puţină organizare a programului de lucru, dar mai ales, să ştii să pasezi şi altora din sarcinile pe care nu este obligatoriu să le rezolvi numai tu.

Gemeni

Astăzi, dacă nu ştii să coordonezi proiectele de grup, nu faci altceva decât să iei pe umerii tăi mai mult decat poţi duce. Organizează-te şi sistematizează totul! Uneori, o piedică nu este un capăt de drum, ci doar ocazia de a îţi recăpăta energia pentru a face faţă la etapele următoare. Fii optimist şi încrezător! Dacă te-ai înconjura de oameni negativişti, fii sigur că te-ar influenţa şi pe tine, ori azi ai norocul de a te alătura unui grup de oameni foarte entuziaşti.

Rac

Azi degaji încredere prin felul tău de a vorbi şi de a acţiona, alungi dubiile din mintea celor mult prea sensibili şi devii un exemplu demn de urmat. De foarte departe vin cele mai frumoase veşti şi cele mai utile informaţii, ca atare îndreaptă-ţi atenţia spre alte localităţi sau spre ţări străine. Nu te preocupa de lucrurile mărunte din jurul tău, ci priveşte dincolo de graniţele lumii în care trăieşti. Dacă pleci la drum, va fi cu succes.

Leu

Astăzi este nevoie de unele explicaţii din partea ta, mai ales în faţa celor care consideră că nu mergi pe căile cele mai corecte. Este indicat să îţi exprimi mai clar intenţiile. Trebuie să lupţi pentru adevăr, deoarece nu ţi se va oferi nimic pe tavă fără un efort susţinut şi legal! Începe să aduni dovezi în favoarea corectitudinii. În felul acesta, vei observa că nu eşti singur, că ai alături oameni de încredere pe care te poţi baza. Dacă aduni alături de tine grupul adecvat, vei primi tot concursul lui.

 

Fecioară

Aştepţi un anumit moment căruia îi atribui semnificaţii foarte speciale şi fiecare oră care trece te stimulează din ce în ce mai mult. Totul va fi perfect! Primeşti vestea cu tentă oficială de care aveai nevoie pentru a trece la etapa următoare a unui proiect. De acum, drumul tău este netezit spre succesul final. Astăzi laşi o impresie excelentă şi pozitivă pe unde treci şi chiar şi cei care te priveau cu un dram de nesiguranţă încep să îşi schimbe părerea despre personalitatea ta.

Balanţă

Chiar dacă umorul poate fi greşit interpretat, nu te poţi abţine să nu te distrezi pe seama celor pe care nu prea îi ai la suflet. Totuşi, renunţă la ego! Orice ieşire din casă poate fi de bun augur, deci nu sta pe loc: schimbă traseul tău obişnuit casă-serviciu şi retur, pentru că pot apărea surprize plăcute. Norocul, atunci când apare, nu te aşteaptă să te gândeşti şi nici nu te intreabă dacă eşti pregătit. Prinde repede şansa care se iveşte azi la neprevăzut!

Scorpion

Cei din jur se îndoiesc de tine şi îţi pun beţe în roate ce nu te lasă să duci la îndeplinire ceea ce ai început. Poate le-ai oferit motive de suspiciune. Ai mare grijă la gesturile bruşte pe care eşti gata să le faci! Nici nu ştii ce efecte dezastruoase poate avea o decizie pripită luată la nervi! Chiar dacă ai dreptate, cineva are de suferit de pe urma replicilor tale: ori cel căruia i te adresezi, ori tu, pentru ca nu vei şti cum să îţi repari gestul făcut.

 

Săgetător

Nu ţine cont de oprelişti: oricât te-ai chinui, tot nu poţi fi pe placul tuturor şi întotdeauna se vor găsi şi persoane care sa nu te simpatizeze. Te ocupi de un proiect care consuma mari resurse de timp şi energie, dar a venit vremea unei alegeri în viaţa ta. Poate ar fi nevoie de o atitudine diferită. Totodată, afli lucruri triste despre prieteni care suferă, care trec prin momente dificile în cuplu. Deşi nu sunt ale tale, personal, nu poţi rămâne de piatră.


Capricorn

Nu te poţi înţelege cu toţi pentru că s-au adunat în jurul tău oameni extrem de diferiţi. Nu poţi găsi un numitor comun, de aceea trebuie să te adaptezi şi să fii flexibil. Descoperi că ai şi ceva inamici prin preajmă, oameni care te-au pus la index în trecut şi profită de orice ocazie pentru a-ţi arăta antipatia lor. Nu ai curajul să alegi acum alta cale, dar fii pregătit pentru o modificare! Chiar dacă o amâni, tot va veni ziua în care va trebui să schimbi direcţia.


Vărsător

Nu eşti atât de impulsiv de obicei, tocmai de aceea toţi sunt miraţi când văd câtă energie consumi. Eşti nervos şi nervozitatea îţi poate crea probleme. Veştile care ajung azi la urechile tale nu sunt prea bune, dar dacă te-ai preface că nici nu le-ai auzit, ai putea trece mai uşor peste efectele lor. Când lucrezi cu plăcere, este clar că şi rezultatele vor fi grozave, de aceea trage tare, convins că ceea ce te aşteaptă la final va aduce fericire în suflet şi satisfacţie.


Peşti

Pune mâna imediat pe ocazia excelentă care se iveşte astăzi şi ai să vezi tu mai târziu dacă a fost o alegere bună, acum contează rapiditatea! Ideea de asociere este în centrul tuturor reuşitelor astăzi, ca atare primul pas spre ceea ce vrei sa obţii, este să găseşti partenerul ideal pentru aceasta. Ai putea face o echipă perfectă cu cineva dintr-o generaţie complet diferită de a ta, ba chiar şi de sex opus, ca atare fii pe fază!

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Bancul zilei | Șeful cel nou
Bancul zilei | Șeful cel nou
FOTO. Ce transformare pentru femeia care l-a înnebunit pe Gigi Becali! A făcut avere din imaginile cu ea dezbrăcată!
FOTO. Ce transformare pentru femeia care l-a înnebunit pe Gigi Becali! A făcut avere din...
Ea e considerată cea mai frumoasă prezentatoare din lume! Aparițiile ei lasă milioane de oameni cu pulsul ridicat
Ea e considerată cea mai frumoasă prezentatoare din lume! Aparițiile ei lasă milioane de oameni...
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Divele care au atras toate privirile cu cele mai 'obraznice' ţinute! Imagini incendiare
Horoscop săptămâna 10-16 mai 2024. Ce zodii au noroc în următoarele zile. Primesc bani și intră într-o relație amoroasă
Horoscop săptămâna 10-16 mai 2024. Ce zodii au noroc în următoarele zile. Primesc bani și...
Anunțul făcut de Carmen Harra despre Florin Piersic! Totul se întâmplă la scurt timp după ce marele actor a fost mutat la un alt spital din Capitală: „Nu este încă timpul”
Anunțul făcut de Carmen Harra despre Florin Piersic! Totul se întâmplă la scurt timp după...
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă...
Ucis pentru că a refuzat să fie evacuat din calea „orașului viitorului”. Sate întregi au fost rase de pe hartă pentru proiectul NEOM
Ucis pentru că a refuzat să fie evacuat din calea „orașului viitorului”. Sate întregi au...
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Cât costă Dacia Logan în 2024? Mai este o mașină LOW COST?
Ce este sepsisul, afecțiunea care a făcut ravagii în organismul lui Florin Piersic. Specialiștii au explicat ce s-a întâmplat în corpul actorului
Ce este sepsisul, afecțiunea care a făcut ravagii în organismul lui Florin Piersic. Specialiștii au...
Cine e, de fapt, soția lui Florin Piersic
Cine e, de fapt, soția lui Florin Piersic
Cum a aflat Monica Tatoiu recent că mai are frați de pe urma tatălui: „I-a făcut un copil uneia, iar acum strănepotul ne-a găsit pe internet și vine în România. Mai am un frate în Canada.”
Cum a aflat Monica Tatoiu recent că mai are frați de pe urma tatălui: „I-a...
Mesajul publicat de Florin Piersic Jr., după ce tatăl lui a ajuns cu septicemie la spital. Unde se află fiul lui Florin Piersic în timp ce marele actor se luptă pentru viața lui
Mesajul publicat de Florin Piersic Jr., după ce tatăl lui a ajuns cu septicemie la...
O româncă se plânge că
O româncă se plânge că "francezii sunt o naţie de nesuferiţi". Tânăra povesteşte cât de...
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă: - De ce?
BANCUL ZILEI. Bulă: - M-am învățat minte... de azi nu mai conduc cu viteză. Ștrulă:...
Ce televizor poți cumpăra cu doar 405 Lei de la ALTEX resigilate?
Ce televizor poți cumpăra cu doar 405 Lei de la ALTEX resigilate?
A fost găsit LOCUL de VECI al unui MARE filosof! „Era chiar sub nasul tuturor”
A fost găsit LOCUL de VECI al unui MARE filosof! „Era chiar sub nasul tuturor”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără făceam tâmpenia asta la greu...”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără...
Leguma ieftină, gustoasă și care conține multe vitamine pe care o găsești în toate magazinele. Mihaela Bilic o recomandă, o poți mânca în loc de carne
Leguma ieftină, gustoasă și care conține multe vitamine pe care o găsești în toate magazinele....
Lidl bagă la ofertă de sâmbătă, 11 mai 2024, două produse pe care toți românii le caută. Se vor vinde ca pâinea caldă
Lidl bagă la ofertă de sâmbătă, 11 mai 2024, două produse pe care toți românii...
UNGARIA, de nerecunoscut. Răsturnare absolută de situație în țara de LÂNGĂ ROMÂNIA
UNGARIA, de nerecunoscut. Răsturnare absolută de situație în țara de LÂNGĂ ROMÂNIA
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați din aventurile tatălui său: „I-a făcut un copil uneia, iar acum strănepotul ne-a găsit pe internet și vine în România”
Monica Tatoiu, dezvăluiri șocante. Abia a aflat că mai are doi frați rezultați din aventurile...
Rise of the Ronin Review: potențial imens, în mare parte irosit
Rise of the Ronin Review: potențial imens, în mare parte irosit
O ţară care în trecut atrăgea mii de muncitori români va recruta lucrători sezonieri din Egipt pe fondul deficitului de forţă de muncă
O ţară care în trecut atrăgea mii de muncitori români va recruta lucrători sezonieri din...
BANII AU INTRAT deja în conturi. Anunț istoric la Ministerul Finanțelor: Se schimbă cu adevărat vieţi
BANII AU INTRAT deja în conturi. Anunț istoric la Ministerul Finanțelor: Se schimbă cu adevărat...
Recalcularea pensiilor. Șeful Casei de Pensii prezintă ultimele noutăți
Recalcularea pensiilor. Șeful Casei de Pensii prezintă ultimele noutăți
Iulia Albu, prima reacție după ce Mihai Albu a anunțat că a fost diagnosticat cu CANCER
Iulia Albu, prima reacție după ce Mihai Albu a anunțat că a fost diagnosticat cu...
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai
Lovitură de milioane de euro dată, în București, de milionarul român care este coproprietar la...
Ce a putut să găsească Mihai Morar într-o casă abandonată din Maramureș. A publicat imaginile tulburătoare în mediul online
Ce a putut să găsească Mihai Morar într-o casă abandonată din Maramureș. A publicat imaginile...
Ce tematică deosebită au ales Oana Mosneagu și Vlad Gherman pentru nunta lor:
Ce tematică deosebită au ales Oana Mosneagu și Vlad Gherman pentru nunta lor: "Suntem absolut...
De ce nu acceptă Florin Piersic formularea ”maestre”. Explicația lui este uimitoare
De ce nu acceptă Florin Piersic formularea ”maestre”. Explicația lui este uimitoare
De ce dau, de fapt, câinii din coadă. Semnificația gestului e surprinzătoare
De ce dau, de fapt, câinii din coadă. Semnificația gestului e surprinzătoare
Condimentul care îmbunătățește sănătatea creierului. E foarte ieftin, se vinde chiar și cu 2.30 de lei
Condimentul care îmbunătățește sănătatea creierului. E foarte ieftin, se vinde chiar și cu 2.30 de...
×