Acasă » Horoscop » HOROSCOP 12 APRILIE: Vezi ce spun astrele despre zodia ta

HOROSCOP 12 APRILIE: Vezi ce spun astrele despre zodia ta

De: Cancan 12/04/2016 | 07:32
HOROSCOP 12 APRILIE: Vezi ce spun astrele despre zodia ta

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).
 

Berbec

În această lună totul devine mai clar pentru tine iar lucrurile se pot îmbunătăţi, în special din punct de vedere profesional. Dacă doreşti să faci un împrumut sau o investiţie, această perioadă îţi este favorabilă însă pregăteşte actele cu rigurozitate. Apar schimbări pe care nu le poţi controla, însă poţi controla felul în care reacţionezi la acestea. Primul pas pe care ar fi bine să-l faci este să te concentrezi asupra părţilor bune din viaţa ta şi să începi să vezi aspectul pozitiv din orice.

Taur

Încearcă să nu laşi să te afecteze ceea ce spun ceilalţi în discuţiile cu acestia în ceea ce priveşte sentimentele sau neînţelegerile lor. Pentru a fi eficient şi a câştiga mai mult e cel mai bine să lucrezi în echipă şi să faci totul pas cu pas, urmărind obiectivele. Dacă reuşeşti să fii eficient la muncă, ai putea chiar să ai un weekend prelungit la munte. Atunci când ai mai multa grijă de corpul tău şi sănătatea se îmbunătăţeşte. Chiar şi un look nou îţi poate schimba considerabil starea de spirit. 

Gemeni

Azi eşti predispus să te gândeşti mai mult la viitorul relaţiei tale unde pot apărea schimbări semnificative. Dărâmă zidul pe care l-ai construit în jurul tău şi lasă-i pe ceilalţi, mai ales pe partener, să se apropie pentru a-ţi înţelege mai bine nevoile. Situaţia financiară nu se înrăutaţeşte, mai ales dacă nu faci cheltuieli inutile sau investiţii pe termen lung. La job primează lucrul în echipă. Încearcă să fii stăpân pe situaţie şi să ai încredere că poţi rezolva chiar şi cele mai dificile situaţii.

Rac

Planul financiar se îmbunătăţeşte, eficienţa şi efortul depus în ultimul timp îţi sunt recunoscute. Astăzi eşti foarte inspirat şi te poţi folosi de creativitatea ta pentru a pune în aplicare unele idei. Încearcă să faci o pauză din când şi să faci lucrurile pas cu pas. Poţi cere şi ajutorul colegilor tăi dacă simţi că eşti mult prea presat de sarcini. După o zi agitată, organizează împreună cu prietenii o întâlnire care îţi poate aduce relaxarea de care ai nevoie şi îţi va reîncarca bateriile.

Leu

Capitolul comunicare este deosebit de important azi, spune ce gândeşti dar fii conştient şi de cum reacţionează ceilalţi. Ai libertatea de a-ţi satisface dorinţele, mai ales că planul sentimental este avantajat de astre. Poţi găsi echilibrul între acest plan şi cel profesional. Fii prudent cu banii, nu e indicată nicio investiţie şi nici să faci vreun împrumut. Din fericire stai bine la capitolul sănătate, lucru care îţi dă energie şi încredere în forţele tale. Să nu faci excese de niciun fel.

Fecioară

Când trebuie să înfrunţi schimbarea cel mai indicat ar fi să o priveşti ca pe o oportunitate şi nu ca pe un obstacol. Învaţă să fii mai detaşat şi să nu te suprasoliciţi, altfel eşti predispus de multe ori să cedezi nervos. Foloseşte-te de experienţa acumulată şi vei rezolva orice sarcină de serviciu. Construieşte o punte de comunicare între parteneri şi clienţi. Concentrează-te asupra prezentului şi a lucrurilor din viaţa pe care le poţi controla şi nu pierde din vedere scopul spre care te îndrepţi.

Balanţă

Cu toţii avem o voce interioară care se plânge din când în când. Important e să nu laşi această voce să-ţi conducă viaţa şi deciziile. Dacă vrei un nou loc de muncă, acum este o perioadă favorabilă. Pentru a ramâne pozitiv şi pentru a reduce stresul este indicat să înveţi să te adaptezi la medii şi situaţii diferite. Schimbările sunt inevitabile. Subiectul bani este unul foarte discutat în aceste zile. E posibil să fii recompensat pentru munca depusă în ultimul timp sau să faci o investiţie. 

Scorpion

Chiar dacă ai foarte multe sarcini de îndeplinit azi, stresul nu te ajută. Fii cât mai detaşat şi fă lucrurile pas cu pas. Inteligenţa şi spiritul de invingător te ajută azi să depaşeşti orice obstacol pe care e posibil să-l întâmpini pe plan profesional. E momentul să te preocupe mai mult sănătatea şi, implicit, starea de bine. Astrele favorizează orice tratament pe care îl faci în aceste zile. Dragostea pluteşte în aer şi partenerul va aprecia orice formă de atenţie şi de tandreţe din partea ta.

Săgetător

Poţi găsi uşor posibilităţi de a-ţi mări bugetul, important este să te concentrezi să iei deciziile cele mai bune. Astrele te sfătuiesc să-ţi focusezi atenţia pe starea de sănătate, indicat fiind un control de rutină. Este posibil să fii nevoit să socializezi cu anumite persoane care nu-ţi sunt neapărat pe plac, fii cât mai detaşat şi să rămâi imparţial. Încearcă să abordezi mult mai detaşat şi pas cu pas ceea ce ai de făcut azi la muncă. Astfel, reuşeşti să şi acumulezi mai multe cunoştinţe. 

Capricorn

Găseşte modalităţi prin care să evidenţiezi partea pozitivă a vieţii, rămânând în acelaşi timp ancorat în realitatea evenimentelor. Muzica pozitivă ascultată în maşină, la muncă sau acasă poate fi o modalitate de a te relaxa şi chiar de a te binedispune. Spontaneitatea te scoate cu succes din orice situaţie. Nu de fiecare dată poţi controla totul, detaşează-te, lucrurile se rezolvă de la sine. Ţine de tine dacă vei sta bine cu banii, abţinându-te de la cheltuieli inutile ţii situaţia sub control.

Vărsător

Depinde mult de tine dacă în această săptămână vor predomina momentele tensionate sau cele liniştite. Învaţă tot ce poţi din întâmplările neplăcute apoi nu le mai acorda atenţie şi mergi mai departe, nu rămâne ancorat în trecut. Încearcă să fii chibzuit când vine vorba de cheltuieli, poţi câştiga uşor însă la fel de uşor poţi face şi gaură în buget. Starea de sănătate îţi poate fi afectată de anumite blocaje emoţionale sau de anumite conflicte existente în familie, indicat ar fi să le rezolvi.

Peşti

Cuvintele cheie de azi sunt controlul nervilor şi, implicit, grija pentru sănătate. Fii mai detaşat şi nu mai lua totul personal. Încearcă să te gândeşti de două ori înainte să iei o decizie importantă şi să fii mai atent cu actele. Aspectul financiar se poate îmbunătăţi considerabil, mai ales dacă îţi îndrepţi toată energia în această direcţie. E foarte posibil să cunoşti pe cineva în această perioadă însă, pentru asta, ar fi indicat să şi ieşi în oraş. Prietenii îţi pot fi de mare ajutor.

 

 

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Turist italian, rămas fără cuvinte după ce a văzut ce mașini au oprit la un semafor, în BUCUREȘTI: „Este absurd!”
Turist italian, rămas fără cuvinte după ce a văzut ce mașini au oprit la un...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără decât fostul luptător și interlop
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Nadia Comăneci, apariție incredibilă! La brațul cărui bărbat celebru a fost văzută în București
Nadia Comăneci, apariție incredibilă! La brațul cărui bărbat celebru a fost văzută în București
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele premiu câștigat în 2012
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Sore, detalii despre actualul ei iubit! Artista își dorește să facă al doilea copil cu el: „Verdictul final...”
Sore, detalii despre actualul ei iubit! Artista își dorește să facă al doilea copil cu...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi? „Sunt curios care este comportamentul tău când ești cu o persoană la care nu ții atât de mult.”
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
"Unde mai joc și eu la aparate?!" Vieţile românilor care s-au trezit într-o nouă realitate,...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o bombă de vitamine
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o...
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o pasăre care trăiește și în România
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o...
Regula care NU îți dă voie să circuli cu mașina. E OBLIGATORIU conform Codului Rutier din România
Regula care NU îți dă voie să circuli cu mașina. E OBLIGATORIU conform Codului Rutier...
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Lege pentru românii care au casă la curte. Este INTERZIS pentru toți proprietarii
Lege pentru românii care au casă la curte. Este INTERZIS pentru toți proprietarii
Schimbări pe piața imobiliară. Investițiile, reglementate printr-o lege nouă
Schimbări pe piața imobiliară. Investițiile, reglementate printr-o lege nouă
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a ţinut-o ascunsă
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al...
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de la Taverna Racilor într-o singură zi
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
"A tăiat acea bucată de intestin, de 12 centimetri, unde se afla tumora". Dan Ciotoi,...
Cum i-a dat Anamaria Prodan peste nas lui Laurențiu Reghecampf. Cadou de peste 100.000€ pentru Sarah
Cum i-a dat Anamaria Prodan peste nas lui Laurențiu Reghecampf. Cadou de peste 100.000€ pentru...
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face curse de miercuri până duminică
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face...
Taurii și Racii chiar au dat lovitura! Minerva a dezvăluit ce zodii vor străluci în luna mai 2024
Taurii și Racii chiar au dat lovitura! Minerva a dezvăluit ce zodii vor străluci în...