Acasă » Horoscop » HOROSCOP 12 IUNIE. Vezi ce spun astrele despre zodia ta

HOROSCOP 12 IUNIE. Vezi ce spun astrele despre zodia ta

De: Cancan 12/06/2016 | 09:23
HOROSCOP 12 IUNIE. Vezi ce spun astrele despre zodia ta

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. ( Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro ).

Berbec

Adu-ţi permanent aminte că eşti o fire impulsivă care, mai ales când îşi pierde cumpătul, poate distruge tot, deci încearcă să îţi mai domoleşti puţin energia. Nu este exclus ca o veche dragoste să îţi iasă în cale şi să te tenteze să îi acorzi o nouă şansă. Dacă nu eşti implicat într-o relaţie serioasă, nu-ţi refuza o experienţă plăcută şi pasională! Cum partea a doua a zilei nu este favorabilă discuţiilor decisive, mai bine îţi dirijezi energia către proiecte deja începute, care au nevoie de revizuire.

Taur

Planurile alături de partenerul de viaţă par să fie uşor de materializat, simţind că ai forţă să le aplici. Doar partea financiară te face sceptic. Chiar dacă este weekend, se anunţă o zi cu multă concentrare în zona socio-profesională, având ocazia să te deşfăşori în voie. Totuşi, încearcă să îţi temperezi sobrietatea. Nu contează cât va mai dura pănă se vor vedea efectele unui proiect, important este că ai garanţia că la capăt te aşteaptă ceva minunat!


Gemeni

Ideea de complementaritate este cheia succesului, deci fă un efort să te apropii de oamenii care intră în joc cu ceea ce nu ai tu până iese un întreg! Munceşte cu pasiune, pentru că te vei ocupa de un proiect care are şi implicaţii financiare excelente, dar îţi va da şi un sentiment de satisfacţie. Nu privi lucrurile ca şi cum nu mai pot fi modificate, pentru că surprize pot apărea oricând şi te poţi trezi în faţa unei răsturnări de situaţie.

Rac

Deşi eşti încrezător în susţinerea din partea familiei, dispoziţia ta de astăzi este mult prea degajată ca să faci faţă unor activităţi sau studii! Azi nu-ţi este tocmai uşor să-ţi arăţi sentimentele, dar acest lucru nu te va împiedica totuşi să te bucuri de momente plăcute de intimitate. Planurile de viitor care implică partenerul trebuie atent analizate. N-ar strica astăzi să te ocupi mai mult de relaxarea trupului, dar şi a minţii.

Leu

Cei din jurul tău sunt de părere că tratezi cu superficialitate responsabilităţile din viaţa personală. Este vorba doar de o lipsă de atenţie? Azi este indicat să te axezi pe relaţiile cu cei dragi sau cu prietenii, alături de care să te bucuri de momente de relaxare, într-o manieră interactivă. Este un moment bun să te ocupi şi de provocările care ţin de domeniul spiritual, de temeri şi anxietăţi, pe care le poţi depăşi apelând la meditaţie.


Fecioară

Preferi să îţi direcţionezi energia către subiecte ce ţin de dezvoltarea personală, riscând să te risipeşti fără a te putea concentra pe un program susţinut. Dacă torni gaz pe foc la cel mai banal motiv de ceartă, fii sigur că va duce la o adevărată furtună, deci de tine depinde cu cât amplifici tensiunea! Ai alături de tine exemple demne de urmat, deci profită din plin de ceea ce au ceilalţi de oferit! Unii au sfaturi şi informaţii excelente de dat.

Balanţă

Este o zi foarte plăcută, în care poţi face plimbări lungi la braţul unei persoane foarte dragi ţie! Lasă-ţi sentimentele să se exprime cât mai clar! Nu da crezare unor bârfe care se tot învârt în jurul tău, cineva nu îţi doreşte binele şi scorneşte tot felul de minciuni despre tine şi cei dragi!Totodată, nu lăsa pe mâine ceea ce poţi face azi şi nu te mai aglomera, a sosit timpul să pui în ordine atât toate lucrurile de acasă, cât şi de la locul de muncă!

Scorpion

Cum eşti dornic de a încerca senzaţii inedite, fă-ţi astăzi timp pentru o ieşire în oraş, fără a te gândi prea mult că poţi destabiliza bugetul. Ajutat de viziunea de ansamblu poţi depăşi lejer responsabilităţile cotidiene, cu condiţia să nu pui în discuţie o eventuală schimbare a ierarhiilor. Există şansa de a te întâlni cu o persoană dragă sau chiar cu un prieten vechi. Ai ocazia de a analiza ce n-a funcţionat şi de a învăţa din greşeli.

Săgetător

Cum ziua nu este favorabilă demarării unor acţiuni noi, dirijează-ţi energia către activităţi ce ţin de organizarea într-o manieră creativă a spaţiului. Azi sectorul financiar te preocupă în mare măsură, dar în acelaşi timp nu rezişti tentaţiei de a-ţi face o mică plăcere şi de a cumpăra ceva nou. Eşti tras în prea multe părţi şi, când încerci să mulţumeşti atâtea planuri simultan, rişti să scapi din vedere detalii importante şi să generezi gafe!

Capricorn

Cam greu să stai locului astăzi, deschizându-se diverse drumuri către activităţi în care să mai experimentezi ceva. Alege-le cu responsabilitate! Simţi că-ţi poţi mobiliza toate resursele pentru a face impresie unei persoane cu autoritate, dar, atenţie, asta poate genera noi tensiuni acasă. Uneori, un final este cel mai bun lucru care se poate întâmpla. Dacă nu ai curajul să spui stop pentru a încheia ceva, atunci este o eliberare binevenită!

Vărsător

Astăzi te bucuri de o bună colaborare şi înţelegere cu persoanele implicate în acelaşi proiect de suflet ca şi tine. Fiecare separat, aveţi interese comune şi, ca atare, vă puteţi uni forţele pentru a realiza ceva măreţ. Veştile bune apar de pretutindeni, încât se poate vorbi de o zi de vârf indiferent de planul în care vei folosi auspiciile acestea minunate! Spre seară, un prieten îţi cere ajutorul într-o problemă ce ţine de planul sentimental. Fii alături de el, mai mult ca sigur vei reuşi să îi ridici moralul!

Peşti

Cei din jur nu ştiu să se abţină de la poveşti lacrimogene, ci monopolizează discuţia. Ar fi bine să-i asculţi, dar fără să pui la suflet ceea ce auzi! Sfatul pe care îl primeşti azi de la un prieten va avea efecte grozave dacă te foloseşti imediat de el deoarece va deschide o perspectivă nouă în planurile tale! În domeniul sentimental, partenerul cere mai multă implicare din partea ta! Analizează ceea ce spune şi cântăreşte bine dacă poţi face faţă cerinţelor!

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Care sunt cele mai otrăvitoare PLANTE din România. Unele persoane le-au ținut acasă, în vaze, fără să știe cât de periculoase sunt
Care sunt cele mai otrăvitoare PLANTE din România. Unele persoane le-au ținut acasă, în vaze,...
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
FOTO. Ioana Marcu, soția lui Ciprian Marica, apariție îndrăzneață cu bustul generos la vedere!
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea...
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o sumă mare în cont și i-au furat 140.000 €
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele din Portul Tomis
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Lovitură CRUNTĂ pentru Ion Iliescu! Breaking news
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a trăit „Au fost restaurante care nu m-au primit. A căzut cerul pe mine.”
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din jur.
Craterul din Slănic se măreşte, iar crăpăturile au ajuns la blocurile şi la casele din...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce câine ai!
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai vorbesc:
Jador, adevărul despre relația cu Andreea Bălan, după ce artista l-a blocat și nu-și mai...
Patru zodii care vor avea protecție de la Dumnezeu în luna mai 2024. Răul nu le poate atinge
Patru zodii care vor avea protecție de la Dumnezeu în luna mai 2024. Răul nu...
Secretul autorităților din toate buletinele românilor. Ce înseamnă, de fapt, ultima cifră din CNP
Secretul autorităților din toate buletinele românilor. Ce înseamnă, de fapt, ultima cifră din CNP
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la 7 ani
Regulă pentru absolut toți șoferii din România. Se pedepsește cu închisoarea de la 2 la...
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute. Și-a mărit tariful pentru 2024
Câți bani cere Theo Rose ca să cânte la un eveniment pentru 60 de minute....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Ministrul agriculturii din Ucraina a fost arestat
Traian Băsescu a răbufnit: Nu are ce căuta în funcția de președinte al României
Traian Băsescu a răbufnit: Nu are ce căuta în funcția de președinte al României
Băsescu îl spulberă iar pe Geoană. Întrebarea la care trebuie să răspundă
Băsescu îl spulberă iar pe Geoană. Întrebarea la care trebuie să răspundă
„Armata OBLIGATORIE” în România!? Anunțul care bulversează milioane de români
„Armata OBLIGATORIE” în România!? Anunțul care bulversează milioane de români
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate buzunarele
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu:
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
Carmen Iohannis, lăudată de această dată pentru ținuta purtată. Cum s-a îmbrăcat în timpul unei vizite oficiale în Coreea de Sud
Carmen Iohannis, lăudată de această dată pentru ținuta purtată. Cum s-a îmbrăcat în timpul unei...
Horoscopul hindus. Ce spune, de fapt, ziua de naștere despre tine și capcanele de care să te ferești
Horoscopul hindus. Ce spune, de fapt, ziua de naștere despre tine și capcanele de care...
Fabrica uriașă din România care a fost cumpărată de străini. Făcea un produs adorat de oameni
Fabrica uriașă din România care a fost cumpărată de străini. Făcea un produs adorat de...